Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz huszar90 #178040 üzenetére
Olyan hű de nagy katasztrófára nem kell gondolni, de engem zavart egy idő után.
Kinetic Tuna (50. évfordulós modell): matt PVD bevonat, viszonylag hamar kopós (az SSC295P1-en a csillogó fekete bevonat több mint két éve tök jól bírja). Az indexeknél műanyag "tégelyekbe" van betöltve a lume, világít is nagyon, de látszott egy-két helyen a fröccsöntés nyoma, nem volt eldolgozva. A mutatók tövénél gyárilag volt kis festékhiány: elsőre nem is láttam, de aztán mindig odavonzotta a szemem
Új Teknős (fekete-sárga/arany kivitel, acél szíjjal): egy-két indexnél volt ki elcsúszás (annyira nem vészes), a lünettán a lumepötty nem volt középen. A lünettának volt kis holtjátéka, illetve nem lehetett pontosan a 12-höz beállítani középre (kicsit jobbra-vagy balra el volt mozdulva). Az acél szíjat hagyjuk, azzal nagyon nem voltam kibékülve (szőrtépős csörgős, de ez más téma)
Blue Lagoon limited Samurai: összességében gyönyörű, számlap és lünetta színei eszméletlenek. Azt írtam is róla, hogy a szögletesnek tűnő tok valójában, közelebbről megnézve "le van kerekítve", nincs egy határozott él. A tokfülek szálhúzottak, a tok oldala polírozott, azonban egy ívelt átmenet van köztük, nincs határozott elválasztás (ez leginkább az "olcsított" kivitelezés számlájára írható). A mutatók krómozása viszont csúnya volt: látszott szabad szemmel is ahol meg volt folyva a krómozás és volt rajta valami kosz is a művelet előtt, ami fekete pöttyként meg is maradt rajta több helyen. A szíja viszont sokkal jobb: nem tép a szőrt a kézről és kevésbé csörög.Összességében egyik sem olyan nagy katasztrófa és azt hittem, meg is tudok vele barátkozni. Egy idő után viszont mindenképpen zavart, így nem maradt egyik sem. (a méretükkel még megbarátkoztam, de így együtt már túl sok "kompromisszum" volt számomra)
TOZ: itt a válasz. a tok és a szíj még annyira nem is érdekelt, de a mutatók már sok volt (nekem sem tűnt fel elsőre). Illetve még az közrejátszott számomra, hogy (bár brutál szép), de a számlap festése-lakkozása irgalmatlanul tud csillogni a fényben. Bizonyos szögben egyenesen vakító tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz huszar90 #178040 üzenetére
Keress rá squir leírására pontosan mi volt a gondja, lehet, hogy számodra mások a tekivel kapcsolatos elvárások.
Egyébként melyik Mido lenne helyette?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
sysrq
őstag
Üdvözlet uraim! Öt éves lett az Orient M-Force-om, hova vigyem szervizeltetni. Budapesten szeretném megoldani ha lehet.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
csabulaxi
senior tag
válasz C0RVUS #178032 üzenetére
WZ0011DY
elég régi és drága, ha jól emlékszem 1500 dollár körül volt, pariban volt a certina 7750-el[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
squir
aktív tag
Nekem 5 új Seiko-ból háromnál volt kidolgozási probléma (egy kinetic Tuna, az új Turtle és a limited Samurai) és kettőnél nem (mindkettő solar, egy SSC295P1 military és az SSG003 radio sync solar. Mindkettőnél bevonatos tok, illetve szíj is)
-
-
vhw
addikt
A jelenleg újonnan kapható klasszikus megjelenésű arany/ezüst digitális casio órák úgy látom mind resin házasak. Fém ház ilyen 50k> árkategóriában elő sem fordul? Más gyártótól sem?
A másik kérdés; az említett resin házak felületükön vannak festve, vagy anyagukban? (idővel mennyire látszik meg rajtuk a kopás? Mennyire tartós a festés?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
gipsztigris
addikt
-
csabulaxi
senior tag
ugye mindenkinek jól telik a nyaralása?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz gipsztigris #178011 üzenetére
jó-jó ok, de azért kapsz tőlem is..
én személy szerint falra mászom az olyan posztoktól, hogy melyik szíj hogyan áll az órámon.
egy férfi az tudja és kész, na jó az még oké, hogy hol vegyek ilyet vagy olyat, de melyikkel raj?!!szvsz egy férfi úgy viseli ahogyan neki tetszik, úgy is öltözik én pl, gatya, póló, hidegben pulcsi, kabát, sapka, a többi buziság
-
gyulagy
tag
A fenébe is, most rendeltem egy SKX009-et, most mi lesz?
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
csak pár (száz) hozzászólást kell visszalapozni (de elég a nickemre rákeresni) a márka meg kvázy miatt adott
anglia meg eu még"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
senior tag
válasz Gabbbb #177990 üzenetére
Itt az én SKX007 történetem, bár több, mint két éves. Ettől függetlenül imádom, azt a foltot is most fél percet keresve találtam meg, tehát, ha csak ránézek az idő miatt, észre sem veszem. Az első szerviznél majd megvizsgáltatom eltüntethető-e.
-
csabulaxi
senior tag
válasz TaylorPro #177948 üzenetére
én is így vagyok vele, ha soha nem járnék az fb csoportba, akkor nem tudnám, hogy gipsztigris ott értékesít, de ugyanez a helyzet fagyállóval is
itt nem hirdetnek, de viszont bemutatnak rengeteg gyönyörű órát, adnak sok jó ötletet, pl a pulsart én sem ismertem, de nagyon megtetszettkicsit paranoiás dolog,de mintha a másik topik érvei lettek volna ezek, miközben a saját boltjukat, blogjukat pont ők nyomatják
-
csabulaxi
senior tag
válasz Lauda #177932 üzenetére
ezt az eu-ban dolgot nem venném készpénznek, eddig egy netes példa volt Szlovákiával, megérne egy igazi tesztet mondjuk valós olyan órával, garival pl Németországban, Ausztriában
-
csabulaxi
senior tag
3 nap után még csak itt tartok a visszaolvasással, írtatok rendesen
remélem jövő héten be tudom majd mutatni régi álmomat, egyelőre még csak ki van fizetve és remélem már utazik ide, utána meg kvazy-ékhoz
visszatérve a lyukakra, meg a tömítés hiányára, az nem lehet hogy a seiko áttér a bio meghajtásra és a beépített masiniszta gilisztának szüksége van oxigénre?!
-
C0RVUS
tag
Maga a szíj tömör, csak az illeszkedőszem van lemezből.
Ebben még a régi szerkezetük van, nem a "feljavított" (amiről mintha mostanában jelentették volna, hogy akadhatnak vele problémák, bár lehet, hogy félreértettem), ami egy negyven éves kipróbált, híresen megbízható szerkezet. Itt meg tudod nézni élőben, és szerintem megvenni is tőlük érdemes, Orientek általában nem jönnek ki számottevően olcsóbban külföldről. Ja, és hivatalos szervizük is nekik van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok