Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synergi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék magamnak órát vásárolni, de mivel nem igazán vagyok a témában expert érdeklődnék, hogy mi a véleménetek erről az óráról, a szerkezetéről? Ami számomra nagyon fura, hogy lehet, hogy egy 60-as években készített óra "új" hordatlan állapotban van, ráadásul a márka árait ismerve, nekem nagyon kevésnek tűnik ez az ár és valami sumákságot sejtek mögötte.
Esetleges tapasztalataitokat, véleményeteket előre is köszönöm.
Az említett óra: [link]
-
titán
Van egy kis gondom egy Bulovával. Precision chronograph szerkezetes. Az történt, hogy a percmutató 3 percet késik, de a másodperc mutató továbbra is tizedmp pontosan jár. És ezt már másodszor adja elő két hét alatt.
Először azt gondoltam, hogy valahogy kihúztam a koronát véletlenül, és pont olyan mázlival nyomtam vissza, hogy épp két perc késés jött össze. De most még egyszer, ráadásul nem is nyúltam a koronához. És még fizikai erőhatás sem érte, hogy esetleg átugorjon valahogy.
Esetleg az elem lehet az oka? A gyengülő elemet nem kellene jeleznie forgó helyett ugráló mp mutatóval? Akiknek van ilyen szerkezetes órája, az látott már hasonlót?
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
gipsztigris
addikt
válasz Sungoo #186045 üzenetére
Köszi!
Ha megmarad, akkor az a hülye Küklopsz le fog ugrani róla, mert az rettentően idegesít.
Egyébként szép óra, de inkább úgy mondanám, hogy korrekt! A formatervezők nem szakították meg magukat, nincs benne semmi extra, a kerek az pont annyira kerek amennyire kell, a recés annyira recés amennyire szükséges, a felületek minősége, kidolgozása pedig prémium hatást kelt. Egyszóval korrekt! Nyilván nem egy Omega vagy roller, de ez sokkal jobban hozza a "Swiss Made" érzést mint a kocka Steini."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
knoxhu
senior tag
cheapestnatostraps.com-os csomagok átlagosan milyen gyorsan szoktak kézbesítésre kerülni?
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #186043 üzenetére
Ismerős mutatók. Na ez a méret a Te
mancsodrakezedre való! Gratula! -
Redwoodtree
csendes tag
BUÉK!
Csatlakoztam a kompozit Casio szíjak rajongóinak széles hazai táborához
Szombaton érkezett az óra, és mielőtt valami visszafordíthatatlan történne elvinném egy nyomáspróbára. Ti hova szoktátok, mit javasoltok?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
BUÉK
風林火山
-
nemeth989
senior tag
válasz Sungoo #186037 üzenetére
carbon szíj az ár az vicces, sokkal olcsóbb volt.
[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nemeth989
senior tag
-
Mercutio_
félisten
-
titán
válasz alphaville #186031 üzenetére
És mi lesz, ha James Bondnak (vagy főleg ha nekem) palackos búvár felszerelésében kell menni egy elit partira, az öltöny pedig a búvárruha alatt van. Mindenre fel kellene készülni. Ez így nem jó
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
senior tag
-
titán
Szenzációs ez a kis seiko (SNZH53) és a liberty páros! Szerintem nagyon jól néznek ki együtt és kényelmes viselni.
A liberty tulajoktól szeretnék kérdezni. A szíj mennyire bírja a vizet? Szabad vele vízbe menni, vagy sem? Ha víz éri vegyem le és száradjon kicsit? Tisztítani mivel javasolt? Azért a bőrről rakódnak rá dolgok.
Köszönöm szépen!
-
fagyalllo
őstag
válasz @mriya@ #186025 üzenetére
Főleg egy ilyen óránál, amit nem visz az ember uszodába, Balatonba, Adriába.
A Seiko valódi újdonságokkal kezdi az évet, megjelenik két új szerkezet is, GS vonalon a 9F kvarc GMT változata és a nagyobb tömegeket érintő, bár árban szintén nem alsó polcos 6L35. Utóbbiról még semmi konkrét infó nincs, a Presage családban tűnik fel és a 6R15 - 8L35 közötti űrt tölti ki.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Pc Laca
tag
Buék
-
Empsepo
senior tag
Boldog Új Évet minden óraszeretőnek!
-
DJosef
őstag
Boldog uj evet es egesz evre elegendo jarastartalekot mindenkinek!
Forget about it
-
ciryl65
csendes tag
válasz alphaville #186008 üzenetére
Meg van, ha minden igaz.
Orient Star Chronograph WZ0011DY.
Betyár drága, de ugyanilyen minőség is egyben.
Boldog új évet mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
B.U.É.K. mindenkinek!
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
ciryl65
csendes tag
válasz alphaville #186008 üzenetére
B.Ú.É.K
Ennek meg lehetne tudni, mi a típus-száma?
Nagyon gyönyörű. Gondolom, nem egy olcsóság.
Köszi! -
nagyúr
BÚÉK mindenkinek!
(én reggelig szolgálatban....)
-
sipi83
aktív tag
B.U.É.K !
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #186006 üzenetére
A magyar "szaküzletek" sem különbek, de egyébként egyetértek.
Alpha, ez nagyon szép!
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
Az igazán beszerezhetetlen Citizen Speedy az acél tokos 67-9313... Az tényleg ritka, vagy ha van, 120+ ezer.... (flyback, automata kronó, 70-es évek)
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
krx21
nagyúr
BUÉK
-
gipsztigris
addikt
Az év utolsó napján itt leírom, hogy mi bacca a csőrömet!
Olvasom fészbukon a hirdetéseket, és meg vagyok döbbenve, hogy néhányan mennyire "éhesek".
Ebay/Watcheshalfprice eladótól veszik nyakra f@szra a sok refurbished Bulova órát és egyszerűen nem tudják már mennyit kérjenek érte.
Semmi bajom azzal, ha valaki tisztes haszonnal akarja értékesíteni a kintről behozott órákat, de amikor egy órát, szállítással, áfával és minden egyébbel 72-73 ezerből be lehet hozni, akkor 159 ezerért hirdetni garancia nélkül egy kicsit arcpirító. A belem kifordul az ilyen mocskoktól! Íratlan szabály, hogy mindenki annyiért árulja a portékát amennyiért akarja, és kibicnek nem illik beleugatni az "Istentiszteletbe", de valahol el kell mondani, ha bánt valami! Lehet, furán hangzik az én tollamból ez a kifakadás, hiszen én is adok el időnként órákat, de tudom mi a tisztesség! És sokan ezt a kifejezést még csak hírből sem ismerik.B.U.É.K. mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
-
Spet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest