Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz futizoli #237031 üzenetére
Köszi. Annyi számlapom van már, hogy sose lesz annyi órám amibe mindet beletehetném . Viszont a meglévőket meg nem szívesen szedném szét.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
zolnagy
őstag
válasz 5-ös kezelő #237044 üzenetére
Nincs ilyesmi, csak a jó öreg vasbeton falak. Valószínű azok is jól árnyékolnak. A lakás összes ablakában próbáltam, de 10-ből 1-szer jött össze, ha meg kiviszem az erkély szélére, akkor 10-ből 9-szer, ezért kikapcsoltam az éjszakai automata szinkronizációt, hogy ne merítse feleslegesen az akkut. Ugyanez volt az előző Lineageval is, ezért nálam ez a funkció nem sokat ér. Ha annyira érdekelne a napi szintű pontosság, akkor BT-s órát vennék, azzal tényleg pár s a szinkronizálás (pl az Amazfit Neo strandolós órám). De kipróbálom a szabadban, hordva.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz zolnagy #237038 üzenetére
Nincs távvezeték, v más ilyesmi a ház mellett, ami bezavar? Éjszaka, belül ablakban letéve sem szinkronizál?
#237019xcvbxcvb : Jó lett, de nem jövök rá, melyik tok. - Veled fogok dolgoztatni, ha homokszórt tokot szeretnék. Bár inkább mutató-festéssel kellene foglalkoznom, s utána lume újra töltéssel. Mennyivel 1szerűbb lenne az életem, ha Meranomnál megint lenne fehér mutatószett.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Nimda
addikt
válasz Lami66 #237035 üzenetére
Igen ez tény, sajnos erősen szerkezet függő is. A hosszúhullám nagyon érzékeny az interferenciákra. Tapasztalatom szerint, ha jelerősséget "vált", kezdi elölről az egészet.
Idézet egy cikkből: A vevőmodul nagyon kevés beágyazott intelligenciával rendelkezik az időformátum dekódolásához: csak a hordozófrekvencia amplitúdójának változásait érzékeli.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Nimda #237030 üzenetére
Mint a hozzászólások is mutatják olyan bőven beleférünk, hogy erősen esetleges a működése karórák esetén. Mert a faliórák, asztali órák jobbak ebben a rádiózós dologban. Pl az Auriol ébresztő órám szinte minden nap tud szinkronizálni az éjjeliszekrényen az ágy mellett. Ugyanott a fiam már nem használt rádiós Casiója még egyszer se vett jelet. De a Lineagenek se sokszor sikerült ugyanott.
-
Nimda
addikt
válasz zolnagy #237028 üzenetére
Szóval, ha lakásban venné a jelet az óra, akkor én is értékelném a rádiós tulajdonságot, de így nem.
Bocsánat, hogy kiemeltem ezt a részt, de a kérdésem ez irányba, illetve azokhoz is szól, akiknek szintén ez a problémájuk.
Az óra úgy van tervezve, hogy karon hordva is megteszi ezt, egy gombnyomásra. Gondolom nem csak szobadísz az óra, ha a szabadban próbáljátok, nincs árnyékolás, simán menni fog (ha hordjátok).
Lami66 DCF77 Németország: Mainflingenből (Frankfurt közelében) adás 77,5 kHz -en, hatótávolsága 2000 km. Bőven beleférünk. Igaz, nappal és éjszaka más-más a jelerősség, valamint függ az időjárástól is..etc.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem rádiós Lineage van. Hetente siet 1 másodpercet rádiókontroll nélkül. Ezért ki is kapcsoltam a napi rádiózást. Kb havonta egyszer kézzel aktiválom a rádiójel vételt, ahol épp eszembe jut pl. kiülök az udvarra, vagy megiszok egy kávét a teraszon vagy a melóhely udvarán, vagy leülök a parkban egy padra. Három perc alatt kész van. Mire elfogy a kávé már beállította magát. Én értékelem, hogy képes erre. Arról nem az óra tehet, hogy a németországi rádióadó hatósugarának a szélén vagyunk, ezért nem mindenhol lehetséges a szinkronizálás.
-
zolnagy
őstag
válasz dionaea #236987 üzenetére
Én Győrben lakom panelban. Bárhova rakom az órát sehol nem frissít. Csak kizárólag a kinti erkély szélére téve. Na ezért nálam a rádiós tulajdonsága egy kalap kakit ér a Casionak. Ki is kapcsoltam a vételt nála. Ez már nem az első rádiós órám, aminél ugyanez van. Nyilván a körülmények nem ideálisak. Ezért sztem egyéni preferencia és persze a lakókörnyezet, ami meghatározza ezt. E miatt nálam a pontosság szempontjából többet ér, hogy a Citizenem fele annyit tér el 1 hónap alatt, mint a rádiós Casiom. Az más kérdés, hogy egyébként meg külsőre tetszik a Casio, hiszen azért vettem meg.
Szóval, ha lakásban venné a jelet az óra, akkor én is értékelném a rádiós tulajdonságot, de így nem. -
fattyu
veterán
válasz gipsztigris #237020 üzenetére
én nem ezt mondtam, csak tudom hogy a zsír új átadott alfákkal mennyi baj van.
de lényegtelen. nekem is lesz még alfám egyszer de nem egyetlen autónak az tuti
Németem nem is volt nem is lesz. Japán párti voltam jobbára, de most korea
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz dzsi23 #237022 üzenetére
Köszi. Igen a tokot homokszóróval fújtam, a bezel szálcsiszolva van.
Általában annyira nem tetszenek az arany színű órák, számlapok, de ez bejön valahogy.
Pedig meg se akartam rendelni ezt a számlapot.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Cold5
senior tag
válasz gipsztigris #237009 üzenetére
Vagány a felni és a gép is jó!
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
gipsztigris
addikt
-
-
fattyu
veterán
válasz gipsztigris #237013 üzenetére
ez ide nagyon off.
mondjuk azt hogy szerintem többet. Arról hogy mennyi garanciális motorcsere és 3 napon belül elektronikai hibát produkáló alfa van... Családtag dolgozik arrafelé...
amugy poénnak szántam.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
őstag
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz futizoli #237010 üzenetére
Az is szép.
Párszor szabályozgattam én is csak. 10 napig mértem:De ez már régebben volt, mostanában nemhogy 2 hétig, 2 napig nem hordok, egy órát .
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
fattyu
veterán
válasz gipsztigris #237009 üzenetére
Lancia
-
@mriya@
őstag
Nejem kiszúrta a csuklómon a Vostokot.
"Milyen óra van rajtad?"-kérdezte.
Mutatom neki, erre:
"Jó, hogy nem az ébresztőórát rakjátok magatokra!"És 40 éve együtt vagyunk.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
futizoli
tag
válasz xcvbxcvb #236998 üzenetére
Akkor én is 'licitálok a legutóbbi órámmal...
Bár már engem sem foglalkoztat annyira a pontosság vadászat, mégis megnyugtató ha szépen teszi az óra a dolgát..
Két hét alatt 3 másodpercet mászott el mindenféle mókolás nélkül. Napközben hordom, este leteszem. Egy másodperc körül mocorog előre és vissza. Mérés nélkül szabályoztam, hétvégén megnézem mit mutat a program.
-
fattyu
veterán
válasz dzsi23 #237005 üzenetére
persze.
én pl éjjel se veszem le és elég forgolódósan alszok. ergó ott sem statikus egy pozícióban és irányban tölti azt a 3-4 órát. Lehet hogy valójában ordenáré eltéréseket csinál pozíciótól függően csak az én hordásommal ide átlagol ki
-
fattyu
veterán
válasz gipsztigris #237004 üzenetére
szeretsz veszélyesen élni
-
@mriya@
őstag
válasz gipsztigris #237004 üzenetére
Hozzád egy Hummer illene. 🤓
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
dzsi23
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest