Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
demars
addikt
válasz 5-ös kezelő #239044 üzenetére
Neki nem állnék !
Bálint András kezei között volt végig. Mindig gondosan végzi a munkáját. Tisztítva, nyomásprobával kapom vissza, kb 3-4000 HUF szokott lenni.
Nem a pénz a kérdés, hanem az idő. Kevés időm volt mostanában ilyesmire.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Magnum_
nagyúr
Kb az egyetlen ora, aminek nem all jol a bor szij... [link]
I humbly and respectfully decline™
-
enaheli
csendes tag
válasz fagyalllo #239043 üzenetére
lehet az lesz a vége. ha esetleg tudnának ott helyben mutatni nekem néhány szerkezetre rakható mutatószettet abból biztos tudnék választani. nem is gondoltam rá hogy lehet neki raktáron.
vagy nyomtatok esetleg 1-2 formát ami tetszik és úgy inditok. köz a tippetKNOW Jesus = know life but NO Jesus = no life !
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz demars #239039 üzenetére
Házilagosan nem tudod megcsinálni? Pár százasért jó elemet kapsz, nem ördöngösség általában egy elemcsere. Tömítést nem szabad becsípni, panelt megkarcolni. Ha pattintós a hátlap, a lezárás okozhat némelyik típusnál gondot /tokprés kell/. Menetes hátlapnál, ha az elem jól hozzáférhető helyen van /nem kell lebontani emeletes panelt pl./, gyerekjáték. Vékonyan át kell törölni szilikonzsírral a kivett tömítést, ha jó állapotú, mehet vissza - vízzárással sem lesz gondod, nem ott fog beázni.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
válasz enaheli #239041 üzenetére
Szerintem csak a Seiko szervizben van esélyed, ha kiválasztod hogy melyik modell mutatója jó az órára, meg tudják nézni hogy rendelhető-e. Keresgélni nem tudsz, arra szerintem nincs energiájuk, hogy veled együtt böngésszék át a lehetőségeket.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
enaheli
csendes tag
srácok,
egy basic quartz karórán szeretném kicserélni a mutatókat (Sii PC21S - [link] )
120/70/17-es paraméterei vannak (óra/perc/m.perc)tudna esetleg valaki ajánlani nekem magyar boltot ahol keresgélhetek ?
(az esslinger nél és az ofrei-nél is kb 5 usd a mutató szett és min 20 usd - vagy több - a posta)előre is köszi
KNOW Jesus = know life but NO Jesus = no life !
-
demars
addikt
válasz 5-ös kezelő #239037 üzenetére
Természetesen ki lesz cserélve. Csak macerás ez nálam, mert el kell vinnem Győrbe, ott is mindig csak egy óráshoz viszem ( precíz, megbízható). Viszont elég szűk időintervallumban van nyitva.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Empsepo
senior tag
válasz yoee74 #239023 üzenetére
Ez így elsőre nagyon egyben van.
De mint tudjuk az óraszíj öltöztet.
Van olyan irány, hogy bőrszíj a búvárra.
Nézelődj, keress rá.
Sokak szerint ez baromság, de nagyon jól tud kinézni szerintem.Valami jó vaskos darab kell rá természetesen, ami kényelmes is, az ilyesmi nem olcsó mulatság.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz gerigő #239031 üzenetére
Így:
Items: USD 42.99
Shipping & handling: USD 10.77Total before tax: USD 53.76
Estimated tax to be collected: USD 14.52
Order total: USD 68.28ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz gerigő #239028 üzenetére
Amazonról ennyi lenne mindennel együtt: USD 68.28
Nywatchstore: $52.86+ $16.95+27% áfa+800ft vámolásÉn is gondolkodtam hogy veszek egyet, de én már a 22 ezret is sajnálom érte, mikor 15-16 ezerért volt.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
gerigő
tag
válasz gipsztigris #239020 üzenetére
Köszönöm. Esetleg megtudnád nekem mondani, hogy milyen tételek jönnek még rá (melyiknél mennyi lenne a kb. végösszeg)?
-
demars
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy karórát magamnak, csak picit bizonytalan vagyok a döntésben.
Igazából egy automata óra a szívem vágya, mert még sosem volt. De alkalmi használatra lenne, tehát néha 1 hónapig is a szekrényben pihenne.
Így is meg szabad vennem? Nem lesz baja, ha lemerülve pihen a polcon?
Seiko 5 sports tetszik, egyszerű, elegáns, és Seiko
Szívesen fogadom a segítséget és tanácsokat.
Természetesen más márka is szóba jöhet.
Mindennapos használatra van egy olcsó casiom (fúrok, faragok, vések benne, kissé karcos, de bírja).
Alkalminak van egy gyönyörű Bulova (régebbi modell, 14 éve kaptam diploma osztóm alkalmából) , viszont megint lemerült benne az elem. Tehát ezt nem tudom csak úgy felvenni.
Ezért kérdeztem, hogy egy automata óra eláll hosszabb ideig felhúzás nélkül?
Köszönöm a segítséget!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
dzsi23
addikt
válasz yoee74 #239014 üzenetére
Gratu! Majd mesélj róla pár mondatban.
Egyéb:
Nekem is megjött a modding alapanyagom.
Fémmel jött, de cseréltem zulura, mert nem rajongok az egyenes végű fémszíj, ívelt tok kombóért.
Ez a masszív zulu meg kényelmetlen ezzel a masszív órával, ezért cseréltem gumira, ami abszolút nem illik hozzá, de legalább nagyon kényelmes.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gerigő #239012 üzenetére
Chrono24. Perfuwatch kereskedőnél jelenleg 2 fajta van.
kék
fekete-arany
Én már vásároltam tőle órát, nem volt probléma. Spanyolhonból jön, így nincs sarc. Szokott az általad keresett verzió is lenni, néha rá kell nézni...[ Szerkesztve ]
-
Redwoodtree
csendes tag
Timefactors variáció a mission timer témára. Az ETA 251.264 ha jól látom az amit precidrive néven tesznek a Certinákba, de valahol azt olvastam, hogy harmadik félnek nem adnak el hőkompenzált verziót. Szóval nem teljesen világos ez melyik változat és milyen minőséget képvisel. -
Szulita28
senior tag
válasz dzsi23 #239008 üzenetére
Én fontot írtam (de még az is csak 3600 ajro lenne..) Pedig erősen gondolkodtam, H kijavítom 4000re, és akkor telibe ment volna 😄
És még nem is tetszik[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
gerigő
tag
Sziasztok!
Szeretném tőletek megkérdezni, hogy ti mint rutinos külföldről rendelők; honnan rendelnétek most egy Casio mdv 106-ost?
Ezeket találtam:Amazon , nywatchstore
Esetleg máshonnan érdemes?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
a cannon pinion-t hogy hívjuk magyarul?
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
csabulaxi
senior tag
GA-2100FR-3AJF
GA-2100FR-5AJF
GA-2200MFR-3AJF
GA-2200MFR-5AJF
GMA-S2100WT-7A1JF
GMA-S2100WT-1A1JF
GMA-S2100WT-7A2JF
DW-5600GC-7JF
GA-2200GC-7AJF
GA-900GC-7AJF
GAE-2100GC-7AJR
GBD-200SM-1A6JF
GBD-200SM-1A5JF
RANGEMAN GW-9407KJ-3JR[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #238996 üzenetére
A mutatókkal c$e$zik el ezeket, nagyon nem illik oda az a nagyon narancs mutató.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest