Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83001) LouiS22 válasza cof (#83000) üzenetére


LouiS22
veterán

Ha nem volt egyértelmű: mivel hangalámondásos minden "szinkron", így hallható az eredeti angol hang is a magyar mellett, és így kitűnik, hogy nincs szájra illesztve.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#83002) cof válasza LouiS22 (#83001) üzenetére


cof
veterán

Én értem. Nincs rajta eredeti hangsáv csak magyar? Mert arra gondoltam, hogy válts arra, az eredeti hangsávon nem lehet magyar hang alámondás. Ha ott jó, akkor a magyar hangsáv nincs jól időzítve.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#83003) LouiS22 válasza cof (#83002) üzenetére


LouiS22
veterán

Én biztos vagyok benne, hogy nincs jól időzítve :) Amatőr baki, a legszebb pedig az, hogy a Viasat meg akar arról győzni: ez a UPC hibája.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#83004) cocka válasza 4Grider (#82986) üzenetére


cocka
veterán

Akkor esetleg tudsz tippet adni arra, hogy egy hűségszerződés lejártakor egy esetleges hosszabbításkor hogyan őrizhető meg a 3212?

Amúgy valójában mennyibe kerül? Nem lehet megvenni a UPC-től? :D Csak hogy ne hivatkozhassanak arra, hogy szolgáltatás lemondása vagy modemcsere esetén vissza kell adni.

(#83005) cocka válasza pjen (#82998) üzenetére


cocka
veterán

És csak azért adnak új Cisco felvevős boxot, mert eredetileg is az volt?

Gondolom nem kapnék Cisco felvevős boxot, ha Pace HD helyett azt kérnék.

Az "átregisztrációja", ha egyáltalán szükség van ilyesmire hogy megy egy ilyen készüléknek? Ha veszek esetleg kéz alól egy Cisco boxot, akkor működhet az, hogy bekötöm és utána átrakom a kódkártyát a Ciscoba? Vagy az adott kódkártya csak egy bizonyos készülékhez vagy csak az előfizetőhöz van rendelve?

[ Szerkesztve ]

(#83006) Dan-szan


Dan-szan
senior tag

Üdv.
A nappaliban van egy ilyen osztó, az egyik szobában ahol a modem-router van így van megoldva. Nos a modem-router párost szeretném átvinni a másik szobába ott viszont csak a fali aljzat van.
Meg tudom én ezt sajátkezűleg oldani vagy hogy biztos jó legyen inkább hívjam ki a upc-s szakikat?

Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA

(#83007) kabelmania27 válasza Dan-szan (#83006) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Üdv!
Ha kérsz áthelyezést krimpelt F csatlakozóval fogják megoldani ami jobb.
Az üres kimeneteket érdemes kiiktatni.

(#83008) Dan-szan válasza kabelmania27 (#83007) üzenetére


Dan-szan
senior tag

Kösz. Az osztó (a voda miatt előre tekintve ) még jó vagy lehetne jobb ? Egyáltalán azt lehet csak úgy cseréltetni vagy indok is kell hozzá? Az áthelyezésnek van díja?

Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA

(#83009) kabelmania27 válasza Dan-szan (#83008) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Áthelyezésnek van díja, jelenleg még nem kell cserélni, akkor van szükség újra ha 1000Mhz felett lesz letöltési csatorna vagy tévéadás.

(#83010) tomp


tomp
félisten

Tegnap végre egy normális technikus volt kint.
Ő is megmérte a koaxot és jó volt.
Elmondása szerint vagy a háznak rossz a földelése(elrohadt a pincében lévő földelő szonda) vagy valamelyik lakásban nullszakadás van így túlfesz kerül a koaxra.
De lejelenti, hogy hálózat átvizsgálás kell a házban!
Közben kértem infót a közösképviselőtől. A ház elektromos hálózata régi igen. De a földelés megfelelő. Elmondása szerint ha megszűnt volna a ház földelése akkor nem csak a koax rázna. Ezt amúgy a upc-s technikus is mondta, hogy előfordulhat a szonda rohadás de akkor más is rázna...
Inkább az lehet, hogy az egyik lakásban van villamoshálózati hiba így olykor túlfeszt lök a koaxra. Ez inkább lehet mivel a technikus távozása után hirtelen szétesett a TV és a CB is mutatta a feltöltési jelszinteken a gondot majd kb 2óra alatt szépen visszament a normál értékekre. Délután megint volt egy löket majd megint visszaállt.
Délután már hívott is a UPC, hogy a házban hálózati minőség javítást kell végezniük. Csütörtökön jönnek is. Átvizsgálják a ház teljes koax hálózatát, ellenőrzik az eszközöket, emeleti dobozokat. Végre egy technikus aki valóban érdemi munkát végzett!

(#83011) Dan-szan válasza kabelmania27 (#83009) üzenetére


Dan-szan
senior tag

:R

Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA

(#83012) kezo0 válasza cocka (#83005) üzenetére


kezo0
addikt

A box és a kártya párosítva vannak. Nem tudsz egy boxhoz másik kártyát használni.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#83013) ferkoczy válasza LouiS22 (#83003) üzenetére


ferkoczy
tag

Megnéztem nálam, az eredeti hangsávval stimmel a hang az ajakmozgással, ha magyarra váltok, el van csúszva. Vagyis szinkronként nem az eredetire van csak a magyar rakva, hanem az angol/magyar "vegyes" van külön sávként és elcsúszva. Ha a tv-n a hang/ kép elcsúsztatást maxra rakom, akkor majdnem jó, de ilyenkor persze minden más adó csúszik.
A kérdés, a hangsávokat ki rakja alá, és ki állítja be az időzítést, Via vagy UPC Voda...

(#83014) #07746304


#07746304
törölt tag

Nálam az lesz, hogy megnézem milyen ügyfélmegtartó ajánlatot ad a UPC, tekintve, hogy a DIGI optikai kábelei már fent vannak az utcám oszlopain, Hajdúszoboszlón:

Ezek hivatalos mérési eredmények, közelebb van a sebesség átlagban a 300-hoz mint az 500-hoz...

Hűségem eddig van:

A UPC-nél állítólag jobb az ügyfélszolgálat, és a hibaelhárítás is, de ha kiesik a szolgáltatás a DIGI-nél van Telenor és Telekom mobilinternetem is, szóval számomra ez annyira nem jelent gondot.

Az optika, meg biztonságosabb, nem vezeti az áramot :)

Most ha nem lenne hűségem sem tudnék dobbantani, mert az oszlopon fent van az optika, de még nem köthető, szóval emiatt sem bosszankodom. Amiben biztos, hogy jobb a UPC, az a telefon. TV-nél nekem 8, meg TV GO (korlátlan mobilinterneten is, mert Magenta 1-em van), ami hiányozna az a Horizon GO, szóval a TV maradna :D DIGI-től csak az Internet kellene. De ha a UPC alájuk ígér, akkor maradok azzal is a UPC-nél. Ha viszont makacskodnak, akkor váltok DIGI 1000-re.

(#83015) LouiS22 válasza ferkoczy (#83013) üzenetére


LouiS22
veterán

Nyilvánvalóan a Viasat, amikor fellövi a műholdra.

Köszi!

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#83016) Kátai válasza #07746304 (#83014) üzenetére


Kátai
senior tag

Hol tudtad megnézni,hogy milyen szolgáltatásod van és mennyi hűséged van még?A My UPC profilom alatt sehol ne találom.

(#83017) #07746304 válasza Kátai (#83016) üzenetére


#07746304
törölt tag

A szolgáltatásaimnál, fel van sorolva, hogy milyen szolgáltatásaim vannak, és ott mellettük van egy nyíl azt kell kinyitni.

Hivatalos mérésekkel fogom őket megfogni, amikor a havidíjat akarom lentebb tornázni. Mondjuk hűségidő lejártát követően erős konkurencia mellett ha nem adnak kedvezőbb havidíjat, akkor gyorsan húzatom be a DIGI optikát.

(#83018) milenda


milenda
tag

Sziasztok! Nemrég volt egy olyan kérdés, hogy ha a férj lemondja a szerződést és a feleség ugyanazon a címen újra köti, akkor valóban új ügyfélnek minősül-e. Kiderült, hogy nem. De mi van akkor, ha én lemondom az összes UPC-s előfizetésemet, átmegyek egy másik szolgáltatóhoz, az nem válik be és mondjuk három hónap múlva visszamegyek a UPC-hez? Akkor már új ügyfél leszek? Vagy nem kötnek velem szerződést? Vagy kötnek, de a felmondáskori feltételekkel? Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?

(#83019) #07746304 válasza #07746304 (#83017) üzenetére


#07746304
törölt tag

Köszi szépen :R

Az Internetnél az a helyzet, hogy sokan át fognak menni a DIGI-hez. Az én szobámban nincs TV, így táblagépen, vagy PC-n (nézhetném okostelefonon is) TV-zek: HBO GO, Horizon GO, TV GO. Ebben a sorrendben, mert elsősorban filmeket nézek. Az egyik lakásban Magenta 1 előfizetés van, így annak minden előnyét élvezem, mint például a korlátlan, adatmennyiséget nem fogyasztó TV GO-t, tehát ahhoz ragaszkodom. TV műsorokat visszanézni, a Horizon GO-n szoktam, tehát ahhoz is ragaszkodom. A Nonstop L-es telefonhoz megint ragaszkodom. Számomra elég az is, ha annyira leviszik az Internet árát, mint a DIGI-nél volt, mert az új lakásban nem kell furkálni. Akármilyen vékony az optika csak kellene fúrni. Korábban Invitel ED 3.0 volt a lakásba bevezetve, még az érkezésem előtt. Amikor jött a UPC-s szerelő, Invitel kábelt kihúzta, UPC-st meg a helyére be... Egyetlen a szobámba kellett átfúrni a LAN kábelnek :)

Magával a UPC szolgáltatással meg vagyok elégedve, idén lesz négy éve, hogy az ügyfelük vagyok. Számomra elég volt a régi címemen a 240-es Internet is, de a havidíjon majd faragunk közösen a szolgáltatóval :) Erre vannak az ügyfélmegtartók :)

(#83020) 4Grider válasza milenda (#83018) üzenetére


4Grider
nagyúr

Az új, 3 hónapra igénybe vett szolgáltatókkal az szokott lenni a probléma, hogy hűség nélkül azért ez nem két filléres művelet szokott lenni. Persze kivéve, ha ezt vezeték nélkül akarod megjátszani (MindigTV és mobilnet). Ha pedig hűséggel rendelkező előfizetést mondasz fel, akkor ott több költség is felmerül, jellemzően az igénybe vett kedvezmény szokott ezek közül a legkevesebb lenni. Jobban jársz a felmondás menüpont alatt kialkudott kedvezménnyel.

(#83021) milenda válasza 4Grider (#83020) üzenetére


milenda
tag

Köszönöm a választ, logikus amit írsz, de kicsit más a motivációm. Egy sikeres alkudozáson túl vagyok, az ebből eredő hűség hamarosan lejár. Akkor viszont a jelenleg négy elemet tartalmazó csomagomból kettőt (vezetékes és mobil telefon) biztosan le fogok mondani, előbbi felesleges, utóbbi helyett flotta lesz. Nem tudom elképzelni, hogy a UPC megtartói ennél jobbat kínálnának, így valószínűleg marad a teljes lemondás. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a Telekom a nálunk elérhető 70 éves rézvezetékes infrastruktúrán olyan (tévé és internet) minőséget produkál, hogy akkor már inkább a UPC. A kérdés tehát az, hogy ha most lemondok négy szolgáltatást, majd pár hónappal később visszamegyek, hogy kettő mégis kellene, akkor mi lesz a UPC álláspontja. Az, hogy a UPC-ből hamarosan Vodafone lesz, szerintem nem hoz érdemleges változást ebben a tekintetben.

(#83022) NoOne1976 válasza milenda (#83021) üzenetére


NoOne1976
őstag

Két szolgáltatást mindig drágábban fogsz kapni, mint a hármas (tv, net, tel) csomagot. Kérhetsz kettőt is, de lehet rosszabbul jársz, mintha megtartanád a mostanit.

(#83023) Gyurka6 válasza milenda (#83021) üzenetére


Gyurka6
őstag

Hali!
Nekünk telefon van upc-től 2600-ért, tegnap beszéltem a már voda üzletkötő(?)vel, abba maradtunk, hogy ma újra hív, kb.(pontosan)annyiért egy kicsit kedvezőbb csomagot kínált. Én ebből azt gondolom némileg jobb ár/érték arányú csomagot tudnak ajánlani.

Gyurka

(#83024) 4Grider válasza milenda (#83021) üzenetére


4Grider
nagyúr

A TV+Net csomagoktól mindig olcsóbb a TV+Net+Vezetékes telefon csomag. Utóbbiból az 500-as, prémium és alap kb. 6500 Ft körüli havidíjjal érhető el a lemondás menüpont alatt. 6500 Ft-tól a prémium+500 drágábban hozható ki új előfizetőként.

(#83025) Toth_Jani


Toth_Jani
őstag

Érdekes ez a UPC nálunk a környező házakban már csak 300-as Komfort vagy Prémium csomag köthető.
Nekem még 500-as van, de felajánlja hogy módosíthatom 300-ra és csak 200 forinttal kell többet fizetnem. :)
Na de miért módosítanám, amikor 489 az átlag letöltésem??

(#83026) ates2


ates2
senior tag

HAPPY HOME 500 PREMIUM + HBO
INTERNET 500 + TV PREMIUM + HBO
Villámgyors wifi az egész lakásban és határtalan szórakozás minden eszközödön
Havi díj az első 3 hónapban
ePack kedvezménnyel
6 250Ft/hó

utána 12 499 Ft/hó

Nekem ezt küldték, hangosan felröhögtem :D

Majd azért telon is hívtak akkor már 6950 Ft / hó lett az ajánlatuk.
Gondolom kitolták a basic "csakmostcsaknekedcsakitt" ajánlatokat utána meg mindenkit felhívnak :D :W

Amúgy kérdés: meddig kötelesek tartani azt a csomagot ami már nincs is? pl 240-es net ilyesmi.

[ Szerkesztve ]

(#83027) kabelmania27 válasza ates2 (#83026) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Addig lehetsz lezárt csomagban amíg úgy nem döntenek, hogy teljesen megszüntetik a csomagot korábban az 50Mbites csomagban lévőeket átrakták 60-ra.

[ Szerkesztve ]

(#83028) ates2 válasza kabelmania27 (#83027) üzenetére


ates2
senior tag

Reméljük lassan döntenek róla,mert nem akarok CB-t

(#83029) ztsoft válasza pjen (#82998) üzenetére


ztsoft
őstag

Szia!

Szerintem, jó ürügy a cserére. Ha nem kéred a cserét, akkor buktad a visszanézőt (simán ráfoghatják, hogy azért nem megy). Ha belemész a cserébe és mégsem megy a visszanéző, akkor már nem kapod vissza a cisco-t.

Én a helyedben, ismét bejelenteném hibára és amikor jön a technikus megkérném, hogy nézzük meg a horizon-nal, hogy azon megy-e rendesen a visszanéző (nálam ez bevált, mikor a DTX csatornával volt gondom mediacard-dal, persze, a horizon is küzdött vele, így már biztos volt, hogy külső hiba van).

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

(#83030) -=RelakS=-


-=RelakS=-
veterán

Vodafone + UPC ügyben van valakinek tapasztalata?
Kisasszonnyall levezettük, hogy a GoNet az majd 6990 lesz, ahogy ajánlották, erre a Köszönjük a megrendelésedet levélben 7990 forint van.
Mondjuk cserébe meg a UPC havidíjban nem látom az HBO, másik tévét, meg ilyesmi, bár azokon nem módosítottam :D
MyUPC-ben a ma lebeszélt kábeles szolgáltatások árai stimmelnek azzal, amire számítok (benne vannak az extrák is).

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#83031) csabi2008 válasza -=RelakS=- (#83030) üzenetére


csabi2008
tag

Én most 4000be kaptam a GoNetet, unlimited nettel. Kedden voltunk bent, akkor mondta a csóka, hogy egy picit modositottak a csomagokon.

[ Szerkesztve ]

Xbox Series S •• gamertag: junior777

(#83032) NoOne1976 válasza csabi2008 (#83031) üzenetére


NoOne1976
őstag

Mi az a GoNet?

(#83033) Luissimo válasza NoOne1976 (#83032) üzenetére


Luissimo
veterán

nemvagyok egy Voda+UPC fan, de azért keresni azt tudok. :D

(#83034) Amazonas


Amazonas
senior tag

Sziasztok,

ha valaki szintén Linux-ozik és újabban (pár hete) nem megy neki a Horizon GO (az oldal betölt, de a kiválasztott stream nem indul el ("Hiba merült fel - Elnézést, a videót jelenleg nem lehet lejátszani."), akkor ne keresgélje tovább a probléma forrását (böngésző, netkapcsolat, stb.), ugyanis a hibát a Horizon GO által alkalmazott DRM-eszköz (Widevine CDM) januári frissítése okozza: az alkalmazott VMP nem támogatja a Linux-ot.
Megoldást egyelőre nem találtam, hacsak nem azt, hogy egyelőre VirtualBox-ban futatott Win10-en tévézek. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#83035) ztsoft válasza Amazonas (#83034) üzenetére


ztsoft
őstag

Szia!

Köszi az infót. Igaz nem sűrűn szoktam nézni a Horizon GO-t, de épp ma kaptam e-mail-t, hogy Valentin napra kaptam 10 romantikus filmet díjmentesen (mivel mediacard-om van, így csak ott tudtam volna megnézni).

A régebbi telefonomon (Sony Xperia M2, Android 5.1.1, Horizon GO 2.3.38) viszont megy.

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

(#83036) norbertoth válasza NoOne1976 (#83032) üzenetére


norbertoth
senior tag

Ez mobilnet?

• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S

(#83037) Beniii06 válasza NoOne1976 (#83032) üzenetére


Beniii06
őstag

Talán erre gondolt: [link]
Bár ez semennyire sem korlátlan, lehet a passra értette vagy, hogy neki a havi 15GB relatívan "korlátlan" mert sose használja el. Egyébként teljesen természetes, hogy a voda a publikus ár feléért is odaadja a csomagot(hiéna áron) megtartós csomagként más néven 8000 helyett 4000-ért, szóval ilyen téren nem lesz változás. :DDD :C

[ Szerkesztve ]

"Got any other secret weapons?"

(#83038) NoOne1976 válasza Luissimo (#83033) üzenetére


NoOne1976
őstag

Azt én is. De amit találtam, az nem korlátlan. 4ezerért korlátlan nekem is jöhet.

(#83039) tomp


tomp
félisten

Fantasztikus ez a UPC!
Kijött a 4. ember is. Látta, hogy a dobozban lóg a föld. Nem kötötte vissza csak lefotózta amit csatolt majd a munkalaphoz.
Lakásban mindenből mindent kihúztunk, megfogja a koaxot és megcsapta. 6x fogta meg és 4x csapta meg annyi túlfesz volt benne.
Elmondása szerint még legalább 2hét mire lesz valami részletes vizsgálat a hálózaton mivel ugye meg kell rendelnie a UPC-nek a munkát stb...
Az biztos, hogy a következő számlát már nem fizetem be eredeti összeggel. Még ma megírom nekik, hogy kötbér! Fizessenek csak..

(#83040) NoOne1976 válasza tomp (#83039) üzenetére


NoOne1976
őstag

Vigyázz! Ha nem fizetsz, te is szerződést szegsz, teljesen mibdegy, hogy szerinted indokoltan. Ha fizetsz annak ellenére, hogy nem jó a szolgáltatás, akkor vagy jogosult "kártérítésre".
Persze úgy csinálod, ahogy gondolod.

(#83041) anglergab válasza NoOne1976 (#83040) üzenetére


anglergab
addikt

Ez jogos. Az furcsa, hogy megfogják a koaxot. Bárhol lehet földelési hiba, vagy földhurok és feszültség alatt lehet. A végberendezésekről is bármi rákerülhet, amit szűrni kell, de valamikor az sem segít.

(#83042) tomp válasza NoOne1976 (#83040) üzenetére


tomp
félisten

Nyilván irónia volt, hogy nem fizetem. :)
Természetesen fizetem. Kötbért majd jóváírják. Volt már kötbéres igényem anno a UPC-vel.

anglergab
Szét akarta szedni a bejövő kábelt és az izolátort de ahogyan megfogta az izolátort és a kulcs hozzáért a F csatlakozóhoz már ütötte is. Eddig legalább csak akkor rázott ha szét volt szedve és csak a bejövő koaxhoz értünk hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#83043) unicumnext


unicumnext
aktív tag

Ma hívtak a UPC+Vodafontól, szerződés hoszabbítás miatt.
És hát kaptam egyből telefon ajánlatott is, először elkérte mennyit netezek, és telefonálok, ez volt 100-200 perc és 2 GB net.
Jött az ajánlatt az első hónap 5900 utána mivel UPC vagyok 4900 FT ahol 100 perc és 4 GB net van a második hónaptól.

Itt jeleztem, hogy a mostani csomagom ennél kedvezőbb, mire kérdezte mennyi az annyi, mire mondtam 3000 FT, ebből 1500 lebeszélhető 6 FT-os percdíjjal.
Nah jött erre a szuper ajánlat 3400 FT 2 GB net100 perc továbbra is, és Vodafonon belül ingyenes.
Elkeserítettem ekkor megint, hogy sajna vodás számokat rikán hívok a telefonszámlám alapján mindössze 2 perc, szóval nekem ez még mindíg drágábban jön ki mint a jelenlegi díjcsomagom.

Áttértünk a vezetékes szolgáltatásra.
Hát itt is sikerült 500 FT-al magasabb díjatt kalkulálni, végül mint az eredeti, mondtam neki, akkor megvárom a hűségem végét, és meglátom, lehet másik szolgáltató lesz így.

Azért mit ne mondjak nagyon próbálkoznak.

(#83044) -=RelakS=- válasza unicumnext (#83043) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Szerintem bármely random vodás ajánlat drágább lesz, mint a UPC volt.
Biztos véletlenül szántják be, és nem ajánlanak hasonlót, csak drágábbat :DDD

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#83045) #75501312 válasza unicumnext (#83043) üzenetére


#75501312
törölt tag

Akkor én most örülök, hogy engem nemrég hívtak, és maradt minden a régiben. Pontosabban vmi +120 Ft lett a vége a csomagváltozás miatt, de állítólag még így is kaptam vmi + csatornát.
Nálam is próbálkoztak mindennel, de nem tudtak olcsóbbat ajánlani. :N

(#83046) Gyurka6 válasza -=RelakS=- (#83044) üzenetére


Gyurka6
őstag

Nekünk csak telefon van, tegnap ugyanannyiért kötöttem újra, valami +100perc jött hozzá.

Gyurka

(#83047) ferkoczy


ferkoczy
tag

ha már árak: engem ugyan régebben, december közepén kerestek illetve találtak meg, akkor a 300-as net helyett 500-ast ajánlottak, plusz a comfort helyett premium tv csomagot, és így az ár ugyanaz maradt: 6299,-
kis falu, konkurencia nincs

ja, 1 év hűséget kértek cserébe.

[ Szerkesztve ]

(#83048) Gyurka6 válasza ferkoczy (#83047) üzenetére


Gyurka6
őstag

Igen, a hűség lemaradt, 1év...

Gyurka

(#83049) ztsoft


ztsoft
őstag

Nálam sem lenne sokkal több az oldalukon található "akciós" ár (belépve), mint a mostani.

Most, 6485 Ft/hó, 120-as net, Gold + HD TV 2 Mediacard-dal, alap telefon, ePack kedvezménnyel.

Az akciós ár, 5799 Ft/hó (ePack kedvezménnyel), 500-as net, Prémium TV, alap telefon, plusz a második Mediacard 890 Ft/hó (eddig is ennyit fizettem), összesen, 6689 Ft/hó.

Még csak nem is alkudtam, lehet még ebből is lehetne faragni. Konkurencia nincs. Jelenleg nem akarok újabb hűséget, mert lehet változni fog az előfizetés csak netre.

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

(#83050) MadMancs


MadMancs
veterán

Nem valami acélos a helyzet.
Végre sikerült őket rávenni hogy küldjenek egy szakit. Csodabox meg se nyekken , MediaCard al azért még működik. Csak 1-2 alsó frekin lévő HD döccen meg.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.