Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Empsepo
senior tag
Őszintén órákról: [link]
Ééés... ilyen még nem volt, még nem láttam.
Ma este szerintem.A cím, téma, ígéretes: Szürkepiaci nyerészkedés, Breitling, Orient.
-
fagyalllo
őstag
válasz Empsepo #228039 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne törvényi előírás, szabvány a korona elhelyezésére, egyszerű dizájn döntés. A használatot se befolyásolja, ugyanolyan jól hozzáférhető, mintha 3 óránál lenne. A szerkezetben csupán a naptár pozicionálásán kell változtatni, hogy a kívánt helyen legyen vonalban a nap és dátum.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Empsepo
senior tag
válasz fagyalllo #228035 üzenetére
Szerintetek egy ilyen stílusú órán nem problémás a korona elhelyezése?
Amikor így néz ki egy óra a koronának 3 óránál kellene lennie szerintem.
Ez a fajta korona elhelyezés eleve onnan jött, hogy ne nyomja a csuklót mivel búvár, nagy méretű, stb nem?
Vagy ez a szerkezet így van kitalálva?
Ennél adott, hogy a korona 4 órához kerül? -
fagyalllo
őstag
válasz No.01 #228032 üzenetére
Az SKX-ben lévő 7S26 koronáról nem húzható és nem áll meg a másodpercmutató, ha beállításhoz kihúzod a koronát, míg az utódja, a 4R36 már tudja ezeket a funckiókat. Simán együtt lehet élni a régebbivel és, ez nekem nem lenne döntő szempont.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
No.01
őstag
válasz fagyalllo #228023 üzenetére
Köszönöm. Annyit még segíts kérlek, hogy ha egy full mod a cél (a kis L2L-el) akkor ezek közül szerkezet ügyileg van különbség?
Úgy vagyok vele, hogy ha már belevágok akkor legyen jó az alap is.
Mondjuk az azért vicces, hogy kis keresgéléssel már találtam titanium tokot SKX-hez -
5-ös kezelő
senior tag
válasz csabulaxi #228026 üzenetére
Nem kapzsi egy kicsit a srác? / Mondjuk, itthon is van ilyen úszónő... /
Jogászainak több esze lehetett volna. Hacsak nem azért volt a per, h reklámozzák egymást.Prime77 : Nem néztem szét, máshol mennyiért van. Lehet, olcsóbban is meg lehet csípni. Ezt a modellt talán még Babósnál néztem, méretre jó a 16,5-es csuklómra. Nem vettem meg, maradok a mechanikus óráknál. Ott is a Vosztok Amfíbiáknál, még mindig nagy a szerelem.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
prime77
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #228025 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.
Én nekem is fehér bőröm van sajnos. :/
Egyébként soha nem tetszettek az arany dolgok, de ez a fekete meg az arany nagyon jó.
Na mindegy is.
Ez amit küldtél nagyon jó tényleg. -
csabulaxi
senior tag
Hamilton beperelt egy luxus óramárkát, és vesztett
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
prime77
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok erről a karóráról?
https://www.irisimo.hu/swiss-military-hanowa-5331-02-007?gclid=CjwKCAiAzNj9BRBDEiwAPsL0dwhbM5849YTyS2wj3Sl0hyFAWkWjSSk7-h3FFQQF7cDGC2Fy7n0YshoCSKwQAvD_BwEMennyire minőségi?
Nekem nagyon tetszik, meg szabad-e egy ilyet venni?Köszönöm szépen a válaszokat!
Van itt rólad videó is!
https://www.youtube.com/watch?v=v2gZqsSuajU
[ Szerkesztve ]
-
-
Fall-N
veterán
válasz Szilágyi84 #228017 üzenetére
Ekkora árkülönbség mellett már nem valószínű, hogy az az óra eredeti lenne. Inkább az a valószínű, hogy valami Wishes ócska kínai hamisítványt vett az illető és még így keres is rajta. Nincs olyan hülye, aki egy 100ezer Ft-ot érő órát 40-ért akarná eladni. Sajnos csodák nincsenek. Már az eltérő címek alatt futó hirdetések is gyanút keltenek.
-
Szilágyi84
senior tag
-
Sungoo
addikt
válasz Szilágyi84 #228003 üzenetére
Nehogy Norman barátunkba szaladj bele! Országos híre van, a hardveraprón is legendás.
-
dzsi23
addikt
Videón könnyű igazolni, hogy nála van az óra, mivel megmondhatod, hogy mit csináljon a videón. Azt pedig, hogy megkapod-e fizetés után, sosem lehet tudni. Vagy megbízható eladótól kell vásárolni (pl. facebookon elég sokan vannak, akik sok órát eladtak már, vagy chrono24en is van valami értékelési rendszer, de utóbbi oldalról még nem vásároltam), vagy csak annyiért szabad vásárolni, amennyivel még nem ér nagy kár. De olyan oldalakon, mint pl. a jófogás, mindig minden zsákbamacska. Ráadásul 100 ezer forintos órát 40-ért... 40 még bőven csak szabálysértés, inkább kérjen érte 50-et.
Milyen órát keresel? -
Kbali
nagyúr
Engedd el...
-
Szilágyi84
senior tag
Találtam egy használt hibátlan órát a bolti 100 ezer helyett 40 -ért írt rám , vagyis a meghirdetett keresek x típusú hirdetésemre. Természetesen világ végén lakik , de küldött szép képeket és kértem videót is amire még várok , mert jelenleg nincs otthon majd küldi délután. Viszont azt is tud leszedni YouTuberól illetve nincs meghirdetve. Mit javasoltok hogyan kéne biztosra menni nehogy kidobott pénz legyen ? Először biztos elkérném a címét , hogy személyesen mennék ,de Sátoraljaújhely nagyon messze és utána háztól-házig esetleg . Nem tudom elég gyanús, mert a többi hirdetésénél viszont más a cím ,de lehet csak én vagyok ennyire óvatos mivel így látatlanban nem rendeltem még csak személyesen, ha használt , viszont nem hiányzik -40 se.
-
törölt tag
válasz csabulaxi #227997 üzenetére
Elnézve a videót, amiben konkrétan semmi nem történik, kissé szkeptikus vagyok a termék érdemi hatásosságát illetően. Elképzelhető, hogy az óraüvegre ráfújva kialakul egy filmréteg, de nem tudom mennyire esztétikus, szemmel látható megoldás ez.
Viszont a videóból számomra az derült ki, hogy az őskövület 46943 szerkezettel szerelt Orient óráim felhúzómechanizmusa milyen hatékony, mert ennyi mozgástól, amit a Rolex kapott már sanszosan elindulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest