Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67701) LanyUs válasza tomcica (#67699) üzenetére


LanyUs
senior tag

Rendben! Ahogy növekszik a mennyiség úgy legyen egyre jobban kontroll alatt a terhelés, hogy ne dobja le a szekeret. Világos! :R Ez a mai setét menet valóban kicsit kretén lett. A földesen viszont kell a fény, mert így is kétszer rogyasztani kellett a térdem, mert a hanton kifordult volna a bokám. Viszonylag sík a szántó, ezért ott eresztettem a magam módján a csutákon, tócsákon keresztül. Ami kegyetlenül megfogott tempóban az a sűrű puha 10 cm-es fű. Na ott kapásból esett 40 secet a tempó, majd a vizes cipő murván sem a legjobb. Közben volt kb. 20-30 köhögés és 30-40 orrfújás, de mindegy! Jó volt :D

[ Szerkesztve ]

(#67702) tomcica válasza LanyUs (#67701) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Jolvan, de akinek van masszazspisztolya, glutaminja az ne picsogjon, hanem csinalja-csinalja-csinalja.
Lattad, van aki nem kap 30km-re egy marek foldimogyorot se :DDD neked uri eleted van! 🙃

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67703) LanyUs válasza tomcica (#67702) üzenetére


LanyUs
senior tag

Én ilyet nem láttam itt :) Az más kérdés, hogy nem vesz magához :D Hát ha ott van az ellátmány el kell venni :DD Én tudod, hogy nem vagyok nyafogós, de az oviból 2 hetente hazajött szarokkal már tele a tököm :) Hány marhával találkozol a sötétben, ködben, földesen, hogy nyélgázon ereszti hajnalban :K Ismersz már ( talán túlságosan is ), tudod, hogy a fentivel motiválsz. Ha dicsérsz eresztek. Ilyen egyszerű :R

(#67704) tomcica válasza LanyUs (#67703) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Egy ilyen illetot pont ismerek szemelyesen ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67705) Sliderxy


Sliderxy
senior tag

Tudom nem nagy szám ez a táv, de nekem bőven elég így a 7. héten, a gyakorlatilag minimális mozgás után. Ma véget ért a beginner terv, 3 km folyamatos futás volt a cél, amit sikerült elérnem és ráhúztam még 1-et mert úgy éreztem, hogy van még bennem annyi, hogy megcsináljam. Az enyhe térdfájást péntek este éreztem még, így vasárnap a szép időben nekiindultam, de nem igazán volt sikeres a próbálkozás, abba is hagytam mert elkezdett szúrni az oldalam, előtte sosem fordult elő ilyen, biztos én bénáztam el valamivel, pedig a légzésre mindig figyelek. Ma viszont a térdem is jó volt és mivel a terv szerint is a mai nap lett volna az esedékes az edzésterv befejezéséhez, hát neki indultam. Az elején elkezdtem enyhén érezni, aztán minta el is múlt volna, csak mikor végeztem és váltottam gyaloglásra, akkor kezdtem enyhén érezni. Összességében elégedett vagyok, mert amikor Augusztusban először elindultam meg akartam dögleni már 500 méter után, most meg ha nem tudok menni már hiányzik.

Kedden megvan az időpontom az új dokihoz is, hát kíváncsi vagyok mi lesz. Az előzmények alapján kicsit szkeptikus vagyok velük kapcsolatban, de meglátjuk.

A képet azért rakom ide mert ezek az adatok nekem egyelőre nem sokat mondanak, hogy jó-e rossz-e, pláne úgy, hogy órám sincs egyelőre amivel össze lenne hangolva a mobil app. Ahol megtörik a grafikon ott visszafordultam. Ez a tempó nekem egy kényelmes futó? (nektek kocogó :-) ) tempó. Korábban a mobil app terv szerint jóval lassabban kellett kocognom :-) , 9 és 11 értékekre emlékszem, ami nekem egy helyben topogásnak tűnt és ezért sokszor nem is foglalkoztam vele, hogy pampog, hogy lassítsak kicsit.
Így sikerült:

(#67706) Troy.


Troy.
addikt

Comb tövének belső része futás közben elkezdett fájni. Múltkor is éreztem, futás közben nem foglalkoztam vele, de másnap és harmadnap eléggé éreztem és fájt is. [link]
Épp futás után vagyok, nyújtottam, de specifikusan milyen gyakorlatot ajánlanátok rá (youtube videót ha tudtok küldeni)?
Sportkrém és lóbalzsam van itthon.

Köszi.

.

(#67707) norby_42


norby_42
aktív tag

Egy hete nem szedtem vitamint meg magnéziumot. Nem tudom, ez-e az oka, de a vasárnapi futást érzem a comjaimban, tiszta robot mozgású lettem. Azt hittem a vérvétel majd gyulladást mutat, de minden érték jó. Mondjuk nincs is annyi munka benne, mint tomnál, szóval messze még a vénasszony szint... :DD

Eat pasta, run fasta

(#67708) Perillustris válasza LanyUs (#67671) üzenetére


Perillustris
senior tag

Nem áll le ez sem.

A magnézium témához én annyit szólnék hozzá, hogy nem hiszek abban, hogy kialakult görcsnél segítene bármit is egy Mg-shot bármilyen formában is. Placebóként persze működhet, de véleményem szerint a futás előtti napokban-hetekben kell feltölteni a szervezetet (nyilván mindennapos edzések esetében folyamatos szinten tartás szükséges). :U

[ Szerkesztve ]

Perillustris

(#67709) #76500480 válasza Troy. (#67706) üzenetére


#76500480
törölt tag

Combközelítő :F Most vagyok én is túl egy ilyenen, bár nem tudom, hogy az evező pad vagy tekerés okozta. :U Nem kell azt tovább szakítani nyújtásával, laza átmozgatás, pihentetés, kapszaicin tartalmú krém és elmúlik, 2-3nap. Bár én mindent ugyanúgy csináltam némi szenvedéssel :B

[ Szerkesztve ]

(#67710) stefyY válasza Perillustris (#67708) üzenetére


stefyY
őstag

Én is ebben hiszek, ennek megfelelően több "sót" is vittem be a szervezetembe múlt héten már szerdától kezdve, görcsgondjaim nem is voltak. :)

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#67711) tomcica válasza norby_42 (#67707) üzenetére


tomcica
Topikgazda

O,hogy a viaminoktol kokadjon le,aminek le kell :DDD ;] szooooval venasszony?!

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67712) norby_42 válasza tomcica (#67711) üzenetére


norby_42
aktív tag

Te mondtad, hát ki vagyok én, hogy kételkedjek a szabadban?:P

Eat pasta, run fasta

(#67713) tomcica válasza norby_42 (#67712) üzenetére


tomcica
Topikgazda

:DD a doki mondta,en csak mosolyogtam magamban azzal,hogy "majd talalkozunk egyik utcai versenyen,egy kor alatt kettot verek rad" :K

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67714) LanyUs válasza Perillustris (#67708) üzenetére


LanyUs
senior tag

Jó, hogy írtál ki is akartam egészíteni, hogy én 192 cm vagyok és a karom is elég hosszú, hogy használni tudjam minden ponton, de ha alacsonyabb az illető / rövidebb a végtag, akkor lehet tényleg célszerűbb egy kicsi gép. Viszont ennek a markolatában van az akksi és gyepálom már pár napja 1 db egység sem ment le a 4-ből. Szoba bringa után fürdés, majd amikor nézem tovább a filmet közben szoktam csinálni. Laza leszek tőle.

Magnézium nekem bevált a Vitabalans Magnex 375 mg + B6 tabletta napi 2 db ( akcióban 2.200 Ft [link] ). Én is a megelőzésben hiszek. Ellenben tegnap a 3 szem már sok lett ma reggelre :D

Ugrasszuk az edzés hívőket a bokorból :) Régen volt egy termék Abtronic ( hasizomra mozgás nélkül ), aztán be lehetett küldeni még egy 1 szelet kenyeret és hízott az ember.
Esetleg runtronic nincs még? Fekve fejleszti a futást? :D

[ Szerkesztve ]

(#67715) tomcica válasza LanyUs (#67714) üzenetére


tomcica
Topikgazda


kiegeszito az edzeshez :DD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67716) tisn válasza Sliderxy (#67705) üzenetére


tisn
addikt

megy ez. a kemeny reszen, vagy a fuvon futsz?

(#67717) Sliderxy válasza tisn (#67716) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Igyekszem a füvön, de elég változó az állapota. Vannak olyan területek, ahol a járművekkel kissé feltúrták a szélére a földet így a fű alatt is egyenetlen a talaj ezért előfordul, hogy váltanom kell.
Sajnos a környéken ezen kívül csak aszfalt, beton van, az is változó állapotú. Ide is egy 2 km-es séta mire kijutok, de itt legalább nyugiban tudok futni, nem szeretem a nyüzsgést.
Elkezdtek építeni egy rekortán pályát, de nem lett belőle semmi, nem készült el. Laza mulcson lehetne csak futni, kipróbáltam, elmerül az ember benne és tele van kisebb ágakkal. Elég szomorú, pedig jó kis pálya lehetett volna belőle.
Ez a grafikon így az értékeim nélkül gondolom nem sokat árul el bármiről is. Én annyit látok belőle, hogy érdekes módon a vége felé gyorsultam kicsit, pedig nem volt szándékos, lehet tudat alatt rákoncentráltam a +1 km-re.

(#67718) tisn válasza Sliderxy (#67717) üzenetére


tisn
addikt

Ez a grafikon így az értékeim nélkül gondolom nem sokat árul el bármiről is.

megprobalnek a helyedben egy fix 6:30-6:45-7:00-s tempoval egy 6-7km lefutni valoszinuleg menne.

(#67719) bencze válasza Sliderxy (#67705) üzenetére


bencze
senior tag

Ez a legnagyobb szám és a legjobb eredmény. Annyit és azt mozogj amit tudsz, amikor tudsz, ezért mondtam a közlekedést is. Túl sokszor használunk ürügyeket élből elutasítani dolgokat, megmagyarázni miért nem lehet ahelyett, hogy keresnénk a megoldást (ami egyénfüggő). Sok sikert a dokival.

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#67720) Sliderxy válasza bencze (#67719) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Köszi.
Nálam a munkába járás ebben a formában nem játszik, kifogás nélkül, ahogy írtam korábban, vannak olyan élethelyzetek melyek egyeseknek teljesen hétköznapiak másoknak meg kivitelezhetetlen. Az adott tények ismeretének hiányában pedig arra hivatkozni, hogy valaki csak a kifogásokat keresi nem biztos hogy helytálló és helyén való. Persze van ilyen az biztos, de ennyire drasztikusan én ezzel nem találkozom a mindennapok során az ismeretségi körömben. Inkább az a jellemző, hogy aki akar tenni valamit valamiért az keresi a megoldást a hogyanra, aki meg nem akar az kifogásokat sem keres.

tisn: megpróbálom a héten növelni egyelőre 1-el,aztán majd meglátom, hogy alakul.

(#67721) jimpo


jimpo
aktív tag

Mióta lefutottam a Cooper-t, a Nyugalmi pulzusszám csak magasabb napról napra. :W Hétfőn 38bpm, tegnap 39bpm ma pedig 41bpm :O

Ma ment egy kis laza csak lassúban, igaz került bele egy 320+W-os repülő. De jó is volt. :K Ahogy nézem a láb az nem pörgött, igaz azért a pörgettyű 187 lépésszámmal ment átlagban. :B Kicsit megdobta az átlagpulzust... :DDD

Stryd Next Gen

(#67722) tomcica válasza jimpo (#67721) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Kepes egy ilyen Cooper 10-14 napra is hazavagni a rendszert :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67723) LanyUs válasza Sliderxy (#67705) üzenetére


LanyUs
senior tag

Fuss, ahogy jólesik! :R Én 119 kg-mal kezdtem Rock motivációs videóival a futást hajnali 04:50-kor. Közben volt, hogy néztem a videóit is - volt hó, fagy eső, hideg, de a lényeg, hogy mentem. Nem érdekelt, hogy 07:00 felett! Igen! Az is futómozgást ad, nem is értem másoknak miért nem adja, én helyben is tudok futni v -> végtelenbe :)
Nem is kell még felkapd a végét sem. Most egy dolog a lényeg! Annyira kíméld az ízületeket, hogy ne fájjon semmid, csak akkor tudsz mozgásban maradni. Ehhez sajnos Bondi 7 a Te cipőd betonra. Az idő huszadlagos... Próbálj rövideket lépni és kevés sajtos pogácsát enni, mert én most beugrottam a Lidl-be gyereknek esőnadrágért és persze, hogy benyomtam 3 darabot :D

(#67724) tisn válasza LanyUs (#67723) üzenetére


tisn
addikt

probald ki a toportyuset, az finomabb :)

(#67725) LanyUs válasza tisn (#67724) üzenetére


LanyUs
senior tag

Ezzel a 2 nap szoba bringa hajnalban és 1 nap futással kicsit egálra hozza az energia mérleget és stoppoltam 99 kg-nál :) Van jó oldala is! Lehet filmezni és masszírozni :) A térdnek még jobb ha kettő napot tekerek, de már 1 is jelentős javulást hoz egy trancsír futás után.
Töpörtyűs is jó! :C A cégnél van aranygaluska péksüteményben. Az lenne a kedvencem, de ellenállok nap-mint nap. Látod itt a fórumon Mindenki tolja befelé a fél tortát Nekünk meg tele van az étrend lemondással :DDD

(#67726) tomcica válasza LanyUs (#67725) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Vizes csokis feherjes griz volt a mai kaja eddig csak. Pedig mar a reggeli kopkodos evezes letudva. Delutan 20x400m a penzum.
Vigyazni kell a vonalakra ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67727) HKorn válasza tomcica (#67726) üzenetére


HKorn
addikt

Nálad volt már olyan hogy sorozatos nehezebb edzések után eszel amennyit kívánsz, de ennek ellenére egyszercsak beüt egy olyan érzés futás közben, mintha hirtelen semmi energiád nem lenne?
Velem ez volt, meg is ijedtem tőle, hogy a jó öreg covid talált meg ismét. Pár intenzívebb edzés után egyik pihenőnapon elmentem bringázni 160km-t, azután megint kihagytam egy teljes napot, szinte végig zabáltam, mert álandóan éhes voltam. Azutáni napon elindultam egy lazább jellegű 10k-ra, de gyakorlatilag alig tudtam lefutni, 7km után úgy vonszoltam el magam 10k-ig. Szerintem a bringázás vett ki nagyon sokat, ott nem tudtam pótolni a kalóriákat utolsó 20km-en már nagyon éhes voltam.

Run&Ride

(#67728) inf3rno válasza HKorn (#67727) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nekem volt már, hogy a szénhidrátot nem sikerült visszatölteni, nagyjából ilyesmi a hatása. Érdemes lazább napokat tartani és töltekezni. Ha nagyon szálkás vagy, akkor zsírból és talán fehérjéből is. Nem igazán tudom megmagyarázni, de volt, hogy csak szalonnát edtem, és egy csomó energiát adott, pedig volt rajtam zsír akkor.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#67729) HKorn válasza inf3rno (#67728) üzenetére


HKorn
addikt

igen, valószínű, hogy 1 nap alatt hiába ettem teli magam többször is, nem töltődtek vissza a raktárak. Mostanra már szerencsére rendbejött a dolog, már nem iktatok be futások közé ennyire hosszú tekerést, étvágy meg van, szóval talán nem lesz lemerülés.

Run&Ride

(#67730) inf3rno válasza HKorn (#67729) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Fura mód nekem 2-3 napba is beletelik néha. Bár nem toltam soha olyan keményen, mint ti. Nem tudom mitől függ, talán hogy mikor merről fúj a szél. :D

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#67731) Studi válasza HKorn (#67727) üzenetére


Studi
addikt

Azért az nem úgy van, hogy egy nap alatt megeszünk mindent is, és akkor teljesen fel leszünk töltődve. A szerzvezetnek fel kell dolgoznia a bevitt tápanyagot, amit nem tud feldolgozni míg végig ér, az bizony kikerül alul...

(#67732) HKorn válasza Studi (#67731) üzenetére


HKorn
addikt

Igen, logikus, 2-3 nap kellett mire futásnál újra volt erő.

Run&Ride

(#67733) tomcica válasza HKorn (#67727) üzenetére


tomcica
Topikgazda

volt bizony :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67734) mark939


mark939
csendes tag

Rég nem jelentkeztem, jelentem mennek az edzések, heti 50+ km-re emeltem az adagot, ennyit bőven bele tudok szorítani az időmbe. Tom múltkor mondtad a pulzusról, hogy ,,ha felmegy akkor meg állni kell a sarat'', na pont ez jutott ma eszembe futás közben. :DD 2 napja volt egy kis gond futás közbe, úgy néz ki hisztamin intoleranciám van, aztán kaptam futás közben egy kisebb "rohamot", így 7 km-nél az edzés befejeződött és hajrá be az ügyeletre. Elég nyúzott voltam még tegnap is, nem is erőltettem a mozgást, de ma már nem bírtam a lábammal.

Reggel az átlagosnál magasabb pulzussal keltem, futás kezdetekor is 8-10 ütéssel magasabb volt, de muszáj volt mennem, az első 7 km-en próbálgattam, mire, hogy reagál a szervezet, így úgy döntöttem, hogy behajrázok, aztán nyomjuk full kreténben. ;] .
Sikerült egy kis PB-t produkálni 10 mile-on, 15 km-en és FM-en is, a Samsung Health szerint 4.49-es km-ekkel mozogtam, a Strava ezt már 4.50/km-nek érzékelte, de egy kutya, nem lényeg ezen a szinten. Hát ezt lehet így is, nem mondom, hogy szeretnék mostanában csinálni, inkább csinálom a türelmes építkezést. :))

[ Szerkesztve ]

Földön kívüli intelligencia? Először a Földön találjunk valamit!

(#67735) tomcica válasza mark939 (#67734) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Akkor zajlik az elet feled is :R :C bravo,szepen odacsaptad a hereket :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67736) tomcica


tomcica
Topikgazda

[link]

Asics Fujilite 3... 27ezer ft... 36-44.5 meretig

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67737) Studi válasza tomcica (#67736) üzenetére


Studi
addikt

Ez jó? Szokott amúgy lenni kupon új reghez, ha jól emlékszem, azzal még olcsósítható.

(#67738) tomcica válasza Studi (#67737) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nem ismerem ezt a modelt, de az utobbi Fuji light-ok naaagyon jo hirben vannak :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67739) ígyvanferi válasza Studi (#67737) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Mától van 15%-os kupon az akciós árú cuccokra, úgy eléggé vehető áron van. A konkrét modellt én sem ismerem egyébként.
Van még Pegasus 39-es, Asics GT-1000 gtx, terep, sima verzió, plusz a Kayanok, Nimbusok, Cumulusok továbbra is akciósan a női szekciónál, a bevállalósabbak tehetnek ezekkel próbát. Sajnos a férfi cipők között nemigen találni semmit olcsón.

(#67740) tomcica válasza Studi (#67737) üzenetére


tomcica
Topikgazda

[link]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67741) tomcica válasza tomcica (#67738) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Eleg jo ciponek tunik a tesztekbol, siman megvennem ennyiert :K laza fokozokra, konnyebb tempokra... vagy csak konnyu napi ciponek.
Jon a sarasabb ido, kint foldesuton jol jon egy ilyen

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67742) Studi válasza tomcica (#67740) üzenetére


Studi
addikt

THX! Ezzel a 15%-al eléggé elgondolkodtató. Ilyenkor szokott jönni a megrendelem, maximum visszaküldöm majd... :D Bár terep témában inkább vízálló jönne jól, normál terepnek a Pega Trail 4 beválni látszik.

Más: Mindig elgondolkozom a barefoot cipőkön. Valamiért vonz, hogy kipróbáljam, akár futásra, akár könnyű túrára. De rohadt drágák. Erről mi a véleményetek? Próbáltátok már?
Merrel Vapor Glove, Vibram Five Fingers (ennél a fun factor is ott van persze :D)? Ezeknél a méretezés hogy van? Szintén nagyobbat kellene választani? Az utcai cipőim többnyire 43-asak, a futócipőim 44,5-esek.

(#67743) tomcica válasza Studi (#67742) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Barefoot ciponel, mint a zokni, passzent a jo. Nem szabad fel szammal nagyobbat venni :N
A mai vilagban ez az Asics Fujilite mar minimalistanak szamit :DDD ide jutottunk.
Amugy ha van valahol tormelekmentes fuves/foldes/homokos feluleted, akkor meg fagypontig siman lehet mezitlbazni kicsit.Edzes kozben, vagy vegen 1-2km joleso laza mezitlab. Cipo se kell, ha korozol csak lepakolod a cuccodat, cipodet es futsz par kortt, vagy oda-vissza.
En igy szoktam. Heti nehanyszor par km eleg. Telen ha edzes vegen vagy akkor meg hoban is meg lehet 1-2km-t csinalani, mert annyira be vagy marmelegedve h nem fazhatsz meg. Sot erositi az immunrendszeredet.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67744) tisn válasza ígyvanferi (#67739) üzenetére


tisn
addikt

Mától van 15%-os kupon az akciós árú cuccokra,

na tegnap rendeltem egy noi nimbust, nagy ugyesen :)

ma akkor ujra meg raktam melle egy gt1000-t.

koszonom.

(#67745) ígyvanferi válasza tisn (#67744) üzenetére


ígyvanferi
addikt

:DDD Igen, eszembe is jutottál, hogy vajon megrendelted-e végül tegnap a 'győzködésemre' vagy vártál még vele.
De így nem gáz, az bosszantóbb, amikor beesik valami jó kis akció pont a frissen megvett cipőre, de már nem tudod visszaküldeni, mert vagy használtad, vagy letelt az arra rendelkezésre álló idő.

[ Szerkesztve ]

(#67746) LanyUs válasza ígyvanferi (#67745) üzenetére


LanyUs
senior tag

A páromat is magával rántotta a Hoka mánia :) Ahogy megvettem neki a Clifton 2-est repült a szekrénybe a szinte új Nike Airmax és az Asics cipője is. Követte a Saucony xy nem tudom milyen cipője. A következő sorozatot pedig egyenesen imádja: Clifton 7, Clifton 8, Rincon 3. Persze mindegyik csajos színű stb. Van neki egy Challenger is, de nem jár velem terepre, rekortán mániás :U

(#67747) tomcica válasza LanyUs (#67746) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nalam Hokabol most csak a Speedgoat van, laza napra. Cliftont nem talaltam jo aron, meg a 7-es is draga felenk. Novablast 2 lett helyette, lazara es hosszura.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#67748) tisn válasza LanyUs (#67746) üzenetére


tisn
addikt

honnan rendelted?

(#67749) LanyUs válasza tomcica (#67747) üzenetére


LanyUs
senior tag

Lehet nem megfelelő a futómozgása, de egész egyszerűen ÉRZI mi van a lábán. És tudod hol jön elő a betonon futás? A térdeiben... Pedig optimális a súlya 172/62 kg. De ha pl. a Clifton 7-esben jön velem kivételesen betonon ( mert amúgy számomra érthetetlen okból szereti a rekortánt ), akkor tünetmentes :K

tisn: különböző beszerzések! Clifton 2 ( sportshoes.com, de mintha bezárt volna ). Volt amikor nem kíméltem a tárcát és Nomádsport Pécsen próbáltunk és vettük meg teljes áron Stinson 6 ATR + Clifton 7, asszem a 2 cipőre otthagytam 100e körül. A Rincon 3 Zalando 30e, Clifton 8 meg Aboutyou vagy Zalando szintén 30e körül.

Valójában csak arra akartam rávilágítani, hogy térdeseknek bizonyos Hoka modellek ( NEM AZ ÖSSZES - pl. a boltban én az Arahi modellt kifejezetten keménynek éreztem ) jótékony hatással / támogatólag bírnak még a betonon futásnál is.

(#67750) tisn válasza LanyUs (#67749) üzenetére


tisn
addikt

koszi. asszony hasonlo magassaggal/sullyal (szoval nem dagi mint en), terdes. minden nap futott o is, most mar csak heti 2x (salakon). lehet meglepnem egy hokaval, azert kerdeztem, de majd nezelodom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.