Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31497) inf3rno válasza Danika256 (#31495) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Azt mondják minél közelebb vagy a célhoz, annál nehezebb fogyni. Ebben lehet valami, mert minél nagyobb a súly, annál több energia fordítódik a fenntartásra, és ahogy csökken a súlyod, úgy egyre kevesebb a fenntartási költség, csökken az ez irányú energia igény. A másik, hogy az edzések is egyre kevesebb energiát fogyasztanak, mert egyre kevesebb plusz súlyt kell cipelned. A harmadik meg hogy az izomrostjaid, idegsejtjeid megtanulnak együtt dolgozni, és sokkal jobb hatékonysággal tudod csinálni velük az edzést, ami megint csak kevesebb energia ráfordítással jár így azonos tempó mellett. Erre csak az lehet megoldás, ha többet edzel, vagy elveszel valamennyit a kalóriából, amit azért komolyan ki kell számolni, mert bármilyen makróból túl kevés van, már nem fog menni miatta az edzés.

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.