Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29751) Danika256 válasza kk831228 (#29750) üzenetére


Danika256
aktív tag

Sajnos még nincsen :B A legfelső kis pici izomsávocska sejlik csak át a jobb pillanatokban a háj alól :D
alatta meg lóg a plotykatag.. De azért jó látni a szenvedések gyümölcsét, a karomon is kezdenek szépen lassan látszani az izom sávocskák.Hiába nem tagadhatom le az elpocsékolt 29 évet, nem lehet behozni két nap alatt. De megy a napi erősítés, majd több izommal könnyebb lesz.

emiki6: Köszi, igen vigyázok, próbálom kerülni a bűnt és a rosszat. Pedig zabálni imádok és szeretem a cukros löttyöket és a sört is! :DD
Cukros löttyök helyett citromos vizet iszok, max néha napján zérós kóla- de az sem egészséges.. Sörből meg egyszer- egyszer belefér 1 poharacska..
Amúgy kenyér meg ilyesmi csakis teljes kiőrlésű, tészta is durumtészta meg ilyesmik. De ezekből sem lehet sokat. Elég sokat tanultam ezekben a hetekben, sok meglepő dologra jöttem rá a kajálással kapcsolatban.

De így is félek, hogy izmot fogok veszíteni, szerintetek enélkül megvalósítható az elképzelésem? Ha edzek és figyelek a beviteli arányokra az izomzat megússza? Jó lenne lemennem 5%-os zsírtömegre.. A többi csak többlet súly ami csak hátráltat futás közben..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.