Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3849) DBAtti válasza tomcica (#3848) üzenetére


DBAtti
aktív tag

Zene nélkül én sem mennék, max fele ennyit, elunom különben. Nagyon meg tud pörgetni egy-egy kedvenc glam-metál szám ;) - terepen mondjuk lehet hogy már inkább az erdőt/mezőt hallgatnám, de városban kifejezetten jó hatással van. Szóval nem csak a Puffin adhat nekem erőt és mindent lebíró akaratot.

Re (#3847) mate317
A marketingszagú oldalakról annyit csak, hogy bár nem szimpatikus mondjuk az ilyen egyoldalúság, ha valamilyen hasznos közérdekű információ megjelenik rajtuk, vagy szerveznek valamilyen közös programot, szerintem már rendben van. Ettől még nem kell megvenni az ott reklámozott termékeket.

Most direkt meg is néztem az oldalt, nem ugrik az arcomba egy termék sem különösebben, nem tartom vészesnek. Az viszont tök jó, hogy kerülnek fel képek a futóeseményekről, amik talán máshol is vannak, de én még nem tudok róla :B

[ Szerkesztve ]

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.