Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz Alpachino #100423 üzenetére
(#100427) Woodslave
(#100423) Alpachino
Nem hiszem, hogy kiskorodban kiköpted volna zabpalacsintáért kiálltva a hagyományos palacsintát.
Sok ember leszarja azt, hogy egészséges vagy, hogy tudatos legyen a táplálkozása. Megint sok meg nem is tudja megengedni magának az alapvető élelmiszereket. A lényeg, hogy ezek az ételek hagyományos magyar ételek. Bár én a finomfőzeléket régen is kihánytam. XD Előbbit leszámítva mindegyik finom. És egy kettőt még a mai napig is fogyasztok (lekváros kenyér, kürtős kalács). A kedvencem a bundás kenyér."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
Woodslave
félisten
válasz Alpachino #100423 üzenetére
ja gyerekkorodtól paleo/testépítő vagy. Már az általános iskolába is csirkemellet vittél. Hagyjukmár
azért ezek között van jópár ami tényleg finom. Én se eszek többnyire, de azért a csokisfánktól (vagy baracklekváros) nincs hányingerem... Lehet ezekből is xarabbat enni lásd tecsós dobostorta. De ez qrva nagy általánosítás már ami a felsorolást illeti
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest