Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59246) dkess válasza gyugyo79 (#59244) üzenetére


dkess
őstag

Igen, lehet félreérthető volt a hozzászólásom legeleje. Én nem alternatívaként hivatkoztam a Synology Drive Server/Coud Station Server (és azok klienseire), hanem egyfajta felhívásként azon felhasználóknak, akik pl. ezen alkalmazások valamelyikének használata során belefutottak nagyon hasonló hibajelenségbe és van rá rész- vagy akár teljes megoldásuk.

Csak egy példa lehetséges részmegoldásra - pl. Cloud Station Server felhasználó belefut ugyanebbe az utcába és utánanézett/megoldotta, hogy legalább egy LE tanúsítvány automata CSR sikeres megújítását követően az admin(ok) vagy akár csak egy külön beállított e-mail címre menjen értesítés csak ezzel kapcsolatban. Ez csak részmegoldás, de lehetne építeni workaround -ot pl. a felhasználók értesítésére (mindenre azonban nem megoldás).

Értem a problémádat. Azonban én pl. pont azért nem foglalkoztam túl sokat vele, mert itthoni környezetben - sajnos a szükséges manualitást is beleértve - lekezelem a dolgot a felhasználókkal együtt. Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy egy kiterjedt és változatos ügyfélkör esetén vállalati környezetet alapul véve ez miért nem megoldás.

ABfB esetén az Értesítések/Speciális alatt nincs 'Biztonsági mentés sikertelen volt' vagy 'Biztonsági mentés felfüggesztve' avagy akár kliens csatlakozás sikertelen vagy valami hasonló opció (ABfB nincs fenn nálam)? Persze amellett, hogy a "Sikeres" dolgok mellől egyszerűen kivesszük a pipát itt ...

Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik részére adtál be fejlesztési igényt? A tanúsítványfrissítős-értesítési -re avagy egy adott felhasználó/eszköz backup task nem futott le X ideje jellegű értesítésre/riportra?
A "3rd party backup tool" is érdekes felvetés ... Lehet majd valaki felveti az ilyen jellegű pozitív tapasztalatait itt ...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.