Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67351) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Aboutyou-n extra -25% van mindenre. Elég szegényes újabban a kínálatuk, de két cipőt azért kiemelnék: a női cipők között van Kinvara 13-as férfi méretekben, a kupont élesítve ~24 ezer Ft-ért. [link]
Illetve a másik az az adidas Terrex Speed Flow, ami kuponozva ~26 ezer Ft. [link] Ez egy rohadt jó terepcipő véleményem szerint. A Speed Ultra 'kistestvére', amiről kicsit több infó van neten. Viszonylag könnyű (45 1/3-os 271 g), mondjuk nincs is agyonépítve (elől 18 mm, hátul 26 mm, a drop 8 mm), emiatt tetszik igazán nekem. A habanyag az ismeretlen, egy komponensű (nem úgy, mint a Speed Ultránál, hogy Boost+Lightstrike), hasonlónak tűnik vagy talán pont olyan, mint a Lightstrike, szóval elég reszponzív (hogy lehet ezt értelmesen magyarul megfogalmazni?), jól érzed a talajt benne. Ezért főleg könnyű terepre gondolnám, hogy való, komolyabb köves, gyökeres útvonalra azért a lábat jobban védő cipőt vennék fel. De aki szerencsés, és mondjuk egy szép sima murvás erdei úton tud edzeni, annak simán jó gyors munkára is (kb. 500 m-en felkaptam 3:30 környékére a tempót, meg egy 100-as sprintet is próbáltam benne, mindenféle gond nélkül vette az akadályt, pörgött, terepcipőhöz képest egész meglepő módon). A talp az az adidasnál megszokott Continental gumi, a fogak 3 mm-esek, szóval a tapadással nincs gond. A Terre Kiger 6-7-hez képest fényévekkel jobb pl.
Ja, és szerintem brutáljól néz ki úgy általában is, ebben a színösszeállításban meg különösen. Zalandon van pár jobb fotó róla, azok jobban visszaadják, milyen élőben: [link]

[ Szerkesztve ]

(#67352) #76500480 válasza jimpo (#67338) üzenetére


#76500480
törölt tag

Ha ez számít, én is érzem a Reebookban a talpam. Észrevettem, hogy ott a sarok belső oldala jobban kopik szemben egy Nikeval. Lábfejben törött csonttal is lehet futkarozni. :U Lényeg, hogy ne az Achilles közelében legyen valami ami irritálhatja. Februári kontroll vizsgálaton derült ki, hogy láb fejben, naviculare(sajkacsont :F ) felszínéből kitört egy 14x6mm csont darab némi ödémával. Gőzöm sincs hol szereztem :U cipő nem lehetett. Sok vizet nem zavart, futás stílus megváltozása, magas pulzus elnyomhatta a mérsékelt fájdalmat/érzékenységet stb.

[ Szerkesztve ]

(#67353) jimpo válasza ígyvanferi (#67351) üzenetére


jimpo
aktív tag

24 ezer körül bőven jó.
Annyi hogy nekem a legnagyobb Női "US-méret" 10,5 jáde / világoszöld pont jó a 42,5 EU Férfivel van pariban.
Viszont ahogy nézem a Fekete Kinvara 13 esetében "UK-méret" van írva, bár azt nem vágom valóban azt nézik-e majd a dobozon. :F A kettő nagyon nem egy, bár ahogy nézem 10,5 UK-méret nincs is.
Ezért nem szeretem a AY mindenhova írnak mindent is. :W

comegetsome1 Törésem csak nincs tán, max fáradásos. :(
Mindenesetre most kicsit pihenek a Garmin az agusztusi update óta gyűjti a HRV adatokat annak most meg van az eredménye.
Érzem is hogy visszább kell venni picit, pedig most az alvással is elég jól állok. :C
Lehet az is hogy valami vírus vagy baci, bár alapvetően szarul nem vagyok. :U
Alapjárat lesz pár napig, egy hosszút azért holnap lenyomok. :K
Az esti nyugalmi pulzus is 40 üt/p lett, egy ideje közelebb van a 40-hez mint a 35-höz.
Jelenleg 39 a heti átlag.

[ Szerkesztve ]

Stryd Next Gen

(#67354) LanyUs válasza bencze (#67347) üzenetére


LanyUs
senior tag

bencze: köszönöm a képeket! Úgy értél be a kép alapján, mint egy jól eső laza után :R

comegetsome1: minek köszönhetőek ezek a csont problémák? Szimpla túlerőltetés?

Frissítés: vettem Biotech Energy Gelt ( meglepődtem, hogy ez is tartalmaz karnitint ). 10 - 20 - 30 km-nél 1-1 csomag + közben 1,4 l iso + 1 sport szelet. Banánt közben nem, csak előtte 1 órával. Esetleg töltött már valaki így?

Biotech Energy Gelt Táplálkozási értékek
RVH% *energia érték 377 kJ / 90 kcal
**Zsírok 1.2 g
**amelyből telített 0.0 g
**Szénhidrátok (glükóz: 39%, fruktóz: 39%, maltodextrin: 22%) 18 g
**ebből cukor 14 g
**Élelmi rost 0.0 g
**Fehérjék 1.72 g
**Só 0.13 g
**L-karnitin 800 mg
**Taurin 800 mg
**MCT olaj 1200 mg
**Nátrium 50 mg
**B6 vitamin 1.4 mg

(#67355) ígyvanferi válasza jimpo (#67353) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ez a fekete ez férfi méretezésű, szóval nem ugyanaz a méretezés, mint az a jáde-világoszöldnél, ami neked is van. Ez csak véletlen kerülhetett a női részlegre. Nyugodtan vehetitek akár EU, akár UK méretezés alapján.

(#67356) Hi!King


Hi!King
őstag

Rendeltem Sporfactory-ról egy Pegasus 38-at (35 ezerért, Nike oldalán kicsit olcsóbban lenne, de csak nagyon hülye helyen lévő és hülye időpontban nyitvatartó csomagpontok vannak). Sokan írtatok jókat a Pega sorozatról, most kipróbálom. Eddig hasonló kategóriában Saucony Ride ISO 2 volt meg Kiprun Long és KD Plus, utóbbi éri el hamarosan a 2000 km-t, amikor le fogom cserélni erre a Nike-ra. Azon vaciláltam, hogy Kiprun KD500 vagy ez a Nike, előbbi vonallal elégedett voltam, de kell a változatosság. A Saucony Ride ISO 2-höz képest jobban bejött nekem amúgy a Kiprun. Nike-ból Downshifter volt eddig, de az eléggé gagyi volt, a Decathlon Kalenji cipőihez hasonló minőség, de 2000 km-t abban is lefutottam.

[ Szerkesztve ]

(#67357) ígyvanferi válasza Hi!King (#67356) üzenetére


ígyvanferi
addikt

A 39-es is olcsóbb a nike webshopban jelenleg. Házhozszállítás nem játszik ezek szerint?

(#67358) Peetta14 válasza LanyUs (#67354) üzenetére


Peetta14
tag

Víz? A gélek nagy része akkor ér valamit (szívódik fel), ha iszol rá vizet (nem ISO-t). 30-35km-nél egy magnézium tudna segíteni még. Illetve én 30 perccel a futás előtt benyomok egy gélt, így kezdem.

(#67359) Hi!King válasza ígyvanferi (#67357) üzenetére


Hi!King
őstag

Asszem 32 ezer körül jött volna ki a Nike webshopból a mostani euró árfolyamon (az a változat, amelyikből van méretem). Nem igazán játszik mostanában, mert céghez nem akarom, otthoni munkában meg nem vagyok épp rugalmas esti egyetem miatt, feleségem munkahelyén meg idióta a vezetés, nem fűtenek rendesen, de az otthoni munkát erősen korlátozzák.

[ Szerkesztve ]

(#67360) LanyUs válasza Peetta14 (#67358) üzenetére


LanyUs
senior tag

Oké, így lesz! 3 órával előtte szilárd étkezés, 1 órával előtte 1 banán, 30 perccel előtte 15g bcaa,15g gutamin, 15ml karnitin, majd 10,20,30 gél+víz és a köztes etapon iso. Köszönöm! 1 tasak magnesium oligogal délelőtt, 1 pedig futás felénél :R Azt tapasztalom, hogy 1000mg magnézium fölött már nem komfortos a kétbetűs :D

[ Szerkesztve ]

(#67361) tomcica válasza LanyUs (#67360) üzenetére


tomcica
Topikgazda

15 gramm? ahhoz mar lapat kell baxki :P ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67362) Peterhappy


Peterhappy
őstag

Kivételesen délután, meló után futottam, kivételesen úgy, hogy tisztességgel be is ebédeltem előtte (úgy bő két és fél órával).
Borzalmas volt, látszik, hogy nem ehhez vagyok szokva. Elég pocsék HRM-t produkáltam, alapból is, de 700 méter után megálltam picit bohóckodni edzeni a kondiparkban és úgy folytattam, na képtelen voltam leimádkozni a pulzusom.

Úgyhogy minden mindegy alapon hagytam a francba, kikapcsoltam az értesítéseket és joyride lett belőle - olyannyira, hogy lépten-nyomon megálltam fotózni, ha már így, ősz derekára szépen kizöldült az erdőnk :) Korábban kellett volna menni és fotózni, spontán ötlet volt, kicsit sötétebbek lettek így a képek.

(#67363) LanyUs válasza tomcica (#67361) üzenetére


LanyUs
senior tag

Igen 15g! A sok termék régebben sokféle adagoló kanállal gazdagított. 2g - 35g -ig minden van :) Amúgy csak 12 megy napi szinten, de a terhelés az terhelés. Izmot szépen tartja ( még kondi nélkül is LOL 🙃). Kivégezve futás közben viszont már csak a csoda segít, mert nyújtás, kiegészítők, magnézium ide - oda, olyan durván be tud feszulni a jobb hátsó, hogy össze szarom magam. Nem görcs! Feszülés... Amikor kétszer dnf volt, akkor nem is volt ilyen gondom. Mi lesz most? :D Amúgy veszek majd egy pisztolyt :K De nem lövöldözni! Masszírozni :)

Péter: szép helyen futsz, képek is visszaadják! :R

[ Szerkesztve ]

(#67364) tisn válasza Peterhappy (#67362) üzenetére


tisn
addikt

nem rossz hely :)

(#67365) Peterhappy válasza tisn (#67364) üzenetére


Peterhappy
őstag

+LanyUs: Igen :K Nagyon szeretek itt kocogni, ezért is viselt meg annyira, hogy egész nyáron fakó volt és hogy egymást érték az erdőtüzek :(
Hajnalban a legjobb, mikor még "érintetlen" és látni rókát, harkályokat, ha az ember igazán ügyes, még baglyot is. A minap zöld küllőt láttam, immáron nem először, gyönyörűséges volt.
Sok a kutyás, de a legtöbben már ismernek, köszönünk egymásnak, messziről észrevesznek, visszafogják a kutyáikat. Néha még hajnalban is, de ha később megyek, biztosan van rajtam kívül más futó is, mindig összebiccentünk.
Tegnap olyan csinos lánytól kaptam olyan csinos fotót, hogy szerintem akkor szállt el a pulzusom :D

Ez egyébként az erdő kisebbik része, a nagyobb is nagyon szép, arról már hoztam korábban fotókat, igaz kevesebbet - és akkor minden száraz volt, messze nem volt ennyire szép.

Irgalmatlan nagy lökést adott év elején az, hogy rátaláltam (és rászoktam) az erdei futásra, teljesen beleszerelmesedtem, nem tudok betelni vele :B

(#67366) norby_42 válasza Peterhappy (#67362) üzenetére


norby_42
aktív tag

Nagyon szép, hangulatos ilyen keskeny ösvényen futni.
Én meg taposam a kopott rekortánt, bár futó lányka itt is volt...

Nem lesz a kedvencem a körözés, de kezdek belejönni

Eat pasta, run fasta

(#67367) itouchfan válasza Peterhappy (#67362) üzenetére


itouchfan
senior tag

Zseniális lenne, ha ilyen helyen tudnék futni. Kéne egy ilyen erdős, síkabb rész, meg egy dimbes dombos (mint a Budai hg) egymás mellett és egy életre jól ellennék. :B :D

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#67368) tomcica válasza Peterhappy (#67365) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Szooooval csinos lany?! Szoooval elszallt a pulzus?! :DD nocsak-nocsak :P
(szep hely, km gyujtesre siman mennek ilyen helyen)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67369) Peterhappy válasza norby_42 (#67366) üzenetére


Peterhappy
őstag

Valóban nagyon hangulatos, csak nagyon kell figyelni, egy pillanat kihagyás és tekeredik is a boka.
Sok kör nincs, csak kevés zene :)
Én szeretek körözni is, de azt kizárólag zenére. És általában azok a gyorsabb/interval futásaim. Az erdő tényleg inkább km gyűjtésre és lélekpátyolgatásra való, oda "lassúzni" járok, bár tegnap ez nem jött össze, azt hiszem az Arch Enemy nem volt a legjobb zeneválasztás :D

@itouchfan: :D Dombosabb rész nekem is nagyon kellene, elképesztő, mennyire nem bírom az emelkedőket, 2-3m szint is durván meglátszik a pulzusomon. Jó lenne erre külön edzeni.

@Tomcica: Attól még, hogy vegetáriánus vagyok, megnézhetem az étlapon a húsételeket is, nem? :)

(#67370) tomcica válasza Peterhappy (#67369) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Sot, ha nem nyeled le, csak megragod attol meg vega maradsz :) ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67371) Never79 válasza archie17 (#67345) üzenetére


Never79
tag

Köszi! Tesóm is ajánlotta, de valahogy a Gödöllő-dombság nem vonz :(. Tegnap rajzoltam magamnak egy kisebb kört Börzsönyben (20 km 1000 szint), szerintem azt fogom megsétálni :) . Remélem azért annyira nagy dagonya nem lesz.

2100 km 42000 szint :B , de Chuck Norrishoz képest kispályás vagyok :U . Nekem Tatabányán ott a Vértes, Gerecse. A baj csak annyi velük, hogy nincs igazán hosszú, genya emelkedő bennük.

jimpo: most már igazán elárulhatnád, hogy melyik bolygóról jöttél. Jól nyomod :)

Peterhappy: na ezért (is) szeretek terepen futni. Szép képeket csináltál.

2-3 napja írtam, hogy ritkán látok 3-sal kezdődő km-et az órán. Na tegnap azért volt. Természetesen dombon lefelé (nem hátszélben) :D

(#67372) Never79 válasza Peterhappy (#67369) üzenetére


Never79
tag

Régen minden jobb volt. Az Arch Enemy is.

szerk:
tomcica: de gooonooooosssszzz :D

[ Szerkesztve ]

(#67373) Peterhappy válasza tomcica (#67370) üzenetére


Peterhappy
őstag

:C Ezt felvetem otthon a Feleségemnek, meglátjuk Ő mit gondol :D

@Never79: Röstellem, nekem jobban bejön az új éra, de erre biztosan rá dob egy nagy lapáttal az Alissa White-Gluz iránt érzett plátói (és egyelőre viszonzatlan) szerelmem :B

(#67374) tomcica válasza Peterhappy (#67373) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Hehe :DDD elso szabaly:
"Otthon SEMMIT nem mondunk el, se a cipok, se az alufelnik arat!" 😎

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67375) Peterhappy válasza tomcica (#67374) üzenetére


Peterhappy
őstag

:D :D :D

(#67376) norby_42 válasza tomcica (#67374) üzenetére


norby_42
aktív tag

Csak attól félek, ha már nem leszek a család annyiért adja el a dolgaimat, amilyen árról ők tudnak...

Eat pasta, run fasta

(#67377) tomcica válasza norby_42 (#67376) üzenetére


tomcica
Topikgazda

:DD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67378) LanyUs válasza Peterhappy (#67375) üzenetére


LanyUs
senior tag

Eddig lusta voltam hengerezni, de most 60 perc után lepattanok a szoba bringáról és hengerezve nézem tovább a filmet. A jobb combom közepén hátul érzek egy gyulladt szalagot/izmot :F a hengeren ( csak úgy nem érzem ). Jobbra kifordulva a külső részen is felszisszenek. Háromszor is csináltam már és lassan, de javul. Ezentúl barátok leszünk a hengerrel is :K . A rekortán még nem haverom :)

Never79: Te nem is futni szeretsz! Hanem hegyet mászni :DDD

[ Szerkesztve ]

(#67379) inf3rno válasza LanyUs (#67378) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ne csak az izmot hengerezd, hanem a tapadási pontjait is masszírozd, illetve ezek úgy mennek végig a testen, mint valami szalag (sajna nem egyenesen, úgyhogy nehéz követni). Ha az izomnál feszülés van, akkor abban a csíkban a test más pontjain is feszülés lesz végig.

Buliban hasznos! =]

(#67380) tisn válasza Peterhappy (#67369) üzenetére


tisn
addikt

Valóban nagyon hangulatos, csak nagyon kell figyelni, egy pillanat kihagyás és tekeredik is a boka.

eccer megbotlottam egy gyokerben meg vagy 5m-en kalimpaltam, mire rendesen pofara estem. (terdem is bevertem, lehet az volt az utolso szog a koporsojaban) rekortanos futok ne menjenek erdobe :) (es ott meg az eleve fosszar idom is +1 perc/km)

(#67381) tisn válasza norby_42 (#67376) üzenetére


tisn
addikt

cipoket a topikra hagyod nem? a csalad ugysem tud mit kezdeni vele :)

(#67382) LanyUs válasza inf3rno (#67379) üzenetére


LanyUs
senior tag

Köszönöm a kiegészítést! :R ( így fogok tenni ) A melóhelyen őrület van, érzem, hogy a feszülés a bokától eljön az agyamig. Holnap reggel a fejemmel kezdem :)

(#67383) inf3rno válasza LanyUs (#67382) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Az nagyon jó ötlet, mert minden onnan indul. :-) :K

Buliban hasznos! =]

(#67384) Peterhappy válasza norby_42 (#67376) üzenetére


Peterhappy
őstag

:D

(#67385) Peetta14 válasza LanyUs (#67382) üzenetére


Peetta14
tag

A henger egy csoda találmány, nagyon sokat segít nekem is.
@Peterhappy Keresztúri erdős pályát ismered? Van ott egy 4m-es kör, nekem az jobban bejön, mint a péterhalmi erdő, mert ott nem lehet eltévedni :)

(#67386) sherlock82 válasza tisn (#67380) üzenetére


sherlock82
senior tag

Én is szívesen futnék rekortánon ha lenne egyáltalán kb 60 km es körzetben.
Nálunk a megyeszékhelyen van egyedül, egy atlétika pálya és egy park amiben rektorán futókör van kialakítva egy km hosszan.
Úgy hogy ennek hiányában marad az aszfalt és földes út ( amit kerülök a kutyák miatt )

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#67387) Hi!King válasza tisn (#67380) üzenetére


Hi!King
őstag

Én szinte kivétel nélkül aszfalton taknyoltam a legnagyobbakat, pedig évekig tájfutottam, és soha nem szedtem össze olyan sebeket, mint 3-6 havonta aszfalton. Meg hazai terepen nagyon ritka a komolyan, köves, sziklás talaj, így majdnem mindig puhábbra esek, mint az aszfalt, ha mégis esek. Nyilván a hegyi futás magashegységben, sziklás terepen más lehet.

Szerk.:
De szerintem azért is lassabb terepen a futás, mert az ember már ösztönösen magasabbakat lép, ez különösen igaz gallyazott vagy aljnövényzetes terepen.

[ Szerkesztve ]

(#67388) Peterhappy válasza Peetta14 (#67385) üzenetére


Peterhappy
őstag

Egyetértek a hengeres gondolatoddal. :K
Tudom, hogy mutattam már, én ERRE a videóra szoktam hengerezni (EZ pedig felsőtestre), lehet, hogy van valakinek jobb is (jöhet akkor válaszként!!!), de nekem eléggé bevált.

Köszönöm a tippet!
Épp múlt héten, az újhegyi sporttelep felé menet gondoltam rá, hogy le kéne tesztelni. Futni még nem voltam ott, de bringával jártam már arra többször is. Nagyon nagy kedvencem az a szakasz, épp azért szeretek a Naplás-tóhoz elgurulni, mert akkor ezen az erdőn keresztül szoktunk átvágni :)
Csak a Kőhídnál átmenni nagyon sz@r, nem szeretem azt a részt, főleg mert oda míg én kikocogok, szó szerint fel is tankolok (benzingőzzel).

(#67389) norby_42 válasza tisn (#67381) üzenetére


norby_42
aktív tag

Á, a fiam már bejelentkezett rá :)

Eat pasta, run fasta

(#67390) Peterhappy válasza norby_42 (#67389) üzenetére


Peterhappy
őstag

Mondom én, hogy a gyerekekkel csak a baj van.

(#67391) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Tudtok olyan félmaraton versenyről október végén, november elején, ami nem szintes, lehetőleg kisebb léptékű rendezvény és Budapesttől nincs nagyon messze vagy legalábbis könnyen megközelíthető, ha úgy alakul, akkor tömegközlekedve is?
Az október 23-ai Kolonics György emlékfutást néztem ki korábban, de mint kiderült, az idén csak valami közösségi futásként kerül megrendezésre, kimondottan a kajakosoknak ráadásul, külön levélben kell kérni, hogy csatlakozhasson kívülállóként az ember hozzájuk. De így kijelölt útvonal, meg versenyhangulat nélkül nincs sok értelme amúgy se, ennyi erővel körözhetek a ház körül is.
A november 19-ei siófoki maraton/félmaraton borzasztó drága, meg már elég későn is van, azt passzolom.
A szegedi jótékonysági félmaratonnal is az a bajom, hogy november legvége, ki tudja milyen idő lesz. Nagy hidegben, hóban én már nem tudok normális tempót futni. Itt mondjuk nem annyira zavarna, hogy nagyobb rendezvény, még a nevezési díj is határeset.
De hátha tudtok valami kisebb, a fenti feltételeknek megfelelő versenyről, ami esetleg nem is nagyon van promotálva.

[ Szerkesztve ]

(#67392) sherlock82 válasza ígyvanferi (#67391) üzenetére


sherlock82
senior tag

https://futocentrum.hu/

egész szépen össze vannak szedve a versenyek

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#67393) Peterhappy válasza ígyvanferi (#67391) üzenetére


Peterhappy
őstag

ITT is találsz/találtok párat a kérdéses időszakban. Ha elegendő a társaság és nem feltétel a versenyhangulat.

És lesz október 30-án is futás a tatai Öreg-tó körül!!! :Y Hát akkor ott a helyem :D
Fuuuuuu tiszta libabőr lettem.

[ Szerkesztve ]

(#67394) ígyvanferi válasza Peterhappy (#67393) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Na az a tatai megtetszett. Időpont pont jó (ráadásul utána két munkaszüneti nap is lesz), nagyjából sík a terep (azért nem egy berlin maraton útvonal, de na, határeset), a nagy rendezvényekhez képest elhanyagolható a nevezési díj (mégha nem is kap az ember annyi mindent, de ami jár ezért, az nekem bőven elég). Lehet ez lesz.
Azt mondjuk nem tudom mennyire fognak szeretni a családok, kutyások, úgy általában a sétálók, ha 4:00-es tempóval szlalomozok közöttük...

(#67395) sherlock82 válasza ígyvanferi (#67394) üzenetére


sherlock82
senior tag

Én amit kaptam nevezési csomagban az ilyen versenyeken, azoknak kb semminek nem vettem hasznát. :D

Az öreg tó környezete nagyon szép, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#67396) Peterhappy


Peterhappy
őstag

Srácok!
Volna egy kérésem, hátha tudtok esetleg néhányan segíteni közvetve vagy közvetlen.

Feleségem (gyógypedagógia, pszichopedagógia szak) szakdolgozatot ír és az ahhoz kapcsolódó kérdőív kitöltéséhez lenne szükségünk néhány, gyerekekkel/fiatalokkal (is) foglalkozó edzőre.

Előny, de nem feltétel, ha a kérdőívet kitöltő edző foglalkozik SNI, vagy BTMn diagnózissal rendelkező, és/vagy hátrányos helyzetű, kiemelten tehetséges gyermekekkel, fiatalokkal.

De a legfontosabb most csupán az volna, hogy minél több edző kitöltse a kérdőívet.
A tapasztalat az, hogy a kitöltés 10-15 percnél több időt nem vesz igénybe.

Ha akad itt vállalkozó szellemű edző ;) avagy van esetleg az ismerettségi körötökben edző (futás, labdajáték, úszás, harcművészet stb. kb. bármilyen sport), és/vagy akár a Ti, vagy pl. gyerkőc edzője, aki tudna egy kitöltéssel segíteni, megtenné, hogy rám ír egy privát üzenetet? Válaszüzenetben elküldeném a kérdőív linkjét, természetesen sok-sok "köszönöm" kíséretében.

Nagyon nagy segítség volna és előre is nagyon köszönöm, köszönjük!

(#67397) Peterhappy válasza ígyvanferi (#67394) üzenetére


Peterhappy
őstag

Naaa, szuper lenne ott találkozni :)
Bár 4:00-s tempóval engem is le fogsz körözni, de legfeljebb majd jól kinyújtom rád a nyelvem. De csak a miheztartás végett.

Nekem a társaság és a körönkénti frissítés bőven elég, az érem már csak grátisz.
Nyilván időjárásfüggő, szóval nem mondom 100%-ra, de nagyon tetszene a dolog.

(#67398) HKorn válasza Peterhappy (#67393) üzenetére


HKorn
addikt

Azt nem a helyi Footour triatlon csapat rendezi, ahogy a hivatalos tatai futásokat (Minimaraton és Tófutás), hanem a Tisza Tó Bringakör. Ez nem versenyrendszerben szervezett futás (nincs időmérés) és sokan csak gyalogolnak, ami szintén zavaró lehet.
Illetve (ez nem tudom kiek mennyire probléma), de csak egy egyszerű faérmet kapsz.

Ennél az okt 16-án rendezésre kerülő tófutás sokkal profibb lesz, de ott meg csak 2 kör (14K) a leghosszabb táv.

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#67399) Studi válasza tomcica (#67370) üzenetére


Studi
addikt

(#67400) itouchfan válasza Peterhappy (#67396) üzenetére


itouchfan
senior tag

Szia, nekem jöhet privi, szívesen segítek :K

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.