Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Szerintem utalok rá és akkor jó lesz a refund.
Hogy tudok a saját paypal számlámra utalni?
-
Topikgazda
válasz modflow #79703 üzenetére
Én megvárnám hogy működjön.
De a PayPal topik Összefoglaló 11. PayPal egyenleg feltöltése banki utalással, Top Up (Feltöltés) móddal és 12. PayPal egyenleg "gyors feltöltés" bankszámláról. De a banki utalás és jóváírása az ünnep miatt hétfőn várható. -
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A legutóbbi problémás emberemnek elküldtem a két árut, de külön csomagban, egy nap eltéréssel. A nyomkövetés szerint az elsőt megkapta 25-én, de a másikra még mindig csak annyit írnak, hogy 20-án átadták a nemzetközi posta kicserélő központban nemzetközi szállításra. Nagyon extrém esetben előfordulhat, hogy mindkét küldeményt kézbesítették neki, de a másodiknak az adatait nem frissítették? (Az emberem még nem kérdeztem, nem szeretnék helyzetet teremteni egyelőre)
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #79708 üzenetére
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nézegetem folyamatosan őket, ezek is ugyanezt az állapotot írják. Ezért merült fel bennem, hogy talán a posta nem rögzített be valamit. Legalább is gyanús, hogy egy nap eltéréssel adtam fel őket, de az elsőt már egy hete kézbesítették.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #79710 üzenetére
Sajnos előfordulhat, de a másik postának az odaérkezést be kellene írnia, az is lehet hogy itt maradt.
-
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #79712 üzenetére
Ha van 10-15 perced akkor telefonon is lehetne bár ugyanezt látják, de ott is lehetne kérni utánanézést vagy e-mailben is
-
indigen205
tag
Sziasztok! Január végi - február eleji kínai rendelések még sehol. Ez betudható a koronának? 20 cuccból összesen 2 ért ide eddig. Türelmesen várok...
Más: hogy lehet az hogy 1 eladótól 3 dolgot rendelek egy időben, de külön tranzakciókban, de csak 1 érkezik meg? Tök fura. A hatalmas késés Aliexpressen is ugyanez.. -
Topikgazda
válasz indigen205 #79715 üzenetére
Már nem egészen vírus járvány. Áprilisi rendelések is érkeznek folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
indigen205
tag
Hát akkor úgy érzem neki kell menni a refundoknak... Áprilisban is vannak rendeléseim.. Hátha azok jönnek már...
Random sztori: rendeltem egy 4cm átmérőjű neodímium mágnest még novemberben, ami 62kg-ot elbír. Azóta sem érkezett meg, reklamáltam, küldtek újat, az sem érkezett meg. Végül visszakaptam a pénzt. Az egyik barátom világított rá a mágnes eltűnésének okára: Valószínűleg felragadt egy konténerre, autóra vagy bármi szállítási eszközre ami fém, hiába van becsomagolva :D Nekem ez eszembe sem jutott, pedig tök logikus :D Van itt valaki aki rendelt hasonló mágnest és megkapta?
-
somnia
őstag
Nem tudom másnál mi a helyzet de én nem tudom törölni a "Watch list"-ben lévő cuccokat.
Már próbáltam mindenféle böngészővel, süti törléssel, ki-bejelentkezéssel de semmi.
Hétfőre ígérte egy javasasszony, hogy megnézi. -
somnia
őstag
válasz indigen205 #79717 üzenetére
Nekem tavaly az MPL futár hozta a 10x10x4 centist és rendesen be volt csomagolva, nem tapadt semmihez.
-
rednifegnar
senior tag
válasz indigen205 #79717 üzenetére
nezz meg par magnes unboxing videot, ugy csomagoljak hogy nem ragad az semmihez, max par enyves kezhez ;)
A camera does not make art, the artist makes art.
-
Winner_hun
titán
1. Contact seller
2. I need to return my item
3. Request a return.
You can open a request to work things out with your seller. Most sellers want their buyers to be satisfied and will work with you.
4. Arrived damaged
5. katt a Next-re. Na ez szürke marad, nem kékül, nem tudok semmit csinálni. Miért?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Topikgazda
válasz Winner_hun #79723 üzenetére
A rádió gombot jelölted a szöveg előtt? Ha igen akkor a böngésződ nem enged tovább.
De nekem ez jön elő, értelemszerűen kell a szöveg az Add details-hoz és kép.
Változott valami. Megnézem hogy ha nem a Resolution Center-en keresztül indítom elő kerül-e a régi felület, ha nem akkor kijavítom a leírást.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Azt.
Nagyon jó...Legfrissebb chrome-mal:
Please verify yourself to continue
To keep eBay a safe place to buy and sell, we will occasionally ask you to verify yourself. This helps us to block unauthorized users from entering our site.
Please verify yourself
We're having trouble loading your Captcha. Consider refreshing the page.
If you are having difficulties with rendering of images on the above verification page, eBay suggests using the latest version of your browser, or an alternate browser listed in here► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Topikgazda
válasz Winner_hun #79725 üzenetére
Nem vagy belépve? Ilyent én nem látok pedig naponta használom az eBay-t bár Firefox.
Ha a vásárlásnál a Return this item-re kattintok akkor az jön elő ami a leírásban van.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Winner_hun #79727 üzenetére
Töröld már az eBay sütiket és a böngésző gyorsítótárat és a belépési oldalon ez ne legyen jelölve: Stay signed in.
Ha ez jelölve és más eszközről lépnél be az megkavarja.
Vagy pedig az előző módon a Resolution Center-en keresztül keresd meg a vásárlást és úgy a return téma.[ Szerkesztve ]
-
sellerBP
tag
Sziasztok!
Vettek tőlem egy terméket Amerikai Ebay-en. Viszont vevő az angliai. Most tölteném ki postai papírokat hozzá. Lesz-e neki gondja,hogy vámolják stb. Mivel ők már nem EU tagok 03.31 óta. Tehát ha megadom terméknek full értékét vámérték mezőben abból lehet neki gondja? $100-os cuccról beszélünk. -
Topikgazda
válasz sellerBP #79729 üzenetére
Egyenlőre nincs változás, 2020 december 31-ig EU jogszabályok alapján működnek a kereskedelmi, vám és áfa dolgok, ezt elmondta nekik Boris Johnson miniszterelnök is.
Nem kell fizetni semmit, sem nekik sem nekünk. A vírus járvány miatt lehet hogy még tovább is fog tartani az átmeneti időszak.
Neked mindig a teljes összeget kell megadnod, jogkövető magatartás az elvárt. Egyébként sem tartozik rád a vevő áfa vám témája.[ Szerkesztve ]
-
felhasználóx
tag
Sziasztok! pár éve használom az ebay/paypal párost, több kevesebb sikerrel/refunddal,de az alábbi problémával találkoztam és elakadtam.
A story a következő: febr 17 én rendeltem cuccot az ebayon (nem trekkingelt) becsült szállítási határidő: 04.22-06.19. persze nem érkezett meg a csomag 60 napon belül. Ebben az esetben is érvényes a 31 naptól 60 napig tartó vásárlói védelem, és mivel kifutottam a 60 napból, -hiába hosszú szállítási határidőt jelölt az eladó- lecsúsztam a védelemről? Előre is köszönöm, a segítséget és a választ -
Topikgazda
válasz felhasználóx #79732 üzenetére
Semmiről nem csúsztál le a 30 nap 06.19-től számolva a reklamációs idő. Nincs itt 60 nap. A PayPal-on meg a vásárlás napjától számolt 180 nap.
-
-
Topikgazda
válasz felhasználóx #79734 üzenetére
Igen, mert még nem telt a szállítási idő. Rákérdezhetsz hogy tud-e valamit, de nem igazán tud ő sem és azt fogja kérni hogy várjál még, én is. Amikor megrendelted akkor igencsak karanténos világ volt, és ezért csúsztak némileg a szállítások. Május 15-ig befuthat.
De ilyen régieknél javaslom a Resolution Center-en keresztül megközelíteni a dolgot ott más lehetőséged is lehet, lásd a #79724 -
rednifegnar
senior tag
ooo valami furit tapasztaltam, vannak megfigyeloim termekeken. megnyitottam az egyik cuccot (fix aras), es azt latom hogy ott figyel egy offer elfogadasi lehetoseg. de en nem tettem ajanlatot semmire. van ilyen hogy egy fix arasra valahogy egy elado tesz ajanlatot (az erdeklodoknek)? vagy mi ez? lehet ellenajanlatot is tenni. de most ezt annyira nem vagom.
A camera does not make art, the artist makes art.
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #79736 üzenetére
Az eladó küldhet neked ajánlatot, ő is látja ha valaki figyelésre tette, kaptam már így egész jó ajánlatokat. Vagy elfogadod vagy teszel másikat, de akkor meg kell venned ha elfogadja.
-
indigen205
tag
válasz rednifegnar #79720 üzenetére
basszus...
-
mufi
senior tag
Új szép hír. Ha esetleg mondjuk elutaztál x országba, de az eladó nem hajlandó oda postázni a terméket amit kiszemeltél, akkor onnan nem lehet licitálni. WTF ez?! Hiába állítok be X országra ottani címet, nem tudok licitálni. De mé' ilyen az ebay??
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
Topikgazda
Én folyamatosan tudok licitálni és vásárolni olyanoktól aki nem szállít ide Angliából vagy Németországból.
Mivel van cég aki Angliából elhozza, ezért megadva az angol címet és azt állítva elsődlegesnek simán lehet licitálni, vásárolni.
Azt tudni kell hogy van aki nem szállít postafiókra, így annál postafiókos cím nem jó. De a címen kívül is van még vevő korlátozás, tehát attól függetlenül hogy megfelelő a cím mégsem licitálhatsz. -
Surci1
tag
Sziasztok!
Egy kis infóra lenne szükségem.
Tegnap rendeltem egy terméket és kaptam egy ilyen nyomkövetési számot: ESUS 9szám
Én soha nem láttam még ilyet a 6 éves ebayezésem alatt.
Kérdezném, hogy ez a tn szám követhető, nem követhető, részben követhető? Nyomkövető rendszerekben még nem látszik, de némelyik australian post-ot ír. Ez valós lehet?
Egyébként a terméknél : USPS First Class Mail International / First Class Package International Service szálításért fizettem. -
mufi
senior tag
Egy ismerős próbált licitálni külföldről, szerbiáaból konrétan, igen, megadott egy angliai címet, de amikor próbált licitálni az az üzenet jött, hogy az eladó nem postáz szerbiába...
Nem postafiókos címet adott meg amúgy, hanem egy kint élő ismerőse címét.Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
Topikgazda
Ha nem alapértelmezett akkor nem müxik. Én magyar fiókkal, de angliai címet használva folyamatosan licites és fix áras dolgokat is vásárolok bár az angol eBay-en vagyok bejelentkezve ilyenkor és van PayPal fiók. Lehet ilyen eladói korlátozás is még, ha nincs nem lehet licitálni.
Én úgy értettem hogy te voltál, lehet valami szerb korlát?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest