Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79801) V/


V/
Topikgazda

Akkor ismertetem az 10 €-nál vagy az ezzel megegyező áfa forint értékének számolási változását a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága Vámeljárási Főosztály Vámeljárási Osztály III. főreferensével történt konzultáció alapján.
Előre bocsájtom, hogy ez 2020. december 31-i lesz így, mivel jó eséllyel megszűnik ez a kedvezmény is.
Azt is, hogy a tájékoztatás jogi mélységeiben nem mélyednék bele, de maradt a10 € kedvezmény, viszont a továbbiakban a forintra átszámolt áfa a hátralévő időszakban 3348 Ft értékhez lesz viszonyítva.
Az eltérés ott van, hogy az áru vámértéke viszont a havi vámolási árfolyammal kerül megállapításra és a vámprogram azt fogja vizsgálni (a program a 3348 Ft fix értékkel dolgozik) hogy a forintosított vámérték 27%-os áfája ennél az összegnél kevesebb vagy több. Ha több, akkor áfa fizetős vámhatározat készül, ha kevesebb akkor vám-, áfa mentes határozat készül.
A Vámhivatal hozzáigazította az eljárást az éves € árfolyam megállapításához, amelyet 2020-ra a 4005/2019. tájékoztatás a 2020. évben alkalmazandó vám- és adómentes értékhatárokról irományban közöltek és az 1. pontban a táblázat előtt írnak:
Az Uniós Vámkódex létrehozásáról szóló 952/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet 53. cikk (2) bekezdése, valamint az Uniós Vámkódex létrehozásáról szóló 952/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet egyes rendelkezéseinek végrehajtására vonatkozó részletes szabályok megállapításáról szóló, a Bizottság 2015/2447/EU rendeletének (a továbbiakban: VA) 48. cikk (2) bekezdése alapján – a Hivatalos Lap 2019. október 2-án megjelent C331 számában feltüntetett euró-átváltási árfolyam (334,79 HUF/EUR)….

Az indoklás az, hogy a 10 € forintérték vizsgálatánál a havi árfolyam nem használható mert nem vámolás, hanem egyéb okból kell €-ra váltani a valutát.
Most előkerült a Vámkódex 48. cikke, ami eddig figyelmen kívül maradt, pedig folyamatosan érvényben volt az elmúlt években is.

Lényeg az, hogy én továbbra is kiszámolom azokat a bruttó értékeket, amelyek esetén nem kell áfát fizetni és beírom az Összefoglalóba.
Addig is május hónapban az értékek: 35 € vagy 38,01 $. Lényegében úgy 2 €-val csökkent a bruttó összeg.

Itt van az, ami alapján ezt most ki lett találva, a felesleges szöveget csak pontozom és vastagítva a hivatkozásuk.
Valuta átszámítás (Uniós Vámkódex 53.cikk)
(1) Az illetékes hatóságok közzéteszik és/vagy az interneten hozzáférhetővé teszik az alkalmazandó átváltási árfolyamot, amikor a valuta átszámítása szükséges az alábbi okok valamelyike miatt:
a) az áru vámértékének meghatározásához használt tényezők annak a tagállamnak a pénznemétől eltérő pénznemben vannak kifejezve, mint ahol a vámérték megállapítása történik) szükség van az euro értékére nemzeti pénznemekben kifejezve az áruk tarifális besorolása és a behozatali vagy kiviteli vám összegének meghatározásához, beleértve a Közös Vámtarifában szereplő értékküszöböket.
(2) Ha az (1) bekezdésben említettektől eltérő okokból szükséges a valuta átszámítás, az eurónak a nemzeti pénznemekben kifejezett, a vámjogszabályok keretén belül alkalmazandó értékét legalább évente egyszer rögzíteni kell.

Valuta átszámítás (Uniós végrehajtási rendelet)
48. cikk
A tarifális célból meghatározott átváltási árfolyamra vonatkozó rendelkezések
(A Vámkódex 53. cikke)
(1) Az euro értékét, amennyiben a Vámkódex 53. cikke (1) bekezdésének b) pontjával összhangban arra szükség van, havonta egyszer kell rögzíteni.
…….
(2) Amennyiben valuta átszámításra van szükség a Vámkódex 53. cikkének (2) bekezdésében említett bármely ok miatt, az euro nemzeti pénznemekben kifejezett értékeként az Európai Központi Bank által október első munkanapján megállapított árfolyam alkalmazandó, amely árfolyamot a következő év január 1-jei hatállyal kell alkalmazni.”

(#79803) V/


V/
Topikgazda

Tisztelt eladással is foglalkozó fórum látogatók!
Megint árat emel a posta! Már emelt április 1-től. Most megint.
Átlagosan 6,3 százalékkal emeli a belföldi és 15,78 százalékkal a nemzetközi csomagfeladás díját a Magyar Posta június 1-jével.
A nemzetközi szolgáltatások díjai átlagosan 15,78 százalékkal emelkednek. Az Európai Unió országaiba címzett csomagküldemények lakossági feladási díja átlag alatt, 12 százalékkal drágul.

Csak kezdjünk el kalkulálni, ne itt vitassuk meg

(#79804) mufi


mufi
senior tag

Mi van abban az esetben, ha az eladó több napon keresztül nem válaszolt, aztán csak jött az értesítés, hogy refundol...amit liciten megnyertem, most nem kapom meg, ha elfogadoma refundot? Gondolom nem elégedett a licittel...adhatok ilyenkor negatív értékelést?
Illetve mi történik ha nem fogadom el a refundot?

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#79805) mufi válasza mufi (#79804) üzenetére


mufi
senior tag

Ugye jeleztem az ebaynek, hogy nem kaptam meg a terméket, most erre meg arra játszik, hogy refund? Hagyhatok ilyenkor negatív értékelést, ha nem fogadom el a refundot?

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#79806) V/ válasza mufi (#79804) üzenetére


V/
Topikgazda

A refundot nem kell elfogadnod, megkapod anélkül is. És meggondolhatja magát az eladó, van erre lehetőség. Nincs mit megreklamálni. Nem adhatsz negatív értékelést.
A vis major helyzet itt is él.
Nem egészen értem ezt: Ugye jeleztem az ebaynek, hogy nem kaptam meg a terméket, Ami nem lett elküldve az soha nem fogod megkapni, így nincs ilyen reklamálási lehetőség.

[ Szerkesztve ]

(#79807) mufi válasza V/ (#79806) üzenetére


mufi
senior tag

Miért nem adhatok negatív értékelést? Licitáltam. Nyertem. Fizettem érte. Erre nem küldi el.

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#79808) mufi válasza mufi (#79807) üzenetére


mufi
senior tag

Akkor most eladok valamit az ebayen, kifizetik de nekem az nem elég, aztán nem kommunikálok napokig, jön az értesítés, hogy a vevő jelezte, hogy nem jött meg a termék, majd visszautalom a pénzt és csókolom? :U

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#79809) V/ válasza mufi (#79807) üzenetére


V/
Topikgazda

Akkor adjál. De ha tönkrement vagy ellopták, megsemmisült és ezzel az indokkal szakítja meg a vásárlást az miért lenne negatív értékeléssel büntetendő? Ha adsz is, ezt simán törli az eBay ilyen esetekben. A vevő felé nem kell indokolni az elállás okát.

(#79810) V/ válasza mufi (#79808) üzenetére


V/
Topikgazda

30 napig lehetséges.
De akkor csak megkérdezem a szállítás ikon jelölve lett?

(#79811) mufi válasza V/ (#79810) üzenetére


mufi
senior tag

Nem lopták el. Nem akarja elküldeni. Előbb az volt a baja, hogy nincs helyi cím. Mikor lett, akkor nem akarta elküldeni. Paypal fiókbol fizettem....

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#79812) V/ válasza mufi (#79811) üzenetére


V/
Topikgazda

Szóval nem lett elküldve. Akkor dispute hogy nem érkezett meg nem indítható.
Ha tudsz indokot találni akkor indíthatsz request-et, vagy próbálkozhatnál a PayPal-on dispute indítással, de ők mivel ez eBay probléma oda fognak irányítani. Ha megnézed a PayPal-on a tételsort teljesen lenyitva a bal alsó részen eBay-re utaló link van.

(#79813) mufi válasza V/ (#79812) üzenetére


mufi
senior tag

Az a bajom, hogy a termék kellene, nem a pénz... :( és ez rohadtul nem fair, így gyakorlatilag makulátlan maradhat az eladó...

[ Szerkesztve ]

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#79814) V/ válasza mufi (#79813) üzenetére


V/
Topikgazda

Nézd én is jártam így, sőt volt aki bejelölte hogy elküldve -persze nem- de addig amíg a várható szállítási idő nem telt le nem tudtam reklamálni. Elküldtem a request-et hogy nem érkezett, rövid időn belül jött a válasz elnézést elveszett, de küldöm is a pénzt vissza és tényleg így volt. A gond az hogy 3 hétig feleslegesen állt benne a pénzem és az árfolyam veszteség.

[ Szerkesztve ]

(#79815) mufi válasza V/ (#79814) üzenetére


mufi
senior tag

Ezzel sincs semmi gond, nyomorék az ilyen, de nincs mit viszont azt nem tartom fairnek hogy áll benne a pénz és még csak nem is lehet jelenteni az ilyet.

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#79816) V/ válasza mufi (#79815) üzenetére


V/
Topikgazda

Egyetértek veled. Jeleztem én is de nem láttam reakciót rá.

(#79817) mufi válasza V/ (#79816) üzenetére


mufi
senior tag

Azért ha negatívot nem is de neutralt hagyok neki.

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#79818) b-max


b-max
aktív tag

Sziasztok !
Ebayon make offer - t szeretnék csinálni, de nem engedi, mivel már háromszor megtettem. Van valami okosság, mit tehetnék ?

Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is

(#79819) V/ válasza b-max (#79818) üzenetére


V/
Topikgazda

Ennyi a maximum egy adott tételnél.

[ Szerkesztve ]

(#79820) RAiN91


RAiN91
őstag

Sziasztok. Lenne még egy kérdésem.
Ha egy rendelést vissza szeretnék fordítani, és pl. a return-nál azt az opciót választom, hogy meggondoltam magam, akkor azt az eladó köteles elfogadni, és vissza küldhetem neki?

Ill. ugyan ehhez, ha még nem vettem át, ép útközben van, egyszerűbb ha nem veszem át, vagy vegyem át, és utána küldjem vissza?

(meg van az oka, hogy miért akarom vissza küldeni, privátban megbeszéltünk valamit az eladóval, de nem jött össze, ezért el akarok állni a vásárlástól, amit már kifizettem, de még útközben van, nem vettem át)

(#79821) V/ válasza RAiN91 (#79820) üzenetére


V/
Topikgazda

Milyen visszaküldési opció volt megadva attól is függ ha nme veszed át semmi biztosítékod nincs arra hogy visszamegy-e az eladóhoz és hogy egyáltalán megkapja.
Ez a szabályok értelmében a te hibád lesz. Ilyenkor csak akkor jár jogszerűen a pénz ha épségben visszaérkezik hozzá és joga van az esetleg felmerült költségeket levonni. Mert ingyen nem szállítja vissza senki.
Másik ha van lehetőség visszamondani a vásárlást mert esetleg minőségi kifogás van, akkor a hirdetésnél megadott feltétek szerint visszaküldöd. ha nem fizetné a postát vissza akkor 9300 Ft-ig ha PayPal-on keresztül lett fizetve akkor ők visszatérítik a postaköltséget.
De természetesen kell az eladó hozzájárulása is a reklamáció elfogadásához.
A gond az hogy az új szabályok értelmében sem az eBay-től, sem a PayPal-tól nem fogja visszakapni a levont teljes jutalékot, így neki mindenképp lesz vesztesége.
Neked is lehet az árfolyam különbség miatt veszteséged a bankod elszámolási szabályai miatt

(#79822) RAiN91 válasza V/ (#79821) üzenetére


RAiN91
őstag

Értem, akkor mindenképp átveszem, megnézem épségben van-e. Nem nagy gáz, ha rajtam marad, mert akkor meghirdetetem itthon, de jobb lenne egy refund, mert úgy gyorsabban pénzemhez jutnék.
UK-ból jön, DPD-vel, azzal vissza is tudnám majd küldeni, kb. 9300 Ft postába bele férnék. Mikor rámegyek, hogy refund, ott fel szokta dobni az ebay, hogy csomagoljam és küldjem a terméket vissza. Ilyenkor még érdemes várni az eladó válaszára, vagy neki el kell fogadni a refundot, és csak utána küldjem a cuccot?
Még azért megpróbálok vele megegyezni.. A történet annyi, hogy 2 féle terméket rendeltem tőle, egyenként 25 font szállítási költséggel, és megbeszéltük, hogy a 25 fontot csak 1x kelljen fizetnem, úgyis egybe jön a csomag. Írta, hogy vásárlásnál kérjek új számlát (erre nem volt lehetőség, akárhogy kerestem, vagy pedig fizessem ki a teljes árat, és ők 1x 25 fontot refundolnak nekem). Azóta meg nincs válasz, mióta fizettem, és nem érzem fair-nek.

A termékhez ezt írta az eladó:

"Terms and Conditions :
Items must be returned within 14 days of receipt - goods must be unused, and supplied in their original packaging. Any returned item(s) are your responsability until we recieved them - we recommend you return item(s) via recorded delivery or registered post to cover yourself against any loss. Goods will be refunded by the method you used to pay for your order. This may take up to 10 working days to appear as cleared funds."

(#79823) cbmfan


cbmfan
senior tag

na srácok, befutott az év hülyéje. jön mail, return requested.

Reason
Doesn't work or defective

Comments
Pin bent.

b+... :W

b+... :W

[ Szerkesztve ]

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#79824) V/ válasza RAiN91 (#79822) üzenetére


V/
Topikgazda

Ennél nincs gond, biztosítja a 14 napos visszaküldést. Mindenképp egyeztetni kell ilyen esetekben mert az elállási jog érvényesítéséhez hivatalosan is írásos megkeresés van előírva, itt azért is lényeges hogy jó címre menjen vissza és azt mindenképp pontosítani kell. Bár lehet hogy egyszerűbb kérni azt a 25 fontot, ha már megígérte.

(#79825) V/ válasza cbmfan (#79823) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem merte kiegyenesíteni, nyilván valami határolóba dugva kell szállítani.

(#79826) cbmfan válasza V/ (#79825) üzenetére


cbmfan
senior tag

nagy karton doboz szivaccsal kitöltve eléggé az. körömmel egy pillanat alatt kiegyenesítheti, de inkább problémázik...

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#79827) D@ny7


D@ny7
aktív tag

2 hónapnál később megérkezett termékeknél hogyan tudok küldeni visszajelzést (feedback)?
Eltűnt a leave feedback gomb, more actions alatt sincs.

(#79828) somnia válasza D@ny7 (#79827) üzenetére


somnia
őstag

---mailban...

(#79829) V/ válasza D@ny7 (#79827) üzenetére


V/
Topikgazda

Sehogy, 60 napig lehet értékelni a vásárlás napjától számolva.

(#79830) RAiN91 válasza V/ (#79824) üzenetére


RAiN91
őstag

Mármint előtte írjak neki sima üzenetet? Vagy nyomjak rá a return-ra, és azon belül írjam a szöveget? (pl. nem jó a méret - ez egy bukósisak egyébként). Van rendes webshopjuk is, ott is elvileg működik, ha nem jó a méret, vissza küldik. Bár nem értem, miért nem válaszol a sokadig levelemre, hogy visszanyomja a postaköltséget..

(#79831) V/ válasza RAiN91 (#79830) üzenetére


V/
Topikgazda

Van ez a 14 napos elállási garancia, szoktunk az üzlettel egyeztetni előtte és kitöltjük a kötelező formanyomtatványt és eljuttatjuk hozzá, ezek a Fogyasztóvédelmi szabályok EU-s egységesek. Ha ő ezt a visszaküldést biztosítja akkor az előírások szerint kellene eljárni szerintem.
Telefonálni is lehet, az is lehet hogy az eBay pontos visszaküldési címet ad meg, de akkor legfeljebb megerősíti az eladó. Próbáld meg elérni őket más elérhetőséggel, de a hétvégén lehet hogy nem megy az üzlet és csak azért nem volt reakció.

(#79832) b-max


b-max
aktív tag

Sziasztok, a Csomagküldő.hu - val van valakinek tapasztalata ? Milyen gyors ? Megbizható ? Bonyolult feladni ?

Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is

(#79833) RAiN91 válasza V/ (#79831) üzenetére


RAiN91
őstag

Igen ezt olvastam a webshopjuk oldalán, így van leírva. Az viszont nem gond, ha ezt ott intézem (formanyomtatvany es email), és nem eBay-en?

[ Szerkesztve ]

(#79834) V/ válasza RAiN91 (#79833) üzenetére


V/
Topikgazda

Csak példának hoztam, ha az eBay-en keresztül nem tudod őket elérni akkor a webshop vonalon tudsz egyezkedni, megvan a rendelés, a fizetési adatok

(#79835) V/ válasza b-max (#79832) üzenetére


V/
Topikgazda

Magánszemélyként csak utánvételes küldés lehetséges, cégként mások a feltételek. Az adott országban a partnereken múlik a "gyorsaság", egy biztos hogy június 1-től a posta még jobban nem lesz kedvezőbb, már most is Németországba dupla annyiért szállít mint ez a társaság.

(#79836) b12gege válasza b-max (#79832) üzenetére


b12gege
csendes tag

Én kétszer használtam őket, de mindkétszer közvetítőn keresztül: Csomagnet

Igaz, picivel drágább így, de nem kell szarozni utánvétezéssel meg mindenféle bonyolult regisztrációval.
A legutóbbi csomagomat egy vasárnapi napon jeleztem elektronikusan, hétfőn leadtam a partner csomagponton, csütörtökön meg már a címzett kezében volt Németországban. Azelőtt is hasonló volt az átfutási idő, de azt már nem lelem... Szkeptikus voltam az elején, de nekem beváltak és olcsóbb volt, mint a posta vagy másik futárcégek.

[ Szerkesztve ]

(#79837) RAiN91 válasza V/ (#79834) üzenetére


RAiN91
őstag

Még egy kérdésem lenne, bár ez paypal-os, de ezzel kapcsolatos.
Ha refund lenne, akkor nekem a Paypal 420 Ft-ért váltotta a fontot, de gondolom vissza fele már nem ennyiért fogja, hanem a brutális árrésükkel? A középárfolyam 400 körül lehet, akkor kb. 380 Ft-ért? Vagy ugyan úgy forintban annyit fogok kapni, mint amennyit levettek?

(#79838) V/ válasza RAiN91 (#79837) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem bankkártya volt a pénz forrás hanem PayPal egyenleg?
Nincs árrés. Van a vásárláskor a deviza eladási árfolyamnak megfelelő árfolyam és jóváíráskor a deviza vételei árfolyamnak megfelelő árfolyam, hasonlóan a bankokhoz.
Középárfolyam a legtöbb helyen nincs, Revolut, Curve és Transferwise kártyánál az van.
Ezért adunk hozzá bankkártyát a PayPal fiókhoz és állítjuk a deviza váltás a bankunk árfolyamára hogy ne a PayPal árfolyam legyen használva és akkor semmi brutális dolog nincs, kivéve hogy némelyik banknál lehet szintén brutális árfolyam.

[ Szerkesztve ]

(#79839) RAiN91 válasza V/ (#79838) üzenetére


RAiN91
őstag

De, bankkártya volt a forrás, csak a Paypal váltotta, nem a bankom.

(#79840) Ciccuka


Ciccuka
veterán

Ha valakinek negatív feedback-et ad valaki, mert nem válaszol vagy nem jött meg, akkor hogyan lehetséges mégis, hogy tudja töröltetni ezt a feedback-et és aki adta azt nem értesítik a törlésről és nem is lehet neki újra feedback-et adni.

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#79841) V/ válasza Ciccuka (#79840) üzenetére


V/
Topikgazda

Ez így működik. Az eladó kérheti a felülvizsgálatot és a vevőt nem értesítik róla.

(#79842) V/ válasza RAiN91 (#79839) üzenetére


V/
Topikgazda

Még nem késő átállítani hogy a következőekben ne járj rosszul.
De továbbra sem világos ha a Revoluton az €-os egyenlegről ment a pénz akkor a váltásnak €-> GBP váltásnak kéne lenni, semmiféle forint váltásnak nem kell lenni, de én a helyedben fontot a font egyenlegről biztosítottam volna és akkor nincs váltás még a PayPal-on sem, hiszen font terhelésre font a válasz.
Miért nem állítod be a banki (Revolut) váltást fixen a PayPal-on?
Jó néhány éve -szerintem majd a PayPal kártyás finanszírozás kezdete óta- biztosítva hogy a kártyakibocsájtó váltása legyen használva, amióta (2015) a PayPal topik topikgazdája vagyok ez beírva az Összefoglalóba, sőt itt az eBay topikéba is, 14. pont

(#79843) RAiN91 válasza V/ (#79842) üzenetére


RAiN91
őstag

Nem Revolut volt, OTP kártyámról ment. Átállítottam régebben a konverziót, aztán nemrég lett új kártyám, amin nemtudtam, hogy újra be kell állítani, és megszívtam, mert nem figyeltem oda. Most már beállítottam, hogy máskor ne járjak így. Sajnos most a PP egyenlegemen nem volt annyi, így mindenképp OTP-ről kellett lehúznom. Köszönöm a segítséget!

(#79844) V/ válasza RAiN91 (#79843) üzenetére


V/
Topikgazda

Ne haragudj és elnézést akkor a Revolutos téma nem pontosan vág ide. Ha az OTP-re van állítva akkor ők refundként ugyanazt az árfolyamot használják (deviza eladási) a jóváírásra mint a fizetéskor, itt csak az eltelt napok közti árfolyam ingadozás számolandó veszteségként vagy haszonként.

(#79845) tserrof77


tserrof77
senior tag

Sziasztok!

Kicsit visszaolvastam, de nem igazán találtam segítséget a topikban (vagy csak nem voltam elég alapos). Rendszeresen veszek eBay-ről cuccokat, általában laptop alkatrészeket, de egyik kedvenc hobbim (egy gyűjtögetős kockás kártyajáték) kiegészítőit is szoktam. Pont utóbbihoz rendeltem az államokból 2 adag lapot/kockát. Mind a két csomag fel lett adva a z ebay szerint is, az egyik április 8-a óta dekkol Jamaica-ban (NY) a másik San Francisco-ban. Az utóbbi még kevésbé lenne gáz, de a másik 5 hetes állása már idegesít. Az eladó azzal védekezik, hogy feladta. Ez igaz. Próbáltam az USPS-nél infót szerezni, de mivel nemzetközi csomag (USPS First Class Mail International / First Class Package International Service) ezért én NEM tudok keresést indítani rá. DHL nem látja a pakkot, Magyar Posta szerint is Jamaicában dekkol. Mit tudok tenni? Köszönöm a segítséget :R

u.i: Másnál is vannak ekkora csúszások amcsi csomagokkal?

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#79846) V/ válasza tserrof77 (#79845) üzenetére


V/
Topikgazda

Várnod kell egyenlőre, ott is tart még a járvány és a kiküldő központ pont rossz helyen van.

(#79847) tserrof77 válasza V/ (#79846) üzenetére


tserrof77
senior tag

Köszönöm :R Meg örülök, de ez van :(

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#79848) stufen2


stufen2
tag

Sziasztok,

ebayes vásárlásnál problémába ütköztem:

Nem tudok egy terméket kifizetni sem paypalon keresztül sem bankkártyával?

Amikor paypallal szeretnék fizetni ezt a hibaüzenetet kapom: We ran into a problem and PayPal isn't available right now. Please select a different payment option.

Amikor meg bankkártyával akkor, fizetés után a purchase historyban (Your payment is pending.) És néhány perc múlva törlődik a termék, majd ezt a feliratot kapom (Your payment didn't go through. Please go to your unpaid items to pay for the item again.)

És amikor megnyitom az „order details” fület a terméknél ezt a feliratot kapom (This order was not successful. Order cost has not been included in the total amount. ) És az összeg 0$.

Több száz vásárlásom van már, de ilyenbe nem botlottam még bel. :F

Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.

(#79849) V/ válasza stufen2 (#79848) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem OTP-és kártyád van véletlenül?

(#79850) stufen2 válasza V/ (#79849) üzenetére


stufen2
tag

Raiffeisen

Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.