Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
"A másik, hogy sajnos a Nighthawk óráimon nem zafír van ezért karcolódnak. Valaki tud ajánlani Budapesten valakit aki rendbe tudja nekem szedni?
Egy optikus vállalta volna, ha legalább 40 db-ot vittem volna neki"
Valaki?
-
Mosanke
senior tag
Szia!
"Egy analóg kvarcóra érzékenyebb az erős oldalirányú rázkódásra, mint egy mechanikus..."
Mindig hallok egy számomra eddig ismeretlent.Kifejtenéd nekem pár mondatban, hogy miért érzékenyebb?
Ha engem(eddig) megkérdeztek volna erről, akkor tutira biztosan a mechanikust jelöltem volna meg és nem a kvarcot. -
seiko
senior tag
válasz
bozor2 #26045 üzenetére
Ha nem az adogató kezed csuklóján van az óra, akkor semmi bajod nem lesz vele.
Csak ne ess el, és ne csapd oda valamihez!
Egy analóg kvarcóra érzékenyebb az erős oldalirányú rázkódásra, mint egy mechanikus (tapasztalat, nem elmélet).
Egy olcsó, digitális kvarc lenne a legjobb megoldás, abban nincs mozgó alkatrész.
Én fizikai munkát végzek, EZÉRT (is) hordok "mecha" órát.
Azzal még sosem volt gondom, de analóg(!) kvarccal.............. -
bozor2
csendes tag
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni. Nagyon foglalkoztat egy STEINHART Ocean vintage GMT óra, de vannak kételyeim. Én az órát minden napos használatra szánnám, amiben benne van heti 3-4 alkalom tenisz/squash edzés, gyakorlatilag csak éjszaka szoktam letenni. Szerintetek ilyen igénybevételre alkalmas a szerkezet? Én főleg a szíj és csat tartósságától félek. Bírja ezt a nehéz órát?
-
Attila!
tag
Szia
Nekem az a véleményem,hogy nem ér ennyit.
5030D ronda szerkezet van benne, ez a szerkezet az ungaro swiss által forgalmazott sokkal olcsóbb órákba is benne van.Amik szintén zafír üvegesek akár.
Szerintem fölösleges azért ekkora összeget kifizetni ,hogy a színe arany/fekete legyen
(gondolom a benne lévő valós rózsa arany erősen konvergál a 0ához) -
Takuun
aktív tag
válasz
Egorov #26032 üzenetére
Hát ebbe elég sok órának a stílusjegyét belezsúfolták.
Nekem nem jön be a design.Amúgy meg számomra fontos, hogy megbízható legyen az óra és PONTOS!!!
A mostani Nighthawk-ok előtt volt nekem is piacos TagHeuer. 1 évig hordtam, de nagyon megutáltam, hogy mindig késik, sokszor kellemetlen volt. Akkor megfogadtam, hogy soha többet. -
Takuun
aktív tag
válasz
Takuun #26003 üzenetére
Előző hozzászólásomban csatolt órához szerintetek illik a fekete bőr szíj piros cérnavarrással?
A másik, hogy sajnos a Nighthawk óráimon nem zafír van ezért karcolódnak. Valaki tud ajánlani Budapesten valakit aki rendbe tudja nekem szedni?
Egy optikus vállalta volna, ha legalább 40 db-ot vittem volna neki -
Egorov
aktív tag
Sziasztok
Ez az egyéb órák kategóriába fog tartozni.
Nos vettem egy ilyen órát, gondoltam, hogy leírom a tapasztalatomat. 1 hete van nálam az óra.
Nos, 2700 forintba került, nekem tetszik. Bírom a fekete-piros kombót. A számlap alján lévő kisebb másodperc mutató 6 másodperccel halad a rendes mutató mögött. Ha este 19:00 körül leteszem az asztalra, akkor reggel már nem megy, fel kell húzni. Minden reggel 1-2 percet utána kell állítani. Általában késik. A vízállóságot nem merem kipróbálni. Viselete kényelmes, a szíj nem tűnik valami tartósnak, de reménykedek.
Összességében ennyi pénzért bestbuy. Automata, jól néz ki. Még akkor is felvenném egy ing mellé, ha nem menne.
Ha meg valamiért pár hónap múlva bevérzik a szeme, akkor így jártam. Óccsó' volt.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Tothgera30 #26030 üzenetére
Szerintem nem bánod meg , fogod szeretni.
-
-
Miamiquake
aktív tag
Budapestiektől kérnék kis segítséget: egy ismerősöm vett egy régi IWC werket és beépítést akar csinálni belőle, kihez érdemes fordulni aki "reális áron" megcsinálná neki.
Tudom hogy 120ezer egy jó méretre gyártott acél tok, de ez lő távon kívül van.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Tothgera30 #25991 üzenetére
A 7S26 ugyanannyit tud . mint a 7S36 , de én úgy tudom ebben már 4R36 van ami olyan mint a 6R15 csak 8 órával kevesebb a járástartaléka.Külfödi fórumokon többször is egyenlőség jelet tesznek a 2824-2 ás e közé. A4S36 a Seiko középkategóriás szerkezete.A 6R15-öt most tesztelgetem egyelőre nagyon jó.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Tothgera30 #25983 üzenetére
A régin ugyan ott vannak a perceknél a számok , mégis szellősebb a számlap.Az újnál ha hosszabb lenne az órákat jelző mutató nem is maradna hely ,,ha az öt perc közepén állna.Egyébként leolvasható a perc.Én is a régire szavaznék , de a 4R35 szerkezettel , mert sokkal jobb.
-
WiZARD
addikt
jogos, és létezik is ilyen: Rado Ceramica DiaStar Digital Automatic
Ventura SPARC MGS Digital Watch(bár nyilván egy átmeneti energiatároló mindenképp kell és van is)
-
Mosanke
senior tag
válasz
Misi1979 #26018 üzenetére
Lehetne feltölteni például ide és linkelni.
A hsz.-ek súlyozva vannak. Mivel ebben a topikban a hsz.-ek közösségi hsz.-eknek számítanak, így 0,25 a szorzójuk. Azaz négy itteni hsz. számít egy szakmainak. Lassabban lehet itt előbbre jutni az automatikus rangrendszerben. -
afgk2012
tag
Ha nem lenne ennyire bunkó nagy, ez az óra tetszene most a legjobban az olcsó mindennapi munkaórák közül:
Egyébként ezt miért nem forgalmazzák nálunk?
-
afgk2012
tag
Ez egy mekkora ötlet:
-
vasii
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről az óráról?
Cornavin Downtown
Fekete/arany színű órát kerestem 150 korul, és szinte ez volt az egyetlen amit tudtak mutatni (ott néztem ahova a link is mutat).
Nekem tetszene, de nem tudom hogy ér e ennyit, ezért kérdeznélek titeket! -
Takuun
aktív tag
Segítséget kérnék abban, hogy mi a különbség a békazár és a pillangózár között?
Citizen Promaster Nighthawk-om van U.S. és az Ázsiai verzió is. Egyiken fémszíj van a másikon pedig egy bőrszíj. De a bőrszíj az nem eredeti Citizen. Most vennék hozzá új szíjat és nem tudom melyik zár az amelyik kényelmesebb és a csoklómra jobban rá tudom illeszteni az órát. Mármint,ha jól gondolom akkor az egyik zár az nem úgy működik, hogy lyukakba kell tenni. Vennék gyári szíjat, de az méreg drága.
Aki válaszol lenne olyan kedves és megírná nekem PRIVÁT-ban is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- DOOM - The Dark Ages
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest