Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79101) zozo01000


zozo01000
friss újonc

Elnézést a gondolat miatt nem akartam tilos dolgot megfogalmazni. tööbet ilyen nem teszek.

(#79102) V/ válasza üszök (#79098) üzenetére


V/
Topikgazda

Tőlem ilyet nem fogsz látni és ez csalás a részükről, ennek köszönhetően én már többször találkoztam olyan eladóval, aki emiatt nem küld ide semmit, köszönhetően azoknak a ..."vásárlóknak"

(#79103) zozo01000


zozo01000
friss újonc

én az évek alatt egyszersem csaltam volt olyan is mikor visszadták az árát a terméknek és 6 hónap múlva mejött és visszaadtam az árat az eladónak de ha visszadták az árát a terméknek és megjött én mindig visszadtam kivétel nélkűl.

(#79104) V/ válasza zozo01000 (#79103) üzenetére


V/
Topikgazda

Nálam is így működik a dolog, az ellenkezőjének a felmerülése ötletként nem jó .

(#79105) tomic


tomic
addikt

Tudnàtok segíteni abban, hogy pontosan mit is takar az ebay plus?
Venni szeretnék egy terméket és az àrból lejönne 10%. Viszont a kódot hiàba írom be a vàsàrlàsnàl nem fogadja el. Így gondolom az ebay plus miatt lehet.
Mit kell erről tudni?

(#79106) V/ válasza tomic (#79105) üzenetére


V/
Topikgazda

Csak azokra érvényes ami ott fel van sorolva, a Bedingungen-re kattintva láthatod a feltételeket.
De az 1. pont a lényeg, regisztrálnod kell rá és lesz egy éves díja a 30 nap próba után, 199 €-ot el kell költened hogy az éves díj (19,9 €) visszatérüljön.
50 € a maximum 10% kedvezmény, a szállítási költség nincs benne csak az eladási ár és 30 alkalom és a német eBay-en.
Én nem igazán kattantam rá.

[ Szerkesztve ]

(#79107) francois8


francois8
tag

Sziasztok! A múlt csütörtöki napon ajánlatot tettem egy termékre, elvileg Cardiff-ban élő, de ukrán nőnek, aki vadiúj az ebay-en. Elfogadta az ajánlatom, azonnal küldte is a bankszámlaszámát. Mondtam neki, hogy mutasson kőzelebbi fotot a termékről (nem lehetett kinagyítani, de állítása szerint új a termék), aztán azonnal fizetek (tudom, nem voltam sportszerű). Azt mondta majd 3 nap múlva. Szombat óta el sel tudom érni a kisasszonyt, nem reagál semmire, már jött a figyelmeztető email, hogy fizessek neki.. Nem volt eddig róla vélemény mára azonban megjelent egy mínusz 1 vélemény, amely így szól: "Artikel ist nie eingetroffen. Verkäufer antwortet nicht." Lehet jobb is, hogy nem fizettem neki ki az 50 EUR-t? Remélem miatta nem repülök az ebay-ről...

[ Szerkesztve ]

(#79108) V/ válasza francois8 (#79107) üzenetére


V/
Topikgazda

HA nem fizeted ki akkor lesz egy feljegyzés 1 db nem fizetett tételről. Viszont ezt lehet kérni hogy vizsgálják felül és töröljék a "fekete pontot".
Lényegében közel egymás után 10 ilyen fekete pont ami veszélyes ha összegyűlik.

(#79109) francois8


francois8
tag

Köszi! Csak ezek után bolond leszek neki fizetni. Hol tudom megnézni a fekete pontjaimat, és hol tudom indítványozni ennek a felülvizsgálatát?

(#79110) V/ válasza francois8 (#79109) üzenetére


V/
Topikgazda

Számolod.
Ha megkapod arról az értesítőt, akkor a kérelem dolog is előkerül.

[ Szerkesztve ]

(#79111) ati888


ati888
senior tag

Meddig kell várni licit és fizetés után, hogy feladja az eladó az árut? Február 1. óta nem történik semmi:

(#79112) V/ válasza ati888 (#79111) üzenetére


V/
Topikgazda

Utalásos fizetés volt? Jelölted hogy fizetve? De a várható szállítási idő alatt vagy a szállítás fizetés fülön írni szokták hogy hány munkanap. Bár most nézegetve a német oldalt, egy kicsit nem korrekt módon nincsenek kiírva.2-5 nap szokott lenni. Írj neki lehet hogy a Kontaktieren Versand témánál benyög valamit. Vagy a hirdetés leírás végén.
Azért az 1 és 2 kiesett, mert nem munkanap.

[ Szerkesztve ]

(#79113) ati888 válasza V/ (#79112) üzenetére


ati888
senior tag

Paypal fizetés volt. Holnap ráírok.

(#79114) zozo01000


zozo01000
friss újonc

Sziasztok lenne egy kérdés érdemes kínából rendelni mert 2 különböző eladótól rendeltem olcsó tételt és hát nemigazán akarják feladni a csomagot és már a 3ik emailt küldtem el mindketőnek hogy mért nem adták fel de semmi válasz pedig általában 1-2 nap és szoktak reagálni és válaszolnak síri csend már 3,4 napja semmi reakció.Meg ugye szinte 1-2 napon belül fel is adják a csomagot.Az egyiket 2án ütöttem le másikat 3án.99.4% eladó meg 99.5% Nagy járvány miatt van ez van összefüggés ?vagy még megy az újjévi ünnep vagy a kettő kombinációja.?

[ Szerkesztve ]

(#79115) V/ válasza zozo01000 (#79114) üzenetére


V/
Topikgazda

Ebben a tegnapi hozzászólásban találsz magyarázatot.
De 24-én nem volt már munka. Azt is nézd meg hogy mennyi munkanapot vállanak feladásra a hirdetésben a várható szállítási idő alatt vagy szállítás és fizetés fülön a Domestic handling time

[ Szerkesztve ]

(#79116) zozo01000


zozo01000
friss újonc

Persze van az a lehetőség hogy törölhetem a fizetést de arra is azt irta az ebay hogy ha 1 órán belül lehetőség volt rá ami már rég elmúlt, így opcióként azt a lehetőséget írja rendszer hogy vegyem fel a kapcsolatot az eladóval csak így nehéz ha nem kapok választ arra sem hogy miért késik a csomag feladás :D köszönöm a választ :R hát sebaj így biztos csúszni fog a feladása a csomagnak amit írtál :)az apróbetüs részt nem is néztem hát az egyik 15 a másik 20 napot ír hát öööm akkor pihi van :D basszus figyelmetlen voltam :D sebaj :D

[ Szerkesztve ]

(#79117) Zilliax


Zilliax
lelkes újonc

Sziasztok. Mêg nem rendeltem eBay rol , de kicsit tartok is tőle . Jogosan? Átverések vannak? Mire kell figyelni egy vásárlásnál ? A sima eBay.com rol vasarolva rájön +27% ÁFA + vám, megfogják a csomagot? Kiskapu esetleg? $-ban jobb fizetni mint €-ba azért kérdem :) ha nem muszáj akkor nem fizetnêk többet valamiért ,csak azért mert Európában van, a szállítási időt pedig kivárnám, pl ha Amerikából jönne . Privibe is jöhet tanács, ide is.

[ Szerkesztve ]

iPad PRO 11” 64GB wi-fi + cellular Space-Gray Eladó / érdeklődni lehet privát üzenetben !

(#79118) somnia válasza Zilliax (#79117) üzenetére


somnia
őstag

Kiskapu esetleg?

...összefoglalót olvastad?...

(#79119) Zilliax válasza somnia (#79118) üzenetére


Zilliax
lelkes újonc

Átnéztem most, szóval akkor kerülhető ki esetleg vàmolás + ÁFA fizetése Európán kívüli országból ,ha megkérem az eladót hogy azt írja a csomagra hogy ajándék , értéke pedig ne legyen több 22€? Mert akkor elvileg nem kérhetnek be semmi igazolást arról hogy mennyiért vettem, hisz nem vettem ,hanem kaptam, és 20€ az értéke ,így gyorsított vámeljàrásba is tartozik. Bár nem értem mert előbb eBay.com on ra nyomtam egy termékre mintha megvasarolnam , és írta jobb oldalt hogy áru értéke ,meg szállítási díj , meg tax.. az úgy nem buli ha már a vásárlás pillanatában kéri a 27%-ot.. akkor meg minek vannak a vámosok ?

[ Szerkesztve ]

iPad PRO 11” 64GB wi-fi + cellular Space-Gray Eladó / érdeklődni lehet privát üzenetben !

(#79120) somnia válasza Zilliax (#79119) üzenetére


somnia
őstag

...szerintem fuss neki mégegyszer...az összefoglalóban ilyet biztos nem olvastál...!

(#79121) V/ válasza Zilliax (#79119) üzenetére


V/
Topikgazda

No akkor most már le kéne állni a kapu kereséssel.. Lásd jobbra fent Téma tudnivalók.
De előtte néhány dolog.
Ha EU-n belül vásárolsz akkor nincs vám és áfa, ez az év végéig vonatkozik Nagy-Britanniára is. Így vagy EU-n belülről vásárolsz itt ha ezt nem akarod fizetni, vagy nem vásárolsz itt.

Minden küldemény az EU-n kívülről a vámosokon keresztül lép be az országba. A vonatkozó Uniós Vámkódex alapján járnak el 2004 óta és igazolt költséget fogadnak el. A borítékra írt összeg nem szerepel a jogszabályban.
Mivel nem lehet eldönteni hogy mi van benn jogosultak értéligazolást bekérni, aztán ah csak 1 $-volt az ára akkor alkalmazzák a 22 € mentességet, ami ez év végéig él már csak.
Találkozhatsz ilyennel hogy Import charges (Einfuhrabgaben) ez az Összefoglalóban is megmagyarázva 11. pont.
Lényege: Az adott érkezési EU-s országban (jelenleg Egyesült Királyság) léptetik be vámjogilag az EU-ba, ott történik a költségek kifizetés a cég által és azután fogják Magyarországra szállítani és kézbesíteni. Átvételkor már nincs fizetnivaló.
Az Import charges összege ezeket tartalmazza: az Áfá-t és ha van a termékre meghatározva, akkor a vámot és a cég vámeljárási költségét.
Ez nem 27%, mindenestől úgy 21-23 %.

A "próba vásárlásról" amit csináltál. Tudj róla, hogy az eladó beállíthatja úgy a kosarat hogy amit beleraksz azt azonnal köteles vagy kifizetni, így ezzel óvatosan próbálkozzál, mert itt az a vevő aki sokszor nem fizet, nem sokáig lesz érvényes regisztrációval rendelkező.

(#79122) totyak


totyak
aktív tag

Üdv!

Valaki el tudja magyarázni nekem, hogy mi ez az új módi az UK eBay-en, hogy a legapróbb vacakot is 14-16 fontokért akarják postázni hozzánk? Pár hete, hónapja figyeltem fel erre. Videojátékokat szoktam venni, régen egy Cd-Dvd tokos játék eljött 4-5 fontért, egy nagyobb, nehezebb dobozért kérték a fenti árat, de az már trackinget is tartalmazott. Ez az új, drága küldési mód többnyire Express delivery néven fut. Biztos valami nagyon különleges dolog, de azért nem akarom a fele költségét a terméknek postára fizetni.

(#79123) Zilliax válasza V/ (#79121) üzenetére


Zilliax
lelkes újonc

Ez az import charges minden vásárlásnál volt szinte, vagy csak ha cég az eladó akkor van ez így ,ha magánszemély akkor meg attól függ majd a vamolas ,hogy hogy küldte el az eladó igaz?

iPad PRO 11” 64GB wi-fi + cellular Space-Gray Eladó / érdeklődni lehet privát üzenetben !

(#79124) V/ válasza Zilliax (#79123) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem mindenhol van, látod kiírva ezt a szöveget az angol eladónál is, de csak az USA eladók esetén van használatban, ez független hogy céges vagy magán eladó, ha csatlakozik a GSP-hez akkor így tudja küldeni, nekik azért éri meg, mert így arra az értékre van biztosítva ami fizetve lett a termékért így elvesztés esetén teljes kárpótlása van és nem kell foglalkozni a vámolással, szállítási logisztikával.

(#79125) V/ válasza totyak (#79122) üzenetére


V/
Topikgazda

Tudod vannak a Brexitnek árnyoldalai is, az ide postázás költségei is közé tartozhatnak. Ajánlottként -biztosítottként - küldi, mert ha elveszne, vagy a vevő letagadja akkor visszakapja kártérítésként az értékét, normál posta esetén bukik mindent. Ez viszont többe kerül.
Tavaly például a német posta szigorított azzal, hogy amiben termék van azt nem lehet levélküldeményként Magyarországra küldeni hiába fér bele a 2 kg-os határba csak csomagként küldheti, ami 8,99 €-tól indul +2,7 € biztosítás. Rögtön emlekedtek az árak amit nekünk kell fizetni.

[ Szerkesztve ]

(#79127) V/ válasza mufi (#79126) üzenetére


V/
Topikgazda

#79126 mufi hozzászólása
Hogyan kell beallitani az appot, hogy ertesitsen amikor egy aukcio vegehez kozeledik amit figyelek, ne csak azon a notificarion bar-on dobjon ki egy uzenetet hanem esetleg, az urasaga csipogjon egyet?
Egy paraszt szintu symbian ora progi tobbet tud mint ez az app, komolyan....
Folyamatosan lemaradok a licitekrol mert hiaba jon ertesites, nem jelez a telefon....

Sajnos erre nem igazán van válasz. Az hogy hangot is adjon egy push up üzenet vagy bármely üzenet, az lehet hogy telefon beállítás nem pedig app beállítás.
De nálam az app-ban a Settings, Notifications résznél van Customize sound rész ahol a Buying résznél is állítható a fontosság (Lehet Magas, ahol van hang és felugró értesítés), a hang, a rezgés és a LED fény.
Egyébként működik az értesítés normálisan.

[ Szerkesztve ]

(#79128) mufi válasza V/ (#79127) üzenetére


mufi
senior tag

Szia,

kuldenel errol egy screenshotot? Nekem androidom van amugy...

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#79129) V/ válasza mufi (#79128) üzenetére


V/
Topikgazda

Nekem is.
Bal felső sarok a 3 vízszintes vonal, alul a Setting (fogaskerék ikon)
A cím alatt Notifications
Ezek láthatóak.

Lejjebb a képernyőn

Ez a vásárlás rész beállítása

(#79130) mufi válasza V/ (#79129) üzenetére


mufi
senior tag

Ezt nem vettem eddig eszre, ez lesz a baj szerintem...
Igen, az volt... :R :R :R

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#79131) Golyobis


Golyobis
aktív tag

Mi történik ha éppen nem vagyok otthon amikor hozzák az ebayen rendelt cuccot? Akkor a legközelebbi postán lehet átvenni? Vagy nem a posta intézi a belföldi részét?

(#79132) V/ válasza Golyobis (#79131) üzenetére


V/
Topikgazda

:F
Minden szállító (futárcég, posta) ha nem tudja kézbesíteni akkor értesítőt hagy az átvételi lehetőségről. Ha nem ajánlott akkor a posta ki sem viszi, ha nem fér bele a postaládába, eleve csak egy értesítőt visz ki.
A futár cégek előzetesen szokták jelezni hogy mikor várható és az értesítőben benne a lehetőség az egyeztetésre ha nem lenne ott akkor senki aki átvegye. Van amikor a futár is telefonál ha a közvetlen átvétel nem sikerül. A futáros értesítőn amit hátrahagy szokott egy telefonszámot is tartalmazni az egyeztetéshez.
A DPD mert Angliából ők hoznak legtöbbször eBay csomagot, két értesítőt is szokott, küldeni az első amikr megrendelik tőlük a szállítász és a második a kistállítási értesítő.
Pl:
Az első:
Tisztelt ........!
Értesítjük, hogy az Ön részére kézbesítendő nemzetközi csomago(ka)t a következő csomagszámo(ko)n tartjuk nyilván:
05162013398941, Utánvét: 0 HUF
Készpénzes fizetés esetén kérjük, hogy a pontos utánvét összeget készítse elő, mert futáraink nem minden esetben rendelkeznek váltópénzzel.
Kiszállítási cím:
...........
............
............
A kézbesítés napja:
Várhatóan 2-5 munkanapon belül, a kézbesítés napján újabb értesítést küldünk Önnek, melyben tájékoztatást kap az adott napon belül egy egy órás kézbesítési időintervallumról.

A második úgy 2-5 nappal később.

Tisztelt ...........!
Értesítjük, hogy a(z) B2C Europe (Netherlands) BV partnerünk által az Ön részére feladott nemzetközi 05162013398941, csomag(okat) futárunk a mai napon kézbesítésre átvette. A sikeres kézbesítés érdekében kérjük, ha a lenti adatokban hibát talál, vagy a mai napon nem tartózkodik a kiszállítási címen, a levelünkben található linkre kattintva módosítsa a szállítási napot vagy a címet!
A küldemény(eke)t futárunk a mai napon 09:19-10:19 óra között szállítja ki.
(Az értesítőben szereplő időintervallumok a nem időgarantált szolgáltatások esetében tájékoztató jellegűek. A DPD Hungária Kft. a forgalmi akadályok, időjárási viszonyok miatti késések kapcsán a szállítási időtartam változásáért felelősséget nem vállal.)
Kiszállítási cím:
............
............
............
Utánvét: 0 HUF
Készpénzes fizetés esetén, kérjük, hogy a pontos utánvét összeget készítse elő, mert futárjaink nem minden esetben rendelkeznek váltópénzzel.
Nyomkövetés, címmódosítás, átütemezés:
Amennyiben még nem tette meg, kérjük, ellenőrizze és pontosítsa a kiszállítási címet a sikeres kiszállítás érdekében.
Nyomkövetéshez, módosításhoz kérjük, kattintson az alábbi gombra:

A postai értesítők meg vagy gépi nyomtatott vagy kézzel írt, rajta hogy honnan milyen típusú és számú, ha könyvelt küldemény.

De ez független az eBay-től.

[ Szerkesztve ]

(#79133) Golyobis válasza V/ (#79132) üzenetére


Golyobis
aktív tag

"(Az értesítőben szereplő időintervallumok a nem időgarantált szolgáltatások esetében tájékoztató jellegűek. A DPD Hungária Kft. a forgalmi akadályok, időjárási viszonyok miatti késések kapcsán a szállítási időtartam változásáért felelősséget nem vállal.)"

Hát pont ez az, hogy nem akarok egy egész napot otthon tölteni emiatt.

Nekem az lenne a jó ha kivinnék valahova és ott fel tudom venni ha arra járok.

(#79134) V/ válasza Golyobis (#79133) üzenetére


V/
Topikgazda

Ezért van lehetőség arra hogy egyeztess, de a futárok is körzetre szállítanak, így lehet hogy máshova nem viszik ki, de a depóba bemehetsz érte vagy más időpontot kérsz. Tartják az idő intervallumot, nálam a 09:19-10:19 óra közt az 09:50 volt.

(#79135) Golyobis


Golyobis
aktív tag

Lehet hogy még ma rendelek valamit!

Olvastam az összefoglalóban hogy lehet "tracking"-ot kérni.
Általában mennyi pluszba szokott kerülni az ilyesmi?
Hogyan kell angolul mondani ha ilyet szeretnék / megkérdezni hogy lehet-e?

(#79136) V/ válasza Golyobis (#79135) üzenetére


V/
Topikgazda

Előre meg van adva a szállítási lehetőség lista, ott eleve írja a árát. A Shipping rész az ár alatt, valamint a hirdetésben lejjebb mozogva a Shipping and payments fülre kattintva.

Ha ott nyomkövetéses szállítást ír, akkor van. De az hogy lebeszéled az eladóval és majd ad nyomkövetési számost ha nem lenne az függ hogy honnan, milyen súlyú és méretű küldemény lesz az amit megveszel.

[ Szerkesztve ]

(#79137) Golyobis válasza V/ (#79136) üzenetére


Golyobis
aktív tag

Kis méretű könnyű cucc UK ból ha jól tudom, de mindenképpen eun belülről.

(#79138) V/ válasza Golyobis (#79137) üzenetére


V/
Topikgazda

Pontos adat nélkül nincs pontos információ. De van-e ide valamiféle szállítása az eladónak megadva ide?
Ha Royal Mail-al küldené akkor csomag 50 £ értékű, 90 cm befoglaló méretig, 500 g-ig a Royal Mail International Tracked & Signed küldemény az minimum 10.95 £+20% áfa az az 13,14 £ lenne. Ha mással küldi akkor megint más a díja.
Ha Németországból akkor meg minimum 11,39 €, 50 € árú értékig és 2 kg súlyig a német postával, ha online rendeli meg.

[ Szerkesztve ]

(#79139) Golyobis válasza V/ (#79138) üzenetére


Golyobis
aktív tag

És ha megjön a cucc akkor ilyenkor fel kell bontani a futár jelenlétében/kipróbálni + jegyzőkönyv ha valami gond van, vagy elég ha átvétel után bontom ki?

Értem ez alatt hogy megvárakoztathatom-e ezzel a futárt?

[ Szerkesztve ]

(#79140) V/ válasza Golyobis (#79139) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha magyar vásárlásnál is így oldod meg, akkor nincs különbség, de értelme nincs.
Amit szoktunk hogy ha kívülről nincs látható sérülés akkor átvessük. Ha van akkor jegyzőkönyvezés, vagy ahogy a cégnél elő van írva. De ha posta szállítja ki, akkor is hasonlónak kéne lenni az átvételnek.
Egyébként nem életszerű ez a futár jelenlétében történő kipróbálni dolog. Továbbiakban már nincs kézbesítő.
A felbontást videóra veszed, a kipróbálást videóra veszed, aztán ha gond van reklamálsz, ha nincs gond akkor értékeld vásárlást, visszajelzed hogy megkaptad.
Arra azért figyelje ha az eladó 14 nap visszaküldési lehetőséget ad meg, akkor nem a 15. napon próbálod ki, közvetlen az átvétel után szoktuk jelezni. Persze ha közben elromolna a garanciát ha van, akkor igénybe veszed. De az itteni vásárlás nem azonos egy webshopban történő vásárlással! Itt nincs kötelező elállás biztosítás, meg egy csomó egyéb dolog.
Van vásárlói védelem az eBay részéről, a lényegi dolgok az Összefoglaló vonatkozó részeiben.

(#79141) Golyobis válasza V/ (#79140) üzenetére


Golyobis
aktív tag

Magyarnál nem szoktam kérdni hogy maradjon amíg kibontom mert nem szoktam neki örülni. Egyszer adtam borravalót, és akkor megvárta. Mostanában inkább nem erősködök. Bár bosszant hogy sok webshop direkt elvárja hogy így tegyek (amikor ez a valóságban megvalósíthatatlan) különben nem fogadja el ha sérülten jön.

(#79142) ati888


ati888
senior tag

Az alábbi esetben jól gondolom, hogy a szállítást vállalta az eladó német címre? Mert nem nagyon akarja küldeni:

[ Szerkesztve ]

(#79144) V/ válasza ati888 (#79142) üzenetére


V/
Topikgazda

Nincs postázás, hanem személyes átvétel. Neked kéne érte menni.
Itt az angol nyelvű kiírás: Will arrange for local pickup only (no shipping). Ezért ingyenes a szállítás (Kostenlos)
Vagy Versand: Kostenlose Abholung. Mindig meg kell nézni a szállítás és fizetés fület, mivel ezt látva egyértelmű lett volna.

Sie können sich mit dem Verkäufer in Verbindung setzen und die Einzelheiten der Bezahlung und Abholung des Artikels besprechen.
Állítsd át Németországra, hiába nézed a magyar beállítással. Licitálás előtt én rákérdeztem volna hogy esetleg elküldi-e Magyarországra akkor is kiderült volna hogy mi a szállítás módja
Másrészt nem valami postafiók bérleménybe ment volna azzal a címmel ami képen látszik? Mert van aki eleve nem küldi el ilyenre, de itt csak személyes átvétel volt.

[ Szerkesztve ]

(#79145) ati888 válasza V/ (#79144) üzenetére


ati888
senior tag

Akkor ezt benéztem. Írjak neki, hogy akkor utalja vissza a pénzt és stornó, vagy mi a teendő ilyenkor?

Köszi

(#79146) embe válasza embe (#79058) üzenetére


embe
nagyúr

Az ígért 11-12-e helyett már pénteken megérkezett a termék, minden rendben ment.

Nézelődve belefutottam egy másik aukcióba ugyanettől az eladótól. Az hogy van, hogy listáztam, pontosabban akartam a vásárolt termék oldalán a "Visit storeSee" és az "other items" linkrekre kattintva, de semmit nem adott be?
Viszont ahogy írtam találtam más éppen futó aukcióját.

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#79147) Ance válasza ati888 (#79142) üzenetére


Ance
őstag

Jééé. Egy házban lakunk. :D (Bocs)

(#79148) V/ válasza embe (#79146) üzenetére


V/
Topikgazda

Attól függ hogy melyik oldalra adta meg a láthatóságát a hirdetésnek.

(#79149) V/ válasza ati888 (#79145) üzenetére


V/
Topikgazda

Mindenképp írj neki, 30 napon belül törölhető a vásárlás a részéről ha kéri a vevő. 15.-én zár számlázási hónap addig sztornózni kéne.

(#79150) embe válasza V/ (#79148) üzenetére


embe
nagyúr

ebay.com. Ott néztem, és ott nem találtam, de ott volt a "nem talált" hirdetés.
De a Google-ba beütve a nevét hozta az egyik találat a listát....

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.