Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72500) blakey válasza Schaf (#72497) üzenetére


blakey
titán

Azt gondolom valaki esetleg felébredt a UPC-nél, és kezdik tiltani az Androidos boxokat amik HDMI kimenettel akár a UPC szar boxát is kiválthatják ha valaki előfizető? - nem hinném hiszen amikor megjelentek a boxok akkor nem működött külső kijelzővel és ha nem tévedek tavaly óta engedélyezett. Nincs különösebb ok a tiltásra hiszen rákötsz egy számítógépet a TV-re és mári működik. Azért fejlesztik az app-ot, hogy használják is. Nem látom, hogy szándékos lenne a dolog, nálam mindegyik boxon jól működik. Ma is megnézem, hogy milyen, tudtommal a legfrissebb van fent.

Lásd pl van előfizid de nem akarsz 3 boxot fizetni a lakásodban... Veszel 2 boxot, adsz nekik netet és a HorizonGo-val már ki is váltottad a plusz boxokat... - ezek már összeesküvés elméletű dolgok, nem kell ennyire túlgondolni a dolgokat. 3-ik TV esetében ingyen csatornák is vannak és ha nincs app akkor egy HDMI kimenetes netbook is megoldás ha valóban úgy lenne ahogy írod.

* Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.