Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2109) blackydan


blackydan
senior tag

Örömmel hallom, hogy mindenki tolja azért :K A macskázás poén, na de ennyi idősen ... ;] Viszont a sportusziban van lehetőség víz alatti rögbihez is szóval ilyeneken már meg sem lepődök (tizenévestől a nagypapáig minden korosztály megtalálható).
Ma sajnálatomra az esti futás elmaradt, persze nem lustaságból, hanem egy kis sérülés kapcsán amivel már másfél hete küzdök és haloványan még most is érzem a helyét. Hála a sok kence amit ráraktam segített, de még pihizek 1-2 napot, és utána is csak óvatosan kezdek neki az edzésnek. Jövőre viszont nekiugrok az ultrabalatonnak, csapatban.... nem lesz kecmec illetve különböző tóúszásokon is megpróbálok részt venni, kitűztem a célokat - már csak meg kell valósítanom. Gondoltam itt a ph-en beindítok egy blogot is, egyrészt lássam a fejlődésemet, másrészt pedig ne tudjak kibúvókat keresni a fogadalmaim elől legalább a motivációm meglesz.
Hagyok magamnak egy kis pihit, aztán beindítom a gépezetet. :K

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.