Hirdetés

2021. december 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-11-19 08:11:52

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86001) pjen válasza Paloalto (#85996) üzenetére


pjen
nagyúr

A hrizon go simán megy win alatt,valószínű a VTV is.Egy pici lapos+ hdmi kábel a Tv be és meg van oldva

(#86002) MadMancs válasza pjen (#86001) üzenetére


MadMancs
addikt

Horizon Go nak van Win10 appja és webes felülete is. VTV nek csak android és iOS appja. Nem megy PC-n. Hacsak nem valami droid emulátort varázsol az ember.

(#86003) ish4d0w válasza Gubu0101 (#85999) üzenetére


ish4d0w
őstag

Ezekszerint működik a HDMI-CEC :)
Állítsd be, hogy a mediabox ne kapcsoljon ki x perc tétlenség után. (ez nem tudom, hogy azonos-e az energiatakarékos móddal, mert nekem még horizon boxom van és azon ez két külön beállítás)

(#86004) ish4d0w válasza pjen (#86001) üzenetére


ish4d0w
őstag

VodaTV egyelőre nem!

(#86005) pjen válasza ish4d0w (#86004) üzenetére


pjen
nagyúr

OK.Azért írtam,hogy valószínű.Nálam még horizon go van.

(#86006) Gubu0101 válasza ish4d0w (#86003) üzenetére


Gubu0101
addikt

Tvn van ilyen beállítás,ki is kapcsoltam,majd figyelem :R Csak érdekes,hogy eddig a régi boxal nem csinált ilyet,nyilván a vodás érzékenyebb,vagy jobban kezeli :D

iPhone 12 Pro...Samsung Galaxy Z Fold 3…Samsung Buds 2... Samsung Galaxy Watch 3...Acer Nitro 5...PS5…”PS Zsolteee_81”"W.O.T _ZSoLTe_" Uplay ZSoLTeeeeeee"

(#86007) sziszi-fuszi válasza MadMancs (#86000) üzenetére


sziszi-fuszi
senior tag

Bocsi! Te nem ezért a két csatornáért fizetsz, hanem a csomagodban található valamennyi csatorna KÖZVETÍTÉSÉÉRT! Azt, hogy ezen esetben tudunk róla, hogy mennyit kell fizetnie
a Vodkafonnak, csupán a szándékos véletlen műve. A Vodkafon áll köztünk és az adott tartalomszolgáltató között. A Vodkafon FIZET, külön díjat nem te és nem én! Ez lényeges különbség! Fizet ő szinte minden tartalomszolgáltatónak kivéve azokat akik neki fizetnek. S ezek sincsenek kevesen! Bonyolult üzlet ez, amit a jogszabályok csak tovább bonyolítanak. Igazi rálátásunk ennek mikéntjére és miértjére soha nem lesz. Azonban ha mégis, akkor meg olyan pozícióban leszünk amikor már nem érdekünk ezek nyilvánosságra hozatala. :D

[ Szerkesztve ]

(#86008) MadMancs válasza sziszi-fuszi (#86007) üzenetére


MadMancs
addikt

Nem. Rtl és TV ért IS fizetek. Anno rohadt nagy botrány volt hogy ezt áthárították előfizetőkre. Na ezt megtiltották és mily érdekes minden csomag havidíja emelkedett ~600Ft al. Szóval továbbra is mi fizetjük.

(#86009) pjen válasza MadMancs (#86008) üzenetére


pjen
nagyúr

Mindent mi fizetünk,csak különböző nevek alatt.

(#86010) LouiS22 válasza sziszi-fuszi (#86007) üzenetére


LouiS22
veterán

Ebben az esetben sem tudjátok. Egy közel 4 éve történt cikkbe kapaszkodtok, amiben volt két szám. Baromira nem fedi egyik sem a valóságot. ;)

Segítségképp: https://www.mmonline.hu/cikk/emeli-a-terjesztesi-dijat-az-rtl/

De egyébként mindkét csatorna ÁSZF-je hozzáférhető nyilvánosan is, és meglepő módon benne vannak az árak is.

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#86011) sziszi-fuszi válasza MadMancs (#86008) üzenetére


sziszi-fuszi
senior tag

Csak annyiban tévedsz, hogy az RTL-ről és a TV2-ről tudsz! A többiről meg nem. Itt "konkrétumoknak" hiszel, de azt, valóban nem tudjuk, hogy mennyit is fizet a Vodka az említett szolgáltatóknak. Ez nem is a mi dolgunk. Ezért mondom, hogy te egy szolgáltatáscsomagért fizetsz, nem az abba foglalt tévéadókért. Politikailag az volt az érdek, hogy ez az említettek esetében nyilvánosságot kapjon. Ennek a propagandának be is dőltél és ezért hőzöngsz, ha szabad így nevezni! Általánosságban meg igencsak csökkentek a díjak az elmúlt években, mert még az infláció mértékével sem emeltek. A listaárat meg hagyjuk, mert nincs értelme vele foglalkozni. A papír azt is elviselné, ha az lenne odaírva: "10.000 HUF adónként, a többit meg kedvezményként adjuk". A relatív csökkenésben pedig igencsak közrejátszik és játszott az "olcsó" konkurencia megjelenése. De már ott is emeltek, Nem is kicsit. Ha jól megnézi az ember akkor nagyjából egyformán fizet minden "nagy" szolgáltatónál az efi. Itt ezért egy kicsit kevesebbet, ott azért egy kicsit kevesebbet, a másért meg többet. A végeredmény pedig nagyon közeli egymáshoz. S már nem csupán a konkurenciával ellátott helyeken.

(#86012) #75501312 válasza sziszi-fuszi (#85997) üzenetére


#75501312
törölt tag

Sajnos pontosan tudom hogyan működik az üfsz, nem csak náluk, hanem más cégeknél is, én is ültem a másik oldalon egy darabig, napi 6x akartak feljelenteni.
Nem kell elküldeni az értetlen hívót, hanem infót adni, ha tényleg nem érti vagy kötekedik, kapcsolod eggyel fentebb és majd a főni megoldja. Van egy professzionalitás, amit sajnos nagyon kevesen értenek meg, még kevesebben gyakorolják azt. És ez a bosszantó, hogy ez is az egyénen bukik el.
Mert a baj azzal van, hogy a kisebbség az, aki tényleg meg is tanulja, amit meg kell. A többség meg olyan, mint Mancika, akinek éppen rossz napja van, mert letört a körme, vagy Bélus, aki szintén bal lábbal kelt reggel Mancika miatt, ezért a kedves és gyanútlan ügyfélen éli ki a kicsinyes bosszúját szegve meg ezzel jó pár szabályt, csak ugye ezt nehéz bizonyítani.
Mert lehetne az üfsz kedves és segítőkész, ami alapból benne van a szerződésében / munkaleírásában és amit nem tart be. Ha így dolgoznék, már kirúgtak volna régen. És nagyon régóta nekem is az egyik legfontosabb az ügyfél elégedettség, akkor is ha nem üfsz-en ülök. És nem vártam semmi extrát tőlük, csak információt és tájékoztatást, nem pedig ignorálást.
A választásom nekem is megvan, így van, nem fogok előfizetni hűség lejártakor, és majd év végén a kedves üfsz-es nem fogja érteni, hogy miért. Viszont simán kifizetem majd azt a többletpénzt, amit a HD csomagért fognak kérni azok, akikkel éppen levelezek, mert ha tényleg elérhető abban a formában, akkor nagyon megéri, mert az kell majd. Mert a jelenlegi üfsz még arra sem, képes, hogy egyértelműen megfogalmazott kérdésekre választ adjon segítve engem ezzel, mert telibe*****.

(#86013) gduck válasza viktorhu (#85956) üzenetére


gduck
addikt

Mari néni HD tévével, nem fogja nézni a HD feliratot a csatorna végén ;) Azt látja, hogy RTL KLUB oszt annyi, azt akarja nézni. Most meg 2db-ot lát belőle és másnap megy az SZTK-ba, hogy miért van dupla látása :DDD

(#86014) MiZo1990 válasza ish4d0w (#85998) üzenetére


MiZo1990
aktív tag

A UPC YouTube oldalán továbbra is elérhetők a segéd videók, de a Horizon info csatornán is megy az összes ilyen videó.
UPC Horizon HD mediabox, műsorújság használata, műsorvisszanéző funkció
UPC Horizon HD mediabox, műsorfelvétel beállítása

Xperia Z5 Compact -> Pocophone F1

(#86015) Adam115


Adam115
csendes tag

Sziasztok!
Lehalt a fehér csodabox folyamatosan újraindul. Reset stb már meg volt. Sikerült egy Hitron CGNV4 -et kerítenem, tudom-e regisztrálni, szólhatnak-e érte? Egyáltalán házilag hogyan valósítható meg egy ilyen box csere? (Most tuti nem engedem be a szerelőt egy cserére)
Nem tudom a modem előéletét, de használt, az látszik rajta.

(#86016) Gubu0101 válasza Adam115 (#86015) üzenetére


Gubu0101
addikt

Hozzánk beöltözve jött,értem ezalatt,hogy maszkba volt végig,még telefonálni se vett le.
Amúgy kérni kell és kipostázzák,ha szerencséd van fordultával vissza is küldheted a rosszat.

iPhone 12 Pro...Samsung Galaxy Z Fold 3…Samsung Buds 2... Samsung Galaxy Watch 3...Acer Nitro 5...PS5…”PS Zsolteee_81”"W.O.T _ZSoLTe_" Uplay ZSoLTeeeeeee"

(#86017) MadMancs válasza Adam115 (#86015) üzenetére


MadMancs
addikt

Úgy tegyél ahogy felettem írták.
Addig meg itt próbáld meg regisztrálni hitront. Há UPC s volt valamikor akkor mennie kell.

(#86018) Toth_Jani válasza MadMancs (#86008) üzenetére


Toth_Jani
őstag

Hogy lekösd magad egy kicsit, utána néznél hogy a "közszolgálati csatornák " évente hány milliárd támogatást kapnak, és visszaosztanád hogy ez egy személyre havonta mennyi adóforintot jelent??
Mellékesen a Földi sugárzásra 2020-ig vállaltak ingyenes kötelezettséget a kereskedelmi csatornák, tehát az idén tárgyalni fognak hogy mi kerül át az extra (fizetős) csomagba !!

[ Szerkesztve ]

(#86019) CoF válasza Adam115 (#86015) üzenetére


CoF
veterán

Ez a Hitron csak üzleti előfizetéshez járt ahogy nézem. Lehet, hogy nem fog menni.

CoreELEC útmutató, telepítés, segédlet! https://bit.ly/2MOoxqz

(#86020) handrash válasza ish4d0w (#85918) üzenetére


handrash
őstag

Köszi, és amikor azt reklamálja, hogy nem UPC hálózatban vagyok, arra van orvosság?

Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/

(#86021) MadMancs válasza handrash (#86020) üzenetére


MadMancs
addikt

Arra sajnos nincs. Bizonyos csatornák csak saját hálózatban érhetők el.

(#86022) inf3rno

Alakul a TCP latency mérőm. Kiraktam web worker-be a websocket kapcsolatot. Megnéztem Chrome-ban, és ilyen 4-9ms-es tüskéket produkált folyamatosan amiatt, mert frissíteni kellett a kirajzolást. Ha növeltem a csomagküldési időt 1ms-ről 100ms-re, akkor nagyjából eltűntek ezek a tüskék, de úgy gondoltam, hogy jóval pontosabb eredményt kapok, ha a rajzolgatás nem befolyásolja a méréseket. A grafikon készítő libet egyelőre megtartottam, nem a legjobb, de nincs kedvem ezzel kínlódni, good enough. Kicsit tákoltam rajta, betettem exponenciális mozgó átlagot a kirajzoláshoz, hogy ne legyen annyira darabos, így már egész elfogadható.

régi

mostani

Még kicsit szórakozok vele, bár median és jitter terén viszonylag nehéz ilyen folyamatosan stream-elő algoritmust találni, ami nem tépi szét a processzort és akadályozza a mérést, de majd körülnézek, hátha azt is meg tudom oldani. Szerintem ma egy kicsit később mérek is egyet helyi hálózaton, holnap meg felteszem AWS-re, ha tudom. Egyelőre a csomag mérettel nem foglalkoztam, úgyhogy csak egész számokat küldözget nullától végtelenig. Majd később belenyúlok, hogy lehessen csomag méretet is választani. Ezen felül a sorrendiséget sem vizsgálja válasznál, és az elveszett üzeneteket sem, úgyhogy azért még eléggé félkész.

[ Szerkesztve ]

(#86023) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Sziasztok!

Nem reg vettem eszre, hogy kb. egy honapja kaptam egy e-mailt, hogy lassan hosszabbithatova valik a husegem. Hogy ez a hosszabbitasi lehetoseg mikortol lehetseges, arrol nem irtak. Elvileg matol van uj ASZF, ugye? Holnap szerintem felhivom oket az ugyben. Az uj ASZF (04.14-tol) szerint 790 mar a VTV box:

"2.2.3.1. Vodafone mediabox bérleti díj
A TV díjcsomagban foglalt Vodafone mediabox-on felül igényelhető további, legfeljebb két darab Vodafone
mediabox havi bérleti díja mediaboxonként: bruttó 790 Ft."

de ez a dokumentum az "Általános Szerződési Feltételek" "Lakossági" tabja alatt volt. A Volt UPC tab alatt nem ir ilyet. Bar gondolom a lakossagi resz vonatkozik mindenkire, mert mar nincs UPC. :D

Tehat:

- Ha betelefonalok, hogyaszondja: "Kiskezetcsokolom, szeretnek hosszabbitani ugy hogy ez es ez legyen az uj csomagban, illetve szeretnek a jelenlegi boxom helyett Vodafone TV boxot meg a mediakartyam helyett is szeretnek egyet kerni" akkor nagy valoszinuseggel fognak adni?

Hallottam, hogy tobbeknek sikerult Vodafone TV boxot szerezni sajat beuzemelessel. Milyen varazsigek kellenek ehhez (azon kivul, hogy nagyon-nagyon szepen kerem)? Ha ez igy tenyelg megy, akkor mi szallitja ki? MPL?

Cisco HD DVR boxrol valtanek: Koax is van, meg UTP is, meg amugyis megoldok mindent a sajat magam oldalan ha kell. Kerdes, hogy bekotes utan kell-e nekem az ugyfelszolgalat, s ha igen, akkor megintcsak milyen varazsigekre fogjak nekem aktivalni a cuccot?

Koszi!

Udv. core2

(#86024) CoF válasza Neil Watts (#86023) üzenetére


CoF
veterán

Hallottam, hogy tobbeknek sikerult Vodafone TV boxot szerezni sajat beuzemelessel.

Én ilyet még senkitől sem olvastam. Technikai akadálya nincsen persze, mert csak regisztrálni kell a rendszerben.

CoreELEC útmutató, telepítés, segédlet! https://bit.ly/2MOoxqz

(#86025) handrash válasza MadMancs (#86021) üzenetére


handrash
őstag

Köszönöm.

Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/

(#86026) gduck válasza Neil Watts (#86023) üzenetére


gduck
addikt

Kíváncsian várom mit mondanak a 790Ft-ra ;)

[ Szerkesztve ]

(#86027) viktorhu válasza gduck (#86013) üzenetére


viktorhu
veterán

Én már próbáltam elmagyarázni, hogy attól van pluszban ott a csatorna, kb. senkit nem érdekelt, hogy az HD :) Elég szűk kör foglalkozik ilyesmivel, ahogy az sem érdekel senkit, hogy mennyi pl. a feltöltési sebesség (ezért nincs balhé a rózsaszín szolgáltató 150/5-ös ajánlatából), mennyi ram van a mobiltelefonban (talán azt mondanák rá, hogy a 64-eset vették) stb :)

(#86028) MadMancs válasza CoF (#86024) üzenetére


MadMancs
addikt

Én pedig igen.

Fogalmam sincs ph appban hogy kell kommentet linkelni ezért a lényeg hogy Thomasino kérdezte sly54 től hogy futár hozta e vtv boxot.

[ Szerkesztve ]

(#86029) CoF válasza MadMancs (#86028) üzenetére


CoF
veterán

Egy ember. :D

Lehet elkerülte a figyelmemet, vagy már elfelejtettem, régen volt.

CoreELEC útmutató, telepítés, segédlet! https://bit.ly/2MOoxqz

(#86030) MadMancs válasza CoF (#86029) üzenetére


MadMancs
addikt

2 hete. 1 ember is ember. Tehát lehet futárral is.:)

(#86031) gduck válasza viktorhu (#86027) üzenetére


gduck
addikt

Engem se érdekel, hogy az HD, de ha már egyszer ott van, akkor ne legyen már SD verzió is belőle... FELESLEGESEN!

Ez csak az új IP alapú VTV boxra vonatkozik!

(#86032) MadMancs válasza gduck (#86031) üzenetére


MadMancs
addikt

Szerintem egyetlen oka van. Melyik mutat jobban?

1, 150csatorna 5000Ft ért
2, 100 csatorna 5000Ft ért
( csak példa számok árak)

Ugye hogy az első. Na ezért van még SD VTV-n is.

[ Szerkesztve ]

(#86033) zolee001 válasza gduck (#86031) üzenetére


zolee001
őstag

Csak kérdés szintjén
Akkor miért nem "hangolod ki" avagy veszed ki a listából és nem idegel,hog ott van?
Neked felesleges ugyanakkor lehet másnak pedig nem
(Ennél nagyobb problémád soha ne legyen)

(#86034) DonThomasino


DonThomasino
veterán

Kártya és box nélkül egy DVB-C TV n , minden jön kivéve a HD csatornák?

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#86035) MadMancs válasza DonThomasino (#86034) üzenetére


MadMancs
addikt

Most április 30 ig minden "jön" plusz filmbox pack. Május 1 től újra csak 28 csatorna + helyi tv(k).

(#86036) CoF válasza DonThomasino (#86034) üzenetére


CoF
veterán

Április 30-ig jön minden ami a TV Prémium tartalmaz. Utána kb. 30 csatorna marad ami eddig, csak a közszolgálatik HD-k.

CoreELEC útmutató, telepítés, segédlet! https://bit.ly/2MOoxqz

(#86037) Gubu0101 válasza CoF (#86036) üzenetére


Gubu0101
addikt

Nekem 20-at mondott a szerelő,de lehet ti jobban tudjátok.Ezért nem rendeltem még 1 beltérit,bőven elég a másik tv-re annyi :D

iPhone 12 Pro...Samsung Galaxy Z Fold 3…Samsung Buds 2... Samsung Galaxy Watch 3...Acer Nitro 5...PS5…”PS Zsolteee_81”"W.O.T _ZSoLTe_" Uplay ZSoLTeeeeeee"

(#86038) Floyd80


Floyd80
őstag

Csak jelzem, hogy lemondási osztály csak délelőtt van. :D 40 percet vártam erre az infóra.

Illetve van lehetőség e-mailben elállni a szerződéstől, módosítást kérni? Miért nem lehet ezt a szolgáltatásoknál egy kattintással elintézni, ahogy írják is?
"Gyorsabb internetet, nagyobb adatcsomagot szeretnél? Meghosszabbítanád meglévő előfizetésed? Bármit is módosítanál csomagodon, végezd el online gyorsan és kényelmesen!"

"Leggyorsabban és legegyszerűbben az online igénylésen keresztül tudod lemondani szerződésedet." de ez nem visz sehova.

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#86039) CoF válasza Gubu0101 (#86037) üzenetére


CoF
veterán

Nem számoltam meg, itt is úgy ahogy fentebb, pl. m1 sd és HD, ez két csatorna. Trükkös. :D

Ez így kb. 30 csatorna

[ Szerkesztve ]

CoreELEC útmutató, telepítés, segédlet! https://bit.ly/2MOoxqz

(#86040) woodworm válasza CoF (#86039) üzenetére


woodworm
veterán

Nem számolja duplán ugyanannak a csatornának sd és hd adását.

(#86041) MadMancs válasza Gubu0101 (#86037) üzenetére


MadMancs
addikt

Mi nem, de UPCVodafone valószínűleg jobban tudja. :K

(#86042) fajvedo


fajvedo
csendes tag

Sziasztok!

Budapest 7. kerületben másnak van internet elérése?
A upc weboldala szerint ma volt egy karbantartás, de ennek elvileg 14:00-kor véget kellett volna érnie. Az ügyfélszolgálaton 30 perc után sem veszik fel.

(#86043) gduck válasza zolee001 (#86033) üzenetére


gduck
addikt

Én igazán nem értem, úgy érzem, mintha kínaiul beszélnék és senki nem értené. Utoljára nekifutok még1x :U Hetet havat összehordotok, aminek semmi köze a kérdéshez, csak a HD vs SD kérdéssel foglalkoztok! A kérdés NEM erről szól!

1. VTV boxnál nem változtatható a csatorna sorrend, nincs kedvencek, stb. Itt jegyzeném meg, hogy ez engem egyáltalán nem zavar! És nem az zavar, hogy ott az SD csatorna is a HD-s verzió mellett, hanem a miértje!

2. VTV boxnak CSAK HDMI kimenete van!

3. A VTV box a beállított FIX felbontással adja a jelet a TV-nek! Ezek: 576p/720p/1080p. Tehát ha a forrás ettől eltérő, akkor úgyis KONVERTÁL! 4K-s TV-n nem tudom mit lehet beállítani, mivel nekem "csak" FULLHD TV-m van.

És a kérdés: MINEK A DUPLA SD és HD csatorna? Elég lenne a HD, a nevéből el is hagyhatnák (amúgy több csatornánál nincs is jelölve). ;)

UI: de lehet csak én vagyok ilyen gyagyás, hogy ezt nem értem

[ Szerkesztve ]

(#86044) Gubu0101 válasza MadMancs (#86041) üzenetére


Gubu0101
addikt

Ezt eddig is tudtam,hogy most az egész ingyenes,csak utána mindenki más számot mondott,arra írtam,hogy nekem a szerelő 20 csatornát mondott. :D

iPhone 12 Pro...Samsung Galaxy Z Fold 3…Samsung Buds 2... Samsung Galaxy Watch 3...Acer Nitro 5...PS5…”PS Zsolteee_81”"W.O.T _ZSoLTe_" Uplay ZSoLTeeeeeee"

(#86045) CoF válasza woodworm (#86040) üzenetére


CoF
veterán

Ki? Hivatalos lista nincs is a szabadon fogható csatornákról egyáltalán.

CoreELEC útmutató, telepítés, segédlet! https://bit.ly/2MOoxqz

(#86046) Gubu0101 válasza gduck (#86043) üzenetére


Gubu0101
addikt

1.Jön egy frissítés ami meg fogja változtatni a menürendszert,csatornalistát(szerelő szerint hamarosan)
3.Ugyan ez csak annyi,hogy van még egy 4k lehetőség

iPhone 12 Pro...Samsung Galaxy Z Fold 3…Samsung Buds 2... Samsung Galaxy Watch 3...Acer Nitro 5...PS5…”PS Zsolteee_81”"W.O.T _ZSoLTe_" Uplay ZSoLTeeeeeee"

(#86047) gduck válasza Gubu0101 (#86046) üzenetére


gduck
addikt

Szerelő már sok mindent mondott, hiszem ha látom :U
Ráadásul szinte mindenhol így néz ki a VodafoneTV szoftvere, miért magyar honban változtatnának rajta?

:R

(#86048) CoF válasza gduck (#86043) üzenetére


CoF
veterán

Szerintem még senki nem foglalkozott ezzel, még nagyon új cucc.

Gyanítom, hogy egy fillérrel sem kerül többe most nekik, hogy vannak SD stream-ek is. Gondolom a telefonos app-on is ugyanezek a csatornák mennek, ott meg lehet számít az adatforgalom miatt a felbontás.

[ Szerkesztve ]

CoreELEC útmutató, telepítés, segédlet! https://bit.ly/2MOoxqz

(#86049) tomp válasza gduck (#86043) üzenetére


tomp
nagyúr

Én értem a problémádat és én se értem ezt nyugi...
A Voda boxon ugye csak HDMI van azaz minimum HD Ready a TV. Nos! Akkor minek az SD változat ugyan abból? Hát igen. Ezt szeretném én is megtudni...
Lehet a csatornával való megkötött szerződésben rögzítve van, hogy az SD-t is kötelező továbbítani?

fajvedo
Nálam megy minden! Keleti környékén lakom a VII.-ben. Karbantartás volt? Akkor lehet ezért kockásodott néha a Vodafone TV? hmm

(#86050) MadMancs válasza Gubu0101 (#86044) üzenetére


MadMancs
addikt

Vagyis akkor félreértettük egymást én azthittem április 20 át mondott a szerelő. 😅😅

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.