Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz anonymus89 #70353 üzenetére
Mivel ez egy sima csomagszám, nem nyomkövetési szám, így a legutolsó helyes információ, az, amikor elhagyta a küldő országot. Onnantól maximum generált információt tartalmaz.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #74717 üzenetére
Passz, nekem sem fogad el semmit.
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #74717 üzenetére
Srácok műxik a kód remélem nem csak nálam. M25OFFSEP
30-ig be lehet váltani a listában szereplő termékekre legalább 10$ értében történő vásárláskor.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #74783 üzenetére
Köszi, most már valóban, de amikor indult az az akció több napon keresztül nem volt használható.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #74785 üzenetére
Én nem írtam, kapjuk az e-mailt aztán nem lehet felhasználni, komolytalan céggel nem tárgyalok.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz anonymus89 #74785 üzenetére
Nekem nem működik sajnos... Pedig a listából dobtam be két terméket 11$ értékben.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz anonymus89 #74795 üzenetére
Nyilván az adott listából tettem be. Először 2 db Ugreen kábellel próbálkoztam, aztán már csak az egyik kábelt hagytam bent és bedobtam mellé valamit, hogy több legyen, mint 10$, amikor a képek készültek.
Itt a kábel, 2 db 1 méteres volt a cél, de semmire nem fogadja el.
-
Dr.Spider
csendes újonc
válasz anonymus89 #74840 üzenetére
Szia.
Igen,ott is Megírtam a problémát az eladónak de még nem adott választ,kiváncsi vagyok miért lehet ez.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #76147 üzenetére
Az €-s azt ki tudtad fizetni? A kártya van elsődleges fizetőeszköznek beállítva?
Nem volt semmi kártya csere téma mostanában? Össze van rendelve az eBay és PayPal fiók
Ha van elegendő pénz és a bankodnál sincs a kártyás fizetés "zavarban" akkor működni kellene.
Elsőként törölni kellene a PayPal sütiket, böngésző gyorsítótárat, ne legyen anonim böngészés, reklám blokkoló ne működjön. Mostanában mind a Chrome, mind a Firefox frissítésre került, változtak a biztonsági beállítások és az is okozhat problémát.
Az eladó is állíthat be korlátozásokat, unpaid item, a szállítás stb.
Ha adnál linket is az is segítene a hiba kiderítésben
Esetleg a PayPal magyar nyelvű felületet kikattant.[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
válasz anonymus89 #76147 üzenetére
sztem ez ugyanaz a story mint az enyim, nincs se hibajelzes se semmi, egyszeruen nem megy. en probaltam kartyat hozzaadni, kulon masik kartyaval fizetni, semmi se ment.
azota vettem mar tobb dolgot es mindenkinel mukodott.
nezd meg az order detailsben hogy ott milyen osszeg van, mert nalam ott 0 volt, de kozben meg ott volt a szamlam kifizetetlenul 40euroval.A camera does not make art, the artist makes art.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #76164 üzenetére
Töröld az eBay, PayPal sütiket a böngészőből. Az UK oldalon belépve próbáld meg kifizetni, ha az lenne az eladó alap oldala.
Ha van az eladónak korlátozás beállítva a vevőkre, akkor az is lehet a gond, esetleg valamelyik érvényes rád, akkor ahogy már írták a fizetési oldalra 0 értékkel kerülsz át. -
Topikgazda
válasz anonymus89 #76166 üzenetére
Jó, akkor lépj be az UK oldalon, itt ennek a linkje, a Buy it Now-al fizesd ki, ha ez kell. Ha itt sem tudod kifizetni, akkor szerintem valamelyik vevői korlátozás be van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #76195 üzenetére
Akkor marad még egy próba, nem PayPal, hanem kártyás fizetés. Az eBay védelem is elegendő ha nem kapnád meg. Ha úgy sem megy, akkor vevőkorlátozás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #77955 üzenetére
Ha nem fogyott el akkor használhatod, legutóbb az indulás után 2 óra múlva már egy sem volt.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #77957 üzenetére
Nekem elfogadta, de az eBay app-ban kell beírni, nem az eBay mobil böngészősben, valamiért nekem is az került elsőként elő, csak amikor kiírta hogy a kupon kód az eBay app-ban használható akkor esett le nekem is hogy nem jó helyen vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #78008 üzenetére
Milyen szállítást választottál?
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #78010 üzenetére
Mármint ha nincs odaírva hogy registered akkor bármivel küldheti, az egyébként pénzes dolog, legalább 3 $ az ajánlott, nem mindegyik vállaja be.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #78031 üzenetére
Nem téves. Ha te nem Nyíregyházán laksz akkor ez nem a te küldeményed azonosítószáma.
-
cof
veterán
válasz anonymus89 #78031 üzenetére
Ezt 26-án? Akkor nem lehet a tied, mert 19-i az első bejegyzés.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #78035 üzenetére
Akkor nem értem, megkaptad és a Nyíregyházi postai átvételi bejegyzés a hibás? Mert a címzett átvette.
Ha nem te vetted át akkor rossz számot küldtek neked, írj rá az eladóra.
Az hogy az eladótól kaptál egy képet hogy szerinte ez a te nyomkövetési számod még az nem biztos információ, lehet hogy összekeverte a képeket. Azt írtad hogy 26-án vásároltad, ezt a nyomkövetési számot 19 Szept 2019 igényelték, ezeket nem lehet ennyi ideig nem postára bevinni.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz anonymus89 #78037 üzenetére
A posta nyomkövetőn is az első bejegyzés, 19-e. Előre nyilván senki nem tudta, hogy te vásárolni fogsz majd 26-án, ezt valakinek már kikérték, csak visszamondta valószínű, és így kaptad meg te a számot.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #78374 üzenetére
Ez nem igazi nemzetközi postai azonosító mivel U betűvel kezdődik.
Az hogy honnan indult majd látod a címkéjén, de ha tényleg Middlesex UK-ból jött volna már itt kellene lenni.
Bár lehet hogy megérkezett már csak lenyúlta valaki, az utolsó bejegyzés az hogy ide megérkezett 10.31-én, ami egy egyszerű levél Angliábóli postázási idejének megfelelő, de mint írtam nem lehet neki hinni, mert ez nem könyvelt küldemény.
Így ne linkeljél, mert semmi értelme: http://ub751592964tw/
Erre gondolhattál.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #78376 üzenetére
Ha tényleg Tajvanról jön azért lassan meg kell érkeznie, de akkor is ütközik az eBay szabályaival, az item location-nak valósnak kell lenni, mert ez alapján dönt a vevő, így jár refund neked. Vagy ha tényleg elveszett akkor is jár a pénz vissza.
Én nem várnám a pakkot, mert átvert. -
Topikgazda
válasz anonymus89 #78378 üzenetére
Ismerem az eBay szabályt, azért utaltam rá.
Angliából 20 nap a maximum a szállítási idő egy sima levél esetén.
Mi a vége a várható szállítási idődnek?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #78380 üzenetére
Akkor a vásárlás napjától számolt 30 nap a várható szállítási idő, amit az eBay figyelembe vesz, ez 2*-se a valódi kézbesítési időnek. Te döntésed hogy vársz még vagy nem.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #78589 üzenetére
Ne komolytalankodjál már, nem Belgium volt a kiindulási ország: Received Shipment Shenzhen, China Az hogy belgiumi postai azonosítót kapott Shenzenben, nem teszi EU-s szállítássá.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #78591 üzenetére
Csak az EU-s szállításra írtam, hogy ez nem az volt. A szállítási mód ez ennél: Economy Shipping (Economy Int'l Postage) ami sajnos nem EU-s kategória.
Az hogy az item location az hazugság volt az egyértelmű és tényleg nem tudom hogy miért nem lép fel keményebben ez ellen az eBay, mert ha az van írva Item location: Middlesex, United Kingdom, akkor onnan várjuk, ezért vettük meg ezt. Ha Shenzen, China lett volna írva akkor nem vettük volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest