Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9154) tomcica


tomcica
Topikgazda

Nagyjabol a program -> reggel 6ebreszto nyujtas,joga,meditacio (ez nem volt kotelezo) 7re viszont mindenki futoszerelesben sorakozora volt koteles.1 ora edzes,elso par nap inkabb tobb tornaval,ahogy multak a napok egyre nagyobb hangsuly ment a futasra,harmadik naptol folyamatos 1ora futas kulonbozo iramok,alapos bemelegites utana emelkedok illetve gyors lejtok!

delutani edzes haladoknak szolt,a kepen a banyaban futunk,egy kobanya volt 4-500m emelkedes nagyon eles,lent az aljan 5-600m eros lejtofutas (vissza kocogassal)
volt 2nap rovid emelkedos sprintek azon a betonnyelven ami a kepen van (10ig jutottam fel darabszammal,a masik ket fiu 3ig,szoval ebbol erezheto mi is volt ez kb 170m)

kaja: fehercukor,tartositos kajak,hus NEM VOLT,egyetlen kivetel a tonhalas teszta ketten ehettek ilyet...net nem volt,mobil tiltva...fo kajak: rengeteg gyumolcs es csonthejasok,teszta,rizs (zoldseggel v. makos-mezes) lecso,gazdag zoldsegleves,egy pihenonap volt az utolso elotti ott szabadott barmit enni -> fagyi,kirantott csirkemell stb. en kirantott sajtot ettem sult krumplival + 3gomboc fagyi

volt egy forrasunk 150m-el a lakhelyunktol,szoval abbol a vizbol ittunk vegig

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.