Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82001) kezo0 válasza gduck (#81999) üzenetére


kezo0
addikt

Ne feledkezzünk meg az esetleges korlátozásokról sem: jelenleg a műsorvisszanézővel nem mindent lehet visszanézni, és bizonyos csatornákon pl. nem lehet áttekerni a visszanézett műsorban a reklámblokkokat. Ha ehhez hasonló korlátozások lesznek a távoli szerverről visszanézhető „felvételekben”, akkor jól nézünk ki... Nem beszélve annak a távoli szervernek a várhatóan nem 100%-os rendelkezésre állásáról. Ezért is szeretem jobban a helyi tárolóra történő műsorrögzítést.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#82002) zoli62 válasza Beniii06 (#81958) üzenetére


zoli62
addikt

Nos a földrajzi területek listájából kiderül,.hogy sok kisebb nagyobb város eleve kimarad a Vodafone TV szolgáltatásból.

(#82003) kapasz


kapasz
tag

A Vodafone UPC közös ügyfelek most már ingyen beszélnek UPC vezetékesről Vodafone irányokba?

(#82004) zoli62 válasza tomp (#81966) üzenetére


zoli62
addikt

Arról nem beszélve, hogy Telekom VDSL2 terület miért akadálya a Vodafone TV-nek?

(#82005) bunddog válasza cof (#81987) üzenetére


bunddog
tag

Persze, ott keresgettem elég sokáig, csak a képet csináltam telóról. De ott sincs lehetőség a bekapcsolásra.

(#82006) theooracy


theooracy
aktív tag

Üdv Urak. Kérdésem annyi lenne, hogy normális-e az, hogy az 500-as net mostanában olyan 110-150 Mbps-al jön? Év végi csúcs? Régebben, amikor 300-asra váltottam, szépen jött is annyival kábelen. De egy ideje, ugyan olyan felhasználási feltételek mellett lecsökkent erre az értékre. Kb. egy hónapja 500-as előfizetésem lett, de semmivel sem gyorsult a letöltési sebesség. A feltöltés rendben van. Várjak január elejéig, mikor beáll a normális forgalom és akkor nézzem? :F

(#82007) Kicsirics77 válasza theooracy (#82006) üzenetére


Kicsirics77
veterán

Most mértem neked egyet,493 lefelé,szerintem 1221 aztán nézess rá a boxra.Mondjuk ha wifin méred az nem mérvadó,csak kábelen mérd.

[ Szerkesztve ]

.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--

(#82008) theooracy válasza Kicsirics77 (#82007) üzenetére


theooracy
aktív tag

Köszi. :R Persze, egyértelmű, kábelen mértem. Január elején bejelentem.....
(Most rámértem az UPC sajátján, kivételesen 194.5 Mbps-al "hasít"...)

[ Szerkesztve ]

(#82009) gduck válasza kezo0 (#82001) üzenetére


gduck
addikt

Igen, de ha egy tuneres lesz a box (jó lenne tudni pontosan, hogy melyik Vodafone TV boxot kapjuk), akkor csak ez a megoldás az egyidejű tévézésre és felvételre.

Na meg persze nagy kérdés, hogy meddig fogja bírni a DVB-C. Mert szerintem nem tévedek nagyot, ha azt mondom hogy ebből végül IPTV lesz. Csak kérdés hogy mikor. Lehet nem a közel jövőben, de valamikor tuti.

[ Szerkesztve ]

(#82010) gduck válasza theooracy (#82008) üzenetére


gduck
addikt

100 a garantált, ha jól emlékszem. Szerintem nem fognak foglalkozni vele.

Nálam általában 400, de szokott olyan is lenni, mint épp most is: 50-80/22... :(

[ Szerkesztve ]

(#82011) tomp válasza kezo0 (#82001) üzenetére


tomp
félisten

"Visszatekinthető, illetve a rögzített műsorok elérhetősége az egyes tartalomszolgáltatók tartalom megjelenítéséhez fűződő jogaihoz igazodnak. Utólag lejátszott műsorok a Felvételfunkcióval nem rögzíthetők, kizárólag épp műsoron lévő tartalom vagy a közeljövőben műsoron lévő tartalom rögzíthető"

Mekkora poén lenne ha majd a Forma 1-et nem rögzíthetjük de ugye visszanézni sem tudjuk majd. Vodafone által lennénk rákényszerítve a torrentre. :DDD

(#82012) anglergab válasza tomp (#82011) üzenetére


anglergab
addikt

Az IPTV-s rögzítés valószínűleg csak távoli szerveres lesz. Tehát olyan mint a Műsorvisszanéző, csak hosszabb ideig megőrzik és mindenki a saját felvételeihez fér hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#82013) tomp válasza anglergab (#82012) üzenetére


tomp
félisten

Távoli szerveren történik a rögzítés igen. 90napig tárolják utána törlődnek. Össz tárhely az ügyfélnek 90órányi felvétel lesz. De az ÁSZF szerint csak a műsorszolgáltató(csatorna) által engedélyezett műsort rögzítheted!

(#82014) gduck válasza tomp (#82011) üzenetére


gduck
addikt

Nem értem, hogy magáncélra történő felvétel miért baj, főleg ha pl. csak megnézhető és nem letölthető.

Bár én már attól is a falra mászok, amikor valami műsorban elmossák a pólón látható feliratot. Nehogy má ingyen reklám legyen. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#82015) theooracy válasza gduck (#82010) üzenetére


theooracy
aktív tag

Igen annyi, de azért rápróbálok. Volt már ilyen gondom régen, kijöttek és még a ház előtti oszlopon levő erősítőt is kicserélték.... Utána jó volt egy darabig. Hátha jutnak valamire most is. Ha meg nem tudják biztosítani ezen a területen az előfizetéshez megfelelő sebességű szolgáltatást, akkor meg miért erőltetik azt az emberre?..

(#82016) tomp válasza gduck (#82014) üzenetére


tomp
félisten

Pár hete Mediacardon volt megint "A műsorrögzítést a szolgáltató nem teszi lehetővé" üzenetem. NatGeo HD-n... Simán meglépik ezt IPTV-n...
A csatornák számára az online műsornézés, digitális rögzítés, online visszanézés konkrétan az apokalipszis. Nincsenek felkészülve rá így lassan 2020-ban...
Marad a HDCP Remove eszköz és egy androidos box a HDMI felvételhez ha azt akarjuk, hogy tartósan megmaradjon a felvétel. Vagy ha nem tudjuk rögzíteni de úgyis nézzük...

(#82017) Amazonas válasza tomp (#82016) üzenetére


Amazonas
senior tag

Előrebocsátom, hogy nem vagyok jogász (csak olyan laikus, aki munkájából kifolyólag megírt/megszövegezett már pár szerződést, és ennek kapcsán bőven volt kapcsolatban jogászokkal), de szerintem ennek inkább szerzői-/sugárzási jogi, mintsem felkészültségbeli akadálya van, illetve, gondolom, attól is függ, hogy melyik csatorna(csoport) mit és hogyan tárgyalt le a UPC-vel.
Néha, egy-egy műsor (jellemzően filmek) esetén még a viszonylag "engedékeny" csatornák is kötve vannak szerintem az adott forgalmazóval megállapodott feltételekhez.

@gduck: magáncélra történő felvétel, ha pl. csak megnézhető az kvázi majdnem ugyanaz, mint a letölthető, nem? :)
Pólófelirat: Képzeld magad a csatornák helyébe, akik sokszor vagyonokat fizetnek a műsorterjesztésért. Te hirdetnél bármit is ingyen az értékes műsoridődben, miközben egy ilyen megjelenésért is szép összegeket leakaszthatnál? :) Arról nem is beszélve, hogy védjegyoltalmi szempontból még fordítva is elsülhet a dolog, és egy idióta cég egy dörzsölt jogásszal karöltve még a csatornát is perelheti, hogy az ő termékével akarja eladni a műsort...

[ Szerkesztve ]

(#82018) gduck válasza Amazonas (#82017) üzenetére


gduck
addikt

Ezek a jogi dolgok... :)

(#82019) Toth_Jani válasza tomp (#82016) üzenetére


Toth_Jani
őstag

Ezt már 10 éve az Invitel is meglépte, ott 10 óra volt felvehető, és ugyanígy tiltották a saját célú felvételt is néhány műsor esetén.

[ Szerkesztve ]

(#82020) lszlogal válasza Toth_Jani (#82019) üzenetére


lszlogal
senior tag

Akkor a Telekom gondolom azért tudja rögzíteni az összes műsort, mert a box HDD-jére rögzül az. Maga a céleszköz rögzít, nem a server.

(#82021) pjen válasza Toth_Jani (#82019) üzenetére


pjen
félisten

Érdekesek ezek a jogi problémák A DIGI nél azt veszek fel amit akarok,szabadon felhasználhatom.

[ Szerkesztve ]

(#82022) kabelmania27 válasza theooracy (#82006) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Üdv!
Modem oldalán haladó beállítások hálózat állapota menüpontból másold ki a letöltési és feltöltési értékeket, amennyiben nem találsz modem üzemmódot my upc oldalon vagy 1221-en kapcsoltasd ki az ipv6-ot.

(#82023) trinitronka válasza kabelmania27 (#82022) üzenetére


trinitronka
tag

Nekem is ez a probléma, nincs modern üzemmód, my upc oldalon meg az istennek sem találom a kikapcsolás lehetőséget, 1221 nem veszi fel.

Honor play

(#82024) Gondics


Gondics
csendes tag

Lenne egy kérdésem a Connect Box-on nézett jelszintekkel kapcsolatban. A letöltési csatornáknál mind a 15 csatorna jelszintje nyár óta megy felfelé. Nyáron 2-3 dBmV volt, ősszel 5-6 dBmV ma meg már 9 dBmV lett. Nem tapasztalok hibát se a tv se az internetben, de ez miért van? Kinti hőmérséklet függő? Meddig mehet fel hibamentességig? Az SNR stabilan minden csatorna 38 dB. A feltöltési csatornáknál 40-42 dBmV ami szintén stabilan ennyi nyár óta. Csak ez elsőnek írt jelszint megy felfelé folyamatosan. Ráadásul a bejövő koaxon egy 3DSS2 spiltter van, ami 4.1 dB-t csillapít a connect box és a tv felé is. Továbbá 1 éve a szerelő berakott ez elé az IN-be egy 3 dB-s csillapítót. Ezt kivéve már 12 dBmV a jelszint, így bent hagytam és a 3DSS2 splittert is. Nem túl magy jel jön be a házba? Ha ezek nem lennének akkor 3+4.1 dB-vel lenne még több a jel. Van teendőm? A jel meddig mehet fel? Keressek nagyobb csillapítású splittert? Melyik dB érték mennyi lehet min-max hibamentesen? [kép]

(#82025) kabelmania27 válasza Gondics (#82024) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Nincs teendőd, nem kell osztót cserélni, légkábeles övezetben télen magasabbak a letöltési értékek. Azért magasabb a letöltés mert hidegebb van. Lehet azért van így beállítva a környéken a hálózat, hogy nyáron ne akadjanak a tv csatornák.
-6 os érték alatt már akadhat a net, CB modem szereti a pozitív értéket, UPC előírás szerint 10 a max, de a gyakorlatban felette sem fog akadni.
Ha nem lenne osztó és csillapító 15körüli lenne a letöltési érték, amennyiben nincs tévé előfizetés csillapítót szoktak bekötni ha 10felett vannak az értékek.
12-es értékkel sem fog megszakadni a kapcsolat, nyáron nem lesz szükség csillapítóra.
Valószínű közel vagy ez erősítőhöz, előfordul hogy erősebb a jel de olyan is hogy határeset.
Jobb eset, hogy a feltöltés alacsony és a letöltés magas mint fordítva.
Tévén milyen a jelerősség és a minőség?

[ Szerkesztve ]

(#82026) Gondics válasza kabelmania27 (#82025) üzenetére


Gondics
csendes tag

Cisco box. diagnosztikai menüben (menü gomb 1789) ott a minőség mindegyiken 100%, a jelszint 85% pár csatornán és 92% a többi csatornán.
Ha így jó, akkor nem piszkálom! thx

(#82027) Td48Vii válasza theooracy (#82008) üzenetére


Td48Vii
csendes tag

Az 500/22 kábel most épp 160/22 nálam is, ez most ilyen, a szokásosnál nagyobb lehet a terhelés:

(#82028) cocka válasza tomp (#81998) üzenetére


cocka
veterán

Ennek az appnak jelen pillanatban mi értelme van? Hogy lehet használatba venni, ha még senki sem kapott hozzá logint?

(#82029) Toth_Jani válasza cocka (#82028) üzenetére


Toth_Jani
őstag

Gondolom ugyanaz mint az új OTP appnak, csak a dolgozok tesztelhetik zárt körben.

(#82030) tomp válasza cocka (#82028) üzenetére


tomp
félisten

Nyilván a dolgozók már használják! Nekik került fel.

(#82031) theooracy válasza trinitronka (#82023) üzenetére


theooracy
aktív tag

My UPC oldalon nincs kikapcsolási lehetőség. :( Csak telefonon. (már, ha felveszik...)

(#82032) Donki Hóte


Donki Hóte
veterán

Bocsánat a hülye kérdésért, ha nem jó topikban kérdezek, akkor mondjátok meg, hogy hol kérdezzek.

Ma este azt írta ki a TV-re a box, hogy korhatáros tartalom, ha nézni akarom, akkor adjam meg a PIN kódot. Sose láttam még ilyet, nem a Hustler csatornát akarom nézni, hanem csak az AXN-t.

Milyen PIN kódot kell ide beírni?

Korábban nem adtam meg semmilyen PIN kódot, nem kértem, hogy bármilyen csatornát szülőzárral lássanak el, nem is értem, hogy mi ez :Y

Én vagyok az előfizető, 18 éves már (nagyon régen) elmúltam, mit lehet ilyenkor tenni :F

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#82033) Intruder2k5 válasza Donki Hóte (#82032) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Az alap PIN kód szerintem 0000, de a szülői felügyeleti beállításokban kikapcsolható ez a funkció. Alapból viszont a szolgáltató köteles bekapcsolni, ezt törvény írja elő számára. Lehet reset-elted a box-ot, és azért állt vissza erre az alapbeállításra?

[ Szerkesztve ]

(#82034) Donki Hóte válasza Intruder2k5 (#82033) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Köszi szépen, tényleg 0000 volt a PIN kód, le is tiltottam ezt a szülői zár dolgot.

Remélem, hogy egy áramszünet nem fogja visszakapcsolni.

Amúgy meg BUÉK mindenkinek!!!

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#82035) sznandi77


sznandi77
csendes tag

Tudom, hogy nem egy nézet csatorna, de a TvPolonia műholdas elosztása elköltözött, sajnos a UPC-nek nem sikerült értesülnie róla. Így nézhetjük az elköltöztünk műholdon ide és ide ábrát.

(#82036) Beniii06 válasza sznandi77 (#82035) üzenetére


Beniii06
őstag

Műholdas UPC Direct szolgáltatással kapcsolatos kérdések.
UPC Direct (műholdas TV)

"Got any other secret weapons?"

(#82037) woodworm válasza Beniii06 (#82036) üzenetére


woodworm
veterán

Nem tévedt el. A upc directnél nincs ilyen csatorna a csomagban.
Most már itt sincs.

[ Szerkesztve ]

(#82038) Beniii06 válasza woodworm (#82037) üzenetére


Beniii06
őstag

Akkor sry. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen csatorna, illetve nem rémlik, hogy itt a topikban egyszer is olvastam volna róla. Pedig a csatorna kiosztásos pdf-ben benne van. [link]

"Got any other secret weapons?"

(#82039) kenwood válasza kezo0 (#82001) üzenetére


kenwood
veterán

Sajnos ezek a korlatozasok abszolut nem a szolgaltato miatt vannak,ok csak a bugokert felelosek.
A csatornak,hirdetok keptelenek egy olyan uzleti modellt kidolgozni, ahol korlatozas nelkul mukodhet a visszanezes.
Technikailag semmi akadalya nincs annak, hogy az osszes csatorna egy honapra (vagy akar evre) visszamenoleg elerheto legyen korlatozas nelkul.

Sot,meg annak se, hogy mondjuk hazaersz 15 perccel a meccs kezdete utan,es ugy tekered vissza az elejere, hogy nem utemeztel be korabban rogzitest.(valoszinuleg ezt fogjak a leghosszabb ideig,talan orokre blokkolni)

A technologia mar a 2010-es evek elejen adott volt, de meg mindig ott tartunk, ahol.
Pedig ezt a fajta,teljesen ip alapu felhasznalast sokkal jobban lehet monitorozni,mint a "
sima" tvt, teljesen indokolatlanul ragaszkodnak a regi szar felallashoz.

Ezt a 90 oras rogzitesi limitet nem ertem.
Gondolom a serverre torteno rogzites arrol szol,hogy a felhasznalo megjeloli a start es az end potokat az adott musorban, ami nehany byte az adatbazisban.
Minden mast eleve tarol a szolgaltato, igy nem ertem,minek barmilyen idolimit.

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#82040) Gondics válasza kabelmania27 (#82025) üzenetére


Gondics
csendes tag

Valóban közel vagyok az erősítőhöz. Ház előtti oszlopon van. [kép]

(#82041) tomp válasza Amazonas (#82017) üzenetére


tomp
félisten

de szerintem ennek inkább szerzői-/sugárzási jogi, mintsem felkészültségbeli akadálya van, illetve, gondolom, attól is függ, hogy melyik csatorna(csoport) mit és hogyan tárgyalt le a UPC-vel.
Persze de ezekkel a jogokkal csak azt érik el, hogy az ember letöltse torrenten azt a műsort... Gyakorlatilag kényszerítik az ügyfelet. De ha ez nekik így jó hát legyen. Én örömmel fogom letölteni...

(#82042) kenwood válasza tomp (#82041) üzenetére


kenwood
veterán

Igazabol nem,mert baromi kevesen vannak,akik tv musorokat napi rendszeresseggel torrentrol toltenek le. (par szaz/ezer,mikozben tvt meg mindig milliok neznek)
Az ember alapvetoen lusta,es turelmetlen, rovditavon meg a teljes time shift sem okozna komoly csokkenest a megtekintett reklamok szamban.
Egesz egyszeruen azert,mert hiaba eleg annyival kesobb elkezdeni nezni a musort, amennyi a reklamok hossza,es mar at is tudnad tekerni, az egeszet. nem elsz a lehetoseggel.

Ha 8-kor kezdodik egy musor, akkor te nehogymar csak 8:40kor kezdhesd el nezni.,az nem szamit,hogy a vege ugyanakkor lehetne. Szamtalanszor lattam mar olyat,hogy a rogzitett musorban lement az osszes reklam,mert annyi esze nem volt az elofizetonek,hogy attekerje :DDD

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#82043) bbsofficial


bbsofficial
tag

Sziasztok,

Újra kicsit elegem lett ebből a szolgáltatóból, ki volt írva, hogy jan. 2 a fizetési határidő, elektronikus átutalási határidő 12.30. Gondoltam ez csak az átutalásra vonatkozik, én tegnap befizettem kártyával.

Most akkor elkéstem a befizetéssel?
(gondolom az még normális, hogy még mindig pirossal fizetendőnek jelzi...)

Ha személyesen ma befizetem az még jó? Vagy az már nem tartozik az ePack-hez?

(#82044) tomp válasza kenwood (#82042) üzenetére


tomp
félisten

Tegyük fel megy a tv-ben a Forma-1/foci/Olimpiai szám vagy megnyitó/záró/egyéb sport amit nem tudsz nézni mivel dolgozol. Mit csinálsz? Felvételt állítasz be.
Ellenben a "modern" technikán felvételt állítanál de közli a box, hogy nemnem. Tilos a felvétel készítése. Oké. Miután hazaérsz munkából torrenten letöltöd és megnézed.
Legális felvétel visszanézése vs. torrenten való letöltés

(#82045) kenwood válasza tomp (#82044) üzenetére


kenwood
veterán

Ertem.
Es mi a kerdesed,vagy mit szeretnel ezzel mondani,cafolni?

Mert ugye en a napi rendszeressegrol,a statiszitkailag merheto dolgokrol beszeltem.
Nem pedig arrol, hogy evente 1-2 alkalommal, az 1 millio elo nezore jut 1-2 szaz/ezer, aki konkretan az adott csatornan rogzitett musort torrentezi le. (filmeknel ,sorozatoknal a tobbseg az eredeti,tiszta forrast preferalja, foleg akkor ,amikor egy akciofilmbol kivagjak az akcio jeleneteket. tehat ez a megoldas csak "elo" musorokra, vagy esetleg szinkronos verziokra jo)

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#82046) 4Grider válasza bbsofficial (#82043) üzenetére


4Grider
nagyúr

Ha a UPC oldalán fizettél bankkártyával, akkor időben fizettél, azt megtehetted volna ma is.
Ha a csekket fizetted bankkártyával máshol (pl. icsekkben), akkor nem feleltél meg az ePack követelményeinek.

(#82047) tomp válasza kenwood (#82045) üzenetére


tomp
félisten

Azt, hogy aki eddig tv-n/boxon való felvételről nézte vissza a sport eseményt majd az az ember is torrentről fogja beszerezni mert hát a jogok... Rá lesznek kényszerítve az emberek mert máshogyan nem tudják majd megnézni. Ez pedig nem okés.
Eddig is csúnyán néztek a műsorszolgáltatók a torrentre pedig ezzel is azt erősítik.

(#82048) kenwood válasza tomp (#82047) üzenetére


kenwood
veterán

Ez igazabol nem erdekli a tv szolgaltatokat..A reklam bevetel az elo adasbol jon. Az osszes nagy sportliganak van mar teljesen korrekt aron szolgaltatas. Az pedig pont nem erdekli oket, hogy itthon azert a tobbseg a magyar kommentart preferalja. Ezek a torrent letoltesek erdemi bevetelt nem hoznanak.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#82049) kezo0 válasza kenwood (#82039) üzenetére


kezo0
addikt

Egyetlen szóval sem állítottam, hogy ezek a korlátozások a szolgáltató miatt vannak, tudom, hogy működik a dolog. Én csak jeleztem, hogy amennyiben a „rögzítés” lényegében egy távoli szerverről történő, valószínűleg korlátozásokkal terhelt műsorvisszanézést fog jelenteni, akkor van okunk aggódni, mivel a helyi rögzítés gyakorlatilag korlátozásoktól mentes volt (azt hiszem egyetlen egy alkalommal futottam bele eddig olyan üzenetbe, hogy az adott műsor rögzítése nem engedélyezett – kopp, kopp, kopp). Ennyi.

Még két dolog:
– Az, hogy 15 perccel egy sportesemény kezdete után érsz haza, és akkor elindítod a visszanézést az elejéről, jelenleg csak egy-két sportesemény (pl. Forma-1, ahol eleve tiltott a komplett visszanézés) esetében nem működik. A legtöbbnél simán működik, legyen az kézilabda vagy országúti kerékpár, M4, Sport TV vagy Eurosport, én is gyakran élek ezzel a lehetőséggel, ha elfelejtek rögzítést beállítani valamire.
– Az akárhány órás rögzítési limit számomra sem érthető, hiszen minden műsor csak egyszer „van rögzítve” a szolgáltatónál, én pedig csak előre megjelölöm, hogy a rögzített anyag mettől meddig terjedő részei fognak majd érdekelni. Mennyivel jobban hangzana, ha azt mondanák, hogy „korlátlan időtartamú rögzítési lehetőség”! ;) Inkább az lenne logikus korlát a részükről, ha azt határoznák meg, hogy mennyi ideig tárolják a kedvedért a rögzített műsorokat, vagyis az élő sugárzás után mennyi ideig nézheted meg, amit felvételre beállítottál. Remélem, itt lesz eltérés a sima műsorvisszanézési lehetőséghez képest, mert az 1 hét néha bizony kevés. Gondoljunk csak arra, amikor az ember pár műsort megnézne, amelyek a külföldi nyaralása alatt kerültek adásba.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#82050) kenwood válasza kezo0 (#82049) üzenetére


kenwood
veterán

Valszeg azert van a limit, mert maga a kabeltv halozat "fogyasztasa" nem fugg a hasznalattol,mig az ip alapu, rogzitett dolgokat sima unicastban kell kuldeni, ami ugye minden usernel kulon-kulon eszi a savszelesseget.
A limit arra jo, hogy a rogzites legyen a b terv, ne pedig a dvb-c.

Ez a timeshift az emlitett eseteken tul milyen limittel rendelkezik ?
Teszem azt,en kapcsolgatok a csatornak kozott,es barmelyiken talalok egy szimpatikusat,ami a kozepen tart,rogton tudom nezni az elejetol ?

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.