Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #56045 üzenetére
Az egy picit drága. Én nem értem, a magyarok miért szállnak el mostanában:
Inkább venném ezeket.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
WiZARD
addikt
válasz flexxx2 #56044 üzenetére
Igen, grade2 volt régi omega is, azok karcolódtak.
Közben keresgéltem, a grade 5 titán az C36
Átlag 316L acélra B80-90 körüli értéket találtam...Viszont a B80-90 C-re váltva már csak C0-10 között van, tehát a grade 5 titán az keményebb mint a 316L acél.
(A különböző extra acélok, amik ennél keményebbek.)nekem is az a bajom vele, hogy könnyű
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
flexxx2
őstag
válasz WiZARD #56043 üzenetére
Biztos valamilyen bevonattal erősítik. Azt találtam hogy a grade 9 már nem karcolódik, de extrém drága, a grade 5 a max amit használnak óránál.
Az anyag nekem nagyon tetszik, a színe is egyedi. De a baj az hogy könnyű
Az enyém lehet grade2es ami 98%os Ti. A grade 5 vanádiumot is tartalmaz.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz flexxx2 #56039 üzenetére
Ez érdekes, Omega pont azt hangsúlyozza hogy Grade 5-öt használ, és az milyen jó karcálló. (és fórumokban is azt írják userek, hogy tényleg jól bírja)
amúgy én nem szeretem a titánt
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
A szíjcserével mindig hadilábon állok, mert féltem a tokot, ezért gondoltam beszerzek egy ilyet:
IlyetVagy van ebből olyan amit érdemesebb lenne?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
flexxx2
őstag
Kis olvasmány a titanium és a óragyártás kapcsolatáról:
[link]Lényeg: hogy fele annyi tömeg mint acél, és majdnem fele olyan keménység (grade 5), tehát sokkal jobban karcolódik (az enyém is karcos, mivel annak idején azt hittem a erő és a keménység együtt jár és nem vigyáztam rá annyira). Viszont edzéssel sokat lehet javítani ezen, de nem írja mennyire.
Kb 3szor erősebb, de ez meg a repülőgépnél számít, órában nem.
Megmunkálni sokkal nehezebb mint az acélt.
Az ára meg kb 50szerese a sima acélnak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #56033 üzenetére
Akkor lehet gyúrni IWC Big Pilot-ra, Breilingre, Sinn-re!
(#56037) Deskdiver
Sajnos ezt már nem gyártják, de nagy kedvenc nálam is!
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #56035 üzenetére
Még ez sem?
-
-HTC-
tag
válasz vadászcsiga #56035 üzenetére
A Royalt ha látnád élőben, biztosan megváltozna a véleményed! Garantálom!
-
-HTC-
tag
válasz vadászcsiga #56033 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-HTC-
tag
válasz vadászcsiga #56031 üzenetére
Örülök hogy bejött!
-
-HTC-
tag
válasz vadászcsiga #55996 üzenetére
Hogy szuperál a szerkezet?
-
Deskdiver
senior tag
Dzsana 150db? karóra alkatrésznek? Úgy nézem mind mechanikus. [link]
-
-
ronin s8
senior tag
válasz WiZARD #56014 üzenetére
Igen, a legnagyobb baj ezekkel a kínai órákkal az alkatrész ellátottság. Valaki vesz egy tourbillon-t, ami pár nap után kakukkol, és soha az életben nem fog hozzá alkatrészt kapni, mert elérhetetlen az ebay-es forrás, mert törölték, vagy az FBI körözi, vagy csak mert simán elhajtják a fenébe a kínaiak, ha érdeklődik.
Szóval mindenki csak saját felelősségére, és csak annyi pénzért, amennyit vígan nélkülözni tud..."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
WiZARD
addikt
válasz Csigusz 1 #56007 üzenetére
A lista nem feltétlen azt mondja ki, hogy az adott órák szarok.
Csak azt, hogy németes, franciás, sokszor más márkára hasonlító nevű óráknak semmi köze a svájci/német iparhoz, márkákhoz.
Kínában fillérekből gyártott/vásárolt cuccok, az említett hangzatos márkanévvel, többnyire rossz/nulla support-tal, nulla pótalkatrésszel stb.(A kínai cuccokkal szemben is lehet minőségi követelmény, és ők is tudnak minőségit gyártani, ha elég szigorú a QA)
Én se Tauchmeistert, se Aeronautec-et (se mást a listáról) nem vennék 50-100ezer forintokért, az biztos.
Most nézem Aeronautec Tourbillon-t itthon 500ezerért adják. Átlag kínai tourbillon-t 500-1000$ körül meg lehet venni, ha valaki erre vágyik....Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Deskdiver
senior tag
válasz Csigusz 1 #56007 üzenetére
Ne értsetek félre nem fikázni akarok, de szerintem azok a márkák nem véletlenül kerültek a listára. A Tauchmeister legjobban sikerült órái már évekkel ezelőtt feltűntek más néven. Úgy gondolom ,hogy csak azokat a tokokat vásárolta fel és adta ki saját néven.
A saját tervezései viszont csapnivalóak. 50 méteres vízállóság egy ilyen arzenállal felszerelt órán?
Azok a kupakok a 50m 20 szorosát is lazán kibírnák ha normálisan lennének tömítve és megmunkálva.
Én nekem nincs bajom a Kínában készült órákkal, mert vannak köztük minőségi darabok. A Tauchmeister viszont hiába bújik a németesen hangzó név mögé attól még vastagon kikandikál a kínai lóláb rosszul záró kupakokkal a végén. Szerintem a lista elkészültekor az Aeronautec még javában kínai klón werkeket tokozott és csak később váltottak svájcira talán ezért kerülhetett a listára. -
Csigusz 1
aktív tag
-
huszar90
aktív tag
Nekem most ez tetszik nagyon. Kár hogy nem zafír üveges. Amúgy vannak nagyon szép órák a Bulova kínálatában
-
t.mate.t
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, én egy sportosabb jellegű automata órát (esetleg chronograph) keresnék megfizethető árkategóriában.
Tudnátok esetleg ajánlani valamit?
Köszi,
-
aischylos
tag
válasz Szabikaa20 #55999 üzenetére
Az a spiáter tok elég gáz.
-
Dzsana
senior tag
válasz vadászcsiga #55996 üzenetére
Ja, Zsolti barátom kitett magáért! :-)
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Prime Video
- Házimozi belépő szinten
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.