Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi101
tag
Steinhartot honnan érdemes venni? A gyár webshopjából, vagy inkább várni a magyar forgalmazóra míg behozza?
-
@mriya@
őstag
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Kenvelo7
tag
Hello mindenki ! Automata órát szeretnék, valami "jobb fajtát" mondjuk svajcit. Első körben utba igazítást szeretnék kérni mely márkák körül nézelődjek.Mindennapi használatra szánom.Előre is köszönöm a segítséget
+36/706020979
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz izmike #144013 üzenetére
Én is hordásra veszem. Ma mindkét csuklómon Fortis volt, de az M-Force és a MM is jár. Néhány év múlva ingem-gatyám rámegy, ha az összes órám szervizeltetem. Addig kitanulom a szakmát, és magam megcsinálom. Na jó, ez csak álom. Valószínűleg dobozlakó lesz a zöm, egy-két darab marad napi használatban. Anyagi csőd esetén átállok kvarcórára - nem, ez nem életszerű.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
-
jannuss
tag
Hivatalos eladónál, akár itthon akár Bécsben mennyit lehet alkudni? 10% megy?
-
ronin s8
senior tag
Egy kis tokmunka...
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
jannuss
tag
Europai listaárat Rolexhez tudtok EUR-ban?
-
vadászcsiga
félisten
Na ha valakinek egy Oris Aquis Date-re fáj a foga akkor ne hezitáljon. Van most egy nagyon jó ajánlat face-en.
-
evo87
őstag
válasz TimeCenter #144004 üzenetére
Sajna csalódás volt. GSM boltos, beszámított valami, ami a képeken szép volt, de élőben karcos.
Viszont maga az óra, tehát az ERA-300 nagyon bejött, jobban mint gondoltam.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
condy
senior tag
válasz Bossi #143988 üzenetére
Én egy G10-es szerkezettel "kezdtem."
Itt mindenki (szintem mindenki) le akart beszélni róla, de nem hagytam maga.
Mivel én itt ragadtam, már bánom, hogy nem hallgattam akkor a többség tanácsára.
Azonban, ha te tényleg úgy gondolod, hogy ez az "órás téma" nem igazán érint meg, akkor a G10 is remek választás lehet. Nekem sem volt semmi bajom vele, amíg nálam volt.
Ha csak a külső hoz lázba, akkor ne is foglalkozz a belsejével, az csak megnehezíti a választást.
De ha az elszomorító átlagnál csak egy lepkefingnyit jobban izgat a belseje, akkor ne legyen G10 benne."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #144017 üzenetére
Akkor az nem egy túl jó stratégia ha csak 3x hangzik annak, mert 4x annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
ciryl65
csendes tag
válasz C0RVUS #144010 üzenetére
Amint tudod, ez egy Sanghai 8120-as szerkezet. Ennek van egy testvér párja a 7120-as. Kinézetre hasonlóak egymáshoz, csak a kövek számában különböznek. Már valamikor írtam, a 60-as évek elején kezdték gyártani, és 4 havi fizetésébe került az átlagembernek egy ilyen szerkezettel készített óra. Hogy esetleg akkor is másolták volna szerkezetet, nincs tudomásom, de attól még persze lehet. Nekem is van mindkét típusú órám, és úgy gondolom, a Shanghai Watch saját tervezésű szerkezetei ezek.
De, ha valaki tud más infót, én is szívesen veszem. -
vadászcsiga
félisten
válasz C0RVUS #144015 üzenetére
Ez jó
So the Rolex 904L steel is softer and easier to scratch vs. 316L. But it has a very unique coloring which looks great when highly polished. And there is an advantage in marketing psychology for Rolex. To a layman, 904L sounds three times better and more luxurious than 316L.
-
C0RVUS
tag
Újabb érdekes szemnyitogató adalékok a tokmegmunkálás/acéltípus/ár témakörben!!! 19-es poszt
-
törölt tag
válasz fagyalllo #144007 üzenetére
Kb. gondolkodás nélkül megrendeltem, ahogy megláttam a postod. Régóta terveztem megvenni már ezt a tipust.
Élőben fényévekkel szebb, mint a képeken.Előtte a creationwatches- rol linkeltél egy FEU00002FW-t, amire szintén lecsaptam. Örök szerelem lett! Azóta több ismerősöm keres ilyet megvételre, mindhiába
madarasz92: köszönöm szépen !
-
izmike
tag
válasz 5-ös kezelő #143930 üzenetére
5-ös kezelő Köszönöm! Mindig megfogadom, hogy ez az utolsó, de mindig bedobtok egy új képet ami után elfog a birtoklási vágy... Azzal vígasztalom magam, hogy ezek nem drága órák. Van olyan is hogy képen nagyon tetszik de nem lesz szerelem belőle. Vagy hordásnál derül ki, hogy nem praktikus. Én hordom is őket nem csak a dobozba veszem.
C0RVUS Köszönöm! Zöld órám már van. Vaciláltam a kék, szürke, fekete között, de végül a konzervatívabbat választottam.
-
C0RVUS
tag
válasz Deskdiver #144001 üzenetére
Na, akkor talán el is lett igazítva a kérdés. A ruszkik köszörülnek, forgácsolnak, mert vanmit, hadszóljon - a fejlettvilág meg önt(tet), présel(tet), mert köll az extraprofit.
Kicsit lazán kötődik a témához: kiderült számomra, hogy, noha úgy tudjuk a kínaiakról, hogy ócsón legyártanak a pénztárcádtól függően bármilyen minőséget, a Vosztokamfíbia árkategóriájában nem igazán rúgnak labdába. A nemrég érkezett ötvenkét dolcsis Sanghajomat, biztos ami biztos, megmutattam az órásnak. Hát volt szörnyülködés, hogy mennyire bele van rohadva az olaj. Úgyhogy egy szervízdíj még rámegy az árára. Na jó, még így is húsz forint alatt marad, de hát akkor is. Azért a WUS kínai szekciója által ünnepelt eladótól jött, nem random Taobao.
Úgyhogy amíg a doktorbácsinál van, a fényképeivel kell vígasztalódjak. Be is teszem ide a "Shanghai B"-t, ilyen úgyis ritkán van itten. (Hátha valaki azt is megmondja, melyik svájciról másolták.)
Azok a szöszök mindenhol...[ Szerkesztve ]
-
TimeCenter
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Androidos fejegységek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- Sorozatok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
Állásajánlatok