Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bayla
csendes tag
Sziasztok!
60/6 Mb-es csomagomat olyan mintha szándékosan korlátoznák a garantált minimumra.
(Régi csomag, most már nincs is ilyen. A hűség már régen lejárt.)
Budapest XXII. kerület.
2 napja stabilan ezt produkálja:Előtte semmi gond nem volt, stabilan 62/6 megabittel ment.
Tapasztalt valaki hasonlót? -
Bayla
csendes tag
válasz kabelmania27 #53003 üzenetére
[kép]
Az az érdekes, hogy totál stabilan 22 megabit. Ha probléma lenne a hálózattal, akkor bőven lenne benne ingadozás (szerintem).[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
Elvileg ezekkel az értékekkel nem lehetne gond.
Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax és van-e Fam/Attenuator feliratú csillapító bekötve.
Router nélkül közvetlenul is lassú? 60Mbitnek 100-as kapcsolaton is meg kell lennie de régi alaplapoknál van hogy lassabban megy.[ Szerkesztve ]
-
Bayla
csendes tag
válasz kabelmania27 #53005 üzenetére
Az osztó -3.5 dB ágán van a modem. Az analóg TV ágon van egy visszirány szűrő, nincs más csillapítás vagy bármi... toldva sincs a kábel, az eredeti F csati van az oszlop és az osztó között. A Gép közvetlenül a kábelmodemre csatlakozik LAN kábellel. Évek óta semmi nem változott a gépem konfigján.
Ránéztem notebookkal, wifin keresztül ugyanígy 22 megabit :/ -
Bayla
csendes tag
válasz kabelmania27 #53007 üzenetére
Ugyanaz
Kissé paranoidul hangzik, de nem lehet, hogy így akarnak zsarolni új hűség aláírására?
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
-
Bayla
csendes tag
válasz kabelmania27 #53011 üzenetére
Egyértelműen szándékosan vagyok korlátozva:
(10 perce 1x mértem 62 megabitet és semmit nem piszkáltam, állítgattam...)
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ha korlátozva lennél akkor sokkal kisebb lenne a Le/Fel töltés, más lesz a gond.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
agabe
addikt
masfel oraja lehalt a net Bp V. ker-ben, meg az automata szerint mas keruletekben es videken is...delutan 3-ra mondjak, hogy jo lesz
Valami nagy kozponti problema lehet ? -
tomp
félisten
Az imént indult újra a Compal. Már a 240-es konfigurációval.
Stabil. -
veterán
Uraim!
A napokban fogom megkapni a Compal modemet. Mit kell vele tennem? Kíhúzom a régit, bedugom az újat, ellátogatok ide: http://84.116.0.35 (pcreg) és ennyi?
Köszi!
Üdv. core2
-
Bayla
csendes tag
válasz Neil Watts #53018 üzenetére
http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/179/~/modem-regisztr%C3%A1ci%C3%B3
+ 1-2 üveg behűtött sör, mert nem fog "kapkodni" az új modemed a regisztrálás utáni első konfiggal.
Akár többször is újra fog indulni, de nem kell megijedni, úgy a normális.[ Szerkesztve ]
-
Studi22
aktív tag
Mai ártárgyalásom a UPC-vel:
Ez volt:
Gold TV+HD mediacarddal +mediacard SD+SD box+FP120+alap telefon: 10900Ft
Ami lett:
Minden ugyan az csak FP240 lett a net: 8900FtMegkapom a Compal boxot is ingyen mivel 3208-am van és az nem wifis, illetve Cisco-t vissza se kell küldenem mert nem adják ki, így maradjon nálam az elektronikai "hulladék"...
Konkurencia csak T van, négy betűs kanyarba sem.
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
Topikgazda
-
z67
őstag
válasz 4Grider #53023 üzenetére
Felteszem az eszközre szednének magasabb bérleti díjat, ha tudnának még SD-t adni. Beszéltem velük békéltető testületről, meg hogy nem látom a Horizon Go műsorújságban a HD csatornákat, ha vegyesen van bekapcsolva. SD eszközöm meg nem volt, így joggal vertem az asztalt. Engedtek.
De gondolkodjunk logikusan. A tévé csomagdíjat sem eszközönként kell fizetni.
Nincs külön HD díj, mind HD.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Gondolom nem akart/tudott veled az ügyfélszolgálatos vitatkozni. A te áraid az akciós áraktól is olcsóbbak, messze nem a standard akciós árak. Attól, hogy ilyen áraid vannak, még a többségnek a második/harmadik hd eszköz (médiakártya vagy box) kb. 1600 Ft-ba kerül havonta eszközönként attól függetlenül, hogy az adott eszközön csak SD is bekapcsolható lenne. Kicsit olvasgasd az ÁSZF-et...
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Adott egy céges email cím, sajatnev@cegnev.hu formátumban. Eddig a kimenő kiszolgáló (smtp) a Telekom volt, de most ott meg lett szüntetve az előfizetés, és most UPC van. Azt kellene megoldanom, hogy tudjak úgy emailt küldeni, hogy a fogadónál a céges email cím látszik, és arra is tud válaszolni.. Sajnos a Telekomost annó nem én állítottam be, így fogalmam sincs, hogy mi hogy lett csinálni.. A UPC-hez tartozó email címmel ill. smtp-vel ezt megvalósítható? Ha igen, akkor hogyan? Köszi!
-
4Grider
nagyúr
Az ÁSZF-et azért írtam, mert egy távközlési szolgáltatónak az alapján kell dolgoznia. Persze az ügyfél számára kedvezően eltérhet tőle...
Meg azért, mert ha az ÁSZF-ben az van leírva, hogy a HD csomagért készülékenként kell fizetni, akkor hivatkozhatsz te bármire, akkor is a számlázás készülékenként fog történni. Mint ahogy a számládon az látszik is... -
Geri89
aktív tag
válasz kabelmania27 #53028 üzenetére
Nem kell hozzá bejelentkezés? Akkor hogy fog azonosítani? Vagy ezen keresztül bárki tud emailt küldeni? Bocs, hogy értetlen vagyok..
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Hahó srácok! Kicsit tanácstalan vagyok, ma végre megérkezett a mediacard, nosza próbálom beizzitani, Samsung h6400-on, bedugom a kábelt a tv-be, elkezdem a kártya használati útmutatójában megadott paraméterekkel az automatikus csatornakeresést, de 0 azaz nulla darab digitális csatornát talál, kizárólag analóg csatornákat táraz be... :S Mi lehet a hiba? Másik szobában a mediabox hibátlanul teljesít...
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Geri89 #53031 üzenetére
pop3-as kiszolgálónál kell azonosítani anélkül nem fognak lejönni a levelek, ez a rész biztos be van állítva, a kimenő kiszolgálót kell átállítani szolgáltatóváltás esetén, UPC smtp szerver nem kér bejelentkezést mert csak UPC hálózatból lehet így levelet küldeni.
pl Thunderbird esetén smtp beállításoknál nem kell bepipálni azonosító és jelszó használatát, csak bekell írni hogy smtp.upcmail.hu, más programokban is hasonlóan betudod állítani. -
z67
őstag
-
4Grider
nagyúr
Plusz médiaeszköz nélkül hogyan nézed második-harmadik tv-n a kódolt (nem közszolgálati) HD adásokat?
https://www.upc.hu/televizio/premium-digitalis-szolgaltatasok/tobb-tv-keszulek/ -
Geri89
aktív tag
válasz kabelmania27 #53034 üzenetére
Tehát akkor a levelezés csak a upc hálózatról menne.. Olyan megoldás nem létezhet, hogy ha épp nem upc hálózaton van a gép, akkor is tudjak küldeni levelet? (itthon telenoros "mobilnet" van, esetleg akkor a mail.telenor.hu smtp menne itthon, ugyan úgy bejelentkezés nélkül?)
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Geri89 #53039 üzenetére
Bármelyik szolgáltató hálózatából tudsz emailt küldeni ha a szolgáltató smtp szervere be van írva, tehát ha UPC hálózatból az smtp.upcmail.hu smtp szerverrel küldöd telenorosból pedig a telenor smtp szerverén smtp.pgsm.hu ha ezzel vagy a smtp.telenor.hu címmel nem működik kérdezd meg telenoros topikban.
Tehát mindkettőt beállítod és azt választod ki amelyik hálózatban vagy.
4Grider: Nem minden szolgáltató engedi sajátján kívül másikat. gmail smtp szervernél be kell jelentkezni és a cimzettnél a gmail cím látszik.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz kabelmania27 #53042 üzenetére
Ez nem így van. Ott a Telekom példája, náluk csak bejelentkezéssel érhető el az smtp kiszolgáló.
A titkosított smtp forgalmat pedig egyik ISP sem tudja megakadályozni. -
sacaboy
tag
válasz kevepapa #53043 üzenetére
Szia!
Menj be a kézi keresésbe.
És ott a UPC által megadott paramétereket beírod a digitális kábelhez akkor le fogja keresni az összes csatornát. Utána berakod a modult a tv-be rámész az m1-re és egy pár perc múlva kell mennie a kártyának.
Itt megtalálod ezeket az adatokat.Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
törölt tag
válasz kevepapa #53043 üzenetére
Volt itt ph-n isteszt mediakártyával, ott volt valami turpisság. Most hirtelen nem találom, de keress rá, lehet csak valamin változtatni kell.
----------------------------
Most nézem a mobilos csomagokat és baromi jó ajánlatok vannak. Már egy freedom bronze is bőven megérné. Nem fogom eldobni a mostanit és rohanni vásárolni, de tapasztalat érdekelne, hogy milyen, mennyire stabil a hanghívás és net, térerő/jelerősség jó? Valaki használja? Mi a körzetszám?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest