Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Bauhaus témához még kicsit beszólnék. Ha megengeditek...
Az alábbi gyártóknál kell keresni megfizethető és olcsóbb Bauhaus kivitelű órákat:
Archimede, Stova, Aristo uhren(Messerchmit), Bravur - sweden...,
Sternglass uhren, Svalbard - sweden, Tangramatic - australia és a Deutsche Uhren Fabrik- német.Amiket jó szívvel ajánlok megtekinteni: Stílusban a németek "nagyon ottvannak".
És a DUFA 100 éves limited -nekem is nagyon tetszik!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lazioforever
tag
válasz MARVEL #212971 üzenetére
Én egy ilyen órát "örököltem" meg anno:
Zepter International, Japan Quartz. Ennyit tudok róla. Édesanyám kapta ajándékba edénykészlet mellé, én meg hetedikes fejjel szépen elkezdtem hordani. Hozzám is nőtt, szó szerint, 13 éves koromtól hűségesen szolgált a közép és fősulis évek alatt, majd első munkahelyemen is. Kb. 12 évig hordtam, még ma is megvan, őrzöm nosztalgiaként a polcomon. Őt követte most pár év kihagyás után első automata órám, egy Orient Sentinel.
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
válasz SOAD19 #213036 üzenetére
NIncsen. A szél fújt és a csordaszellem tart minket össze... De a kolomp fagyállló úr nyakában van , ha segítség köll.
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
pulutodurumo
addikt
válasz #32191744 #213037 üzenetére
Ha tetszik, vedd meg. Az árát még szorozd meg 1,3-mal (ÁFA + eljárási díj).
Alap szerkezet, nem húzható koronáról, nem szép, nem különösebben pontos, de utólag be lehet szabályozni. Szerviz nem gond, meg különben sem az az elromlós fajta, volt ideje a Seikonak 40 év alatt fejlesztgetni.
Garancia nem lesz rá, megbízható bolt, de nem hivatalos."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
törölt tag
Üdv!
Erről az óráról tudtok véleményt mondani?
Seiko SNZF17
Nagyon tetszik ez az óra, és az első “komolyabb” órám lenne.Visszakerestem régebbi hozzászólásokat, de nagyon konkrét véleményt nem találtam.
Ráadásul itt most pont jó áron tudnám elcsípni: [link]
megéri innen megrendelni? -
SOAD19
addikt
Ennek a topiknak, ki a topikgazdája, van egyáltalán? Jobb oldalt, felül szokták megnevezni őket, de itt nem látok ilyet. Még csak most botlottam bele Viktor cikkébe: "A mechanikus óraszerkezet működése – az alapok"
Szerintem érdemes lenne berakni az összefoglalóba, mert ideális terjedelmű, áttekinthetőbb, emészthetőbb, annál, ami jelenleg az összefoglalóban van.[ Szerkesztve ]
-
Szulita28
senior tag
Szerintem meg pont, hogy nem erőltetett. Önmagát adja, akármilyen is. Hogy ez tetszik valakinek, avagy nem, az más kérdés.
A mosást is másképp látom. Viktort gyakran elnyomja (úh könyökölj többet Gonzi ), de olyan bennfentes infokat nyom, amiket nagyon kevesen tud(hat)nak.
Az Orient speciel nem hozta tűzbe lehet, h vmi kívánatosabb modellt kéne bevinni...Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Seiko SNDC33 órám. A szíj sajnos 1,5 év után eléggé kezdi megadni magát (bőr). Szeretném lecserélni, de abszolút nem értek sajnos a szíjakhoz. Alapvetően nem ragaszkodnék a gyárihoz (mivel a gyári is elég gyenge volt..), és 20ezret nem adnék ki egy szíjra, ha maga az óra egyébként 60k. Kérdésem az, hogy hol érdemes nézelődni, milyen szíjat lenne érdemes vennem? Mire kell figyelni? Méret? Típus? Hol nézelődjek? Alapvetően bőr szíjat akarok továbbra is. A Seiko boltban néztem a nem gyáriakat is, de azok aztán igazán gyatra minőségűek voltak (és 6-7ezer forintért)
Köszönöm a segítségeteket előre is.
-
-
soldier2
őstag
válasz MARVEL #213010 üzenetére
Hát ha kezdett lemerülni vízbe kellett tenni éjszakára és reggel már működött rendesen. Az oldalán volt pár szelepnek v. membránnak tűnő valami. Nagyon állat volt gőzöm nincs mi lett vele. Gondolom valami vegyi folyamat játszódhatott le benne ami áramot termelt. Senki sem hallott hasonló karóráról?
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
s4tch
veterán
válasz pulutodurumo #213012 üzenetére
Praktikus valóban, de az is inkább Tangente forma. Az egyenes tokfülek helyett inkább az Orion/Minimatik/Club kissé húsosabb tokfüleit és a lekerekítettebb tokokat választanám.
Pár hónapja Babósnál beszélgettem az eladó hölggyel, azt mondta, volt nekik egy olyasmi Minimatik, ami a videóban is szerepel, és sokadik leárazás után tudták eladni. Egy másik boltban múlt hétvégén panaszkodott az eladó, hogy a vevők csak a fekete és a fehér számlapos órákat viszik. Pedig milyen állat színei vannak a Nomosnak:
Ez a kék Orion...
-
FerNandor
őstag
Nekem most ez a Hamilton tetszett meg nagyon.
De túl egyszerű nekem ránézésre, hogy ennyibe kerüljön.
Viszont nagyon elcsábultam most egy Hi-Beat felhúzós óra után..."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
csabulaxi
senior tag
kis Stein újdonság
http://www.gnomonwatches.com/ocean-1-gmt-premium-blue-ceramic-limitedremélem hamarosan elérhető lesz a hivatalos oldalon is matt mart kerámia bezel a gmt-hez, mert ez a fényes eléggé gáz
Ez meg minek külön opció, úgy tudom pici melegítés és simán nyom nélkül lejön.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
consono
nagyúr
válasz s4tch #213011 üzenetére
Nekem a Tengente és a Ludwig volt az, amibe beleszerettem, de lehet, hogy inkább már a Club-ot választanék, ha muszáj lenne választani
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
s4tch
veterán
válasz petipetya #212999 üzenetére
Az elmúlt bő 12-14 év nagy részében egy Nomos Oriont hordtam, és az évi max. 5 nap strand kivételével sosem éreztem, hogy nem megfelelő az aktuális alkalomhoz. A mostani árakat kissé túlzásnak tartom, de egy Club fekete számlappal, vagy egy másik Orion, kék vagy bézs színben így is bakancslistás. A Tangente, Ludwig, Tetra nekem is túl sarkos, az Orion tökéletes, és a Club, Minimatik, Zurich vonal is bejön.
-
IvI88
tag
Sziasztok!
A 4r35 és a 4r36 között mi a különbség? Jelen esetben 2 óra között gondolkozok az egyik egy Seiko Prospex SRPB49K1 a másik meg az új Seiko5. Én mint leendő első machanikus óra tulaj bármi különbséget észrevennék köztük?üdv: Tomi
-
consono
nagyúr
válasz SOAD19 #213003 üzenetére
Ez pont tetszik nekem is, de több Junghansnál is hosszabb az index, mint ahogy igazán tetszene... Mondjuk egy max bill Chronoscope-nak nehezen tudnék nemet mondani.
De ami designban most a szívem csücske, az egy noname valami, ez : [link]Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
soldier2
őstag
Első óraalsóban valami digit quartz volt. A második szintén digitális már érdekesebb, felsőben kaptam osztrák rokontól, sajna nincs már meg, pedig elég érdekes szerkezet volt. Volt az oldalán egy plusz egység ez picit megtörve rásimult a csuklóra, elvileg ez termelte ez áramot, időnként vízbe kellett tenni éjszakára, majd működött valameddig. Azóta sem láttam hasonlót, tud valaki hasonló óráról?
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
consono
nagyúr
válasz petipetya #212999 üzenetére
Én fordítva vagyok bekötve, nekem a Nomos a grál, de sajnálom rá a pénzt... Minden bauhaus óra nagyon tetszik, legalább is képen és kirakatban
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
aktív tag
Pici feket Casio, Casio zenélős, utánna data bank majd Swatch, utánna G-shock és ami meg is van még az az Animal meg egy kézihúzós Amphibia, de mindig is öregapám és édesapám óráit kedveltem...volna 😄
"there are more jacks then one at the fair..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Háztartási gépek
- Sakk topic
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest