Hirdetés

2020. február 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-12 11:00:15

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75001) V/ válasza dantre (#74999) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Írsz nekik, megadott vásárlás adatait, a garancia okmányt és kéred a garanciát.
De őszintén, valójában nem fogunk 25 év után élni ezzel a garanciával, mert kb. akkor porlad el. Még akkor is ha élettartam garancia van.
A 3 év is olyan határ hogy ritkán lépjük meg ezt, lehet hogy az a típus már kifutott, így másikat adnak ugyanilyen kapacitással, nem célszerű ragaszkodni ugyanahhoz..

(#75002) dantre válasza V/ (#75001) üzenetére


dantre
(addikt)

Köszi, megpróbálom, bár túl sok garancia okmányt nem küldött, de élettartam garanciával hirdette.

(#75003) frici69 válasza frici69 (#74998) üzenetére


frici69
(tag)

Közben már vissza is kaptam az összeget. Még egyszer :R

GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D

(#75004) zoltannagy


zoltannagy
(tag)

Sziasztok!

Ismét lenne egy kérdésem.
Franciaországból rendeltem 2 napja laptopba LCD kijelzőt.
40 EUR volt kb. 13.490 Ft plusz szállítás.
Jött ma egy SMS a DHL Expresstől, hogy "kézbesítés a vámkezeléstől függően okt.19".
Jól tudom, hogy csak 100 dollár felett vámolnak? Azaz, remélem nem vámolják meg a kijelzőt és tényleg kihozzák holnap :D

De 2 nap alatt itt van a cucc franciából?

Bizalom és korrektség!

(#75005) V/ válasza zoltannagy (#75004) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Rosszul tudod, a vámeljárás hivatalos minimum határa 22 € (kb 25$), ami ezt meghaladja áfaköteles amit a vámeljárás során állapítanak meg, viszont 37 €-ig (kb. 43$) nem kell megfizetni az áfát és más költséget sem. Bővebben az Összefoglaló 19. Vámügyintézésről néhány gondolat.

Viszont Franciaország EU-s ország így az onnan érkező dolgokra sem áfa, sem vám nem fizetendő, szerintem egy sablon szöveget kaptál.
Természetesen egy futárcég ide szállítja 2 nap alatt és a DHL Express az lenne.

[ Szerkesztve ]

(#75006) zoltannagy válasza V/ (#75005) üzenetére


zoltannagy
(tag)

Köszönöm a választ, mindig tanul az ember :R

Bizalom és korrektség!

(#75007) Tamy


Tamy
(senior tag)

Angliából vásároltam úgy, hogy szállítási címnek egy angol címet adtam meg (Csomagbroker). Paypallal kifizettem a szállítási költséggel együtt, majd jelentkezett az eladó, hogy mivel közel lakik kivinné inkább személyesen. Mondtam, hogy rendben, vigye. Így is lett, viszont mivel engem nem talált ott, így nem volt hajlandó otthagyni a terméket sem. Előzőleg jeleztem az eladónak, hogy egy ismerősöm venné át. Állítólag abban maradtak, hogy akkor kipostázza, most viszont küldött egy ilyen üzenetet: "Can you update feedback otherwise I can’t drop off laptop. Just want to be covered" Ezzel most nem igazán tudom mit akar. Ha visszajelzem az adásvételt, az olyan, mintha átvettem volna.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#75008) V/ válasza Tamy (#75007) üzenetére


V/
(Topikgazda)

A Feedback és a megérkezés visszajelzése azért nem ugyanaz, külön rovat a visszajelzési oldalon. Lhet úgy értékelni hogy azt jelöljük, hogy nem érkezett meg, de
Azért nem szoktuk csak a visszajelzést (Feedback) kitölteni, mert az egyik szempont a szállítási idő, ha még nem érkezett meg akkor azt jelölnék és nem tudnánk értékelni a Shipping time-ot.

(#75009) Tamy válasza V/ (#75008) üzenetére


Tamy
(senior tag)

Én is így gondolom, ezért nem értem, hogy mit is akar pontosan? Vagy hagyjam figyelmen kívül a kérését, és írjam meg neki én is, hogy küldje ki postán a megadott címre? Elvégre a vásárlásnál is postázást választottam.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#75010) V/ válasza Tamy (#75009) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Szerintem is az lenne a megoldás.

(#75011) Tamy válasza V/ (#75010) üzenetére


Tamy
(senior tag)

Rendben, köszönöm.

Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

(#75012) cbmfan


cbmfan
(senior tag)

visszajött egy csomag két hónap után a múlt héten, írtam embernek több üzenetet, hogy mi legyen, de nem reagál semmit. ilyenkor mi legyen? korábban volt már, hogy visszajött, visszafizettem postaköltséget levonva, de most se kép, se hang.

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#75013) V/ válasza cbmfan (#75012) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Nagyon egyszerű, megvárod hogy reagáljon. Most már csak a PayPal-on reklamálhatna a vásárlásnapjától számított 180 napig, a 181- napon lehúzod a visszatérítendő pénzek listádról a nevét.
Volt már olyan hogy az örökösei nem tartottak a pénzre igényt, mert nem is tudtak róla, nem tudtak belépni a PayPal, eBay és email fiókjába a halála után és ő sem válaszolt.

(#75014) cbmfan válasza V/ (#75013) üzenetére


cbmfan
(senior tag)

én is erre gondoltam. megy a polcra, majd februárban kibontom :)

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#75015) chungee


chungee
(addikt)

Napot!

Németországban élő ebay-ezőktől kérdezném hogy Németországon belül vissza kell küldenem a terméket az eladónak/boltnak mert rossz típust küldött. Melyik a legolcsóbb szállító/futár Németországban magánszemély részére:F 3 ilyet kell feladnom.

[ Szerkesztve ]

(#75016) darvinya válasza cbmfan (#75014) üzenetére


darvinya
(nagyúr)

Micsoda karácsonyi Valentin ajándék. :DDD

Xiaomi Mi 8 Pro v9 Fekete… titán üveg hátas, hogy lássam mit kaptam

(#75017) V/ válasza chungee (#75015) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Nem ott élek, de ismerve a német posta árait ők a legolcsóbbak.

[ Szerkesztve ]

(#75018) chungee válasza V/ (#75017) üzenetére


chungee
(addikt)

:R :R

(#75019) wody21 válasza V/ (#74446) üzenetére


wody21
(tag)

Ismét jelentkeznék, mert ugyan már kezdtem belenyugodni annak a tudatával, hogy kénytelen vagyok benyelni egy 610 EUR veszteséget, mivel Németországban létezik egy archaikus törvény, ami a nem biztosított csomagok esetén a feladót védi... Tehát nem csináltam semmit, eBay lezarta a case-t, mivel nem az Buyer Protection-nek megfelelő módon fizettem, így ők nem tehetnek semmit. Utolsó üzenetváltásom során megjegyeztem, hogy ha semmilyen módon nem hajlandó osztozni a káron, akkor számoljon azzal, hogy 1999 óta tartó kizárólag pozitív Feedback kombója' fog megtörni, illetve megemlitettem a social médiát, amire aztán egy felháborodott választ küldött, és majdnem megfenyegetett, hogy még ő gondolkozik ezt követően azon, hogy feljelentést tesz ellenem, mert szerinte meg megérkezett a csomag, és én próbálok extra bevételre szert tenni... Később természetesen ment a negatív, de azóta semmi nem történt, még a Polizei-hoz sem mentem ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni.

Most a lényeg: ugyan igyekeztem tultenni magamat az egészen, de azért minden formában követtem az eladót. Megtalaltam eBay Kleinanzeigen profilját, lakóhelye és 5 km-es körzetében minden iPhone hirdetést vegigneztem az elmúlt 2 hónapban (sőt, gyakorlatilag, ha olyan "iPhone 8 Plus 64 GB Spacegray" hirdetés jött szembe, amin látszódott az IMEI / SN, vagy 2018 05-06 közötti volt, azokat is alaposan atnyálaztam...), és a mai napon (majdnem 3 hónappal az ebay aukció megnyerését követően) olyan dolog történt amire nem számítottam:
- Saját nevén, megegyező Postleitzahl alatt adott fel egy hirdetést eBay Kleinanzeigen-en, tulajdonképpen ugyanolyan szöveggel, később ugyanazokat a képeket töltötte fel... :O

Tehát engem átvert, ez marhára egyértelmű. Nah most bankomnál 8 hétig lehetett volna online indítani a chargeback eljárást, de ezt követően is van rá lehetőség, ha írásos formában nyújtom be. Eddig ok, de gondolom így, hogy a vak is látja, hogy ugyanarról a személyről van szó, aki egy csaló, és 600+ EUR-val már megkárosított engem, így "illene" rendőrségi feljelentést is tenném.

Ha bárkinek van tapasztalata, örömmel olvasom. Mindent kinyomtatok majd, színesben a feltoltott fotókat (a három hónappal korábbi hirdetés fotói szerepelnek a mai alatt is, SN leolvashato, stb), de igazából nem tudom mire számítsak, illetve egy kicsit a chargeback-tol is tartok - mert bár odairtam megjegyzésbe az ebay felhasználónevemet + iPhone 8 Plus 64 GB, ki tudom nyomtatni a banki átutalás igazolasat, de nem az ő szamlaszamara küldtem a pénzt. Lehet ebből baj? Hihetetlen, mik vannak. Természetesen echte német hapsi. Szégyen gyalázat...

[ Szerkesztve ]

(#75020) antal750


antal750
(aktív tag)

Sziasztok
Próbáltam értelmezni az összefoglalót,de nem teljesen ment. :))
Az ebay oldalamon ha vásárolok valamit, nem a paypal megerősítés történik hanam egyből megtörténik a vásárlás..Ezt szeretném kikapcsolni.Hol tudom beállítani azt hogy mielőtt levonná a pénzt kérje a paypal belépést megerősítést??

Ezt találtam az összefoglalóban:
Vásárlás az eBay-en

Listaelem

Az eBay-fiókod ehhez a PayPal-fiókhoz kapcsolódik vásárlásokhoz: a ... 5@gmail.com Fiókok leválasztása .

Tehát itt kellene leválasztani az email fiókot,és akkor már nem történne meg az autómatikus vásárlás??
Help

(#75021) V/ válasza antal750 (#75020) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Az Összefoglalóban a 16. Az eBay-en a PayPal gyorsfizetés kikapcsolása leírva hogy mit kell bontani, mit kell ellenőrizni a PayPal fióknál.
Több lépésből áll a folyamat, az is benne van amit írsz, de ha már jön a PayPal belépő ablaka akkor újra össze kell rendelni az eBay és a PayPal fiókokat.
És sehol ne jegyeztesd meg az adatokat a a gyorsabb fizetés érdekében, ha ilyen opció van bejelölve akkor ott a jelölést ki kell venni.

[ Szerkesztve ]

(#75022) tlac


tlac
(nagyúr)

Van egy cucc, amit megvennék US-ból, viszont 43 dollár felett van, ezért elkezdtem alkudni belőle, hogy megússzam az áfát:

Tettem rá egy 15 dolláros ajánlatot, amire válaszolt 17-tel és már majdnem el is fogadtam, de közben azt látom, hogy a szállítási díj az több lett:

Na ez így eléggé becsapós, tényleg jól látom, hogy az eladó új ajánlatában lehet trükközni a szállítási díjjal?

[ Szerkesztve ]

(#75023) V/ válasza tlac (#75022) üzenetére


V/
(Topikgazda)

A 23 $-ra te tettél egy 15$-os ajánlatot (-34%), én azt simán elutasítottam volna, maximum 10 % amit ésszerű engedni, mert van itt jutalék is amit fizetni kell. Erre adott 17 $-t és úgy tűnik emelt a szállítási költségen, hogy kevesebb legyen a veszteség, de egyébként a 29,62$ az reális szállítási költség ha legalább 500g-nál több a össz súlya a pakknak. Ha rákattintasz a Shipping után a details-ra ott még mindig 25,45 $ van?
Eredetileg költség 48,45 $ az ajánlata 46,62$ kb 4% engedmény. Lehet trükközésnek tekinteni.
De azt is megírhatod neki hogy te csak összesen 43$-t fizetnél érte az áfa miatt és van lehetőséged még egy ajánlatot tenni, bár ha a szállítási költséget nem veszi vissza, akkor csak 13,38 $ lesz.
De GSP-s lesz a szállítás így valószínűleg még vásárláskor kifizeted az Áfát és vámeljárási költséget, ami úgy 19-20% lesz összesen (nem 27%+3500Ft), valahol van erre is utalás.

(#75024) tlac válasza V/ (#75023) üzenetére


tlac
(nagyúr)

Eredetileg költség 48,45 $ az ajánlata 46,62$ kb 4% engedmény. Lehet trükközésnek tekinteni.

azért érzem trükközésnek, mert az automata üzenetben az jött, hogy 6 dollárt spórolok, ami megtévesztő:
Counter offer: $17.00
Savings off listing price
$6.00

De GSP-s lesz a szállítás így valószínűleg még vásárláskor kifizeted az Áfát és vámeljárási költséget, ami úgy 19-20% lesz összesen (nem 27%+3500Ft), valahol van erre is utalás.

igen most már látom, hogy sehogy nem éri ez meg

ha teljes áron bedobom a kosárba, akkor még rájön:
+ US $8.96 import charges

ha elfogadnám az ajánlatát akkor nem tudom még mennyi jönne rá
vagy ez tényleg ennyi lesz?
Import Charge: $0.00

Ha rákattintasz a Shipping után a details-ra ott még mindig 25,45 $ van?

igen

egyébként ez miért off?

[ Szerkesztve ]

(#75025) V/ válasza tlac (#75024) üzenetére


V/
(Topikgazda)

A számolgatás miatt off. Lehet hogy mást nem érdekel.
A teljes árra annyi az import költség, ha kevesebb a végső ár akkor ez is kevesebb, de nem 0,0 $, inkább 8,62 $.
Így hogy csak neked írt magasabb szállítási költséget tényleg trükközés, mert ha megnézte volna hogy "kevesebb" a díj amit beállított és emiatt emel az még rendben lenne, de akkor mindenhol 29-el kell kezdődni és nem 25-el.
Nem valószínű hogy enged annyit hogy 43 legyen, így tényleg ne biztos hogy megéri, de árnyalja a különbséget hogy ha kifizeted a 8.96 $ import charges-t akkor minden letudva és itthon nem kell fizetni, még ha simán küldik és itt vámolják akkor az bizony $-ban 25,45 $-ra jön ki.
Ha itt most nem is, de más terméknél jobban járunk ha fizetjük a vásárláskor a import charges-t.

[ Szerkesztve ]

(#75026) tlac válasza V/ (#75025) üzenetére


tlac
(nagyúr)

és akkor a 0.0 mire vonatkozik? hiba?

(#75027) V/ válasza tlac (#75026) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Szerintem igen, hanem fizeted ezt a megvételkor mert 0,0, akkor a beérkezéskor kell a magyar opciókkal fizetni.

(#75028) tlac válasza V/ (#75027) üzenetére


tlac
(nagyúr)

ok, köszi a segítséget

(#75029) DDA40X


DDA40X
(tag)

Hali!

Rendeltem kis apróságot ebay-ről.

Ez most a helyzet:
Szám:***************
Csomag állapota: Szállítás alatt
Célállomás: Magyarország
Származás: Kína
2018-10-14 06:00 Arrive at destination country post office
2018-10-13 06:00 Arrive at destination airport
2018-10-11 14:00 Departure from airport
2018-10-10 18:00 In Transit
2018-10-10 02:55 Despatched from yanwen sorting center.
2018-10-09 22:46 Process completed in yanwen sorting center.
2018-10-09 19:19 Yanwen Acceptance.
2018-10-08 16:23 The item information was created by the seller.
======================================
Powered by www.17track.net

Az miért van, hogy már 10 napja a ?postán? van?
Vagy a postások már zsebre tették?

[ Szerkesztve ]

(#75030) pulutodurumo válasza DDA40X (#75029) üzenetére


pulutodurumo
(őstag)

Yanwen tracking, nem igaz.

"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"

(#75031) Spet válasza DDA40X (#75029) üzenetére


Spet
(őstag)
LOGOUT blog

Elhavazás, túlterheltség. Nem kell meglepődni rajta.

Ünnepek alatt ennél rosszabb lesz. :(

(#75032) V/ válasza Spet (#75031) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Mivel ez egy nem könyvelt küldemény, így ahogy pulutodurumo is írta: nem igaz. Ez egy kamu nyomkövetési dolog, köze nincs a posta túlterheltségéhez.
Egyébként sem stimmelnek a bejegyzések.

[ Szerkesztve ]

(#75033) knoxhu


knoxhu
(aktív tag)

Sziasztok!
Adott egy probléma amire nem jövök rá. Keresek egy terméket, amit kidob az ebay kereső, látom. Rámegyek az eladó profiljára, hogy megtekintsem a további termékeit, ott azonban az látszik, hogy semmit se árul. Hogy lehetne ezt az anomáliát megszüntetni?

(#75034) V/ válasza knoxhu (#75033) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Ott keress ahol az eladó regisztrált. Ha német akkor a német eBay-en, ha angol akkor az angolon. De persze van olyan is aki épp semmit sem árul.

(#75035) knoxhu válasza V/ (#75034) üzenetére


knoxhu
(aktív tag)

Biztos, hogy árulnak, hiszen a keresőben látom, viszont a profilján már nem.
A nagyobb probléma, hogy a legtöbb ilyen eladó pl. Japán. Rájuk melyik eBayen kellene keresni?

(#75036) ANT válasza V/ (#74922) üzenetére


ANT
(őstag)

A küldeményt azóta se kaptam meg, amit jeleztem is az eladónak. Végül megállapodtunk a refundban. Ma reggel jött az üzenet az eladótól, hogy 48 órán belül a számlámon lesz a pénz. Ilyenkor a Paypal számlára kerül a visszautalás vagy a banknál lévő netes társszámlámra?

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#75037) V/ válasza ANT (#75036) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Ha a pénz bankkártyáról ment, akkor arra a főbankszámlára amihez a kártya tartozik, a PayPal csak bejegyzi a refundot és azt hogy továbbítva.

(#75039) V/ válasza knoxhu (#75035) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Valami linket vagy nevet adj már meg.

(#75040) knoxhu válasza V/ (#75039) üzenetére


knoxhu
(aktív tag)

Amit megtaláltam keresőben: [link]
az eladó: [link]

Itt most látszik pl. 6 darab eladó termék, de az nem amit elsőként linkelt. Kb. 40-50 tétel árul a globális kereső alapján, de sajnos ezek a profilján már nem láthatóak.

(#75041) tbalint3


tbalint3
(tag)

Ennek nem kellett volna már megérkezni a ide orbánisztánba? Bud.hu szerint tegnap és ma is volt Nürnbergből (feucht- repülőtér) járat ide. A drága jó királyi zöld kobold már megint nem dolgozik?
Szám: <tracking number here>
Csomag állapota: Szállítás alatt
Célállomás: Magyarország

2018-10-23 08:00 DENUEB(Germany), Item sent abroad
2018-10-23 06:32 DENUEB(Germany), Item sent abroad
2018-10-23 00:40 DENUEB(Germany), Item in office of exchange
2018-10-20 08:34 DE-47804(Germany), Item accepted by postal operator

Származás: Németország
2018-10-23 06:32 Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking )
2018-10-23 00:40 Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center
2018-10-22 11:08 Krefeld, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin
2018-10-20 08:34 The shipment has been posted by the sender at the retail outlet
======================================
Powered by www.17track.net

[ Szerkesztve ]

(#75042) V/ válasza tbalint3 (#75041) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Nem egészen így működik. Mi van ha nem légi a szállítás? A Nemzetközi Kicserélő Központba gépjárművel is hoznak külföldi küldeményeket.
De nézd ezt meg CO374701065DE.
Receiving EPG parcel from abroad és 10.23 az nálunk ünnep volt.

[ Szerkesztve ]

(#75043) Spet válasza V/ (#75032) üzenetére


Spet
(őstag)
LOGOUT blog

Most kíváncsiságból megnéztem az elmentett nyomkövetési számaimat.

2 darab is jött Yanwen-ből (zsugorcsövek), szépen frissültek a tracking-ek, és a követés szerint Mo.-ra való beérkezés után 1,5-2 héten belül megkaptam.

(#75044) V/ válasza knoxhu (#75040) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Ha szállítást Hungary-ról USA-ra akkor többet hoz fel. És az UK eBay oldalon lenne ez a 20 db óra.

[ Szerkesztve ]

(#75045) V/ válasza Spet (#75043) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Annyi ideig nem tartózkodik a Nemzetközi Kicserélő Központban, sem a helyi postákon.
Mivel a magyar posta dolgozói ezekhez semmilyen bejegyzést nem tesznek, nem írnak szerinted ki és mi alapján írja be a kerek 16:00, 18:00 stb időpontokhoz a dolgokat?
Nálunk ha könyvelik a küldeményt a rendszer a beíráskori aktuális dátumot és időpontot jegyzi fel. Persze statisztikailag lehetséges eltalálni egy kerek időt.
Olyan kamu, hogy csak na. De ahogy gondolod.

[ Szerkesztve ]

(#75046) tbalint3 válasza V/ (#75042) üzenetére


tbalint3
(tag)

Remélem azért holnapra veszik a fáradtságot és lehúzzák a vonalkódját. (99,9%, hogy ott van a zsák/konténerben, csak félrelökve).
Ez csak magánvélemény, de: engem a 30 eur postaköltség után pont nem érdekel az ünnep. Ha én is tudok ekkor dolgozni, akkor egy csomagszállító cégnek (pláne karácsony előtt!) igazán illene alkalmi munkaerőt felvenni és 0-24-ben dolgozni. Ok tudom, bilibe lóg a kezem....

(#75047) V/ válasza tbalint3 (#75046) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Természetesen vannak olyan helyek ahol nincs nemzeti ünnep, karácsony, szilveszter és húsvét, de én nem találkoztam még olyan emberrel aki örömmel és önként dolgozna ezeken a napokon, ha nem muszáj. Persze vannak olyanok akinek az állandó munka okoz örömet, de annak meg kellene nézetni magát egy orvossal.
A rabokat sem zavarják haza az ilyen napokon, de a posta azért nem egy büntetés végrehajtási intézmény, a pihenőnapok járjanak már nekik is.

[ Szerkesztve ]

(#75048) knoxhu válasza V/ (#75044) üzenetére


knoxhu
(aktív tag)

Köszi megnézem!

(#75049) V/ válasza knoxhu (#75048) üzenetére


V/
(Topikgazda)

Mintha nem lenne jó a kereső egyébként.

(#75050) Spet válasza V/ (#75045) üzenetére


Spet
(őstag)
LOGOUT blog

Ameddig el nem hagyta a területet (Yanwen), addig nem kerek számokat írtak be.

Régi (ez évi story), hogy nem lassú a posta:
- vásároltam terméket 03.26-án,
- a termék fel lett adva csomagon lévő címke szerint 03.28-án
- tracking elindul 04.02-vel
- beérkezett kis hazánkba 4.10-én, ami hihető,
- hopp eltűnt a csomag, nem frissül a nyomkövetés
- június 7-én megkapom a csomagom :F

Mond azt, hogy nem lassúak, úgy hogy egy 10x40x10 cm-es dobozról van szó.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.