Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
5-ös kezelő #239044 üzenetére
Neki nem állnék !
Bálint András kezei között volt végig. Mindig gondosan végzi a munkáját. Tisztítva, nyomásprobával kapom vissza, kb 3-4000 HUF szokott lenni.
Nem a pénz a kérdés, hanem az idő. Kevés időm volt mostanában ilyesmire. -
Magnum_
nagyúr
Kb az egyetlen ora, aminek nem all jol a bor szij... [link]
-
enaheli
csendes tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
demars #239039 üzenetére
Házilagosan nem tudod megcsinálni? Pár százasért jó elemet kapsz, nem ördöngösség általában egy elemcsere. Tömítést nem szabad becsípni, panelt megkarcolni. Ha pattintós a hátlap, a lezárás okozhat némelyik típusnál gondot /tokprés kell/. Menetes hátlapnál, ha az elem jól hozzáférhető helyen van /nem kell lebontani emeletes panelt pl./, gyerekjáték. Vékonyan át kell törölni szilikonzsírral a kivett tömítést, ha jó állapotú, mehet vissza - vízzárással sem lesz gondod, nem ott fog beázni.
-
-
enaheli
csendes tag
srácok,
egy basic quartz karórán szeretném kicserélni a mutatókat (Sii PC21S - [link] )
120/70/17-es paraméterei vannak (óra/perc/m.perc)tudna esetleg valaki ajánlani nekem magyar boltot ahol keresgélhetek ?
(az esslinger nél és az ofrei-nél is kb 5 usd a mutató szett és min 20 usd - vagy több - a posta)előre is köszi
-
demars
addikt
válasz
5-ös kezelő #239037 üzenetére
Természetesen ki lesz cserélve. Csak macerás ez nálam, mert el kell vinnem Győrbe, ott is mindig csak egy óráshoz viszem ( precíz, megbízható). Viszont elég szűk időintervallumban van nyitva.
-
Empsepo
senior tag
válasz
yoee74 #239023 üzenetére
Ez így elsőre nagyon egyben van.
De mint tudjuk az óraszíj öltöztet.
Van olyan irány, hogy bőrszíj a búvárra.
Nézelődj, keress rá.
Sokak szerint ez baromság, de nagyon jól tud kinézni szerintem.Valami jó vaskos darab kell rá természetesen, ami kényelmes is, az ilyesmi nem olcsó mulatság.
-
gerigő
tag
válasz
gipsztigris #239020 üzenetére
Köszönöm. Esetleg megtudnád nekem mondani, hogy milyen tételek jönnek még rá (melyiknél mennyi lenne a kb. végösszeg)?
-
demars
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy karórát magamnak, csak picit bizonytalan vagyok a döntésben.
Igazából egy automata óra a szívem vágya, mert még sosem volt. De alkalmi használatra lenne, tehát néha 1 hónapig is a szekrényben pihenne.
Így is meg szabad vennem? Nem lesz baja, ha lemerülve pihen a polcon?
Seiko 5 sports tetszik, egyszerű, elegáns, és Seiko
Szívesen fogadom a segítséget és tanácsokat.
Természetesen más márka is szóba jöhet.
Mindennapos használatra van egy olcsó casiom (fúrok, faragok, vések benne, kissé karcos, de bírja).
Alkalminak van egy gyönyörű Bulova (régebbi modell, 14 éve kaptam diploma osztóm alkalmából) , viszont megint lemerült benne az elem. Tehát ezt nem tudom csak úgy felvenni.
Ezért kérdeztem, hogy egy automata óra eláll hosszabb ideig felhúzás nélkül?
Köszönöm a segítséget! -
dzsi23
addikt
válasz
yoee74 #239014 üzenetére
Gratu! Majd mesélj róla pár mondatban.
Egyéb:
Nekem is megjött a modding alapanyagom.
Fémmel jött, de cseréltem zulura, mert nem rajongok az egyenes végű fémszíj, ívelt tok kombóért.
Ez a masszív zulu meg kényelmetlen ezzel a masszív órával, ezért cseréltem gumira, ami abszolút nem illik hozzá, de legalább nagyon kényelmes. -
Redwoodtree
csendes tag
Timefactors variáció a mission timer témára. Az ETA 251.264 ha jól látom az amit precidrive néven tesznek a Certinákba, de valahol azt olvastam, hogy harmadik félnek nem adnak el hőkompenzált verziót. Szóval nem teljesen világos ez melyik változat és milyen minőséget képvisel. -
gerigő
tag
Sziasztok!
Szeretném tőletek megkérdezni, hogy ti mint rutinos külföldről rendelők; honnan rendelnétek most egy Casio mdv 106-ost?
Ezeket találtam:Amazon , nywatchstore
Esetleg máshonnan érdemes?
Köszönöm!
-
tomsolo
addikt
a cannon pinion-t hogy hívjuk magyarul?
-
dzsi23
addikt
válasz
csabulaxi #238996 üzenetére
A mutatókkal c$e$zik el ezeket, nagyon nem illik oda az a nagyon narancs mutató.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest