Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
válasz CoolBoy323 #39001 üzenetére
vajon ilyennel is lehet hotspot-olni?
-
tkesy
őstag
válasz radi8tor #38941 üzenetére
Akkor ezt kb úgy kell "elképzelni", hogy megveszek vmit (legyen laptop / tablet / bármi más úgy $300 értékben) + $xx pk és még fizetem ezt a "import charges"-t úgy $80-90 értékben az eBay alvállalkozójának aki intézi a vámolást. Majd a magyar "határon" egy cigarettafüstös szobában a "vámos bácsi" elkezdi nézegetni és mert ez a nagy vízen túlról gyütt oszt ráüt egy Fizetendő: +27% ÁFÁ-s pecsétet...? Vagy esetleg túl vannak terhelve, és két korty kávé között továbbtolják azt aminek már normálisan kész vennek a papirjai és foglalkoznak a sok kínából jött csomaggal..?
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
SUPREME7
addikt
Ha kifizetted az import charges-t, tehát a járulékos költségeket(áfa + vám, ha vámköteles cucc), hogy behozd az országba, akkor vámosbácsi max a szemöldökét ráncolhatja, a csomagodhoz semmi köze. Maximum átküldheti a röntgengépen, ha gyanúsnak találja. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
válasz mukibuci #39000 üzenetére
Volt tapasztalatom ilyennel, hiába vettem ~1000-ért telefonos boltban, hamar kiégett a mini biztosítéka, amit persze cserélni sem lehetett. Azóta egy párszáz forintos kínai valamit használok, teszi a dolgát. Ezek között szerintem alig van különbség, hiába kerül négyszer annyiba.
4 8 15 16 23 42
-
mirci18
addikt
válasz tonyrulez #39006 üzenetére
Azért ha belegondolsz a telefonos bolt honnan rendel Kínából.
Ugyanazt amit te vettél kint.
Én már jó ideje vásárlok kintről.
Kábelek töltők egyéb cuccok nagy általánosságban rendelhetők nyugodtan.
Másrészt amikkel inkább gondom volt a márkás memóriakártyákkal.
Ezt csak jó tanácsként írom mert mint mondtam a gyárban rászitálnak bármit.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
llaszlo
veterán
Ha egy eladótól szeretnék egy termékből több típust is rendelni és oda van írva, hogy ha egy típusból rendelek többet, akkor minden továbbinál csak 77Ft a posta, egyébként meg 330Ft.
Akkor azt meg lehet valahogy oldani, hogy a másik típusoknál is csak ezt a 77Ft-ot számolja vagy ezt az eladóval kell lebeszélni és úgy fizetni neki külön? -
baboss
őstag
Ez mit jelent.
06-01-2014 10:58 IN CONSEGNA - CORRETTO INDIRIZZO Ungheria
Google fordító
2014/06/01 10:58 OVER - helyes címet tartozik
Nem tudom egyértelműen mit jelenthet-nem jó a címzés? vagy[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Másik lehetőség.
IN CONSEGNA - CORRETTO INDIRIZZO
Ha csak ezt írom be a fordítóba akkor ez a fordítása.
SZÁLLÍTÁSI - helyes címet[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz faresz5 #39011 üzenetére
Azért ott kicsit más a szitu, ott könnyen kivehető, már a méreteiből és a csomagolás módjából (vastag karton, rikító sárga ragasztószalaggal eszeveszettül átkötve) a tableteknél, főleg a nagyobb képátlósak is azért szemet szúrhatnak a lapos kocka doboz. Várható volt, hogy rákapnak.
-
Siriusb
veterán
válasz Winner_hun #39026 üzenetére
Jó kifogás, de nem értem, miért baj nekik, hogy sokat vásárolsz?
-
Arcképgyáros
Tegnap feladtak nekem egy csomagot Londonból, a követés ezt írja:
2014-01-06 19:16, DESPATCHABLE TOHWDC SIGNED FOR ROAD 2, CARDIFF MAIL CENTRE
Van esély, hogy a héten meghozza még a csomagomat a posta?
Ebay január 13-15-öt írt.[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz Winner_hun #39026 üzenetére
Gondolom, a fiókodat védik a gyanús tevékenység ellen, hátha ellopta valaki, vagy netán csak szórakozik a gyerek, a fater bankkártyája terhére.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
zserbox
őstag
hogy tudom keresésénél beállítani, hogy csak EU-n belüliket listázzon?
-
TaaT
nagyúr
Van egy Amerikai eladó akinek a cuccai hamarabb jönnek meg mint az átlag angol csomagok.
zserbox: azt eddig csak .co.uk oldalon tudtam megcsinálni.
Give them hell Ukraine!
-
bul07
nagyúr
Nálam a régi rendelések napja volt a mai
Megjött egy 55napos rendelés meg egy 68napos is
68 naposról már le is mondtam( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
xeniajulia
újonc
Én elektronikai eszközt vásároltam, $147.99 + Shipping: $37.63 + Import charges: $44.40 Los Angelesből jött, Tracking tökéletesen működött, 2 hét alatt ért ide. Mo-on futár hozta, átvételkor már nem kellett fizetni, kibontva nem volt.
Én kérdésem: virágmagot vásárolhatok külföldről? Licitálásnál ezt a figyelmeztetést kapom:
"There may be prohibitions and restrictions on the importation of certain plants into your country. Please check applicable regulations for specific import restrictions in your country."
Azaz korlátozások lehetnek egyes növényeknél az országomba való behozatalkor. Valaki vett már ilyesmit?www.picicica.wix.com/picicicakreativ
-
Gyula84
veterán
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
hidroponi
aktív tag
válasz xeniajulia #39042 üzenetére
angliabol szoktam venni rendszeresen.
-
nagyúr
Micro USB-s töltőt milyet szoktatok rendelni? Minőségibbre gondoltam, de még 1000 JMF alatt
-
SUPREME7
addikt
válasz somnia #39049 üzenetére
A GMT+8 a lényeg, az nem éppen Londoni időzóna De ettől függetlenül lehet Londonban a cucc, anno rendeltem kínai komától telefon kijelzőt, aki Londoni raktárt jelölte, hogy onnan lesz küldve, és tényleg onnan is jött. De persze rá kell kérdezni az áfa miatt, ne akkor derüljön ki ha már elküldte.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest