Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Antenna nélkülieket vehetsz ennyiért itthon.
Plussz még van rá postaköltség is tehát felejtős.
A garancia nem érdekel mert kétlem hogy egy ilyen kütyüre meg lessz az 5 év garanciám.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Topikgazda
válasz zoli03 #40005 üzenetére
Nekem is van egy TL-WN722N, ugyan azt tudja mint amit ajánlottam, de 3221 Ft a posta költséggel, míg az eBay-s 1521 Ft.
Kettőt veszek akkor is van még 178 Ft hasznom és biztosítva van a 2 év. Arról nem is beszélve, hogy miért 2500 Ft az ára az 500 Ft-os adapternek.
Valójában a 2 év (5 év) garancia érvényesítése nem igazán releváns. Ami túl lép a 12 hónapon, azt már nagyon nehézkes.
Van aki 4,5-5 éve használja a usb-s wifi adapterét? -
törölt tag
Sziasztok,
Most látom, hogy van ebay deal menüpont, ahol napi akciók vannak és nagyon jó áron vannak a cuccok.
Érdemes mondjuk tabletet rendelni innen? Mennyire megbízható? -
mirci18
addikt
Köszönöm a válaszokat maradok a kintinél.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Jakuu
őstag
"Mivel átvilágítják a csomagokat, küldeményeket, lehet látni mi van benne, így nincs jelentősége annak, hogy gift van ráírva. Ha ránézésre (átnézésre) meghaladja a 22 € (39 $) értékhatárt kérnek számlát, vagy nem. 15 millió küldeményről beszélnek évente."
Nem is erre ertettem. Ugy emlekszem ,mintha valahol azt emlitettek volna meg, hogy giftkent feladott csomagoknal nincs 45 euros hatarig semmilyen plusz afa ill. vamteher.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
bzoley
veterán
Olvasom, hogy néhányatoknak szerencséje volt a szállítás sebességével, már-már kezdtem reménykedni, de egyelőre semmi, hasonló dátumokkal(18-19). Mondjuk jellemzően 30 nap után kezdem várni a csomagokat.
Viszont egy TinyDeal-es boríték megérkezett 10 nap alatt. 21-én rendeltem, ez az utolsó tétel a listámon, erre tessék. Ráadásul egy haszontalan vacakról van szó
És ahogy látom, amit legjobban várok, sajnos kapott TN-t. Nem is lenne probléma, ha nem találták volna ki a postára battyogást. -
raziel01
veterán
20 nap alatt jött meg ma egy 1 dolláros cucc.
-
napocska2
senior tag
Nekem is két free shippinges borítékot hozott ma a postás, az egyiket január 11-én rendeltem, a másikat pedig 20-án. Ez utóbbi listázását a rendelésem utáni napon törölte az eBay, (Sandisk Cruzer Blade 8G pendrive egyébként) és most fáj a szívem, hogy nem tudok neki öt csillagot adni, pedig megérdemelné.
-
tamas1985
aktív tag
Valakinek ötlete erre?
-
Deck
titán
Sziasztok. Egy kis felvilágosítást kérnék. Ha rendelnék egy Sony fényképezőt Ebay-ről akkor, lesz hivatalos garanciája? A termék új. De ha mondjuk gond lenne vele beviszem a Sony márkaszervízbe és ingyen javítják?
PS5
-
Apooca
tag
Szia !
Pontosan honnan rendelnéd ? Ha unión belülről, és a nevedre szóló számla van hozzá, akkor igen.
Amerikából is lehet, de akkor meg kell venni a világgaranciát, és névre szóló számla akkor is kell.[ Szerkesztve ]
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
PaleeGy
tag
Sziasztok!
Ezt szeretném megrendelni ebay-ről.. a kérdés hogyan? És hogy mennyi lenne a postaköltsége illetve egyéb költséege a dolognak?
Előre is köszi!
-
kirkri
addikt
Kérdezz rá a Sony szervizeknél.
Ha jól tudom a Sony szervizpartnere nagyon akadékoskodik (hasonlóan az LG-hez) a nem hivatalos Sony shopokból vásárolt termékek javításánál, függetlenül attól, hogy az EU-n belül vásárolt termékeket kutya kötelességük garanciában javítani. Én személy szerint kitaposnám belőlük, de ha esetleg te nem érzel erre elhivatottságot, akkor inkább kérdezz rá a vásárlás előtt.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Winner_hun
titán
Ez még nincs megfogva. Majd ha ilyesmi lesz:
2013.12.28
16:17
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.07
11:26
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.01.07
11:29
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.01.14
10:00
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014.01.14
12:41
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2014.01.15
12:06
Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014.01.15
12:08
Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014.01.17
12:01
Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2014.01.20
10:03
Küldemény információ:
Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready
2014.01.20
10:04
Küldemény információ:
Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision
2014.01.22
12:00 Nyíregyháza 2 posta
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredItt van egy amit nem fogtam meg a vámon. Ennél is van vám elé állítva:
2013.11.19
15:19 (HONG KONG)
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.11.25
19:05
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.12.10
22:25
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.12.10
22:28
Küldemény információ:
2013.12.11
14:50
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.12.13
12:00 Nyíregyháza 2 posta
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
TaaT
nagyúr
válasz Winner_hun #40042 üzenetére
Pont itt írod hogy a vám elé állítva után a vámkezelve opciónak kellett volna jönnie ha nem fogták meg, innen már tutit hogy megfogták.
Give them hell Ukraine!
-
Winner_hun
titán
Úgy látom a hozzászólásom második fele elkerülte a figyelmedet, ugyanis 2 nyomkövetésről tettem be információt. Az egyiknél (elsőnél) volt fizetendő vám, a másodiknál nem. Itt van a második ide tartozó része:
Küldemény információ:
2013.12.11
14:50
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.12.13
12:00 Nyíregyháza 2 posta► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
TaaT
nagyúr
válasz Winner_hun #40045 üzenetére
"Az egyiknél (elsőnél) volt fizetendő vám"
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
zoli03
őstag
Még nem 100%, hogy fizetned kell. Nekem kétszer is volt már olyan, hogy bekérték a PayPal számlát (a határ felett volt, de nem olyan sokkal, kb 40$), de mégse kellett fizetnem rá semmit. Gondolom hagyták a fenébe, aztán inkább olyan csomaggal foglalkoztak, amiből sokkal több ÁFA jön be.
-
bazsyka
tag
Sziasztok!
Most rendeltem ebayről telefont a teljes áron felül kellett még fizetnem 23$-árt valami vám meg tököm tudja mire!
A kérdésem az az hogy ha ide ér Magyarországra akkor is kell vámot meg áfát fizetnem hiszem már egyszer kifizettem az eladónak?![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest