Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46009) Tempus Fugit válasza Miamiquake (#45990) üzenetére


Tempus Fugit
csendes tag

Design
Márka presztizse
Méret fontos, lehet képen tetszik, és megfelelőnek vélem, de felpróbálva mégis nagynak hat.
Divat és reklámok nem befolyásolnak, mi több, ki nem állhatom mikor egyes márkák ún. nagykövetekkel jönnek elő, és azzal próbálják eladni a márkát, ez számomra nem pozitív, hanem visszatetsző.
Pl: Ha megtehetném, hogy vásárolok egy Bretyó Transocean Unitaime-ot (ami szerintem gyönyörű, de a maga 46 mm-ével viselhetetlen lenne számomra), akkor sem venném meg, mert egy számomra antipatikus futballistával kell reklámozniuk, és idegesítene, hogy az óra árának egy része az ő zsebébe megy.
Nekem nincs szükségem márka nagykövetekre ahhoz, hogy egy adott termékre essen a választásom. Biztosan egyesekre ez hat (sőt, sokakra), hogy "húúú, ha XY is ezt hordja (hordja hát, mert ajándékba megkapja a pár millió dolláros szerződés mellé....) akkor én is oylan király leszek, mint XY, na ez már valami, hát akkor megveszem!" Szerintem ez szánalmas.
Egy márkának tudnia kell(ene) önmagának olyan presztizsértékűnek lennie, hogy eladhassa a termékeit az általa szabadon választott árszegmensben. Számos ilyen márka van az órapiacon is, és mégis alkalmaznak "nagyköveteket", ebből arra lehet következtetni, hogy hatalmas a birka mentalitású, ám annál vastagabb pénztárcájú vásárlóerő.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.