Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Misi1979 #23049 üzenetére
"Örök érték".
Sajnos nőket megérteni órában (is) nem lehet.
Tőle kell megkérdezni mi az ami tetszik neki és vele együtt megvenni. Ismerek olyan órás kollégát aki vett egy AP Royal Oak tömör arany brill lünettás órát a kedvesének, de annak az Ice Watch jobban tetszett! Jó sokáig árulta mire sikerült kiszállnia belőle.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Misi1979
őstag
válasz Miamiquake #23047 üzenetére
A középsőt kérem Bár nem vagyok nagy rajongója, néha azért viselném
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
WiZARD
addikt
Barátnőmnek kéne vmi óra 3 hónap múlva lesz szülinapja, addig kell valamit kitalálnom.
Michael Kors órák tetszenek neki, de én azért nem rajongok... Mondtam inkább legyen 20%-kal drágább, de olyan gyártó legyen, aki órákat csinál.
Certina, Tissot vonalon nézelődtem, de nem találtam megfelelőt, ami tetszene, az kicsi (34mm - női). valami nagyobb méretű(38-39mm körüli) chrono kellene (quartz, mert nem nyertem a lottón).
ha van valakinek 5lete az ne tartsa magábanaddig is kitalálta, hogy jó neki az én régi Seikom, amiben persze lemerült már az elem, így lett egy remek alkalmam, hogy megnézzem a többek által ajánlott Hantos órásüzletet.
Gyorsan, korrektül cseréltek elemet a Seikoban, nyomáspróbázva 2ezer forint volt.
Megkértem, hogy csináljanak Omegámon is nyomáspróbát (3 éves, ideje volt már), ezért nem is kértek pénzt, szerencsére hibátlanárakat is kérdeztem, és nagyon pozitív meglepetés volt, az Omegám (Omega 1128 - ETA 2892-A2) szervize 25ezer körül lenne, a Fortisomé (Valjoux 7750) pedig 35-40ezer körül.
(máshol dupla árat mondtak eddig)Miamiquake ez a sor jöhetne nekem is
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
macipajti
tag
A Certina Ds Podium automatánál merre kell az órafelhúzó állítani szemből nézve,
Számít-e a forgásirány?Előre is
Gyógyszerre inni az ugyanolyan,mint akupunktúrára talajtornázni!
-
Jojo5
őstag
válasz jookomak #23038 üzenetére
nekem a chrono témák nem fekszenek, imádom a 3 mutatós max. GMT változatokat, a Seamaster jön még nagyon be omegából, bár még az sem volt a kezemen mint ahogy Oris BC3 sem, nekem a Rolex jellegzetes kinézete nem jön be, se a submariner sztájl se a többi, bár felpróbálnám...
ami nagyon jól néz ki szerintem az a Tag Heuer Carrera és az egyetlen chrono ami eddig tetszett képről az a koncepció microtimer
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
-
Jojo5
őstag
válasz young78 #23033 üzenetére
akkor lehet téged "bombázniuk" a kedves érdeklődőknek
jookomak: én is így voltam velük eleinte a Fortissal, de amilyen egyszerű olyan gyönyörű, viszont élőben pl. az Oris TT3 nem tetszett meg az Omega Planet Ocean-tól sem voltam hasra esve bár nem volt még a kezemen a PO
[ Szerkesztve ]
-
Coq
aktív tag
Sziasztok!
Par het mulva megyek Pestre egy par napra. Tudnatok ajanlani egy orasmestert, aki 4-5 nap alatt (kb. egy pentektol a kovetkezo szerdaig) el tudna vegezni egy Seiko 5 karbantartasat? Semmi gond nincs vele, csak karbantartasrol lenne szo. Kb. mennyibe kerulhet ?[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Mustármag #23029 üzenetére
Ezeket nézted ?
Hamilton pilot
jazzmaster
officerilletve még 2 victorinox:
PVD miatt kérdéseshttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz Mustármag #23027 üzenetére
nekem egy PRS 516-om van, de ha 200k körül gondolkodnék akkor azokat vettem volna amiket linkeltem, esetleg még a DS prince nevű 3 mutatós szépség, bár ilyen kategóriában már inkább Oris\Fortis\Mido\Longines\Tag Heuer-re szavaznék így első körben...
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Mustármag #23023 üzenetére
Erről is kérdezd meg young kollégát mert nála voltak 3 mutatósak jó áron ha jól rémlik...
1-2 Longines is belefér az árba netán 1-2 tag heuer
nostromo73: nálam egyértelműen Longines lenne, de automatában (ha jól rémlik a quartz "csak" 39mm körül van míg az automata 41 körül)
A sima Conquest és a kerámia lünettás is sokkal jobban bejön nekem mint a hydro változat
[ Szerkesztve ]
-
nostromo73
tag
Hali
A Mido All Diver nálam is befutó, én néztem már élőben is... nagyon szép.
Én is óra vásárlás előtt állok ( 1-2 hónap ) a Mido mellett még tetszik az általam linkelt Fortis, és a Stowa Seatime is nagyon "bejövős".... apropó nem volt itt a fórumon valakinek Stowája? úgy emlékszem mintha valaki rendelt volna pár hónapja...érdekelne a tapasztalata.Kvarc vonalon ezekkel szimpatizálok:
Longines Hydroconquest L3.640.4.56.6
Citizen Promastersky-AS4020-52Enem könnyű dönteni hogy melyik legyen ..igyekszem úgy választani hogy amelyik a legjobbat nyújtja, kábé hasonló ár beszerzés mellett.
-
Jojo5
őstag
válasz Mustármag #23020 üzenetére
Fortis ha nem jön be akkor felejtő, de 200-220k-ig van pár 3 mutatós változat ami élőben gyönyörű a spacematic pont ilyen, de ha nem hát nem..
Oris-ra kérdezz rá young kollégánál hátha tud neked szerezni
Midokat néztél ?
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
válasz nostromo73 #22946 üzenetére
G-shock-bol csak egyet találtam ami tetszik de az üvege nem zafir, és tele van számomra fölösleges funkciókkal.(GW-3000BD-1AER, GW-3000B-1AER)
Citizen-eket is néztem de Eco-Drive -os zafiros, csak kronos van amilyet nem szeretnék, amelyik nem kronos az nem tetszik.
Certina-t is néztem, de nem volt ami megfogott volna.
(#22950) Jojo5 : Fortis óra nem csak túl drága de nem is tetszik.
Oris Classic és a BC3 Sportsman Day Date tetszik csak nem találok árat nekik.
További ötletek?
(Most már vezetékes internetet használok u-h tudok szörfölni rendesen.)
-
m3tr0
őstag
válasz TimeCenter #23018 üzenetére
Igen, én speciel ezt néztem ki, elég jól néz ki és eleget is tud.
-
TimeCenter
tag
Az ország legszélesebb G-SHOCK választékát itt találod.
Én a műanyagszíjasokat ajánlom abból is a sötétebb változatokat.
Ez az egyik legelső ILLUMINATOROS változat: DW-6900
Ha tengeren használod jól jöhet at ÁR-APÁLY időpont megjelenítés: GLX-6900
Ezen még a napkelte és a napnyugta időpontja is leolvasható : GL-150-8
-
m3tr0
őstag
válasz TimeCenter #23015 üzenetére
Mindenkinek érdekel a véleménye, tapasztalata, de első sorban Timecentertől kérdezném,hogy vízálló, ütésálló quartz órának mit vegyek?
Néztem G-Shockokat de nem tudom melyiket kéne választani, 30 ezerig mennék el.
Leginkább vízben lenne használva és hajón. -
pakos85
csendes tag
Helló Mindenki!
Sikerült beszereznem egy gyönyörű új, garanciális Sector órát.
[link]Ha esetleg valakit érdekelne kedvezményes áron hozzájuthat.
További szép napot! -
ElRamos
tag
Hali!
Nagyon tetszik a következő Certina karóra.
http://www.baloghekszer.hu/hu/karora/c0134101105700/2770
Tetszik a bőrszíjas változat is, az 80 ezer forintba kerülne, viszont még az is sok egy óráért. Igaz, a minőséget meg kell fizetni.
Szóval, ehhez hasonló kvarc karórát szeretnék vásárolni, ez ügyben kérném szakértő fórumtársaim segítségét!
Kronográf nem kell, mivel ez a szolgáltatás teljesen felesleges számomra. Különleges igényem nincs, illetve csak egy, a zafír óraüveg.
Előre is köszönöm segítségeteket!
-
Zozzer888
addikt
Ú ez tök szép
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
E72
csendes tag
tényleg (bamba voltam) .....Köszi
-
tupacamaru
veterán
Inkább én: [link]
E72 Ha hozzászólást írsz akkor van egy olyan gomb hogy "link".
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
E72
csendes tag
nem tudok már linkesíteni...rég volt már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Posta, csomagküldés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Prime Video
- Házimozi belépő szinten
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest