Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72451) kabelmania27 válasza Frontiner (#72449) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Üdv!
Többen használják ebben a topikban a cb modemet probléma nélkül saját routerrel, box helyett kérhetsz médiacardot ha a tévében van CI+ modulfogadó és dvb-c mpeg4 tuner. Bekötéstől számított 14napon belül lemondhatod a szolgáltatást ha nem felel meg.

[ Szerkesztve ]

(#72452) F-ECT$ válasza Frontiner (#72449) üzenetére


F-ECT$
titán

A upc net sebességben szerintem jó, a connect box nem az igazi, de egy átlagos felhasználásra az is elég, ha meg mégse, akkor veszel egy wifi routert mellé.

A tv szolgáltatás is jó, de sajnos a horizon box se áll a helyzet magaslatán, viszont az is kiváltható egy media card-dal. (Persze így ugrik a visszanézés.)

Ha a mostani szolgáltatásod jó, akkor ne válts, vagy legalább előtte menj be a Digihez, hogy adjanak több netet ugyanennyiért :)

Dive ever, work never.

(#72453) blakey válasza Frontiner (#72449) üzenetére


blakey
félisten

Egyébként egy fórumon többnyire hibákról beszélgetnek vagy problémájuk van, gyere el hozzám és megmutatom, hogy mennyivel jobb a helyzet. :) Nálam soha, semmilyen hiba nem jött elő, tehát stabil volt a régi modem és az új CB is, a TV-vel nem volt gond és box helyett kérhetsz kártyát. Korábban volt 3 féle STB-m, Pace, Thomson, Cisco, mindegyik stabilan működött. Visszanéző meg van a Horizon GO app-ban is, nem kell/szükséges hozzá box. Azt viszont csak akkor fogod tudni, hogy nálad stabil vagy sem ha bekötik, van rá időd, hogy visszamond ha sok a hiba.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#72454) Frontiner válasza blakey (#72453) üzenetére


Frontiner
aktív tag

Igen, azt kihagytam, hogy SOHA (egyetlen lépcsőházi elosztó bedöglését leszámítva, amit 2 óra!! alatt javítottak) nem volt bajom a Digivel. Vannak még pro és kontrák az ügyben, átrágom még egy kicsit, 17 óráig van időm... :DD

 IPhone 11, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015 

(#72455) pjen válasza Frontiner (#72449) üzenetére


pjen
félisten

Azért árny oldala is van a UPC nek.Ahány Tv annyi box,vagy kártya,a DIGI szabadon osztható,ha mégis kell a box nem 1000Ft csak 300.Ami van előnye az a spiler és a visszanézés.Írom ezt úgy,hogy amióta van UPC azóta van nekem,de van DIGI is.

(#72456) Frontiner válasza pjen (#72455) üzenetére


Frontiner
aktív tag

Igen,tudok mindenről. Nagyon átnyálaztam mindent az elmúl napokban. 1 TV van a nappaliban, több nem is lesz.
Köszi srácok! :R

[ Szerkesztve ]

 IPhone 11, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015 

(#72457) 4Grider válasza Frontiner (#72449) üzenetére


4Grider
nagyúr

Én meg van 10 évet vártam UPC-sként, hogy végre megérkezzen a Digi. Amióta pedig betette a lábát, nagyon nem hiányzik a műsorvisszanézés (mert annyival jobb az optikán szolgáltatott gigás net havi 2200 Ft-ért) a felvételt meg megoldom a saját tv-mmel.
Arról nem is beszélve, hogy csak azért kapod azt a havidíj-ajánlatot, mert ott a Digi. Ha nem lenne, akkor ennek az ajánlatnak a másfél-kétszeresével számolhatsz. Ráadásul vannak apró betűs részek is a UPC-nél. Pl. az, hogy a második/harmadik tv-hez már fizetni kell a boxért/médakártyáért, mert az adásaik nagy része le van kódolva, így normális tv-khez is bérelned kell a UPC-től boxot/kártyát. Ennek ára pedig attól is függ, hogy a HD adásokat is akarod-e nézni a második-harmadik tv-n. A kábelen elérhető feltöltési sebességről pedig még nem is írtam...

(#72458) Frontiner válasza 4Grider (#72457) üzenetére


Frontiner
aktív tag

Mindennel tisztában vagyok. De mint írtam, 1 TV van. Tudom azt is ,hogy csak a Digi miatt ennyi a z ár, néztem netem 2X ennyibe kerül ha nem lenne ott Digi. A feltöltési sebesség meg annyira nem számít nekem (nem játszom,ritkán torrentezek).
De zárjuk is le a témát, mert nem akarok/akartam itt háborút szítani a 2 szolgáltató között. :)

[ Szerkesztve ]

 IPhone 11, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015 

(#72459) 4Grider válasza Frontiner (#72458) üzenetére


4Grider
nagyúr

Érdemes egyébként megismerni a UPC világát is, még az sem kizárt, hogy tetszeni fog. Nekem is csak hosszú évek alatt lett tőlük csömöröm, amikor rájöttem hogy csak a több pénzre hajtanak. Ezt viszont normális konkurenciával ellátott területen nem igazán tudják eljátszani.

(#72460) Watercolour válasza Frontiner (#72454) üzenetére


Watercolour
aktív tag

Ha UPC és bármelyik FTTH szolgáltató közül kell választani, véleményem szerint a következő kérdésben lehet összefoglalni a választás megkönnyítését:
Mi a fontosabb: a nagyobb és sokoldalúbb TV szolgáltatás, vagy a problémamentesebb (nagyobb sávszélesség, stabilabb, kisebb latency) internet?
Előbbi esetén egyértelműen UPC. Ha az utóbbi, akkor a UPC DOCSIS rendszere már eleve a technológiai különbségek miatt labdába sem tud rúgni az FTTH ellen.

Megjegyzések:
- Ebben persze kivételt képezhetnek területenként változó tényezők, minden szolgáltatónak vannak ideiglenes vagy elhúzódó problémákkal küzdő területei. Ezt maximum a környéken lakó ismerősöktől tudod megérdeklődni, akiknek tapasztalata van vele.
- Az, hogy a UPC-nél "szar" lenne az internet, nem igaz. Teljesen használható, és ha neked elég a sávszélesség (főleg felfelé), valamint ha esetleg előfizető- vagy területspecifikus hibát nem fogsz ki, valószínűleg a Puma 6 latency spikejait sem fogod érezni, max ki tudod mérni. Jóval dühítőbb a UPC Dual Stack Lite IPv6 implementációja, amellyel gyakorlatilag mindenki szív, akinél bekapcsolják a megváltozott MTU miatt.
- Én személy szerint a szolgáltatói eszköz képességeit nem veszem figyelembe, bridge módban használtam anno a Connect Boxot, és jelenleg a Digi ONT-jét is.
- Lehet megérné a Digit is felhívnod és megkérdezned, hogy náluk milyen más csomagok elérhetőek, amire válthatnál.

[ Szerkesztve ]

(#72461) zolee001 válasza Frontiner (#72449) üzenetére


zolee001
őstag

Nem tudom mi az a nagyon jo ajánlat de a DIGI-t senki nem veri ár/teljesitményben.

(#72462) Frontiner válasza zolee001 (#72461) üzenetére


Frontiner
aktív tag

Jelenleg 6025 Ft-ot fizetek Digifilmmel együtt, nélküle 5725. Az ajánalt a UPC-től a TV premium+felvevős box (ami ugye +1000 Ft a sima boxhoz képest)+300as net+a nemtom milyen telefon (de az amúgy sem érdekel) 6090 Ft-ért.

[ Szerkesztve ]

 IPhone 11, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015 

(#72463) zolee001 válasza Frontiner (#72462) üzenetére


zolee001
őstag

Ha magas ping.szakadozó net,kis feltölési sebesség valamint minden tv-hez külön set top box (jo pénzért) bejön neked akkor hajrá.
A tv felvételhez ha ragaszkodsz akkor pár db ezresért vannak népi kina termékei,vagy windowsos vagy egyéb pc sb stb

(#72464) blakey válasza zolee001 (#72463) üzenetére


blakey
félisten

Ez így nem állja meg a helyét, ha másik szolgáltatót szeretnél reklámozni akkor hajrá másik topikban. Nincs szakadozó netem és magas pingem, egy box vagy kártya 0 ft, szóval erről ennyit.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#72465) zolee001 válasza blakey (#72464) üzenetére


zolee001
őstag

Elég ha csak visszanézel a bejegyzésekhez,nem reklámozok senkit és semmit,saját tapasztalat mivel jelenleg is upc netröl kommentelek.
Annak viszont örülök ha neked hibamentesen müködik minden.

(#72466) Frontiner válasza zolee001 (#72463) üzenetére


Frontiner
aktív tag

Tényleg zárjuk le akkor itt és most a témát, mert nem ez volt a célom! Tisztában vagyok mindkét szolgáltató előnyeivel és hátrányaival.
Köszi mindenkinek a tanácsot, tapasztalatai megosztását! :R

 IPhone 11, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015 

(#72467) kali válasza zolee001 (#72463) üzenetére


kali
legenda

Ez így általánosságban közel sem igaz, a 7 - 8 ms válaszidő számomra még teljesen elfogadható, szakadozás nálam nincs, stabil a net.
Én is szidhatnám DIGI-t, hogy mennyi gondom volt ott például a digitális tévével - mert jellemző volt, hogy éjszaka vagy hajnalban fekete kép fogadott és többségében még csak nem is területi hiba volt, hanem jobbára országos, mert ha én tapasztaltam a fővárosban, akkor általában Miskolcról és más helyekről is jelezték a topikban -, de döntse el mindenki maga, hogy mit választ, viszont ne úgy, hogy csak a rossz kapcsán általánosít és a jót nem nézi.
Problémák minden szolgáltatónál vannak, amik lehetnek területi, eszközi, vagy akár ügyintézői is, de attól még nem feltétlenül általánosak.
Részemről az tényleg elmond mindent, hogy itt a bejárati ajtó előtt a DIGI kábele is, de nem az jön be a lakásba. (Jó ideje nem köti már hűség a UPC előfizetést.)

[ Szerkesztve ]

(#72468) blakey válasza zolee001 (#72465) üzenetére


blakey
félisten

18 évet "visszanéztem", azóta van UPC-m, szerintem bőven elég ahhoz, hogy véleményem legyen a stabilításról. Fontos, hogy ha valaki váltani szeretne, és történetesen erre a szolgáltatóra akkor csakis a saját területén bizonyosodhat meg arról, hogy jó-e a szolgáltatás vagy sem és nem az itt olvasott hibákból, mert valljuk be, hogy az nem általános, én is tudnék írni rosszat a Digiről, T-Home-ról, de nem megyek a topikba, mert tisztában vagyok vele, hogy bizony van olyan hely, körülmény ahol tökéletesen működik.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#72469) Sanyaaa26 válasza blakey (#72464) üzenetére


Sanyaaa26
senior tag

Látom kicsit a upc felé húzol, a tv adással teljesen meg vagyok elégedve, viszont 3 hete megy velük a telefonálgatás.
Egy kábelcsere az ingatlanig 2 évi könyörgésembe került, most a harmadik szerelő járt itt ő cserélt boxot.
Az aranyos kis ügyintéző hölgy szerint a -9 -8 jelszint még jó, tegnap a szerelő azt mondta hogy ez így nem az, annyi kellene hogy az oszlopon lévő erősítőn kicsit állítanak.
Most erre várok, látod posztoltam hogy connect boxnál milyenek csere után az értékeim, örülök hogy nálad ez rendben van. Viszont zeng az internet arról hogy mekkora trágyák ezek a boxok, ezek után nem tudom hogy lehet ajánlani egy szolgáltatót, nem tudom 10 ből hány ember köpködne erre a boxra.
Meglátom ha megfelelőek lesznek a jelszintek is produkálja e ezt a hibát, modem üzemmódban van.

(#72470) blakey válasza Sanyaaa26 (#72469) üzenetére


blakey
félisten

Látom kicsit a upc felé húzol, - ha valami jól működik és nem írok róla rosszat akkor húzok valamerre? Ez nagyon rossz látásmód.

Egy kábelcsere az ingatlanig 2 évi könyörgésembe került, most a harmadik szerelő járt itt ő cserélt boxot. - erről én nem tudok mit írni, nálam 2 nap alatt megoldották amikor egy rágcsáló megrágta a földkábelt.

Az aranyos kis ügyintéző hölgy szerint a -9 -8 jelszint még jó, - fogalmazzunk úgy, hogy nem rossz, de ehhez ki kell fognod egy valóban szakembert aki lelkiismeretesen végigmegy a dolgokon. Neked, mint ügyfél nem hisznek, maximum utánanéznek és nyomják a sablonszöveget.

Most erre várok, látod posztoltam hogy connect boxnál milyenek csere után az értékeim, örülök hogy nálad ez rendben van. Viszont zeng az internet arról hogy mekkora trágyák ezek a boxok, ezek után nem tudom hogy lehet ajánlani egy szolgáltatót, nem tudom 10 ből hány ember köpködne erre a boxra. - nem érdekel, hogy hányan köpködnék, én megoldom, megoldatom a problémámat, szerintem te is vagy bárki akinél rossz a net és idejönne hozzám egyből megváltozna a véleménye és a szomszédok szintén nem panaszkodnak, mindenkinél jó és még senki nem ment át a Digihez, pedig behúzták idén a kábeleket.

Meglátom ha megfelelőek lesznek a jelszintek is produkálja e ezt a hibát, modem üzemmódban van. - nálam minden letöltés 0/38 illetve 41-42 a feltöltés

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#72471) Sanyaaa26 válasza blakey (#72470) üzenetére


Sanyaaa26
senior tag

Kiváncsi lennék egy pingplotteres teszt nálad mit hozna, nekem épp az imént volt egy 1500ms tüském, ami egy átlag felhasználásnál talán nem is gond, de a játék kivág.

(#72472) viktorhu válasza Frontiner (#72449) üzenetére


viktorhu
veterán

Nem tapasztalnál problémát, egyedül a feltöltésed lenne lényegesen kevesebb a mostaninál (max 22 mbit/s), a diginél meg várhatóan legkésőbb jövőre meglesz az optika az 1000/200-as csomaggal Nálatok is.

Külföldi oldalak / szolgáltatások (amik nincsenek a bixre bekötve mint pl. a google meg a microsoft meg ilyen nagyobb nemzetközi cégek) gyorsabban és megbízhatóbban mennek upc-s netről, mint digisről, más előnyöd nem lenne a UPC-vel - Neked kell mérlegelned, mi a fontos.

(#72473) Frontiner válasza viktorhu (#72472) üzenetére


Frontiner
aktív tag

Meggyőztetek, nem váltok, maradok Digis :)
De ne legyen harag, respect! :R

 IPhone 11, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015 

(#72474) Sanyaaa26 válasza Frontiner (#72473) üzenetére


Sanyaaa26
senior tag

Én két évig voltam digis, panelban, soha semmi bajom nem volt velük, bedobták az ethernet kábel, be a koaxot a tévének, és ennyi. Nem még box, meg media card mindenhez, az árukról ne is beszéljünk, verhetetlen

(#72475) blakey válasza Sanyaaa26 (#72471) üzenetére


blakey
félisten

"Átlagfelhasználó" vagyok, itthonról dolgozom napi 100-200GB anyag mozgatásával, na nekem ezt évek óta stabilan viszi, gyerekek játszanak, Cisco epc3925-tel (megvan tartaléknak) néha voltak 100-200ms-os ugrások de állítólag a CB óta nincs, hogy mi igaz ebből, nem tudom.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#72476) blakey válasza Frontiner (#72473) üzenetére


blakey
félisten

Egyébként beleolvastam a Digis topikba, na ha te itt megijedsz a panaszoktól akkor én is ott. :) Szóval érdekes dolgokat lehet ott olvasni.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#72477) Kovbob


Kovbob
senior tag

Üdv!
Berettyóújfaluban vannak tapasztalatok a UPC-vel? Főként stabilitásra gondolok, hogy kell-e félni attól, hogy megszakad az internet, vagy tv. Valamint hozza-e álltalában a kínált sebességet, vagy többnyire azért nem?

(#72478) headhunter válasza Kovbob (#72477) üzenetére


headhunter
addikt

(#72479) Kovbob válasza headhunter (#72478) üzenetére


Kovbob
senior tag

Köszönöm :R

(#72480) gg72


gg72
veterán

Az mitől van, hogy tegnap kora este óta gyakorlatilag nulla felé tendál a feltöltési sebességem? A hálózati beállításokon nem változtattam, a routert (modem üzemmódban van) tegnap újra indítottam, akkor utána egy darabig jó volt, de ma reggel újra ez fogadott:

(#72481) csabi63 válasza gg72 (#72480) üzenetére


csabi63
senior tag

Nálam van, amit tőled elvettek. :)

(#72482) gg72 válasza csabi63 (#72481) üzenetére


gg72
veterán

Ez engem nem nyugtat meg. :D Akkor hibabejelentes lesz belőle...

(#72483) kabelmania27 válasza gg72 (#72480) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Milyenek a modemértékek?

(#72484) gg72 válasza kabelmania27 (#72483) üzenetére


gg72
veterán

Csak szombaton leszek otthon, de ha megmondod azt hol nezzem meg, belinkelem majd.

#72485: asszem a legujabb connect box

[ Szerkesztve ]

(#72485) kabelmania27 válasza gg72 (#72484) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

192.168.100.1 címen belépsz a modembe az eszköz alján található jelszóval utána a haladó beállítások menüpont hálózat állapota menüponton belül megnézed a letöltési és feltöltési értékeket.
Vezetékes kapcsolattal mérj a http://sebesseg.upc.hu/ oldalon.

[ Szerkesztve ]

(#72486) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Sziasztok!

Nem vagyok UPC-s de most lattam a teveben, hogy 1499 forintert is van mar TV csomag. Kivancsisagbol felneztem a weboldalukra es ott 5000 forint volt a legolcsobb tv csomag. Hogy is van ez akkor?

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#72487) haxiboy válasza KubanitoS (#72486) üzenetére


haxiboy
veterán

Gondolom 1500 forinttól...mindenből a legnagyobb csomag a legkissebb TV-vel ? :U

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#72488) Toth_Jani válasza haxiboy (#72487) üzenetére


Toth_Jani
őstag

Az úgy lehet, mert nekem a Comfort csomag havi 2500.

(#72489) unicumnext válasza KubanitoS (#72486) üzenetére


unicumnext
aktív tag

Szia!

Ami a tv-ben megy az upc direct. Az a tányéros upc, másik honlapja van.
[link]

(#72490) mattheus


mattheus
őstag

Sziasztok!

Van egy Compal márkájú Connect Box-os modemem. A jelenlegi csomagom 500 Mbps, ami vezetékes kapcsolat esetén megközelíthető (400-500 Mbps), míg vezeték nélküli módban jellemzően 60-70 Mbps (talán csak 1-2 alkalommal sikerült 200-300 MBps-t mérnem, mikor 1-2 méteren belül voltam.

Mivel sem a sebességgel, sem a megfelelő WiFi jelerősséggel nem igazán vagyok megelégedve, elkezdtem gondolkodni azon, hogy egy másik routert kötnék rá, tehermentesítve / "megszüntetve" a jelenlegit, bízva abban, hogy vezeték nélküli módban jobb lefedettséget és sebességet kapok.

A beállítások menüpontban találtam olyan opciót, hogy Modem / Router mód. Feltételezem nekem a Modem mód kell, így akkor a Connect box jelenlegi szerepét teljes mértékben az új router fogja átvenni. Ezt jól gondolom ?

Van esetleg ebben további buktató amiről érdemes tudnom? Van ezzel kapcsolatban valahol beállítási segédlet ?

Jelenleg az időm többségében online Szimulátor versenyeken is indulok, ahol minimum NAS 2-es kapcsolattal kell rendelkeznem. Ebben a felállásban ez nem lesz rosszabb? Mire kell odafigyelnem ?

Köszönöm előre is!

(#72491) adika4444 válasza mattheus (#72490) üzenetére


adika4444
addikt

Hali!

500 Mbps-os nethez azért már normális router kell, például Archer C5 vagy ASUS AC66U B1.

Nem lesz rosszabb, sőt még javulásra is számíthatsz, de a CB PUMA6 hibáit azért ez nem fogja megoldani, bár a leírtakból úgy tűnik, hogy te ezeket nem érzékeled. Normális routerrel és ellenoldallal pedig elég jó sebességeket lehet elérni.

üdv, adika4444

(#72492) mattheus válasza adika4444 (#72491) üzenetére


mattheus
őstag

Igen, azt én is látom, hogy jobb lenne váltani, de jó lenne egy kis segédlet ahhoz, hogy jól csináljam a dolgokat.
De gondolom "csak" annyit kell tennem, hogy modem mód bekapcsol és akkor majd az új router veszi át az összes feladatot a beállítás után (SSID, Password stb.), az IP címek kiosztásától kezdve a WiFi át mindent......

Van valami buktató még ebben a sztoriban ? Egyébként Asus Blue Cave Routert tervezek venni, mert nem szeretem a hagyományos, sok antennás szörnyetegeket.....

[ Szerkesztve ]

(#72493) woodworm válasza mattheus (#72492) üzenetére


woodworm
veterán

Azon a NAS 2 kapcsolaton majdnem elbuktam álmos fejjel, kellett egy kis idő mire leesett a tantusz. Beállításokat ugyanazokat kell elvégezned, mint bármelyik router esetén. Wifi ssid, jelszó, belső címek fixálása a port forwardhoz, a játékhoz szükséges portok átirányítása a játékgéphez. Ha szükséges a qos beállítása, prioritást adni a játéknak.
Egyébként modem módban ki tudod kerülni a routert, ha nem szükséges az elérése a belső hálózaton. A modemről közvetlenül 3 kapcsolat engedélyezett, kábellel összekötve a modemmel a gép biztosan publikus címet kap.
Nagyon kevés információ van arról a routerről, a belső antennáival lehet nem sokkal lennél előrébb, mint most.

(#72494) mattheus válasza woodworm (#72493) üzenetére


mattheus
őstag

Tesztek alapján azért eléggé gyors ez a modem (LINK) , szerintem mindenképpen jobban kellene működnie teljesítmény terén, mint a jelenleg.

Ez mit jelent egészen pontosan ? "A modemről közvetlenül 3 kapcsolat engedélyezett, "
A NAS 2-es állapotom nem lesz rosszabb így ?

Köszönöm!

(#72495) woodworm válasza mattheus (#72494) üzenetére


woodworm
veterán

Nem NAS, hanem NAT Type 1,2,3.
Modem módban közvetlenül a modemre csatlakozó eszközök kapják a publikus ip-címet, maximum hármat. Így nincs szükség port forwardra és garantált a "nat type 1", viszont csak a saját védelmükre számíthatnak és nem látják a többi eszközt az otthoni hálózatban. Ha a routerre csatlakoztatod, akkor mindenképpen be kell állítani a port forwardot vagy bekapcsolni az upnp-t.

(#72496) Apaxp válasza mattheus (#72490) üzenetére


Apaxp
senior tag

Nem nagyon értek hozzá, de vezetéken új router sem fog többet adni mint ami most neked van. Wifi kapcsolatodat meg router vásárlás előtt próbáld meg 5ghz-re kényszeríteni és ott sebességet mérni. 2,4ghz-n a 60-80Mbps jó eredmény.

[ Szerkesztve ]

Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint

(#72497) Schaf válasza ztsoft (#72423) üzenetére


Schaf
tag

Az egy dolog ha el fejlesztenek...

De mondom érdekes módon csak az un "prod" verziókkal van ez a gond.

Ha archív apk-ból visszatesz az ember egy régebbi verziót akkor semmi gond.

Ezekkel a verziókkal a "külső meglenítő nem támogatott" hibaüzenet sem jön...

Azt gondolom valaki esetleg felébredt a UPC-nél, és kezdik tiltani az Androidos boxokat amik HDMI kimenettel akár a UPC szar boxát is kiválthatják ha valaki előfizető?

Lásd pl van előfizid de nem akarsz 3 boxot fizetni a lakásodban... Veszel 2 boxot, adsz nekik netet és a HorizonGo-val már ki is váltottad a plusz boxokat...

"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."

(#72498) 4Grider válasza Schaf (#72497) üzenetére


4Grider
nagyúr

Nekem első pillanatban ez volt a tippem. Csak azért nem írtam, mert nem hiányzik hogy megint megkapjam, milyen rosszmájú vagyok...

(#72499) KubanitoS válasza unicumnext (#72489) üzenetére


KubanitoS
veterán

Meg is van, köszönöm! Ahogy nézem a 3. hónapig 1490 ft minden előfizetés ott, utána drágul minimum a duplájára. :DDD

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#72500) blakey válasza Schaf (#72497) üzenetére


blakey
félisten

Azt gondolom valaki esetleg felébredt a UPC-nél, és kezdik tiltani az Androidos boxokat amik HDMI kimenettel akár a UPC szar boxát is kiválthatják ha valaki előfizető? - nem hinném hiszen amikor megjelentek a boxok akkor nem működött külső kijelzővel és ha nem tévedek tavaly óta engedélyezett. Nincs különösebb ok a tiltásra hiszen rákötsz egy számítógépet a TV-re és mári működik. Azért fejlesztik az app-ot, hogy használják is. Nem látom, hogy szándékos lenne a dolog, nálam mindegyik boxon jól működik. Ma is megnézem, hogy milyen, tudtommal a legfrissebb van fent.

Lásd pl van előfizid de nem akarsz 3 boxot fizetni a lakásodban... Veszel 2 boxot, adsz nekik netet és a HorizonGo-val már ki is váltottad a plusz boxokat... - ezek már összeesküvés elméletű dolgok, nem kell ennyire túlgondolni a dolgokat. 3-ik TV esetében ingyen csatornák is vannak és ha nincs app akkor egy HDMI kimenetes netbook is megoldás ha valóban úgy lenne ahogy írod.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.