Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72470) blakey válasza Sanyaaa26 (#72469) üzenetére


blakey
titán

Látom kicsit a upc felé húzol, - ha valami jól működik és nem írok róla rosszat akkor húzok valamerre? Ez nagyon rossz látásmód.

Egy kábelcsere az ingatlanig 2 évi könyörgésembe került, most a harmadik szerelő járt itt ő cserélt boxot. - erről én nem tudok mit írni, nálam 2 nap alatt megoldották amikor egy rágcsáló megrágta a földkábelt.

Az aranyos kis ügyintéző hölgy szerint a -9 -8 jelszint még jó, - fogalmazzunk úgy, hogy nem rossz, de ehhez ki kell fognod egy valóban szakembert aki lelkiismeretesen végigmegy a dolgokon. Neked, mint ügyfél nem hisznek, maximum utánanéznek és nyomják a sablonszöveget.

Most erre várok, látod posztoltam hogy connect boxnál milyenek csere után az értékeim, örülök hogy nálad ez rendben van. Viszont zeng az internet arról hogy mekkora trágyák ezek a boxok, ezek után nem tudom hogy lehet ajánlani egy szolgáltatót, nem tudom 10 ből hány ember köpködne erre a boxra. - nem érdekel, hogy hányan köpködnék, én megoldom, megoldatom a problémámat, szerintem te is vagy bárki akinél rossz a net és idejönne hozzám egyből megváltozna a véleménye és a szomszédok szintén nem panaszkodnak, mindenkinél jó és még senki nem ment át a Digihez, pedig behúzták idén a kábeleket.

Meglátom ha megfelelőek lesznek a jelszintek is produkálja e ezt a hibát, modem üzemmódban van. - nálam minden letöltés 0/38 illetve 41-42 a feltöltés

* Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.