Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34290) LanyUs válasza Vertigo18 (#34272) üzenetére


LanyUs
senior tag

Szőlős-Cserkút jövőre ott leszek. Mostanában a combhajlítóm 10K felett elkezd feszülni, igaz a bemelegítés kissé kurta, de ha a gyerek a mózesbe kerül, akkor nincs idő már szarakodni, indulni kell, mert az állásban hiszti lesz és akkor a futás már el se kezdődik :C Szóval ez az ólom láb effekt még előfordul fm táv felétől. Bonyhád-Bátaszék ki is marad 24 km. Le tudnám erőltetni, de értelmét nem látom. Cégem benevezett a sparra, ott eltötyögünk a párommal 10K-t a feeling miatt + lesz egy bringa teljesítmény túra ( 50 km 1000 szint ), oda egy barátommal megyünk vadulni terepre és kifújt. Marad a heti 5x5km lassú. Ha marad égetni való stressz, akkor meg az 5 km után rádobok 3-4 km zúzdát ( számomra az a 04:40-50-es tempó ).
De és mindig a de után van a lényeg :) MOZGUNK :DDD

Ui.: nem Neked szól :) Az óra esetében többen írták, hogy csúcstechnika 8:00-hoz... és? Miért probléma ez? Ha az illetőt az motiválja és legalább felállt a székből, akkor legyen rajta olyan óra, ami neki tetszik. Ilyen egyszerű. Ha a másik gyorsabban fut óra nélkül, akkor az is rendben van. Nem kell az ilyen marhaságokon görcsölni és a másikat nézegetni. Most futni mentél ki vagy nézegetni? :)) Amúgy Vomax, Vemax, Vumax biztosan fontos, de az én szintemen nem lesz még szükség rá egy darabig :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.