Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44596) V.Stryker válasza tomcica (#44592) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Most akkor igazából vissza kéne vennem? igazából csak a futás ami úgymond kellemetlen.

Eddig az elmúlt két hónapban minden nap futottam 2-3,5km körüli távokat... kocogtam inkább.(6:30/km) Ha valami miatt nem jött össze, akkor tekertem a szobabiciklin 30-60 percet. Tehát a napi mozgás úgymond be van vezetve és kicsit lelkiismeret furdalásom is van ha kihagyom.

Most azt kezdtem bevezetni, hogy reggel korábban kelek és csinálok 12 perc vegyes kardiót... kis ugrálás, fekvőtámasz, plank... szó szerint, amit dob a szoftver. :) (Streaks Workout) És igazából ez tök jól is esik, jól indul a nap. Utána egy kis zabkása, multivitamin és jövök dolgozni, ami vagy iroda vagy könnyű fizikai (most még, de ez változik, ezért is edzek...ha biztos, akkor kimerem írni, addig nem. :B )

Esténként meg vagy a futás, ami 20 perc kb és ez a 2-3,5km táv vagy a fent már említett szobabiciklizés, mert az megy könnyedén akkor is, ha fáj a lában. Nehéz fokozaton is a combom dolgozik inkább, mint a vádlim, ami a futástól fáj. Vagyis nem a vádli, hanem talán csonthártya lesz, mert a vádli vonalában, elől a csont mellett a belső oldalon fáj... Hengerezek, így azért az sokat segít, de meg nem oldja.Napközben oké, de ha elkezdek futni ma este, már az első lépéseknél k.rvára fáj, de itt már többen írták,hogy leszarták és egy idő után elmúlt. Ezért próbálok én is kemény lenni. :DDD

Szóval kicsit össze vagyok zavarva, mert hol azt írjátok,hogy minden nap kell az edzés, hol azt,hogy heti 2-3....

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.