Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86001) HoppMaster


HoppMaster
aktív tag

Sikeresen korlátozva lett a fiókom. Ilyenkor hová kell írni és rendezni a vissza aktiválást?
Ezt tudja valaki?

(#86002) V/ válasza HoppMaster (#86001) üzenetére


V/
Topikgazda

A korlátozási üzenet szokott utalni rá.

(#86003) HoppMaster válasza V/ (#86002) üzenetére


HoppMaster
aktív tag

Viszont nem tudok belépni a rendszerbe, mert a hivatkozási üzenetbe rámegyek a linkre és be akar léptetni, holott már ott azt írja korlátozva vagyok.

(#86004) chrome11 válasza V/ (#86000) üzenetére


chrome11
kezdő

A kerdeseidre a valasz:

Az illeto az ebay jellemtelensege miatt duhos, hajnali kettokor kapott ket levelet, az egyikben kozoltek vele, hogy rosszindulatu vevo, a masikban azt, hogy a fiokjat felfuggesztettek, de teljes felelosseggel tartozik mindenert, viszont minden ugyet felfuggesztettek.

Mindegyik reklamaciojat a vevok elfogadtak, a penzeket viszautaltak a cuccok visszakuldeseker - ket esetben vissza se kertek, mert tudtak, hogy fizikailag doglott volt.

Ket esetben volt folyamatban a visszakuldes, a ket elado ott is elfogadta az igazat, de az ebay tiltasa miatt a postan a qrkod, vagy micsoda, mar ervenytelen volt.

Az ebaytol kapott levelben levo linkeknel csak arrol van informacio, ha elado, akkor mit tehet a teljesitesek erdekeben, szerencsere nem elado, de nem tud belepni, es meg csak kapcsolatba se tud lepni veluk.

Az szamara elfogadhatatlan, a jellemtelen eljaras, hogy nem kerdeznek, hanem kizarjak azzal, hogy minden felelosseg ot terheli, de meg csak eselye sincs reagalni semmire.

Bezartak egy pincebe, hogy eljen a huvosben elete vegeig - csak eppen nincsen viz, eselye sincs tulelni.

Azt nem erti, hogy miert felfuggesztes, mert legszivesebben egyszer lepne csak be, hogy torolje az adatait es soha tobbe ne menjen vissza ahhoz a bagazshoz.
Ugy tunik, az adatai ott maradnak orokre, csak nem ferhet hozza, viszont folyamatosan kapja a keretlen reklamokat toluk.

Ennyit tudtam meg.

(#86005) cbmfan


cbmfan
senior tag

ezt az üzenetet kaptam az éjjel. ez valami új adathalász trükk lenne?


Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#86006) V/ válasza cbmfan (#86005) üzenetére


V/
Topikgazda

Attól függ hogy mit akarsz vagy vettél ettől az eladótól. De ez az eBay belső rendszerén kaptad szóval nem átverés, de én megkérdezném az eladót hogy ugyan miért is kell neki ez és emlékeztetve arra hogy az eBay GDPR szabályai ilyen információk megosztását nem teszik lehetővé, még elküldeni sem lehetne üzenetként, ami publikus azt meg egyébként megkapja az eBay-től.

(#86007) cbmfan válasza V/ (#86006) üzenetére


cbmfan
senior tag

eszem ágában sincs megadni személyes adataimat bárkinek is, nemhogy olyannak akitől csak ezt az üzenetet kaptam és semmi mást.

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#86008) kisscom581


kisscom581
csendes újonc

Most először vedtem valamit az ebay-ről. ES100227321942...1010001E0N (Orange Connex) ilyen nyomkövetési számot kaptam, a posta vagy más szállító cég fogja kiszállítani?
Kb menyi idő alatt kapom meg?
A válaszokat előre köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#86009) V/ válasza kisscom581 (#86008) üzenetére


V/
Topikgazda

Keress rá itt jobbra írja a lehetőségeket, de eddig a Magyar Posta volt.
Az eBay írt egy várható kézbesítési időt, azon belül várható. Nekem a legutóbbi az 16 nap volt

[ Szerkesztve ]

(#86010) Golfplusz


Golfplusz
csendes tag

Sziasztok!
Elovastam a tájékoztatót, illetve visszaolvastam decemberig a hozzászólásokat, mégis szeretnék kérdezni ha lehet.
Évekkel ezelőtt vásároltam utoljára az Ebay-en, de most újra aktív lettem.
A jelenlegi megrendelésemhez ezt a nyomkövetési számot kaptam: 4PX3000522310301CN - A 17track, illetve a parcelsapp már mutat egy kis mozgást.
- Ha jól olvastam itt, akkor ez csak Kínán belül fog nekem valós adatokat adni?
- Belföldön hogyan tudnék értesülni arról, hogy hol tart a csomagom?
- Az eladóval tisztáztam az ÁFA kérdését, de ennek ellenére lehetnek Magyar Posta által kivetett költségeim? Van az account-omban kinyomtatható TAX Invoice, amin egyértelműen rajta van minden adat pld. IOSS számom is van. Ha az eladó mégse töltötte fel a rendszerbe, akkor kell "megint" fizetnem?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Szép hétvégét mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

(#86011) Mr.Mercury


Mr.Mercury
aktív tag

Sziasztok!

Rendeltem angliából egy terméket, amihez a képen látható nyomkövetés érkezett ma. Azt mondja, hogy a mai napon kézbesítették meg van ott valami bizonyíték is, de a kézbesítési cím sem stimmel, és az a proof kép is fura. Ráadásul azt írják aláírás is szükséges, ott meg csak egy X van. Az e-bay-es rendelési összefoglalónál is az szerepel, hogy a termék kiszállításra került. Most akkor van valami átverés a dologban, vagy a linkelt képet értelmezem rosszul? :F

[ Szerkesztve ]

Mercury

(#86012) V/ válasza Golfplusz (#86010) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha itt követed akkor látod hogy hol tart, kapott egy Luxemburg postás azonosítót LL557244661LU és azzal fogja a Magyar Posta kézbesíteni. Mivel EU-n belülről kerül a Magyar Postához ezért nem valószínű hogy a vámolás szóba jön.

Ha nem lett volna egyértelmű az Összefoglaló, akkor pontosításként.
Ha EU-n belülről érkezik a küldemény akkor nincs vámolás.
Ennél is hiába indították mondjuk Kínából, a luxemburgi posta fogja a címre eljuttatni.
Az addig igaz hogy 150 € értékig az eBay szedi be az áfát, de az IOSS rendszer csak akkor működik ha az eladó, feladó ezt a tényt, hogy az áfa be lett szedve a küldemény elektronikus feladási adatai közt jelzi.
Ha az cég aki itt fogadja ezt az információt nem kapja meg akkor a vonatkozó törvény alapján be kell szedni az import áfát, nincs választási lehetősége. Az hogy neked van ez az igazolásod az egy dolog, a törvény elektronikus adat megadást határoz meg a kereskedő felé, nem papíros alapút..
Ez akkor igaz ha harmadik országból, (EU-n és Magyarországon kívülről) érkezik a csomag. Ekkor van kezelési költsége a Postának ha hozzájuk kerül.

(#86013) V/ válasza Mr.Mercury (#86011) üzenetére


V/
Topikgazda

Így jegyzik ha az angol export központba bekerül, oda kézbesítik és onnan jön tovább valószínűleg egy másik azonosítóval. A QR595413308GB lényegében addig élne, ezzel nem fogják Magyarországra szállítani. A GSP szállításoknál így működik.
Ha megnézed az Angol Posta keresője nem is látja.

[ Szerkesztve ]

(#86014) Golfplusz válasza V/ (#86012) üzenetére


Golfplusz
csendes tag

Nagyon szépen köszönöm a precíz válaszodat.
"...Ha itt követed akkor látod hogy hol tart, kapott egy Luxemburg postás azonosítót LL557244661LU"... - Ezt külön köszönöm, elkerülte a figyelmem.

(#86015) Mr.Mercury válasza V/ (#86013) üzenetére


Mr.Mercury
aktív tag

Ja értem, ilyesmire is gondoltam, csak nekem így elsőre megtévesztő volt a dolog, de akkor ok, köszi az infót! :R

Mercury

(#86016) Solicidium


Solicidium
aktív tag

Sziasztok!
Más platformokon - de emlékeim szerint az eBayen is - rendeltem már az új jogszabályi környezet életbe lépése után harmadik országból (nem EU tagállam), de ott nem volt probléma a keletkezett közterhek (vám és áfa) rendezésével IOSS esetén.
Tegnap rendeltem egy kínai eladótól, az eBay a rendelés (120 GBP ügyleti érték) során a fuvarozási költséggel (25 GBP) növelt ügyleti érték után ki is számolta helyesen az áfát és egyúttal azt is megfizettem. Az eladó ezt követően jelezte, hogy mivel EU tagállamból rendeltem, így adjam meg neki vagy az EORI-mat, vagy az adószámomat (VAT number), vagy az útlevél számomat. A problémám az, hogy ugyan korábbi egyéb ügyleteim során kaptam EORI számot, viszont legjobb tudomásom szerint az magánszemélyek esetében mindig csak egy adott ügyeletre generált kvázi "egyszer használatos" technikai EORI, mivel én sosem igényeltem ilyen számot. A VAT numberrel meg az a bajom, hogy mivel magánszemély vagyok, nincs olyanom, csak a nyolc számjegyű adószámom. Az útlevél szám meg... És mi volna, ha nem volna útlevelem?!
A lényeg: kérhet-e ilyet az eladó? Ha valaki már találkozott ilyennel, mivel szerelte le azt? (Azt gondolnám, hogy az eladónak nem mindegy, hogy gazdálkodóknak vagy magánszemélynek kell kiállítania a számlát, ezért kéri ezeket az adatokat.)
Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#86017) V/ válasza Solicidium (#86016) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem kérhet magánszemélytől ilyet és nem fogsz kapni számlát, legfeljebb az útlevélszámot adnánk meg, bár az eBay ezt magánszemély esetén nem kéri és tárolja és ezért az eladó se kérhet ilyet.
Írd meg hogy magánszemélyként vetted, nincsenek ilyenek neked mert nincs is rá szükség, az eBay sem írja elő és ha már EU akkor GDPR.
Maygarországon is annyi a kötelező számlaadás, hogy magánszemély vagy vállalkozás választása és az utóbbinál kell az adószám beírása. Kínában is így van.
Egyébként meg a jogszabály értelmezése alapján te az eBay-tól vásároltál, ők adnak számlát és az IOSS rendszerbe az eBay van bejelentkezve, nem az eladó.

[ Szerkesztve ]

(#86018) Solicidium válasza V/ (#86017) üzenetére


Solicidium
aktív tag

Köszönöm a megerősítő választ! :R

(#86019) djbahool


djbahool
senior tag

Sziasztok,
eBay.com-on raktam fel eladásra pár cuccot.
(használtam más máskor is, adtam is már el)
De most az egyik Spanyol vevő reklamál, hogy nincs az én arucikkemnél olyan opció, hogyy EUR-ban fizethessen, csak USD-ben tud.
Elvileg van erre vmi opció ezt beállítani, gondolom a business vagy shipping policy-nél, de én nem találtam.
(amúgy mikor felraktam a cuccuokat eladásra, valóban USD-ben adtam meg az árat, mert csak arra volt lehetőség)
Hol tudom beállítani, hogy a vevők EUR-ban fizethessenek?
(nekem is jobb lenne, ha nem az eBay konvwertálná át a kapott USD-t EUR-ba, hanem én)
(Egyébként EUR-os számlászám van csatolva a kifizetésekhez ez eBay eladói oldalamon)

(#86020) V/ válasza djbahool (#86019) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem lehet állítani, ha eBay.com akkor USD, ha eBay.de akkor EUR, ha eBay.uk akkor meg GBP a deviza a hirdetésél, de az eBay fizetési kliens eleve feladja hogy EUR-ban vagy USD-ben fizessen. Ha vásároltál mostanában akkor te is láttad.
Neki is ugyan ez jön fel csak értelemszerűen nem HUF.

[ Szerkesztve ]

(#86021) djbahool válasza V/ (#86020) üzenetére


djbahool
senior tag

Na igen , pont ezt problémázta, hogy a fizetésnél nem adta fel ezt a lehetőséget neki, holott más vevőknél meg igen.
(én mostanában nem vásároltam eBay-en)

(#86022) V/ válasza djbahool (#86021) üzenetére


V/
Topikgazda

Elkerülte a figyelmét mert már jó pár hónapja ez van. Bár jó lenne tudni hogy mivel is akart fizetni, bankkártya, PayPal még a devizaváltás is választható, bankiutalás esetén viszont nem.

[ Szerkesztve ]

(#86023) djbahool válasza V/ (#86022) üzenetére


djbahool
senior tag

Akár PayPal-t akár bankkártyát választ?

(#86024) V/ válasza djbahool (#86023) üzenetére


V/
Topikgazda

Igen.

(#86025) AlexBr válasza Golfplusz (#86010) üzenetére


AlexBr
újonc

A küldemény száma változhat a határokon való áthaladás során, ezért ellenőrizni lehet a mozgását több követési szolgáltatásban, mint például a
parcelsapp
ordertracker
etracking
vagy másokban.
Néha előfordulhat, hogy nem minden szolgáltatás követheti nyomon a csomag teljes útját és az azonosítószám változásait. Ezért érdemes több szolgáltatást használni.

(#86026) rostiron


rostiron
őstag

Sziasztok.

[Ennél] a terméknél a postaköltség 26.15 GBP ? Mással nem kell számolnom ?

Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,

(#86027) somnia válasza rostiron (#86026) üzenetére


somnia
őstag

Már csak ezzel: Import charges: Est. £25.02

(#86028) rostiron válasza somnia (#86027) üzenetére


rostiron
őstag

Postaköltségen felül még ? Vagy csak a £25.02 ?

Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,

(#86029) V/ válasza rostiron (#86028) üzenetére


V/
Topikgazda

Egyértelmű hogy összeadódnak a tételek, de ez csak az alap licitre igaz, ha több lesz a vége mint GBP 60.00 akkor az import charges emelkedni fog (27%-os áfá-val számolandó) áfa alap a termék ára és a szállítási költség)
Tehát most az induló ár:
GBP 60.00 alapár
GBP 26.15 szállítás
GBP 25.02 áfa
GBP 111,17 össz

[ Szerkesztve ]

(#86030) rostiron válasza V/ (#86029) üzenetére


rostiron
őstag

Köszönöm :R , így már nem éri meg ;)

Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,

(#86031) need


need
addikt

Sziasztok...

Van némi gondom és nem tudom mit kellene kezdeni a dologgal..
Volt egy regisztráció nélküli vásárásom az Ebay-on.. 02.25-én..
Volt annyi eszem hogy készítettem képernyő fotót ahol van egy rendelési szám is..
Ha rendelési szám alapján akarom megkeresni a terméket úgy nem találja..
A vásárlás ténye megvolt mert a pénz lekerült a számlámról..
Na most ilyenkor mit lehet tenni..? Kivel vagy hol tudok kapcsolatba kerülni..?
Vagy hogyan tudom vissza csinálni a tranzakciót..?

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#86032) V/ válasza need (#86031) üzenetére


V/
Topikgazda

Az eBay értesítő e-mail áll rendelkezésedre, abban benne vannak az eladó azonosítói és meg tudod keresni és fel tudod venni vele a kapcsolatot. Amíg nincs postázva addig kérheted a törlését a vásárlásnak, persze az eladó nem köteles elfogadni.
Szerintem ez már nem törölhető mert nem fognak 30 napot várni az elküldésre.

[ Szerkesztve ]

(#86033) need válasza V/ (#86032) üzenetére


need
addikt

Most újra átnéztem a levelezést és nem találtam értesítőt erről..
Megnéztem újra a képernyő fotót ott az szerepel hogy ha befejeztük a rendelés feldolgozását emailen értesítenek.. csak hogy eltelt egy hónap.. ez amúgy normális vagy ez így szokott lenni..?

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#86034) V/ válasza need (#86033) üzenetére


V/
Topikgazda

5 percen belül jön a vásárlási értesítő az e-mail címedre, spam mappa?

(#86035) need válasza V/ (#86034) üzenetére


need
addikt

most megint végig néztem tövről hegyire a levelezést és mindent megnéztem újra 02.25. mostanáig és nincs éretsítő sehol.. akkor most mit tehetek.. vagy mit csináljak..?

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#86036) V/ válasza need (#86035) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha vendégként vásárolsz ugye meg kell adnod 2* az e-mail címet, kötelező a telefonszám is, egyszerűen lehetetlen hogy ne menne értesítő a vásárlásról. Mivel fizettél egyébként?
Akkor az elmentett képernyő alapján keresd meg a vásárlást a részletes keresésnél (Hirdetés azonosító, By item number vagy eladó neve, By seller) 60 napig elérhető.

(#86037) need válasza V/ (#86036) üzenetére


need
addikt

Bank kártyával.. ott van benne a tranzakció is.. vagy is hogy megtörtént a kifizetés..

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#86038) oil120


oil120
senior tag

Sziasztok,
Ebay-re feltettem egy terméket, melyet más hirdetési forrásból, a Jófogáson megvettek. Nem találom, hogy hol tudom törölni a hirdetésemet, kérlek ebben segítsetek.
Köszönöm
Update
Rányomtam a soldra, így eltünt a termék. Jól csináltam?
Ez az első termék, amit feltettem.

[ Szerkesztve ]

(#86039) oil120


oil120
senior tag

Érdeklődnék, hogyan tudnék egy megvásárolni kívánt tárgyra alacsonyabb áron vételi szándékot adni?

(#86040) V/ válasza oil120 (#86039) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha az eladó ilyen lehetőséggel hirdette meg akkor van olyan az ár alatt hogy or Best Offer és ott tudsz ajánlatot tenni, egy megkötés van ha elfogadja az eladó akkor köteles vagy megvásárolni, nem lehet meggondolni magad.
Egyébként meg írhatsz az eladónak és megkérdezed, de licites termék esetén ha valaki már licitált rá akkor nem tud csökkenteni árat és 24 órával a lejárat előtt sem ha fix áras lenne.

(#86041) Francia91


Francia91
veterán

Sziasztok!
USa-ból van-e értelme rendelni? Minden esetben megvámoltatják, vagy hogy zajlik mindez?
Az alábbi terméket szeretném megvásárolni, mert Németben ez 23 ezer, és Magyarországra nem szállít, Kínából is 20 ezer környékén mozog (onnan viszont még egy rendelésemre sem jött VÁM vagy ÁFA pluszba)

Inkább vegyem meg Kínából, esetleg Németből többért (vannak kint rokonok, szoktak hazajárni, hozzájuk be tudom rendelni Németországon belül), vagy van rá esély, hogy a képen látható összegből megúszom?

Sok cucc lenne a laptopomhoz USA-ból, de pont a + VÁM és ÁFA miatt nem mertem eddig onnan rendelni, inkább drágábban Kínából vagy Németországból rendeltem eddig

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#86042) V/ válasza Francia91 (#86041) üzenetére


V/
Topikgazda

Amikor fizeted akkor még rámegy az áfa, ez eBay szedi be 150€-ig nincs különbség hogy Kína vagy USA eBay eladó. Eddig a határig nincs vám. USD-ben úgy 180 $, ez a termék ára nettó, a szállítási költség nem számít az értékhatárba. Ha megbízható az eladó akkor inkább Németországból. Van lehetőség arra hogy megoldd azt hogy csak németbe szállít. Mailboxde.com regisztráció és van német címed ahonnan ide szállítják, én GLS-el szoktam hozatni.

[ Szerkesztve ]

(#86043) jojoando válasza Francia91 (#86041) üzenetére


jojoando
senior tag

Csak tanácsolni tudom a 2 komponensű ragasztót. az megfogja a hűtést rendesen, és nem szükséges újra költeni. [link].

(#86044) Francia91 válasza jojoando (#86043) üzenetére


Francia91
veterán

Semmi bajom a hűtéssel :)
Dell Precision M6800-asom van, AMD FirePro kártyával. Mivel cserélhető MXM foglalatos a GPU, cserélem egy komolyabb Quadro kártyára (M3000M vagy P3000) a nyáron, csak az AMD és az nVidia kártyákhoz más-más borda van, a VRM és pár más dolog elhelyezkedése miatt. És ezért vennék nVidia kártyás hűtőbordát.

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#86045) Golfplusz válasza AlexBr (#86025) üzenetére


Golfplusz
csendes tag

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
Sokat segített.

(#86046) jojoando válasza Francia91 (#86044) üzenetére


jojoando
senior tag

Tudom, nekem is van egy alig használt M6800-s K3100m Nvidia kártyával [link] Nagyon király kártya, a Far Cry Primalt akadály mentesen viszi. Volt benne K5100M is nagy különbséget nem vettem észre, maximum aki tervezői munkára használná, de így is tökéletes szerkezet, de jobbra váltottam. :D

(#86047) Francia91 válasza jojoando (#86046) üzenetére


Francia91
veterán

M3000M is simán belemegy, az jóval decensebb teljesítményű a K3100M-nél, a P3000 pedig annál is fentebb van. És csak a driver-be kell beírni két sort, simán megeszi őket :)
A proci (esetemben i7-4930MX Extreme) pedig elég mindenre.
Amire meg nem, arra ott van az asztali Ryzen-es gép :)

"Volt benne K5100M is nagy különbséget nem vettem észre, maximum aki tervezői munkára használná"
Én CAD-ezek, és CAM-ezek, így szerintem nem válik káromra :)

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#86048) jojoando válasza Francia91 (#86047) üzenetére


jojoando
senior tag

Fullos CPU volt benne. nagy hasznát nem vettem, tettem bele kistesót a [link]
i7-4610M mindent visz tökéletesen. Sima Win 10 proval vígan elfutkorászik :D
Majd ha lesz egyszer hozzá türelmem kiteszem eladni. 16Gb rammal

[ Szerkesztve ]

(#86049) Bunken


Bunken
tag

Sziasztok.
Egy kis magyarázatra lenne szükségem.
Rendeltem az autómhoz egy alkatrészt amit itthon utángyártottban is majdnem 100 ezer forintért akartak adni, de ebay-en találtam jóval olcsóbban gyárit.
Viszont azt nem figyeltem, hogy az USA-ból, Orange megyéből jön.
Ez még nem is lenne gond mert így a plusz ÁFA költséggel is bőven jobban megéri.

Viszont ahogy a képen látszik is a kifizetés megtörtént de 12 perc múlva vissza is kaptam a teljes összeget.
Ez miért van / lehet vagy mi az oka? Ilyennel még nem volt dolgom.

Ahogy látni is a kép alján kaptam adószámlát és jóváírási értesítést is de indoklást nem.
Ilyenkor mi fog történni?

(#86050) V/ válasza Bunken (#86049) üzenetére


V/
Topikgazda

Volt elegendő pénz és a PayPal-on van fizetési tételsor? Lehet technikai hiba vagy az eladó meggondolta magát és sztornózta.
De meg is kérdezheted tőle, mert lehet hogy technikai hiba volt ha nem volt kizáró oka a fizetésnek. Megnéztem a hirdetést elméletben megvásárolható.
Bár nem értem hogy miért az eBay devizaváltást használtad azzal hogy forintban fizettél.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.