Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
tupacamaru #210049 üzenetére
Jelen időben írtam, ill. miért említettem volna, ha már nem élne az akció? Még 4 napig tart, erre a konkrét modellre. Azért nem linkeltem, mert úgyis, csak regisztráció után nézhető meg a leírás. De itt van a link, ha esetleg más is regisztrálva van: [link]
-
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #210030 üzenetére
Elsőre viccnek gondoltam, de nem az. Szóval ez náluk olyan mint nekünk a flex meg a hilti.
Hogy én is hozzátegyek valamit.
Az Urushi lakkozás eredetileg Kínából származik, a fanedv amiből készül erősen mérgező, a fa kérgéből készített teával pedig a Shingon szerzetesek lassan élve mumifikálták magukat. -
SOAD19
addikt
Drop-on akcióban van Citizen Satellite Wave World - Time GPS Solar óra 380 dollárért. Hátha valakit érdekelhet, jó árnak tűnik.
-
dzsi23
addikt
válasz
Sungoo #210045 üzenetére
1:04-nél, 1:43-nál és 2:09-nél is látszik, hogy megtorpan. Volt nálam 8-as Miyota, az is dadogott, mozgatás nélkül is (ha jól emlékszem 5 és 10 között, illetve 40 és 45 között, de ez nyilván változó). A Vostokom is dadogott, arra ajánlott itt valaki megoldást, de nem akartam szétszedni. Elhiszem, hogy a tied nem dadog magától, te a szerencsések közé tartozol.
Amúgy nem egy eget rengető probléma, együtt lehet vele élni, egyiktől sem emiatt váltam meg.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
K.Andras.Vfx #210043 üzenetére
Olvass utána, létező jelenség.
dzsi: Nem, az direktbe hajtja a mp. mutatót.
-
gonger
senior tag
Sziasztok
Seiko snj025, Seiko Arnie elvileg szeptemberben jön. Basel után 600 USD-s árakról jöttek hírek.
Szerintetek lehet ez olcsóbb tekintve, hogy solar? -
dzsi23
addikt
válasz
K.Andras.Vfx #210040 üzenetére
Kár, hogy még a reklámvideón is dadog az a 8-as Miyota...
Egyéb:
9-es Miyota is hajlamos a dadogásra? -
K.Andras.Vfx
tag
-
dzsi23
addikt
válasz
m3tr0 #210033 üzenetére
A moddolásnak nem vagyok híve. Kivéve, ha Vostokokról van szó, mert azokból brutál szép darabok szoktak ide felkerülni, amik köröket vernek a gyári dizájnra.
SKX modokból is szoktam szépeket látni facebookon, de mégsem kap el a must have érzés. A Vostokokon javít a mod, SKX esetén meg úgy érzem, mintha csak elrontanának egy jó órát. A zafír csere az okés, mert az funkcionális, a Baby Tunán is max. ennyit változtatnék.
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
eltűnődtem (miután láttam itt a topikban Obris Morganék féle Seastart), hogy beáldoznám az SRP637-est egy Seastarért...
Szívesen fordulnék a microbrandek felé,szerintetek butaság lenne a Seiko lecserélni? -
fagyalllo
őstag
válasz
Szállító76 #210028 üzenetére
Y676 (7S26) útmutató, ennek továbbfejlesztése a 4R szerkezet, csak annyiban tér el használat szempontjából, hogy húzható koronáról és mp. stoppos, de a beállítása ugyanaz: [link]
Ha már polírozás, tudtátok, hogy a zaratsu, a Seiko méltán híres technikájának elnevezése nem egy ősi japán mesterségből ered, hanem a német Gebrüder Sallaz gépgyár polírgépének fonetikus átirata?
-
Szállító76
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek Seiko 4r36 használati utasítás magyar nyelven.
Ehhez az órához kellene: SEIKO SRPD21K1
Köszönöm! -
xXxian
senior tag
Hát...abba raknak valamit, hogy ne lehessen elfogyasztani. Lehet, hogy te cseszted el...Gyógyszertárban árulnak tán 70%-os etilalkoholt, az tuti jó ilyen célra.
Megnéztem; Metil-etil-keton van benne, de lehet pl. aceton is (dimetil-keton). Utóbbi bizonyosan old pár műanyagot (pl, polisztirol).
-
Mercutio_
félisten
válasz
K.Andras.Vfx #210011 üzenetére
Ezek nekem steampunk
-
mzso
veterán
Helló!
Próbált már valaki alkohollal tisztítani Casio karórát?
Mérsékelten lett sikeres, mert befehéredett belül az átlátszó műanyag... (a gombok meg csak jobban szorulnak) még nam hallotam olyan műanyagról ami reagál az alkohollal de ők megtalálták...Lehet ezekhez alkatrészt kapni? (Típis fejből WV-59)
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Polarstar #210012 üzenetére
Szoktam keresgélni az egyedi órákat rendszeresen, bár általában elveszi az ember kedvét az, hogy lát valami jót akkor ma már nem is 4 hanem 5 nulla van mögötte az meg őrület...
http://www.uniquewatchguide.com/
Azért nekünk földi halandóknak is csinálhatnának néha valamit...
-
válasz
K.Andras.Vfx #210011 üzenetére
Örült kinézet és megfizethető kategóriában a Los Angelesi Xeric óráit ajánlom. [link]
Ahogy látom most, igencsak megszaladtak az óráik!Eddig én vagy 4 típust láttam náluk, de ez most lényegesen több.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
djeperto #210010 üzenetére
Azimuth talán még megfizethető... Viszont azok ott a videón csak álmok maradnak mindenkinél.
Nekem egy azimuth gran turismo vagy egy twin turbo esetleg egy crazy rider lesz a következő órám.
Pl a twin turbo nagyon hasonlít a Mb&f HM4 Thunderbolt-ra, csak míg Mb&f több mint 100 ezer dollár, addig a twin turbo 5-6 ezer dolcsiért már megszerezhető, ami persze nem olcsó de azért az sokkal inkább egy elérhető álom...
-
Kellően szép és kellően jó most is a Texas Instruments formára készült G.Gerlach Kosmonauta. Fém, vörös led és gravírozott név.
Ez az én Sci-fi órám.
-
petipetya
nagyúr
válasz
laca17kecske #209999 üzenetére
Szerintem 40/41/42mm, a tokfülek közti távolság pedig max .48mm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest