- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
[link] ilyenkor is elgondolkozok miafaxt is csinálok én lassan 7 éve?
(mondjuk nem látom a videót, szóval lehet nem is guggol le)
-
kolosanyi
veterán
A perhisztorikus kreatin korszaknak vége!
Hiperszuper csúcskreatin!!!44NÉGY
-
Shingen
addikt
Skacok!
Ettől a cégtől vett már vki cuccot?
[link]GYMortal termékekről van vkinek tapasztalata?
Kinéztem ezt a krea komplexet elég jó áron van. GYMortal - CRE 9 - 300 g -
szuszinho
őstag
Egy kis off
-
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #101888 üzenetére
Nem fosok, tudom, hogy baromi gyenge vagyok egy rendes versenyhez. Nem jószántamból megyek én se versenyezni, egyszerűen kell. Viszont örülök, mert így felhozhatom a gyengém és erősödhetek. Sokkal jobban tudom magam így a programhoz tartani, hogy van cél, nem csak úgy általánosságban edzek, mert csak. Van motiváció és este 9-kor is lemegyek edzeni, ha úgy adódik.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kolosanyi #101887 üzenetére
ez lassan 5-6 éve volt közülük max 1 van még ott, de szerintem őt nem nagyon érdekli a fekvenyomás már. mikor utoljára kérdeztem 180al szériázott döntött padon, vizszintesen nem nyom már, és nem hiszem h indulna, esetleg megkérdezhetem. anno azért is volt több ember mert a Berkes szervezte nekik az utat, de a többiek azóta nyugdíjba mentek vagy mikor szétdarabolták az őrezredet elkerültek máshová, nem tudom kik lettek helyettük, megkérdezhetem ha érdekel. de vedd hozzá h kb 2000 fős testületből lett 200
ugyhogy ne fossál
-
kolosanyi
veterán
válasz
Alpachino #101885 üzenetére
Ez is igaz. Mondjuk Arnoldnak pont a lába volt a gyenge pontja, többel szériázott fekvenyomásban, mint amennyivel guggolt.
Kaptam infót a február végi fekvenyomó versenyről. 9 embert kell indítanunk a megyéből, már megvannak az "önként jelentkezők". Az Országgyűlési Őrség és a BV vesz még részt, most a többiek kimaradnak. BÁ azt mondta, hogy több volt munkatársa is nyomott 200 felett, szóval érdekes lesz, hogy odamegyünk ilyen 130-140-es nyomásokkal.
-
nepszter1
addikt
előbb nyújtás utána szivacs henger vagy fordítva ?
-
Zola007
veterán
válasz
sutyesz96 #101873 üzenetére
Ha van fagyasztó, akkor főzz nagy tételben
4 kiló csirkemell
100db zabpelyhes palacsinta
2kg dínsztelt káposzta
2kg rakott kelbimbó/brokkoli
2kg zöldséges tepsis burgonyamegfőzhető 3 főzőlapon + 1 sütőben 4-5 óra alatt
Kiporciózod, aztán mehet a fagyasztóba.
Nem a legváltozatosabb, de egy unalmas kaja is jobb annál a finomnál, ami nincs.Makrókban ez úgy
20.000 kcal
1500g fehérje
2000g szénhidrát
500g zsírÁtlag júzernak elég egy hétre, max időnként hozzádobsz egy shaket és egy kis zabpelyhet.
Ennyi...meg egy bambi.
-
sutyesz96
őstag
Elkezdtem egyetem meleltt 8 órában dolgozni, és rájöttem hogy nekem emellett nem lesz időm főzőcskézni, fehérje-zabpehely kombót meg nem tolhatok minden étkezés helyett.
Hogy kéne ezt megoldani?
-
kolosanyi
veterán
Megtaláltam a tökéletes edzés utánit:
(#101871) Alpachino
Múltkor úgy csináltam, hogy 100*2*6 110*3*5 120*3*3. Most 120 kiló vagyok. Legutóbb 120-al 5 ismétlés ment amikor az volt a csúcsszéria, de azóta erősödtem, az még a 3*3 előtt volt.Február végén lesz a verseny, ha addig nem jön közbe semmi, akkor menni fog a 140. Mondanám, hogy mivel 110+-os súlycsoport van csak, jó esélyeim lesznek, de nem így van. Tavaly egy 86 kilós faszi nyerte az összesítettet 200 feletti nyomással. Gyenge szar vagyok.
-
kolosanyi
veterán
Cutler. 06:00-22:30-ig van nyitva.
Vótamatta. 130-ba 5-öt nyomtam (utolsó segítséggel) csúcsszériában. Csináltam edzés után képet, de töröltem, mert dagadt vagyok. Viszont jól érzem magam és erősödök, szóval igazából leszarom, hogy mennyire vagyok zsíros. Majd lediétázok ha elértem a 150-es nyomást.
-
kolosanyi
veterán
Most megyek edzeni.
-
kiszi07
senior tag
Tyűű én ma nagyon elkallódtam, megettem egy 100g-os mogyorós csokit 1,5 hónap normális kajálás után - bűntudatom van.
ui: tegnap a láb atta - 6x20-at toltam mindenből -
Woodslave
félisten
-
gaborn1
tag
válasz
margithid #101856 üzenetére
Gyümölcs tea édesítővel, étcsoki szopogatás, csokis fehérje ivása, nekem ezek váltak be, ha édességre vágyom, aztán persze havi 1-2x lecsúszik valami komolyabb is (1 csomag pilótakeksz vagy egy fél üveg nutella
) Ha nem napi szinten űződ és belefér a kalória keretedbe, akkor szerintem nem gond.
-
margithid
veterán
Szerintetek a délután, esetleg este fogyasztott lassan felszívódó szénhidrát mennyivel jobb mint a gyorsan felszívódó? Diétában belefér a délutáni, esti zabkása?
-
Woodslave
félisten
Vótam atta. Folyt a vér
Guggolás 85kg 8-8-8-12
Felhúzás 127kg 4x8 az utolsó kér sorban 1-2 kellett fogást váltani...
Has jelzés értékkel -
mayday00
őstag
Februárban akciósok a zsákos dzsámbók. Tessék venni
-
kolosanyi
veterán
válasz
Woodslave #101827 üzenetére
Ja, csak nem azzal az eredménnyel, ami nekem szimpatikus lenne. 130 kiló 10-es testzsírral...
(#101828) NetTom
És szőrös is.(#101840) szuszinho
Sokáig gurtni ellenes voltam, de azt mondom megéri. Amíg el nem fárad az alkarom, anélkül csinálom, de kib@xottul megölné az edzésem, hogy a hátam és a lábam még nem fáradt el, de a rúd már kipörög a kezemből. Nagyobb súlyoknál meg volumennél már óhatatlanul is az alkar lesz a gyenge láncszem, akármennyire is edzel rá. -
Woodslave
félisten
válasz
szuszinho #101840 üzenetére
a fogás mindenkinek gyenge láncszem. Ha nem ott baj van... Nálam mondjuk a 8-10 ismétléses sorozatok (de utálom) esetén 5-6 meg normál fogással, aztán váltani kell. Ha nem jó a fogás akkor az egész végrehajtás bukik, azaz hajlamos vagyok inkább alátolni a csípőt, de az se biztos hogy jó ha az ember bepörögve (legalábbis engem qrvára bepörget a felhúzás) felemás fogásra vált, mert akkor benne van a pakliban hogy figyelmetlen és elszakad a bicepsz... Gurtnival meg teljesen más a történet
-
szuszinho
őstag
válasz
Woodslave #101835 üzenetére
A felhúzásom nekem is a gyenge láncszem. Guggolás úgy érzem menne még többel is (most 5*8-10db a munkasorozatom), de a felhúzásnál, mintha a fogásom lenne gyenge, és ezért nem megy rendesen. Beiktatom a farmer walkot is, mert nem szoktam csinálni.
Következő edzésen megnézem mik a maxok, aztán nekiállok az edzéstervnek. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Woodslave #101838 üzenetére
Vagy elmész magánba... annak viszont ára van.
www.diagnoscan.hu/ ...stb
-
syl5
őstag
válasz
szuszinho #101810 üzenetére
Próbáld ki, működik.
Nyilván egy kezdő szintről felépített program sorozat de ezt le is írja ill. meg van a következő lépcső, ha kinövöd a kezdő szintet, stb.
Én most kb 4-5 hónap után guggolásban bw x 1.33 (+25-30 kg), fekvenyomásban bw x 1 (+20 kg), felhúzásban bw x 1.33(+30-35 kg), fej fölé nyomásban bw x 0.6 (+ 5-8 kg ) nál járok.
Már lassan kinövöm a kezdő szintet, mert nagyon nehezen regenerálódok, és már szinte mindegyik gyaksziban volt több holtpont, visszavétel, de sokat kaptam.
A felső testemben viszont még van tartalék érzem, már jobban megy a fekvenyomás mint a guggolás. Kezdetben ez fordítva volt. -
FollowTheORI
nagyúr
Zsíros a talpatok?
-
kolosanyi
veterán
válasz
Woodslave #101825 üzenetére
Ha már realitás. Vettünk barátnőmmel egy mérleget a Praktikerben. Az volt a kiválasztás elsődleges szempontja, hogy kék és megy a fürdőszobához (hagyjuk
). Otthon jobban megnézve kiderült, hogy testzsírt is mér. Na mondom kipróbálom. Ráálltam, lelógott róla a lábam elöl-hátul. Sejtettem, hogy gáz lesz, de erre nem számítottam. 10-ból 8-szor errort írt ki, egyszer 130 kilót és 27-es tzs%-ot, utána 120 kilót (ez utóbbi pontos) és 10-es tzs%-ot. Azt hiszem hasznos berendezés lesz.
-
Woodslave
félisten
válasz
kolosanyi #101823 üzenetére
a 75 kilót a tényleges testsúlyomra értem amit szeretnék elérni
Persze jobban hangzana hogy 85 kg legyek 10% testzsírral és ennek megfelelő számokkal de azt hiszem már eléggé elvesztettem a realitásérzékem nem kell tovább fokozni
bandázshoz nem értek nem tudom hogy kell normálisan használni. A technikai problémák miatt fájdalom abszolúte lehetséges
De egyelőre még nem vagyok 90%-on, sőt.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
Woodslave #101819 üzenetére
Én figyeltem, viszont a 75 kilót nem értem. Lehet én is inkább valami ultra alacsony tzs%-os tömeget veszek alapul és ahhoz nézem a számokat, úgy hamarabb elérem.
Szerintem guggoláshoz, felhúzáshoz használj térdbandázst. Talán segít valamit. Nem lehet egyébként, hogy azért fáj a térded, mert technikai problémák vannak? Elég ha csak picit "beesik" a térded, máris eléggé nyírja a guggolás. Nálam ez 1RM 90% fölött rendszerint előjön, meg a "good morning" is. Gondolom nem véletlenül szokták mondani, hogy van a valós 1 RM meg az edzős, utóbbi a valós 90%-a. Érdemesebb lehet a valós bukás helyett technikai bukásig elvinni csak egy gyakorlatot, vagy addig se.
-
negyedes
addikt
válasz
Woodslave #101815 üzenetére
igy tenyleg nincs semmi baja, de tenyleg mi a facert nem mri-re kuldtek? nem csontod faj hanem az inak nem? rx-rol lofaszt sem tudsz leolvasni max ha repedes plusz csontkepzodes van.
azert fasza hogy nalatok mar digitalis minden, menjel itt el egy nagy varosba a kezedbe nyomjak a klasszikus! kemikalias filmet.
-
Woodslave
félisten
válasz
FIREBLADE78 #101818 üzenetére
fájt a térdem. Sajnos ez a magyar eü nem kívánságműsor
(kiv. 30k-s magánklinikán)
gondolom az jóval drágább ez jó a parasztnak
-
Woodslave
félisten
válasz
kolosanyi #101816 üzenetére
na térd ide vagy oda. Mivel most éppen nem fáj felbátorodtam és a guggolást is betervezem az éves programba..
Írtam már de úgyis újdonság lesz (amennyire itt figyelünk ki mit ír
) hogy az idei nagyszabású terv a mágikus számok elérése a big 3 illetve OHP esetén, azaz 1x, 1,5x, 2x, 2,5x mindezt 75kg testsúlyra vetítve, ami kicsit bonyolítja a dolgot ugyanis ehhez fogyni és erősödni is kellene de mindegy kicsire nem adunk
A terv amúgy egy középhaladó lineáris periodizációs program 12 hetes blokkokkal, azaz az évre vetítve 4-et tudok belőlük megcsinálni mert az élet közbepofázik és nem hajlandó elfogadni hogy profi testépítő akarok lenni
Szóval a terv úgy néz ki, hogy megvannak a csúcsszámok, akik az utolsó 12 hetes ciklus alapját képezik, illetve megvan a mostani kiinduló helyzet ami alapján ez a ciklus megy és a két közbenső ciklust ennek megfelelően lőttem be.
-
Woodslave
félisten
na voltam röntgenen. Február 24-én megyek vissza az ortopédiára. De azért akit érdekel. Nem tudom van-e rajta valami látható, kivéve az övem
(legalábbis remélem az az
)
volt egy szemből, egy oldalról egy meg hason fekve a lábam behajlítva (ez az öves)
-
nitro16
senior tag
válasz
KoVee84 #101805 üzenetére
Az androgél egy észtert nem tartalmazó "kenhető tesztoszteron". A lényeg ha észter is lenne benne akkor nem tudna átjutni a bőrön a nagy molekulamérete miatt, ezért az 50mg-os tasakból ténylegesen 10mg hasznosul kb. Tényleges áttörést nem ezzel fogsz elérni, minimális erőszint növekedés edzések során stabilabb fogás nagyobb súlyoknál....
-
negyedes
addikt
jo hogy tudtok menni edzeni. kiujjult az allergiam es teljesen kivagyok, csorog az orrom es nem kapok levegot.
a le is keves, meg nem jott a fizu.
-
Woodslave
félisten
na ez se rossz forma olyan 75 kg-san
maga által natural(nak mondott) oc
-
KoVee84
senior tag
-
kolosanyi
veterán
-
KoVee84
senior tag
Én meg elkezdtem rendes edzővel edzeni...
Korábban 4x8, 5x8, 6x6 felosztást csináltam különböző gyakorlatoknál, most pedig 1x18-15-12-10 az ismétlésszám has és vádli kivételével mindenhol. Hát mit ne mondjak a súlyok is teljesen mások és olyan izomlázam van, hogy bic-tric edzés után nem tudtam a biztonsági övet magamra húzni az autóban. Jó lesz ez.
A diéta is egész jól halad, jan. 1-óta -5,2 kg, amit tartok február végéig, aztán áprilistól egy kis ph-al megbolondítom az utolsó egy hónapot.A héten találkoztam először olyannal, hogy Androgél. Valakinek van tapasztalata vele?
-
kolosanyi
veterán
Azt hiszem ma veszek kreatin koxot, attól biztos meglesz a 150-es nyomás majd.
-
footy
addikt
válasz
God Vazzeg #101796 üzenetére
Hozzadott cukorral keszult gyumolcslevet nem veszek, de azert a narancsnak alapbol van nem keves cukortartalma.
(#101797) Woodslave
Jah, hat ezert filozok hogy lenne a jo.(#101798) Zola007
A grapefruitnal legalabb nem ut ki a keseru iz. Vagy ha a narancsba beleteszem a cuccot akkor vegulis grapefruit izu lesz.(#101799) God Vazzeg
A szalonnat akarom leporkolni derektajrol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!