Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67551) tisn válasza Peterhappy (#67550) üzenetére


tisn
addikt

persze, jo motivalo szoveg, el is kuldtem a fiamnak focira atirva :D

(#67552) LanyUs válasza tisn (#67548) üzenetére


LanyUs
senior tag

Mármint 16-szor 40db egy lábas guggolás ballal, majd jobbal? Tehát 640-640? Hát ez a baja annak a térdnek :R Ezzel túlterheled! Én általában bal 523 megy, jobbal 538. Kicsit aránytalan, de még elmegy :D
#apaknemszaroznak :K

[ Szerkesztve ]

(#67553) tisn válasza LanyUs (#67552) üzenetére


tisn
addikt

hehe, jo poen volt :) (guggolast soha nem csinalok, szornyen ropog a jobb terdem)

nem, a mai 6.4km-es futas utolso 1.4km-e ilyen intervall, 40m gyors, 40m lassu. (kb. 1.5km a ligetkor, az elso koron van egy kis kiterom, az hosszabb, igy jon ki a 4 kor 6.4km-re, a vellanyoszlopok meg kb. 20m-re vannak, es 40m-t meg birok sprintelni :) (kispalyas focipalya hossza))

(#67554) tomcica válasza tisn (#67553) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Esetleg beerositeni a terd koruli izmokat? Futoiskolaval es egyeb dinamikus mozgassal helyreallitani a mozgastartomanyt? (ha azzal is gond van)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67555) Never79 válasza Peterhappy (#67526) üzenetére


Never79
tag

Október végére, november elejére tervezem (aztán lehet közepe lesz) a Vérkört. Azért ha úgy alakul, akkor szívesen kimegyek segíteni / futni :).

Sima maratonra megyek, edzésnek. Semmi extrát nem akarok ott, max. annyit, hogy nem 150-en (ezen a pulzuson kell a hosszúakat futnom), hanem 155 környékén fogom nyomni. Az emelkedőket meg lehet meghúzom, talán csak kettő olyan amit ha megfutok, felviszi 160-165-re a pulzust.

itouchfan: igen, az első 3-8 km-ben benne van a 300-400 szint, aztán már szinte csak enyhén lefelé lejt a pálya, néhol kisebb hullámzó dombos résszel. Az utolsó frissítő pont után van egy enyhe emelkedő, de utána (3-4 km) csak lefelé vagy sík. A nyulak (első 3) 1:20-1:30 között futják le a pályát, de pl. a maratont is (39 km 1000 szint) hozták már be 3 óra alatt. Tényleg csak attól függ, milyen lesz az időjárás.

[ Szerkesztve ]

(#67556) tisn válasza tomcica (#67554) üzenetére


tisn
addikt

folyamatban, csinalom heti 1-2x (asszem Larry vagy valaki mas mar javasolta a terdes gyogytornat)

(#67557) norby_42 válasza Peterhappy (#67550) üzenetére


norby_42
aktív tag

Péter, nem keresünk egy nyugis maratont tavaszra? Még Tatára is elmegyek, ha kell.
Mondjuk csak a rajtnál találkozunk, te azért gyorsabb vagy...

Eat pasta, run fasta

(#67558) concret_hp


concret_hp
addikt

azért annak is van egy romantikája, hogy jövőre 200+ milliárdért (nyilván sokkal több lesz a végére) lesz atlétika vb itthon, de a maraton magyar bajnokság helyszíne: Frankfurt :DDD https://www.atletika.hu/informaciok/figyelem-valtozott-a-maraton-magyar-bajnoksag-helyszine-es-idopontja_11693

vagy fullba vagy sehogy :D

(#67559) parandroid válasza concret_hp (#67558) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Berlinbe mégse tehették, mert ott igen erős a mezőny, hogy nézne már ki? Hamburg kimondottan a német futókról szól, maradt München, vagy Frankfurt, utóbbi azért még mindig nagyobb verseny. Ja, lehetett volna még Bécs, de lásd Berlint.

Ja, hogy Budapesten is van maraton? De azt meg nemzetközi szinten ki jegyzi? Azért dolgozni kéne, hogy felfuttassák, nem csak a pénzt kivenni a szervezésből.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#67560) concret_hp válasza parandroid (#67559) üzenetére


concret_hp
addikt

a magyar bajnokságnak tulajdonképp miért nem mindegy, hogy nemzetközi szinten jegyzik-e :F

vagy fullba vagy sehogy :D

(#67561) Peterhappy válasza Never79 (#67555) üzenetére


Peterhappy
őstag

Kedves tőled és köszönöm, nem segítség kedvéért gondoltam, csak Te vagy annyira elvetemült, hogy nem hagynám ki az alkalmat, hogy megismerhesselek :D
Vérkör meg sima maraton edzésnek, basszus, áááh... :R

@Norby: Egy hetet kérek és meglátjuk. Egyelőre 6km-nél tartok a hónapban, az nem tűnik elégnek felkészülés gyanánt. Ha addigra rendbe jövök és nem lesz semmi fájdalom, jövő hétvégén futok egy komolyabb felmérőt. Azután hozok egy racionális(nak gondolt) döntést.

Ha most nem megyek vagy elhasalok, akkor tavasszal mindenképp menjünk neki együtt! Ha pedig sikerül, akkor meg azért - elkísérlek ;)
Csak azért kapaszkodom nagyon ebbe a tatai happeningbe, mert családi esemény kerekedett az egészből és nagyon beleéltem magam. De el fogom engendi, ha úgy érzem, nem vagyok rá kész. Azt rosszabbul viselném, ha elmennék és ott véreznék el, mintha el sem mennék. Meglátjuk.

(#67562) parandroid válasza concret_hp (#67560) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Amiért minden nagy versenyre hívnak nemzetközi sztárokat is: egyrészt megmérettetés, motiváció, másrészt a rendezvény presztízse miatt. Német maratonokon is mindig osztanak ‘első német’ díjat is. Persze ritkán az összesített elsőknek, meg köztük is igen sok a sötétebb bőrszínű. :DDD Rossznyelvek szerint inkább ‘első fehér ember’ díjnak lenne több értelme. ;]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#67563) Studi válasza parandroid (#67559) üzenetére


Studi
addikt

Megnéztem a nevezési díjakat... szent sz@r... inkább kifutok a városból aznap...

(#67564) itouchfan válasza Never79 (#67555) üzenetére


itouchfan
senior tag

Köszönöm!

Kérdezném a tapasztaltabb terepfutókat, hogy nektek milyen zsák vált be? Nekem van egy ilyen [link] Decathlonos táskám, amit eddig inkább bringázáshoz használtam (ha kellett pár dolgot vinni magammal), viszont ma kipróbáltam az ivó tasakkal együtt, gondolván arra, hogy ha esetleg a közeljövőben elindulok valami terep 20-25 km-es túrán, versenyen, akkor ne ott legyen az első próba. Az az igazság, hogy nem annyira tetszett, egyrészt baromira idegesít, hogy lötyög a víz a fülembe, másr [link] észt maga a táska kényelmes, de a két mellkaspántból az alsó, pont a pulzusmérő vonalában van és az ott nem jó, illetve a ivótasak kis ivócsövét sem sikerült jól eligazítanom és hosszúnak érzem, emiatt hozzáért a nyakamhoz szinte végig.

Néztem már a deca-ban az ilyen öveket, mert az szimpatikusabb, de a legtöbb övbe nem férne el a telefonom (hála ezeknek a mai 5,5-6 colos kijelzőknek). Ha meg viszek telót az erre való övben, akkor arra már másikat nem tudok felvenni. Ezért az ilyen mellény tetszene még, 2 db 125 m flaskának való hellyel: [link] vagy még inkább ez: [link] . Ezekkel van esetleg valakinek tapasztalata? Vagy Ti hogy oldjátok meg a kötelező felszerelés (terep félmaraton és feljebb azért legtöbbször már látom előírásként, hogy min. 2x125 ml soft flask és telefon, stb) elhelyezését úgy, hogy a legkevésbé legyen zavaró?
Köszi előre is!

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#67565) parandroid válasza itouchfan (#67564) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ha jól töltöd be a vizet, akkor nem lötyög, mert ahogy szívod ki, vákumot csinál maga után, és megy össze a tüdő, ahogy fogy a víz. No meg ha jó minőségű a zsák. Én amúgy Intersportost használtam sokáig (h6 néven ment), aztán találtam leárazva egy akciós Salomont, azért ég és föld a különbség kidolgozottságban, anyagminőségben. Pl. nem dörzsölte ki a nyakam (illetve a vállam is, ha ujjatlanban futottam), és sokkal jobban is szellőzik alatta a hátad. Egyetlen hátránya, hogy piros, mert csak ez volt akciós, de futós cuccoknál a szín mindig másodlagos. Az utóbbi időben munkába járós zsáknak használtam bicajon (nyilván a bladder nélkül). Nem azt mondom, hogy észre sem veszed, ha rajtad van, de ez a legjobb kompromisszum talán.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#67566) parandroid válasza Studi (#67563) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Előnevezésben olcsóbb, ha előző év decemberében regisztálsz, akkor talán csak 80 eur. Én még 3 évvel ezelőttről tolok magam előtt egy nevezést, 2019-ben ágynak estem a maraton előtt, orvosi igazolással átírták 2020-ra, amikor jött a covid, és 2021-ig el sem múlt, szóval elvileg erre az évre be vagyok nevezve. Na nem mintha készültem volna rá, de most meg amúgy is én vagyok covidos, szóval egy orvosi igazolással akár át is irathatnám jövő évre. :DDD

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#67567) itouchfan válasza parandroid (#67565) üzenetére


itouchfan
senior tag

Ohh, ezt nem tudtam, hogy megfelelő feltöltéssel vákuumot lehet csinálni. Van erre valami trükk vagy tipp, esetleg videó hogy hogy kell? :R

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#67568) parandroid válasza itouchfan (#67567) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Amikor feltöltötted, lezárod, átfordítod, hogy alul legyen a víz, felül a levegő, és kiszívod a levegőt. Ez nem olyan, mint a szívószál, hogy alulról szív, hanem a szívással… nos, végülis, szívod ki belőle. Az a szopóka meg, amit… szopsz, az meg nem enged be levegőt, tehát automatice vákum lesz. A gond akkor van, amikor az aljában levegő marad, ha nem zár rendesen, vagy ha szar a szelep, olyankor levegős marad, és lötyög.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#67569) Peterhappy válasza itouchfan (#67567) üzenetére


Peterhappy
őstag

EZT nézd meg, hátha ;)

(#67570) norby_42 válasza Peterhappy (#67561) üzenetére


norby_42
aktív tag

no pressure, én úgyis állandó maraton készülésben vagyok (értsd semmi plusz nincs :)))

Eat pasta, run fasta

(#67571) bencze válasza parandroid (#67497) üzenetére


bencze
senior tag

Jobbulást.
A budapesti maraton miben szarabb? Komolyan kérdem, igaz régen voltam de amennyire meg tudom ítélni, minden eleme megvolt a nagy maratonoknak. A berlini 10x akkora de ugyanaz volt a koreográfia. Tudtommal Aims certified a pálya is régóta, szóval lehetne hitelesített időket futni.

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#67572) parandroid válasza bencze (#67571) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nem tudom. Ne érts félre, én sose voltam, nem tudom, nekik miért nem felelmeg. Az rémlik, hogy a bsi körül nincs minden rendben, de most rákeresve sem találtam róla meg a cikket. :F

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#67573) Chuck Norris válasza itouchfan (#67564) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Hacsak nem valami butál kánikula van és tényleg futsz, 20-25Km-re ne vigyél hátizsákot, elég egy övtáska amibe bele tudsz rakni egy fél literes kulacsot meg csokit, sokkal könnyebb úgy mozogni ha nincs a hátadon semmi. Amúgy amit mutattál az egyik legjobb hátizsákom ami valaha volt. Két hátránya van, hogy már nincs feketében az még olcsóbb is volt, a másik hogy pár 100Km alatt szétmállik az egész, ezek ellenére is nagyon ajánlom.

(#67574) Studi


Studi
addikt

futó/könnyű teljesítménytúrás hátizsákra kéne nekem tipp: kéne 1,5l víz legalább, jó ha van némi extra puhakulacsos zseb, férjen bele esőkabi, két zsemle, pár apró kacat. Mit érdemes? Decathlon?

(#67575) archie17 válasza Studi (#67574) üzenetére


archie17
tag

A legnagyobb Decathlonos nekem bevált kétnapos futásra is, 3L víz fér bele és még marad egy rakás hely. Jól pakolható, kényelmes.
Egynapos mókára egy 5L körüli mellény elég akár, az ivózsák+2 soft kulacs 2L víz, mellé alap dolgok elférnek. Nekem egy ezeréves Aonijie van (az a piros-fekete Salomon koppintás, egy időben mindenki olyat rendelt). Nem túl kifinomult cucc, de érdekes módon jobban szeretem, mint a hasonló méretű méregdrága (sorsoláson nyert) Ultimate Direction csodazsákot. Fentebb kollega rakott be Decathlon alternatívákat, a helyedben próbálnék egyet - nyom-e valahol, dörzsöli-e a nyakad a pólógallér felett, és eléred-e a vesezsebeket. Ha ez OK, akkor nem lehet túl borzasztó :)

(#67576) itouchfan válasza Chuck Norris (#67573) üzenetére


itouchfan
senior tag

Igen, köszi, ezért is kérdeztem mert erre a kötelező felszerelés cipelesere túlzásnam éreztem ezt a hátizsákot én is, bőven elég lenne a 2*125 soft flask kulacs folyadék valami mellényben, övben.

parandroid: koszi a tippeket! :R

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#67577) Peterhappy


Peterhappy
őstag

Itt nezzetek korul. [link]
Akad par elegge BestBuy vetel a kedvezmenynek hala, nem csak viztarolasra (Camelbak es Salomon cuccok pl.), cipokre stb. is (bar eleg merethianyosak, sajnos nem csak a cipoik).

Korrekt bolt, korrekt termekekkel.

(#67578) Sliderxy


Sliderxy
senior tag

Sziasztok!
Kb. 1,5 hónapja kezdtem el rendszeresen futni, igyekszem tartani a heti min. 3 alkalmat. Időszerűnek éreztem már az életmód váltást, mert ugyan nem vagyok túlsúlyos (183cm, 76kg), de közel a 40-hez kezdek egyre fáradékonyabbá válni, meg már kezd mindenem fájni, főleg a jobb oldalam. Jól esik futni, de az utóbbi 2-3 alkalommal a bal térdem elkezdett vacakolni. Először csak a belső oldalán éreztem egy kis fájdalmat, ami inkább csak zavaró volt, de tegnap már a térdem alatt is fájt és ez már gátol a futásban.
Úgy kezdtem neki, hogy vettem egy olcsóbb futócipőt, mivel itt is azt olvastam, hogy ez az egyik legalapvetőbb dolog amit meg kell tenni. Nem akartam rögtön high-tech cipőt ezért tényleg csak egy olcsóbb pumát vettem. Lehet itt szúrtam el? Egyébként van egy enyhe gerincferdülésem is, ami miatt a keresztcsontom mellett a derekamban állandó jelleggel van fájdalom, plusz gyakorlatilag a jobb oldalamon minden ízület problémás, recsegek-ropogok. Orvosok persze semmi kézzelfoghatót nem tudtak mondani, ultrahang, röntgen minden volt, nem látnak semmit, azt mondják sportoljak. Szeretnék, de nem tudom, hogy jót teszek-e most ezzel, mert a bal térdemmel eddig semmi gond nem volt. Nem szedek semmilyen gyógyszert sem étrend kiegészítőt. Esetleg valami ízületerősítő készítményt tudnátok ajánlani?

(#67579) tomcica válasza Sliderxy (#67578) üzenetére


tomcica
Topikgazda

A test kompenzal, konnyen lehet h a gerincferdules miatt mashogy kapja az "ivet" a lab (esetedbeb a terd) ami uj mozgasformanal uj problemakat okozhat.
Elegge osszetett ez, igy forumon tavolbol nem tudjuk megmondani.
Keress valami sport szakorvost, aki foglalkozik ilyennel.
Mondja meg mennyit terhelheted futassal, es hogy milyen erosito, korrigalo, nyujto gyakorlatokkal tudod kompenzalni azt amilyen allapotban jelenleg van a tested.
Cipo is fontos, persze, vegyel jo cipot.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67580) tisn válasza Sliderxy (#67578) üzenetére


tisn
addikt

jo cipo, izuletvedo, gerinctorna (almasy csilla videoi nekem bevaltak), terdtorna :)
udv a terdes klubban.

betonon ne fuss, lehetoleg rekortan, salak, de a legjobb a fu.

(#67581) Studi válasza Sliderxy (#67578) üzenetére


Studi
addikt

Én 40 évesen kezdtem el futni. A legnagyobb tanulság az volt, hogy az izomzat, keringés sokkal, SOKKAL gyorsabban fejlődik, és adaptálódik a mozgáshoz, mint az ízületek. Ahogy tomcica mondja: pontos diagnózist online biztosan nem fogunk tudni adni. Viszont ami nagyon biztos, hogy ha sokáig nem mozogtál, akkor végtelen türelem kell, sok folyadék, ízület/porcerősítők. És változatos edzések. Nem írtad, mennyit szoktál futni (mármint távra), de könnyű túltolni ilyenkor, főleg, mert ahogy írtam, az izomzat és keringés elég gyorsan felveszi a tempót.

Amellett, hogy ha nem múlik pár gondolat:
- figyeld a bokád, ha nagyon billen befelé földre érkezéskor, akkor érdemes elgondolkozni egy stabil cipőn. Kezdésnek talán biztonságosabb egy alátámasztással rendelkező cipő, aztán ha beépül a napi rutinba a futás, jöhetnek a talpspecifikus feladatok, és a stabil/neutrális cipő váltott használata
- változatos edzések: ne csak kimenj, és egyenletes tempón próbálj futni ahogy tudsz. Csinálj "feladatos" edzéseket: 400m/200m/100m fokozott tempók beépítése hetente egy-egy edzésbe
- lassú futások! sok-sok lassú futás! ez fogja leginkább építeni az alap állóképességed, ami kell akár a hosszabb távokon, akár a hétköznapi életben a fáradtság elkerüléséhez. "beszélgetős tempó", azaz olyan kocogás, amikor még egész mondatokban tudnál beszélgetni valakivel.
- frissítés: ha fél óráknál többet futsz, érdemes pár korty izotóniás löttyöt, vagy sótabit+vizet közben i elfogyasztani. Nagyon gyorsan lehet az izzadtsággal dehidratálódni, és az nagyon bántja az ízületeket is
- türelem, türelem, türelem. Hamar eljön az az időszak, amikor minden harmadik nap tudsz majd PB-t futni valamilyen távon, de nem feltétlen kell, sőt.
- nem sima talajon óvatosan: füvön, terepen nagyon figyelj hova lépsz, egy-egy félrelépés tönkreteheti a futást, házasságot, mindent... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#67582) Sliderxy


Sliderxy
senior tag

Köszi a tanácsokat. Terv szerint kezdtem el futni. Huawei telefonon van ez a Health applikáció, abban a Beginner 3K. 7 hetes terv, jövő héten lenne vége. Eleinte 1 perc futás, 1 perc gyaloglás volt, aztán könnyű futás 20 perc (ennek a tempója nekem kb egyben totyogásnak tűnt), aztán ezek váltva, kicsit nyújtva az idő. Volt már 10 perc futás, 5 perc intenzívebb váltva 30 percen keresztül. Sokszor kevésnek éreztem és többet mentem, igaz nem sokkal. Átlag 3-4 km-t szoktam így megcsinálni. Séták előtte, utána beiktatva 2-3km.

(#67583) inf3rno válasza Sliderxy (#67578) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Proenzi3 expur, szigorúan az expur, mert amúgy hajlamosak mást adni. Kevesebb futás kell gyakrabban és lassabb tempóval, amíg egy fokkal jobban hozzászokik. A féloldalasság is okozza, azért is jobb a lassabb, mert közben tudsz figyelni arra, hogy mennyire lépsz féloldalasan a gerincferdülés miatt. Azt kéne valahogy helyre tenned, hogy a csípőd egyenesen legyen. Talán az MFR terapeuta a legközelebbi ahhoz, amire szükséged van.

Buliban hasznos! =]

(#67584) Sliderxy válasza inf3rno (#67583) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Köszönöm a tanácsod!

(#67585) Sliderxy válasza inf3rno (#67583) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Kérdezem több gyógyszertárban és mindenhol azt a tájékoztatást kaptam, hogy országos készlethiány van belőle, rendelni sem tudnak és azt sem tudják megmondani, hogy mikor lesz.
Esetleg van alternatívája?

(#67586) inf3rno válasza Sliderxy (#67585) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Esetleg ez a Jutavites jó lehet, 2/3 annyi hatóanyag tartalommal. [link]

Buliban hasznos! =]

(#67587) SpaceKombajn válasza Sliderxy (#67585) üzenetére


SpaceKombajn
tag

Puffin lekvár ;] :DDD

spacetime

(#67588) LanyUs válasza Sliderxy (#67585) üzenetére


LanyUs
senior tag

Nekem bevált ez a Collango Kollagén Pour Homme (348 gr.) [link] Belevágok még 2g aszkorbinsavat gyulladáscsökkentőnek azt kalap kabát. Toltam már két kúrát a Proenzi3 expurral is. Az is jó, ugyanaz volt a hatása.
De térdre a készítmény mellé a szoba bringával való laza átmozgatás a tuti.

[ Szerkesztve ]

(#67589) Sliderxy válasza LanyUs (#67588) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Ránézek köszi.
Egyébként pont futópad vagy háttámlás szobabringa vásárláson gondolkodom egy ideje. Lehet bringa lesz így belőle.

(#67590) tomcica válasza Sliderxy (#67589) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Keresztedzesnek az evezopad is alternativa :K meglepoen jol kiegesziti a futast :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67591) norby_42 válasza LanyUs (#67588) üzenetére


norby_42
aktív tag

Épp akartam kérdezni, mi a sláger ízület védő, de akkor ezeket keresem, köszi!

Eat pasta, run fasta

(#67592) tomcica válasza norby_42 (#67591) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nalam Artho Guard a Biotech-tol,evente 1-2x betoltok egy doboznyit.Mondjuk a barackos izen finomithatnanak kicsit,lehetne mas iz is.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67593) LanyUs válasza norby_42 (#67591) üzenetére


LanyUs
senior tag

Intervall edzések időszakában zsákszámra eszem. Ha csak 05:00 felett megyek, akkor nem kap a térd sem annyit. Nincs rá szükség. Ebben az évben viszont 8 hónapot szedtem, tehát a minőségi edzéseknek "ára" van minden területen. Ízületvédő, tapkieg., Bondi 7 és akarat. De még ez sem ért volna önmagában sokat, mert a szoba bringa ami feljavitja a térdeim folyamatosan.
Ez nem Neked csak a poén kedvéért :) A fentiek 100kg esetén értelmezendőek. Egyéb tünetek esetén a kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! :)

[ Szerkesztve ]

(#67594) LanyUs válasza tomcica (#67592) üzenetére


LanyUs
senior tag

Jut eszembe lesz masszázs pisztoly az adliban. 3 év garancia. Benevezek egyre. [link]

(#67595) tomcica válasza LanyUs (#67594) üzenetére


tomcica
Topikgazda

jol van,majd teszteled,nem ismerem az Aldis cuccokat...ha olyan,mint a Tscibo akkor meg jo is lehet :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67596) jimpo


jimpo
aktív tag

New Balance FuelCell Rebel v2 - MFCXCP2 40.5 méret 28689 Ft
Egy darab van csak, valaki vigye. :K

Október 7-én Scitec Day! Ezen a napon minden* Scitec Nutrition terméket 20% kedvezménnyel tudsz megvásárolni!

Figyelem-figyelem, eljött a BioTechUSA Day! Ma 20% kedvezménnyel teheted képzeletbeli kívánság listádról kosaradba a kinézett termékeket.

Stryd Next Gen

(#67597) jimpo válasza jimpo (#67596) üzenetére


jimpo
aktív tag

Volt még egy Velocity Nitro 2 jó áron, de azt magamévá tettem. :K :P :C

Stryd Next Gen

(#67598) Sliderxy válasza tomcica (#67590) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Az a baj, hogy a jobb vállammal, lapockámmal olyan szinten probléma van, hogy kicsit lejjebb is meg előrébb is van mint a másik. Nem feltűnő, de ahhoz pont elég, hogy recseg, ropog, napi szintű fájdalommal küzdök miatta. Egyébként a jobb oldalam mint írtam elég tropa, a cipőimen is meglátszik, hogy a jobb sarkamnál hamarabb elkopnak, illetve a belsejüket hamarabb kitaposom.Nézettem már röntgenen, uh-n, nem egy magánrendelésen is voltam már, de valószínű nem a megfelelő orvosoknál, mert senki nem talál semmit, amit valahogy nem tudok felfogni. Most megyek tovább keresek más orvost. Addig nem merek ilyen gépekkel edzeni amíg nem mondja meg egy orvos, hogy mit és hogyan csináljak, nehogy nagyobb kárt okozzak.

(#67599) tomcica válasza Sliderxy (#67598) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Hany eves vagy,hogy sikerult mar igy leamortizalnod magad? :F :U

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67600) norby_42 válasza Sliderxy (#67598) üzenetére


norby_42
aktív tag

Jó csontkovács látott már?

Eat pasta, run fasta

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.