Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz K1LLMy53Lf #76092 üzenetére
Van vásárlói védelem eBay és PayPal a pénzedet mindenképp visszakapod, a negatív értékeléseinek a legtöbbje szállítási idő probléma, azt nem igen tudja befolyásolni.
Nagy valószínűséggel vámeljárás alá vonják. És most 3500 Ft az áfa mellé ami rá megy.
De ez nem ér ennyit, ennél jobbat, olcsóbban kaphatsz EU-s eladótól. Néz szét a nemzeti oldalakon az eBay UK, DE, FR, E, oldalakon. A belépési azonosító és jelszó mindegyiken ugyanaz.
De ha még ezen az áron kb 47000 Ftkapsz áfamentesen és vámolási költség nélkül akkor is jobban jársz -
herdsman12
őstag
Január 23-i vásárlás, Estimated delivery: Thu, Feb 07 - Thu, Mar 07
Az összes nyomkövető ezt látja:
2019-01-28 11:00 CNDGGA, Send item abroad
2019-01-27 01:50 CNDGGA, Insert item into bag
2019-01-27 00:36 Receive export item at office of exchange
2019-01-25 12:14 52311206, Receive item from customerNormális, hogy nem mozdul a csomagom? Várjak nyugodtan?
-
Topikgazda
válasz herdsman12 #76104 üzenetére
Igen, igen.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Hali,
Köszi a választ. Azt tudom, hogy mindegyikhez jó a u/p, viszont hogy érted, hogy nem ér ennyit és ennél kapok jobbat? Arra gondolsz, hogy ennél van jobb lejátszó ebben az ársávban? (ami dual kiépítésű balanced out-os és tud hiby-t ill PC DAC-nak is megfelelő és még jó is a hangja) Ráadásul EU-n belülről? Mert amennyiben igen, kérlek segíts ki legalább márka/típussal, hogy mire gondolsz (bevallom erősen kételkedem benne, hogy tudsz mondani, de kíváncsian várom a javaslatod )
Előre is köszönöm!
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Topikgazda
válasz K1LLMy53Lf #76106 üzenetére
Ha mindazon funkcióra amit írtál szükséged van és használod, ha tudsz olyan minőségben feltölteni rá audió állományokat amit képes lejátszani, akkor természetesen nem. Elnézést, ezek szerint átnézted, tekintsd a javaslatomat tárgytalannak.
Én amit nézek az a hangátviteli frekvencia, én már nem hallom a 15kHz-nél magasabbakat a közép tartományban is van hézag, alsó sem 20 Hz-től indul, minek költsek olyan dolgokra amit nem tudok megtapasztalni?
Nekem még a Shanling M2S is sok[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
hi, betettem a kosraba par termeket egy eladotol es kertem egy total requestet. de utolag jottem ra, hogy nem jo cimre kertem (ezt se ertem ilyenkor miert nem lehet valtani a cimek kozott, miert kell a defaultot atbaxtatni elotte). van e valami official megoldas a cim utolagos valtoztatasara? meg nem fizettem ki mivel meg nem kuldte el a szamlat.
A camera does not make art, the artist makes art.
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #76108 üzenetére
Írsz az eladónak vagy kéred a vásárlás törlését és megveszed újból.
-
rednifegnar
senior tag
koszi, szerencsere ezzel nem kell szorakoznom mert most hogy megerkezett a total, igy van modom valtai szallitasi cimek kozott.
de, hogy ne legyen egyszeru a dolog nem tudok tovabb lepni. ket vasarlasom volt ma, mindketto ilyen kosaras tobb teteles. mindkettonel egy-egy eladonal tobb tetel. mindkettonel kulon request total.
meg is erkezetek a szamlak. ramegyek a pay nowra. bejon a fizetos kepernyo, bal felul hogy pp es alatta a tetelek, jobbra a confirm es pay. az egyiknel mukodik megnyomhato, ki is fizettem, a masiknal szurke, es bal oldalon azt szajkozza hogy Please continue to PayPal for your payment. oke ranyomok a continue gombra, feldob egy kis pp login ablakot. belepek erre az fogad hogy vegyek fel uj kartyat. de nem akarok, a meglevovel szeretnek fizeti. de nincs semmilyen opcio vagy tovabb lepes csak a kartya hozzaadas.
ha bezarom akkor ujra a szurke pay gomb fogad. probakeppen beirtam a hasznalt kartyam adatait, megnyomom a hozzadast, erre homokorazik kicsit, semmi hibazuzenet csak ujra ott vagyok hogy adjam hozza a kartyam. es ez ismetlodik. ha bezarom akkor megint csak nem tudok fizetni mert a confirm and pay gomb szurke es ujra a continuet nyomhatom, amire elojon a pp login ablak, vegtelen kor. nem tudom kifizetni.
ilyenkor mi a tudo van?A camera does not make art, the artist makes art.
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #76110 üzenetére
Ellenőrizd hogy van elegendő pénz, nem fogytak el a napi vásárlási limitjeid, meg nem-e banki karbantartás van. De a pénzhiány szokott lenni a gond ha másik fizető eszközt kér.
Egyszerre csak azonos devizás tételek fizethetők.
Jártam úgy hogy az USA eBay-en akartam fizetni az osztrákon megvett dolgot és addig nem tudtam megcsinálni, amíg nem ott léptem be.
Maestro kártyánál az meg néha bekattan és nem lehet fizetni vele az adott tételt.
Halaszd holnapra dolgot, 48 órán belül kell fizetni.[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
az a fura hogy eloszor megprobaltam, nem ment, oke addig megnezem a masikat nem e valami gebasz van a pp fiokommal (amin csodalkoznek mert reggel meg jo volt). szoval a masiknal ment, kifizettem. erre ujra probaltam ennel es tovabbra sem megy, jon a kis ablak vegtelen ciklusban. pp-re direktbe belepve nincs semmi extra, mukodik ahogy szokott.
amugy nem egy nagy osszeg negyven euro, nincs ilyen kis limitem es mondom a masik hasonlo osszegunel mukodott...
varok vele egy napot jobb hijjan.
van meg kartyas fizetesi lehetoseg is. annak van egyeb koltsege? max kifizetem azzal.amugy nemet elado es en az angol ebayt hasznalom. mindig megnezem szallit e ide. az osszes tetel azonos penznem, eur-os. persze probaltam a nemet ebayon belepve is kifizetni, de ugyanigy nem ment.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #76112 üzenetére
Ha fizetéskor nem tudsz a PayPal-ra belépni az böngésző, reklámblokkoló probléma.
A gyorsfizetést nem kapcsoltad be? Az eBay fiók és a PayPal fiók összerendelve?
Nem csak összeg limit, hanem napi vásárlási darabszám limit is bekavarhat ha elfogyott.
Lehet kártyával fizetni, a magyar bankok többségénél egyenlőre ingyenes a kártyás vásárlás, annyi a különbség, hogy akkor nem lesz PayPal vásárlói védelmed, mert a PayPal csak egy kártyás fizetési kliensként működik.
A képen a PayPal-nál a Switch account azért jelent meg mert két PP fiók van?De ha a már hozzáadott kártya adatait adod meg újból akkor a rendszer letilthat, azt a kártyát csak frissíteni szabad ha lejár az ideje (és nem változott a száma) vagy ha lejárt eltávolítani, az adatait nem felejti el a rendszer ezért nem adjuk hozzá újból.
Volt akinek úgy "fogyott" el a pénze, hogy a kártyánál nem a banki váltáson volt a beállítás és a PayPal deviza árfolyamával a forint összeg ami kártyával hozzáférhető volt nem volt elegendő.[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
1 pp fiokom van. switch acc hatasara is ugyanaz tortenik, feljon a login, utana az adjak hozza kartyat ablek (??).
kiprobaltam ket gepen, 2 bongeszovel, minden addont/extensiont letiltottam (sot meg mobillal is probaltam).
vegul megprobaltam a kartyas fizetest. megadom a kartya adatokat, leokezom, kis homokora es megelesedik a jobb oldali pp confirm and pay (??). na megnyomom, erre kiirja, hogy hiba allitsak be kartyat.
megneztem a pp feluleten, semmi extra, hiba vagy info. megneztem a netbankot, ott sincs semmi, latszik az elojegyzett masik ket hetvegi vasarlasom, de ennek nyoma sincs, hibak vagy elutasitott tranzakcio nincs.
limitem soxorosa ezeknek a vasarlasoknak. nem igazan tudok mit kitalalni. a masik parhuzamos vasarlasom detto ugyanilyen volt, es az flottul ment (ahogy szokott)...ja napi vasarlasi limit db az mennyi lehet? hol lehet megnezni? bar azota mar eltelt egy nap. ennel az eladonal 5 tetel volt, a masiknal 4 tetel. nem gondolnam soknak.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #76114 üzenetére
Milyen a kártya Visa vagy Mastercard?
Ha a normál kártyás fizetés sem működik, az már nem PayPal fiók probléma.
A bankod határozza meg, míg netes kártyánál te adod meg a vásárlási limiteket. Hosszú ideig az Ersténél napi 5 db vásárlás volt a kártya alap limitje, most az új rendszer februártól 20 db alappal indul. Csak egy ötlet volt a limit. Nincs konkrétabb hiba üzenet? -
Xarina
aktív tag
Sziasztok! Meg lehet nézni a feladási azonosítót valahol a 2 hónapnál régebben megrendelt termékek esetén is? Mert 2 hónap után eltűnik a My Ebay orders listából, máshol meg nem találtam.
-
Topikgazda
válasz Xarina #76116 üzenetére
Mindig az utolsó 60 nap van kijelezve. Állítsd át a kijelzést évre.
Az eBay e-mail szállítási értesítő is tartalmazza, persze ha volt. Vagy még a PayPal vásárlási tételnél is láthatod, van aki oda is beírja.
Mivel a megérkezéstől számolva 30 nap adott a reklamációra ezért ezt az információt nem tárolják annál tovább.
Én vezetek egy táblázatot évek óta a vásárlásokról, oda írom a termék mellé a nyomkövetési számot -
Xarina
aktív tag
Azt tudom, hogy csak az utolsó 2 hónapot mutatja, de mikor átállítottam 2018-ra, ott már nem mutatta a 2 hónapnál régebbiek azonosítóját. Rendeltem ugyanazt a terméket 2 helyről is, az egyiken nem volt semmi azonosító, a másik meg nem jött meg és nem tudom beazonosítani, hogy ki küldhette. Sajnos az értesítőket rögtön ki szoktam törölni, mert nem volt még ilyen gondom és amúgy is csak párszáz forintos tételről van szó. A Paypalnál sincs róla ilyen azonosító.
Egyébként mostanában sokszor előfordult, hogy megjött a termék, de teljesen más volt az azonosító, mint amit nekem küldtek. -
user112
senior tag
Sziasztok!
Az ebay.cu.uk ugyanaz a cég mint az ebay.com?
Ugyanazzal a jelszóval be tudok lépni, de a kosarat külön kezeli. -
Topikgazda
válasz user112 #76119 üzenetére
Vannak nemzeti eBay-ek (26+1 db) a belépési azonosító ugyanaz, ha belépsz, az adataidat ott látod. A vásárlási lista az természetesen tartalmazza az összes vásárlásod, bármelyiken is vetted, legyen az UK, DE, AT, FR, ES, IT, CA vagy az USA com.
A kosarat sem kezeli külön.
A cég az azonos, eBay, de ezek "külön" cégek de vannak eltérések a szerződési feltételek közt, vásárlóként ezek nem relevánsak.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz user112 #76121 üzenetére
Valóban most nem működik, ezek szerint változtattak már megint vagy nem jó az eBay ez a része most.
Beteszed az angolon a kosárba. Ha nem ott akarod fizetni és az USA oldalon lépsz be, a baloldalt ott a Recently viewed items rákattintasz és már ott lesz a kosárban.
De teljesen mindegy hogy hol fizeted.Az eladó a német oldalon regisztrált.
[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
egyszerűen képtelen vagyok kifizetni. amúgy mc, de mindent szétlinkeltem, most az ebayomnak semmi koze a pp-hez, suti, cache törölve. direkt kivártam a banknyitást, hátha az fogja meg, lementek a hétvégi tranzakciók stb. újra megpróbáltam, most egy tok idegen szinten mc bankkartyaval (nem a sajatommal) es nem megy, ugyanaz mint eddig, megadom a kártya adatokat, leokézom, kisvártatva megélesedik a confirm and pay gomb, megnyomom akkor egy darabig homokra:
majd a vegen ennyit boffent:ha pp fizetést választok akkor feljön a pp login ablak, utána kérdi, hogy akarom e összekötni az ebayal, mondom nem, és újra bejön az ablak hogy adjak hozza új kártyát. itt vége a mókának, semmi opció csak a kártya hozzáadás.
nem lehet, hogy egyenleget kellene ratoltenem a pp-re? kezdek kifutni a 48 órából, elég gáz.
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #76124 üzenetére
Már kérdeztem hogy az eBay fiókod össze van kötve a PayPal-al?
Az Account settings, PayPal Account és ott az a PayPal azonosító a sor végén az Unlink előtt amivel fizetni akarsz.
Buying on eBay: Your eBay account is linked to this PayPal account for purchases: k...9@gmail.comUnlink accounts.Add már meg a hirdetés linkjét. Lehet hogy az eladó állított be olyan vevő korlátozást ami vonatkozik rád.
De a te adataid név, cím ugye nem tartalmaz hosszú ékezetes magánhangzót? Sem az eBay-en, sem a PayPal-on. Itt eddig ez nem volt probléma, de vannak olyan helyek ahol emiatt is leakadt a fizetés.
A másik kártya olyan legyen amivel már biztosan vásároltak külföldről és esetleg Visa.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #76126 üzenetére
Akkor csináld meg a linkelést, de arra figyelj hogy miután a PayPal-ra beléptél az ottani linkre kattintva vissza gyere az eBay-re.
Vagy bankkártya probléma vagy eladói korlátozás.[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #76130 üzenetére
Állítsd már át a PayPal-t angol nyelvre és ne Chrome-t használj, mondjuk Operát.
Ha már belépsz a PayPal-ra a nyelvi átállítás után nézd meg ezen a linken a kártya adatokat.
Bankkártya hozzáadás, módosításHány unpaid item-ed volt eddig?
[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
sztem nem nalam van a baj, hanem a masik vegen, elkezdtem nezni a megrendelest es eleg furan nez ki.
(ahogy mondtam penteken este nyertem egy licitet, kifizettem, minden ok. szombaton vettem egy eladotol 4 termeket fix aron, kertem totalt. kozben vettem ettol az eladotol 5 termeket kertem totalt. megerkeztek a szamlak, eloszor ezt probaltam kifizteni telefonrol, nem sikerult. mondom majd geprol, ott sem sikerult. na erre megprobaltam kifizetni a masik rendelest, 4 termekkel, az sikerult, minden oke. ujra megprobaltam ezt es nem sikerult). unpaidom nincs.
nem ertem itt miert van 0 osszeg, meg alul credit card, meg ez az uzenet is, mikozben meg ott van nalam a szamla.
Registered as a business seller
Items for sale 7641A camera does not make art, the artist makes art.
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #76132 üzenetére
A 0-át nem tudod fizetni, futjuk itt a köröket értelmetlenül. Írj az eladónak hogy az összeg lemaradt. Ha meg banki utalás kell neki akkor meg írja azt.
Ha a német eBay-ne lépsz be akkor ott sincs összeg vagy valami megjegyzés a fizetésre?
De akkor érdekesen kezeli le az eBay a 0 értékű fizetést.
Akár 2 unpaid item 1-6-12 hónapon belül eladói korlátozás is érvényes lehet és ezért 0 a pénz.[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #76134 üzenetére
Most akkor azt a 0-ás tételt honnan varázsoltad elő?
Ha a németen választod a PayPal-t, a fizetendő összeg megmarad vagy 0 lesz?
Ha eltűnik vagy nem tudod kifizetni, akkor érdeklődj az eladónál a vásárlói korlátozási dolgairól.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #76136 üzenetére
De megszámoltad? A szeptemberi 3 benne van a 6 és 12 hónapban, ha nem kérted a törlést.
Nálam a hirdetéseknél a 2 db 12 hónapra az alap tiltásom.[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
na már megint kifogtam egy hülyét. amcsi, mi más...
jön mail, case opened, nem kapta meg a cuccát. leírásban ennyi: "nt arivd". nézem ragszámot, ez a helyzet:
PACKAGE RETURN NOTICE GENERATED
Feb-07-19, 03:13 AM, WHITTIER, CA 90601REMINDER TO SCHEDULE REDELIVERY
Jan-28-19, 03:18 AM, WHITTIER, CA 90601NO AUTHORIZED RECIPIENT AVAILABLE
Jan-23-19, 15:51 PM, WHITTIER, CA 90601ARRIVAL AT UNIT
Jan-23-19, 05:54 AM, WHITTIER, CA 90605tuti, hogy bukom postaköltséget, de legalább visszajön, remélhetőleg egyben.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
rednifegnar
senior tag
asszem elengedem ezt a dolgot, ma vettem egy masik eladotol hasonlo ertekben es minden ment rendesen a szokott modon.
irtam ugye az embernek de nem valaszolt. ugy latom az ertekelesein, hogy masoknak se valaszol, meg tul soxor nem erkezik meg a cucc. mar csak az a kerdes hogy ezt a rendelest lehet valahogy torolni ennyi ido utan? mert az unpaidben ott van (pedig mar joval tobb mint 2 napos vasarlas), de kifizetni nem tudom, ember nem reagal. ilyenkor mi van?A camera does not make art, the artist makes art.
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #76140 üzenetére
Az a normál eljárás hogy 48 órán belül fizetni kell. Ha nem tezsi meg avevő akkor az eladónak indítani kell egy nem fizetett a vevő request-et hogy sztornózzák a neki már felszámolt jutalékot. A vevőnek 4 napja van rendezni. Az 5. napon a case lezárul az eladó jutalékát törlik a vevő kap egy "fekete pontot" feljegyeznek neki egy nem fizetett tételt.
Jelen esetben egyenlőre ne foglalkozz vele, ha kapod az értesítőt a fekete pontodról akkor kéred a törlését, mert te írtál az eladónak, de nem reagált és a 0 értékű tételt meg nem lehet kifizetni.
Ha nem kapsz értesítést, akkor 36 nap múlva eltűnik az unpaid item listáról[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
arra is gondoltam, hogy sok az ertekeletlen vasarlasom es e miatt nem tudom kifizetni. igazabol nem szoktam addig ertekelni mig meg nem bizonyosodom a cucc mukodeserol es ez van hogy sokaig eltart, igy nyitva hagyom oket. gyorsan ertekeltem parat de nem valtozott semmi. az is furi, hogy a Buying reminders-ben nem szerepel unpaid item, kozben ha eltekerek alulra akkor meg ott van az unpaid blokk es benne ezek a tetelek meg a pay now gomb. valami nem kerek ezzel a foszerral a visszajelzesek alapjan se (no meg az ebayel se, hogy ez igy elo tud allni).
-
Topikgazda
válasz rednifegnar #76142 üzenetére
Az értékelések hiánya nem igazán számít, a ki nem fizetett vásárlások darabszáma az már inkább.
Ha eladóként azt állítom be hogy az nem vásárolhat tőlem akinek egy éven belül 2 darab unpaid item-je volt az elég szigorú feltétel. És nálam még így kerek a dolog.
Elég macerás dolog lerendezni azt, ha nem fizet a vevő, pénzben is veszteséges a dolog, mert a hirdetés fizetős opcióit az bukom, a megvett de ki nem fizetett terméket új hirdetésként kell feladni.
Licitálósnál meg mondjuk ha a második helyezett csak 0,5 $-al van lemaradva és az a pénz még elég nekem, felajánlhatnám neki, de egy hét mire addig eljut a dolog és addig lehet hogy már nem is kell neki, így újból hirdetni kell.
Az értékelési koncepciód téves, a vásárlást kell értékelni és az kézhezvétellel lezárul
A termék használathatóságának köze nincs hozzá, hiszen egy "kereskedőtől" vásároltál, nem a gyártótól.
Maga az értékelési oldal is egyértelmű:
Megkérdezik hogy megérkezett-e a várható kézbesítési időben, Estimated delivery date:...... ez nem az értékelésrésze a szállítási idő statisztikai adatgyűjtése.
Azután a értékelés a vásárlási tranzakcióról + vagy semleges vagy -
How was your experience? Rate this transaction
Ezután valami szöveges véleménynyilvánítás.
Majd a termék leírás és a szállítási idő.
Item description
Shipping time
És You can only rate the details that apply to this transaction. Csak a tranzakcióra vonatkozó részleteket értékelheti.
Szóval nem a cucc működőképességére kíváncsiak.Azt legfeljebb később kérik vagy adod meg a Write a review-el, ha az adott terméknél engedélyezve van ez az opció.
[ Szerkesztve ]
-
titán
A paypalos leírásod alapján írtam az eladónak (köszönöm szépen a leírást!! ) Azonban ha eljön az idő és nem reagál ez a féreg, akkor indítanom kell a 2-es pontot. Na azt nem találom hol kell.
-
anonymus89
addikt
Kedves V/!
Nálam hasonló a helyzet, szeretnék rendelni 2 db üvegfóliát a nokia 7 plus telómra és az egyik Euró a másik pedig GBP-ben történne kifizetésre.
Eddig semmi gondom nem volt beléptem vásárláskor a PayPal fiókba majd kifizettem. Most állandóan kéri, hogy adjam meg a bankkártyám adatait. Miért van erre szükség mikor a PayPal fiókomban regisztrálva van?
Bankkártya hozzáadás, módosítás ezen a linken ott van a MC kártyám.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #76147 üzenetére
Az €-s azt ki tudtad fizetni? A kártya van elsődleges fizetőeszköznek beállítva?
Nem volt semmi kártya csere téma mostanában? Össze van rendelve az eBay és PayPal fiók
Ha van elegendő pénz és a bankodnál sincs a kártyás fizetés "zavarban" akkor működni kellene.
Elsőként törölni kellene a PayPal sütiket, böngésző gyorsítótárat, ne legyen anonim böngészés, reklám blokkoló ne működjön. Mostanában mind a Chrome, mind a Firefox frissítésre került, változtak a biztonsági beállítások és az is okozhat problémát.
Az eladó is állíthat be korlátozásokat, unpaid item, a szállítás stb.
Ha adnál linket is az is segítene a hiba kiderítésben
Esetleg a PayPal magyar nyelvű felületet kikattant.[ Szerkesztve ]
-
internetezoo
senior tag
Ebayen feladva február 1-én a 3 hét már hosszú idő Londonderryből? (a másik megjött Wiltonból korábban)
-
Topikgazda
válasz internetezoo #76149 üzenetére
Határeset, mi a szállítási mód?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest