Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80051) rasotamas válasza V/ (#80049) üzenetére


rasotamas
veterán


https://tinyurl.com/rasoapro

(#80052) V/ válasza rasotamas (#80051) üzenetére


V/
Topikgazda

Ne értsd félre, hihetetlennek tűnt, hogy valaki egy a leírás szerint sem biztos működésű dologra ennyit költ. Hasonlított egy nagyon elterjedt átverésre.
Arról nem is beszélve ha véletlenül kiderül hogy "nem is ő fizetett", hanem "feltörték" a fiókját és bankja vissza szedi a pénzt te pedig elküldted a megvett dolgot.
Annyit azért tudj, hogy ha reklamálna mert nem működik akkor a jelenlegi szabályozás szerint ami költséget felszámolt az eBay és a PayPal azt nem kapod vissza.
Szóval én a te helyedben egyeztetnék vele valami adatot, hogy biztos legyen az eladás.

[ Szerkesztve ]

(#80053) rasotamas válasza V/ (#80052) üzenetére


rasotamas
veterán

De most akkor ez a leírás nem véd engem? Huszon éves cucc ami SOHA nem lett még bekapcsolva. Aki kicsit is ért az elektronikához tudhatja, hogy a kondik kiszáradnak, stb, tehát ezek cseréje szükséges lehet.
Találtam közben 20-21 ezer körül UPS-t, meg nem tudom mi ez a fürgefutár de ők TNT-vel is tudnak szállíttatni holott ők telefonban azt mondták nekem hogy csak üzleti.
És ilyenkor most mi a menet? Azt írja a paypal hogy 21 nap múlva oldják fel. Mi van ha addig oda sem ér a cucc? Teszem azt én holnap feladom, adok trackinget és kész.
Mi van ha odaér, feloldják, leveszem a pénzt, erre elkezd reklamálni? De hiszen nincs odaírva, hogy kipróbált és működő.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80054) V/ válasza rasotamas (#80053) üzenetére


V/
Topikgazda

A vásárlás napjától számolt 180 nap a reklamációs idő és hiába "veszed le" ha visszakéri akkor akkor is vissza kell adni a pénzt. A 21 nap az 21 nap marad, hiába adod fel a vállalt feladási idődön belül és kapja meg a 14. napon, addig a zárolva a pénz. Csak egy javaslat hogy pontosítsd vele pl. azt amit most írtál, így kiderül hogy tényleg valós ez a vásárlás.

(#80055) rasotamas válasza V/ (#80054) üzenetére


rasotamas
veterán

Írtam neki, ezt:
Thank you for buying this Single Board Computer.
I have no experience in international shiping, so I started calling shipping companies.
Local post (posta.hu) does not ship currently to Australia due to the virus, TNT does not work for private sellers, it seems that it will be UPS and they will pick it up tomorrow, I hope it's okay for you.
Would you like me to write the actual value on the customs datasheet (AFAIK you don't have to pay customs below 1000€ (which is about 1633 AUD/ 1120 USD).
When I arrive home today from work (in like 4 hours) I will start to pack it and I will send you photos about packing.
So dou you confirm this will be okay for you?

Thank you and have a nice day.

Most ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy bármit eladok ebayen, arra fél év garanciát vállalok :F

Sőt mit több mi van ha kitalálja, hogy ez nem is kompatibilis azzal ami neki van. Akkor az ebay jutalékot, oda vissza szállítást ki fizeti?

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80056) xcvbxcvb válasza rasotamas (#80053) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Azért ez elég furcsa hozzáállás szerintem. Azért veszi mert használni szeretné. Ha te nem írtad oda külön, hogy hibás, akkor joggal várja el hogy jó legyen.
Fordítva, te veszel egy terméket akkor nem azt várod el hogy működjön ?

Szerintem próbáld ki és csinálj róla videót hogy jó. De mondjuk akkor nem bontatlan a termék, akkor lehet azért reklamálna joggal. :F
Levelezd le vele az a legtisztább.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#80057) V/ válasza rasotamas (#80055) üzenetére


V/
Topikgazda

Sajnos a gyakorlatilag az, de valójában már a megérkezés után szoktak reklamálni ha van valami gond, így ez csak egy elméleti határidő.
A jutalékot te és a visszaszállítás ha felmerül egyáltalán akkor szintén te, ha nem a vevő gondolta meg magát, mert akkor ő.

(#80058) xcvbxcvb válasza V/ (#80050) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Egyszer régen kérdeztem a postán ezt a vámáru nyilatkozatot, úgy néztek rám mint a Mikulásra. Azt mondták senki nem szokott. Persze egyes postai dolgozók hozzáértése hagy némi kívánnivalót maga után.

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#80059) V/ válasza xcvbxcvb (#80058) üzenetére


V/
Topikgazda

Persze ez van, nem értenek hozzá, de ha nem sima levél van küldve ez még az ő munkaköri leírásukban is így szerepel, de ez vámos dolog.

(#80060) rasotamas válasza xcvbxcvb (#80056) üzenetére


rasotamas
veterán

De NEM tudom kirpóbálni, mert nincs mibe beletenni. Vesa localbusos single board pc, ipari gépekben használták, ez tartalékba volt eltéve.
Másrészt a lap, proci biztos hogy jó, de a kondik ki tudnak száradni és valami elem is szokott ráforrasztva lenni ami pár év alatt le tud merülni, így ezen alkatrészek csereérettsége teljesen normális jelenség.
Nem írtam hogy bontatlan, nem az.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80061) rasotamas válasza V/ (#80057) üzenetére


rasotamas
veterán

De ha meg volt adva hogy 150$+100$ shiping és én elküldöm 20 ezerből , meg elvonják a jutalékot majd megreklamálja akkor a 150$-t kell visszaadnom ugye?
Cserébe visszakaphatom, de az 100$-omba kerül vagy tévedek?

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80062) rasotamas


rasotamas
veterán

Közben megtaláltam linkedinen, ő is villamosmérnök. Csak tudja tán hogy a kondik kiszáradhatnak.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80063) V/ válasza rasotamas (#80061) üzenetére


V/
Topikgazda

Azt kell visszaadni amit kifizetett és azt kapja vissza. Az elmélet az hogy ha reklamál akkor jár vissza a pénz ha te visszakapod, viszont ha a te hibád lesz mert nem pontos a leírás akkor jellemzően azonnal visszaadják neki, aztán vagy visszaküldi, vagy nem de lehet hogy a szállítási költséget is rád terhelik.
Én nem állítanám azt hogy nem rizikós az eBay-en az eladás, némely vevő még a vadi új, biztos működő esetén is próbál ügyeskedni.
Pl gyárilag, de átlátszó csomagolású áramköri lap.
A vevő reklamál, becsaptam nem azt küldtem amit megvett és rossz, mellékel egy fényképet ami nem az általam küldött, csak hasonló.
Viszont mivel volt szériaszáma annak amit elküldtem, egészen véletlenül nem egyezett a képeken, volt folyamatos videóm hogy mit raktam a dobozba, így csak az eBay és a PayPal felé a indokolatlan reklamáció megmagyarázása vitt el időt az életemből. Ja és természetesen negatív értékelést adott a parasztja.

(#80064) rasotamas válasza V/ (#80063) üzenetére


rasotamas
veterán

Tényleg eléggé rámijesztettetek, írtam neki, amíg nem válaszol nem adom fel:

As ebay policies are very strict towards sellers and I would not like to lose money for not being 100% clear and I also don't want you to be dissatisfied, before shipping I need your confirmation that you want this product. I looked up your name on google and if I'm correct you are an electrical engineer as well (like me). Therefor you must understand that this is a 20+ years old computer which HAS NEVER BEEN TURNED ON, as it was a spare part in the drawer. I'm pretty sure it works, but you must understand that capacitors can dry out in such a long time. I have no RAM for it and I have no vesa localbus motherboard, therefor I can not test it.
As you can see it is in really nice condition, but you must understand that there is a low chance that some parts (I think of the capacitors) might need to be exchanged to work properly.
I would not like to get into the situation that I spend a lot of time looking for a shipping company, packing, paying a lot for shipping and in the end I have to pay a refund because you feel that I mislead you, because this is not my intension.

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80065) xcvbxcvb válasza rasotamas (#80064) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Azért nem nagyon szokott gond lenni. Csak ennyi pénznél már érdemes letisztázni előre.

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#80066) parkr


parkr
őstag

hát ez remekek. többszöri levelezés és egy kazal kérdés megválaszolása kellett ahhoz hogy megemeljék az eladási limitemet 3000+ra, erre most, hónapokkal később kapok egy random emailt hogy még tovább emelték 3500-ról 10500-ra (pedig nem is kértem ilyet)

gondolom a csalások miat vannak a limitek, de lehetne ez egyszerűbb is.

[ Szerkesztve ]

(#80067) rasotamas válasza xcvbxcvb (#80065) üzenetére


rasotamas
veterán

Visszaírt, nagyon hálás volt hogy ilyen részletesen elmagyaráztam neki, és hogy ilyen őszinte voltam vele, de így egyelőre ne adjam fel. Neki kellene egy működő 486-os, ami lehet akár ez de le kellene neki tesztelni (vagy szerezzek másik 486-ost, mert szivesen megveszi).
Namost az ebay azt várja hogy én ma adjam föl, tudok valamit klikkolni ilyenkor amiért még nem adtam fel?

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80068) cof válasza rasotamas (#80067) üzenetére


cof
veterán

OMG. Egy 486-os PC-ért 70K Ft-ot fizetnek? Jó hely ez az ebay. :D

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#80069) tbalint3 válasza rasotamas (#80067) üzenetére


tbalint3
tag

Szerintem ebben az esetben a legegyszerűbb, ha nyomsz egy cancel ordert (kép1), majd utána oknak kiválasztod, hogy "problem with buyer address" (kép2), mert a posta nem viszi el jelenleg Ausztráliába. Ekkor ha minden igaz, a jutalékot is automatikusan törli.

(#80070) hobbyon válasza hobbyon (#80033) üzenetére


hobbyon
csendes újonc

Végre megjelent a svéd posta (postnord) névjegye is, de úgy látszik nem végzik tökéletesen a munkájukat.

(#80071) rasotamas válasza tbalint3 (#80069) üzenetére


rasotamas
veterán

Holnapnteszteljük és ha jó elvileg kell neki tehát csak időben szeretném kitolni kicsit

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80072) tbalint3 válasza rasotamas (#80071) üzenetére


tbalint3
tag

Ja az más, arra viszont nincs ebay-es "hivatalos" mód szerintem. Max beszéld meg vele, hogy néhány nappal később adod és fel, és akkor szerintem nem fog problémázni. Én legalábbis vásárlóként megértő lennék fordított helyzetben.

(#80073) FireKeeper


FireKeeper
nagyúr

Sziasztok!

Találtam ebay-en egy cuccot egy brit eladótól, aki azt mondta hogy hajlandó postázni, de csak úgy, ha futár veszi át tőle, tehát nekem a futárral van "szerződésem", nem vele. valaki tud ajánlani ilyen futárszolgálatot, ami foglalkozik ilyesmivel?

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#80074) V/ válasza FireKeeper (#80073) üzenetére


V/
Topikgazda

Van ilyen, bár neki kell a"megrendelni" az hogy te bízol meg valakit, hogy odamenjen nem egészen életszerű dolog. Ezen az oldalon megadod az adatokat és feladja a lehetőségeket.

(#80075) parkr válasza FireKeeper (#80073) üzenetére


parkr
őstag

lehet jobban jársz egy csomagtovábbítós megoldással pl. forward2me, myukmailbox

(#80076) FireKeeper


FireKeeper
nagyúr

köszi a válaszokat, azóta érkezett egy 2x bid, asszem sztornó a cucc :D

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#80077) Zugi


Zugi
aktív tag

Sziasztok! Próbáltam keresni most de nem találtam konkrét választ a problémámra, hogy rendeltem Ebay-ről és Paypallal fizetve Németországból egy profi túrabakancsot. Teljesen jól meg is érkezett időben, ahogy kell. A termék adatlapján fel is volt tüntetve az "1-month Returns".

A problémám az, hogy noha pontosan azt küldték amit kiválasztottam, de sajna a lábamon egy kicsit nem stimmel a méret és szeretném kicserélni egy másik méretezésűre. Vagyis szeretném visszaküldeni amit kaptam és látom azt is, hogy e kereskedőnél van készleten amilyenre cserélném, csak az minimálisan többe kerül mint amit rendeltem.

A kérdésem, hogy egy ilyen csere és természetesen különbözet ill, újabb postaköltség ráfizetést vállalva, hogyan kell elindítsam a folyamatot? Feedback-ot is már megadtam neki pozitívat.
Látok olyat, hogy: "Return item", vagy előbb "contact seller" és kommunikáljak vele előbb?

Amiatt is kérdezem, mert egyszer korábban egy másik kereskedőtől egy nem működő terméket kaptam, akkor negatív értékelést adtam és úgy jeleztem az eladónak, hogy ez így használhatatlan. Pedig nem érdemelte volna meg, jóindulatú és nagyon jó customer service-et folytató kereskedő volt, mert kapásból küldte helyette a másikat ingyen, de sajnos a rendszerből az Ebay-jel levelezve sem lehetett utólag a negatív értékelésemet róla eltüntetni. Nem szeretnék ha itt is hasonló hibába futnék, ha mondjuk kapásból return item-re nyomok. De ha így van, akkor létezik csere, vagy csak pénzvisszafizetés és rendelhetem meg elölről kezdve tőle a másikat?

Még egy plusz kérdés, hogy én a visszaküldés postaöltségét egy ilyen esetben vissza tudom téríttetni Ebay-jel, vagy Paypal-lal?

[ Szerkesztve ]

(#80078) xcvbxcvb válasza Zugi (#80077) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Vedd fel vele a kapcsolatot.
Paypaltól havi 1x kb 9000 ft értékben vissza lehet igényelni a vissza küldés költségét számla ellenében.
De szerintem jobb lenne a te szempontodból refund, árut visszaküldöd és megrendeled a másik cipőt.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#80079) somnia válasza xcvbxcvb (#80078) üzenetére


somnia
őstag

...nem havi egyszer, hanem évi 12-szer...

(#80080) V/ válasza Zugi (#80077) üzenetére


V/
Topikgazda

Választod Return itemet és leírod hogy mit szeretnél, m valószínűsítem hogy az eladó üzleti fiókkal rendelkezik, így érvényes az EU-n belüli 14 napos elállási garancia. Ha a hirdetés átolvasod lehet hogy az utalást is megtalálod.
Lényeg az hogy aReturn item és megfelelő oknál részletezed, ezt az eladó elolvassa aztán válaszol. A visszaküldés költségét utólag kifizeti a PayPal.
Segítség az Összefoglalóban:
4. b) eBay-en Case indítás, ha a vásárolt termékkel gond van
18. PayPal-tól termék visszaküldés esetén a postai költség visszatérítésének módja

(#80081) xcvbxcvb válasza somnia (#80079) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Én úgy emlékszem hogy havi 1x lehet csak igénybe venni, vhol ezt olvastam.
És ugye mivel egy évben 12 hónap van..

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#80082) V/ válasza xcvbxcvb (#80081) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem jól értelmezted, az Össuefoglalóban lényegében az ő meghatározásuk olvasható:

18. PayPal-tól termék visszaküldés esetén a postai költség visszatérítésének módja
Sok embernek gondot okoz, ha valamilyen gondja van a megvásárolt termékkel, költséges a vissza-küldése és ezért inkább lemond róla.
Ha vissza kell küldenünk az eladónak a terméket (és PayPal-al fizettünk), lehetőségünk van a visszapostázás díját a PayPal-on keresztül visszaigényelni:
Az aktiválástól számított naptári évben 12 alkalommal van lehetőség rá, alkalmanként maximum 9300 Ft-ig visszaigényelni postaköltséget.
Magát a postaköltség visszatérítést a feladástól számított 30 napon belül kell kérni.
Csak az eladó által vállalt visszaküldési időtartam alatt. Az eladó Return megjegyzés napjai amire figyelni kell.
Ha elfogadják 5 napon belül PayPal egyenlegen jóváírják az összeget.

Egy évben persze 12 hónap van, de itt nem hónaphoz van kötve 12 alkalom.

(#80083) rasotamas válasza tbalint3 (#80069) üzenetére


rasotamas
veterán

Cancelezni akarom, hogy tudom, mert amit küldtél kép olyat én nem találok.

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80084) tbalint3 válasza rasotamas (#80083) üzenetére


tbalint3
tag

Ez érdekes, be tudsz tenni egy screenshot-ot, hogy mit látsz?

OFF: Amúgy ha megkérdezhetem (csak kíváncsiságból), mi történt? Mégse akarja az ausztrál emberke?

(#80085) rasotamas válasza tbalint3 (#80084) üzenetére


rasotamas
veterán

Már sikerült, köszi.
Nem indult el a lap, mindent végignéztünk. Proci is melegszik tehát tápot kap, egy kondit kicseréltünk mert nem nézett ki valami jól, de továbbra sem semmi.
A proci másik alaplapban jó.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/rasoapro

(#80086) PitLee


PitLee
őstag

A német ebayen ennél az alkatrésznél a szállítás ingyenes volna Mo.-ra ?
Nehezen akarom elhinni, vagy érdemes az eladóval beszélni főleg, elvileg 2 vagy 4 darabot rendelnék.
cikk
- - - - - - - - - - - - -
A másik
Lengyelországból szállítanak MO.-ra ?
Vagy van valami késedelmei ok?
2 hete rendeltem 1db-ot egy 9 db-os készletből, amit bankkártyával fizetem és még mindig nincs feladva.
cikk
Itt is valami levélfélét kell összeütnöm. ( nem lesz egyszerű gyök2 angollal :DDD )

(#80087) parkr válasza PitLee (#80086) üzenetére


parkr
őstag

némettel mindenképp meg kell beszélni, egyetlen terméke sem látható az ebay.com-on, így gyanús hogy nem szeretne ide szállítani.

lengyelnél ha kell, segítek az üzenetírásban

(#80088) gyulaszu válasza PitLee (#80086) üzenetére


gyulaszu
senior tag

Igaz, hogy a német oldalon nézed, de az alkatrész Rómában van...
...és ettől még küldheti ezen az áron "ingyen"

gyulaszu

(#80089) PitLee


PitLee
őstag

Köszönöm a segítséget, van egy ilyen topik "Ez a mondat angolul? " megpróbálkozom itt .

(#80090) h0o2a7j6


h0o2a7j6
tag

Sziasztok!
Belefutottam egy érdekes helyzetbe, a véleményetekre lennék kíváncsi.
Meghirdettem egy eladó tárgyat, leütötték minden ok. A postakölstég ~60eft, nehéz tárgy és messzire menne. A postaköltséget az MPL online díjkalkulátorból vettem, minden paraméter (140cmx,30x80cm, 19kg, célország, stb.) megadásával. Kitöltöttem a címiratot, beballagtam a postára és ott közölték, hogy mivel 75cm-nél hosszabb az egyik oldala, ezért terjedelmesnek minősül, ami 100%-os felár, így egyből 120e lenne a postaköltség. :D
1. probléma: nem ugyan azt az árat adja, mondja a posta, ugyan arra a csomagra.
2. probléma: ha ezt közlöm a vevővel, hogy, bocsi, de dupla a posta, nagy valószínűséggel nem fogja kifizetni, én sem szándékozom ezt megtenni. Ami a hirdetésben szerepelt eredeti összeg (60e), azt én írtam oda, nyilván.
2/1. probléma: kötelezhet bármilyen módon az ebay, vagy a vevő, hogy benyelve a dupla postaköltséget mégis elküldjem a csomagot?

Még nem írtam a vevőnek, hogy mi a helyzet. Nyilván értelmesen megbeszélve normálisan is le lehet zárni ezt az ügyet, de mi a legrosszabb szcenarió? :F

(#80091) xcvbxcvb válasza h0o2a7j6 (#80090) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Melyik országba küldenéd ? Futár cégeket nem nézted esetleg ? Lehet hogy azok olcsóbban elvinnék.

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#80092) h0o2a7j6 válasza xcvbxcvb (#80091) üzenetére


h0o2a7j6
tag

Szingapúr. Csak a TNT-t néztem, de elriasztott a kb 330e ft-os ajánlatuk, ez után a többit már hagytam.

(#80093) xcvbxcvb válasza h0o2a7j6 (#80092) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Hát az tényleg messze van. UPS-t találtam 158 ezerért, TNT 205 ezerért :N .

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#80094) h0o2a7j6 válasza xcvbxcvb (#80093) üzenetére


h0o2a7j6
tag

És azzal kapcsolatban mi a véleményed, hogy ha írok a másik félnek, hogy így nem lesz üzlet, én mint eladó gondolom meg tudom szakítani az adás-vételet? Kérdés, hogy milyen következményekkel...

(#80095) xcvbxcvb válasza h0o2a7j6 (#80094) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Remélhetőleg majd a Topikgazda Úr megmondja mire hivatkozva érdemes visszamondani a rendelést hogy visszaadják a jutalékot is.

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#80096) parkr válasza h0o2a7j6 (#80094) üzenetére


parkr
őstag

cancel order-nél van olyan hogy az áru már nincs meg/tönkre ment. érdemes lehet ezt választani.
vevőnek meg írsz valamit, hogy megsérült csomagoláskor/használhatatlanná vált

MTB amúgy?

[ Szerkesztve ]

(#80097) h0o2a7j6 válasza parkr (#80096) üzenetére


h0o2a7j6
tag

Koszi a tippet, csak ne kelljen evidence-t kuldeni hozza! :D
Igen, az.

(#80098) tbalint3 válasza h0o2a7j6 (#80094) üzenetére


tbalint3
tag

A jutalékot ugyan sztornózzák (tavaly legalábbis még így volt, ez gondolom nem változott).
Viszont ettől függetlenül, a vásárló még simán bevághat egy negatív feedbacket sajnos.

(#80099) V/ válasza tbalint3 (#80098) üzenetére


V/
Topikgazda

Változott, egy részét nem adják vissza a jutaléknak.

(#80100) Tangerine


Tangerine
senior tag

Van ebayen rendelt kütyü, ami nem ért ide, tegnap indítottam a case-t. Erre az lett a válasz, hogy ellenőrizzem, mert már a magyar reptéren volt 1 hónapja. és igaza is van. De mégis mit kéne tennem a reptéren reklamálni egy 1500 Ft-os cuccért? Ilyenkor "ki fizeti a révészt"?
Eléggé patt helyzettnek látszik, mert ide nem ért ő meg bizonyíthatóan elküldte.
Mit kéne tenni?

SY13789976131
2020-05-26
16:35:25
Hungary, Arrived at destination country airport,
https://www.51tracking.com/sunyou-tracking?number=SY13789976131
could u check it ?

Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.