Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23354) medica válasza Vertigo18 (#23348) üzenetére


medica
senior tag

Nem csak az a gond hogy mi lesz ha kiégeted a retináját buksinak és jön a gazdi (per vagy verekedés aminek a kimenetele legalábbis kétséges). A spray igazán csak olyan kutya ellen ér valamit amelyiket a nélkül is el tudsz zavarni. Amelyik meg akar harapni az meg is fog, menj el egy kiképzőbe vagy nézd meg videón mennyi esélyed van eltalálni a feléd romboló kutyát (kb nulla ezerszer gyorsabb mint az ember, aki próbált már rúgással elkergetni szabadon lévő kutyát az tudja). Mire előkapod a sprayt és célba veszed már ott ropogtatja a bokádat - jobb esetben -, és akkor már mással leszel elfoglalva. Ha többen jönnek (elég ritka) akkor megint nem jó megoldás - viszont a hang mindegyikre hat és nem kell célozni (olyan frekin szól ami fizikai fájdalmat okoz a kutyának). A spray hamis biztonságérzetet ad, egy támadó kutya nem úgy mozog mint egy részeg a kocsmában.

Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.