Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45197) LanyUs válasza V.Stryker (#45185) üzenetére


LanyUs
senior tag

V.Stryker: korai ez még! Ha másképpen nem megy, vigyél sport fülest és a kedvenc zenéidet hallgasd közben. Itt a lényeg az lenne, hogy ne kényszeres tevékenység, hanem örömfutás legyen belőle. Jutalmazd magad finom ízű fehérjével utána. Ne mérd a tömeged minden nap. Alakuljon át egy fajta életmóddá. Kiépül az alap türelemmel. Ne foglalkozz a fórumozók idejével. Én is 108-109 vagyok jelenleg, de jó pár éve elkezdtem már. Szépen lassan épült ki a tempó. Csak és kizárólag magadhoz mérten nézd a fejlődésed. Kitartást!

inf3rno: jól látod, csirke-rizs, hal-rizs, brokkoli, zöldségek... A szilárd táplálék mindig előnyben van a kieggel szemben. De amikor szippantani kell a testnek edzés után/közben vagy előtt is, akkor hasznosak. Diéta esetén duplán, triplán hasznosak, mert hiába lesz valaki alacsony tömegű alacsony zsírtartalommal, ha nem marad rajta izom... nincs tónus/forma, nincs erő, nincs teljesítmény... Én édesség helyett is szeretem :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.