Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76110) rednifegnar válasza V/ (#76109) üzenetére


rednifegnar
senior tag

koszi, szerencsere ezzel nem kell szorakoznom mert most hogy megerkezett a total, igy van modom valtai szallitasi cimek kozott.
de, hogy ne legyen egyszeru a dolog nem tudok tovabb lepni. ket vasarlasom volt ma, mindketto ilyen kosaras tobb teteles. mindkettonel egy-egy eladonal tobb tetel. mindkettonel kulon request total.
meg is erkezetek a szamlak. ramegyek a pay nowra. bejon a fizetos kepernyo, bal felul hogy pp es alatta a tetelek, jobbra a confirm es pay. az egyiknel mukodik megnyomhato, ki is fizettem, a masiknal szurke, es bal oldalon azt szajkozza hogy Please continue to PayPal for your payment. oke ranyomok a continue gombra, feldob egy kis pp login ablakot. belepek erre az fogad hogy vegyek fel uj kartyat. de nem akarok, a meglevovel szeretnek fizeti. de nincs semmilyen opcio vagy tovabb lepes csak a kartya hozzaadas.
ha bezarom akkor ujra a szurke pay gomb fogad. probakeppen beirtam a hasznalt kartyam adatait, megnyomom a hozzadast, erre homokorazik kicsit, semmi hibazuzenet csak ujra ott vagyok hogy adjam hozza a kartyam. es ez ismetlodik. ha bezarom akkor megint csak nem tudok fizetni mert a confirm and pay gomb szurke es ujra a continuet nyomhatom, amire elojon a pp login ablak, vegtelen kor. nem tudom kifizetni. :Y
ilyenkor mi a tudo van? :O

A camera does not make art, the artist makes art.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.