Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
-
Miamiquake
aktív tag
-
Empsepo
senior tag
Ez nagyon vicces!
Más!
Olvastam nemrég szóba kerültek a Q&Q órák és azok gyenge minősége.
Én ezzel nem értek egyet.
Nekem a mai napig megvan a Q&Q órám ( olyan 15 éve ) és asszem ha azóta nem kap el ez az óraőrület, a mai napig azt hordom.
Életemben bajom nem volt vele. ( Elemcsere aztán annyi. )Aki nem olyan elborult mint mi, nyugodtan vegyen ilyen órát.
( Aztán lehet, hogy azóta gyengült a minősége, ezt nem tudom. )(#19015) nostromo73
Én szakértő véleményt nem tudok mondani csak azt, hogy igen tetszetős darabok!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
seiko
senior tag
válasz tupacamaru #19038 üzenetére
a háromgombosról nincs szemből kép.
a másik szerintem egészen pofás, a megbízható asian Unitas szerkezettel. -
nostromo73
tag
válasz tupacamaru #19028 üzenetére
és ha még tudnátok hány ilyen rigolyám van az órák terén néhány példa: utálom ha szöszös, foltos, vagy porszem van a számlapon üvegen, vagy ha pontatlanok az illesztések esetleg hibás csúnya a festés a számlapon, de a viccet félre téve, persze ha kell és érdemes akkor én is kötök kompromisszumot egy egy óra vásárlásakor de igyekszem a pénztárcámhoz és igényeimnek a legjobban megfelelőt megtalálni, van még egy dilim ez pedig az hogy szeretem az olyan márkákat amiknek van valamilyen katonai vagy történelmi múltjuk ( ezért a rajongásomért mit kaptam én az arcomba, egy másik óra fórumon hogy illúziókat kergetek meg a marketing stb...stb..persze van benne némi igaz is, de mibe nincs marketing manapság).
-
-
őstag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, van egy ilyen eladó órám:
1,5 éves, a gyári NATO szíjon felül adok melléje egy Hirsch Hevea kaucsuk szíjat is normális csattal.
PÜ-ben lehet érdeklődni
"Less but better" - Dieter Rams
-
tupacamaru
veterán
seiko, Mariner Én inkább magára az óra szerkezetre gondoltam, hogy abban ne legyen.
sysrq Amikor egész órára vált, biztosan lesz egy kis csúszás benne.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sysrq
őstag
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Mariner
tag
Akkor a Breitling némelyik típusa is kiesik,mivel ők sem átallanak egyes modelljeikben műanyag tokgyűrűt használni...Mondjuk nekem is jobban tetszik ha fém.Igényesebb megjelenést mutat,még ha a műanyag is tökéletesen ellátja a szerepét ráadásul könnyebb is.
MZ/X jelentkezz!
-
seiko
senior tag
a műanyag alkatrész miatt sok óra kiesik a lehetőségek közül, például a 7750-es is, és tudtommal a Seiko mechanikusak is tartalmaznak műanyagot..
speciel nem tudom, a 2824-esben is van-e ilyesmi, de például egy tokgyűrű a szememben nem a szerkezet része.
régebben a horgászok is fanyalogtak a műanyagok miatt, de a Shimano bebizonyította, hogy semmivel sem rosszabbak ezek az alkatrészek, mint fém társaik.
persze sok múlik az alkalmazott alapanyagok minőségén.!!!![ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz nostromo73 #19022 üzenetére
Szerintem ilyen dilije majdnem mindekinek van. Én nem szeretnék olyan órát aminek a tokjához nem tömör szem csatlakozik, és ha már mechanikus az óra akkor ne legyenek benne műanyag alkatrészek.
sysrq #19026
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
seiko
senior tag
válasz nostromo73 #19022 üzenetére
nem biztos, hogy jobb a diashock, csak más.
a hardlex valóban egy középút. -
nostromo73
tag
ez már csak olyan dili nálam viszont néztem a 6R15-nél illetve pontosabban a belinkelt Seiko Alpinist számlapján a diashock felíratott, gondolom ez azt jelenti hogy jobb az ütésbiztosítása mint mondjuk egy ETA-2824-nek,
eszembe jutott még egy kérdés hogy a Seiko Hardlex üveg az milyen ? az ásvány és zafír között van keménységre.[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
válasz nostromo73 #19019 üzenetére
Miért zavar a műanyag közgyűrű, hiszen nem befolyásolja az óra működését.
Csak helykitöltő. -
nostromo73
tag
kacérkodok a gondolattal, hogy a sok svájci márka után kipróbálni a japán oldalt is, stílusban kábé nekem is az egyszerűbb három mutatós jön be, leginkább az olyanok amik régebbi stílusúak, eddig a Mido Commander DatoDay tetszett a legjobban de Seiko-ról mindig is jót hallotam, másik nagy kedvencem Poljot chrono classic pedig műanyag köz gyűrűt használ, ami engem zavarna, így egy kicsit kezd kiesni a kosárból.
-
seiko
senior tag
válasz nostromo73 #19015 üzenetére
Kb. ETA 2824 minőség.
Nagyon jó kis ketyegők ezek már. -
nostromo73
tag
itt van még egy gyöngyszem
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz Miamiquake #19008 üzenetére
Nyugodtan tehetsz bele öngyújtó-töltő gázt, máshol sem fognak bele mást tölteni...
Az alján van két kinyitható fülecskével ellátott csavar. A jelölés nélkülit (a képen a jobb oldali) kicsavarod teljesen, és alatta van a töltőszelep. A másikkal a láng méretét tudod szabályozni - ez nem kicsavarható, hasonlóan működik, mint egy csap.My name is Biga... Csigabiga! :D
-
csabulaxi
senior tag
válasz Csigusz 1 #19005 üzenetére
Ilyesmije van tesómnak, csak szerintem nem fehér számlapokkal és ezüst tokozással.
Soha nem volt hordva, mivel Ő nem akar órát hordani. az óra azóta is dobozban van, (1980 talán) a gyári elem van még benne, (lejárt természetesen) nem tudom milyen lehet belülről, elindul-e?"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Miamiquake
aktív tag
Ha esetleg tud vki szervizt ST Dupont gyújtónak az kérem jelezze (csak tölteni kéne mert kifogyott de ilyen értéknél én nem rakok bele palackos akármilyen GÁZt)
Előre is köszi.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz blt.62 #18997 üzenetére
Azt hiszem, ilyet keresel.
86-ban egy katonatársam hordott ilyet...[ Szerkesztve ]
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Dzsana
senior tag
Esetleg, ha valakit érdekelne, szóljon, megegyezünk, wehrmachtswerkek:
[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
blt.62
őstag
-
WiZARD
addikt
válasz tupacamaru #18999 üzenetére
thx
atkd5331 thx
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- -64% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest