Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wg5113
aktív tag
válasz tupacamaru #39048 üzenetére
Igen én is kerestem ,de csak azt írják mindenhol ,hogy japán a verk.Valószinűleg az NH35,de ha 9015 lenne az nagyon jó lenne.
-
tupacamaru
veterán
válasz Zozzer888 #39046 üzenetére
+ posta +VÁM, már ha elküldik ide. Japán autómata szerkezetet ír, gondolom Miyota.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #39043 üzenetére
Jól kiszúrtál velem, gyakorlatilag kidobtam a pénzt az ablakon.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
ClayMore
aktív tag
Halihó!
1) Megbízható ez az oldal? Ismeri vki? Nem szívesen vennék hamisat.
2) Milyen belső van a linkelét invictában?
3) Hozzá lehet jutni olcsóbban?Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
törölt tag
válasz ronin s8 #39039 üzenetére
úgy lesz!
chrono24 regisztráció megcsinálva, hirdetés feladva. 49euro-t kérnek az aktiválásért. (2%, min 5 max. 49)
kiváncsi leszek. Áprilisig tudok várni kényelmesen.
Ha magamból indulok ki, jó lesz ez! Én adtam volna egy ilyen állapotú óráért ennyit, ha lett volna a közelemben. De nem volt, talán akkoriban 2 ajánlat Genf meg Lausanne körül. Odáig meg nem akartam elmenni (mocskosul drága a vonat)...
-
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #39041 üzenetére
Ja, tényleg, nagyon hálás vagyok. A másikban is szar a billegõ, de ez még semmi, mert így kibaszni a gátkerékkel! Az hagyján, hogy a felsõ csapja le van törve, de basszus, az egész tengelye ferde, mintha megtaposták volna!
Ó, meg egy fedõkõ is hiányzik belõle, ez egy rakás szemét![ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
Hatha valakit erdekel... felaron par jo kis ora... Katt
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #39011 üzenetére
Lacikám, inkább Tissot, mint a két Marvin, jól belegeltettél velük! Az egyiket már szétkaptam, értek meglepik rendesen! A billegő hajszálrugója kiment a síkból, visszarakni csak úgy lehet, hogy le kell venni a billegőkereket a platóról. Aztán mivel már nem lehetett rajta húzni, gondoltam, óvatosan veszem ki a horgony hídját, nehogy a gátkerék kiköpje a horgonyt. Aztán vettem észre, hogy a félelmem alaptalan, mert a horgonyt a cica vitte, nincs is benne. Aztán persze meglett az oka, miért nem lehetett húzni rajta! A felhúzókerék össze volt rohadva, meg sem mozdult. Két órán át áztattam rozsdamaróban, majd felet olajban, meg két órán át basszanáztam, míg végül megadta magát. Nem csuklottál délután? Most már életképes lenne, de nincs horgony. A másiknak majd most fogok neki, de abban meg nincs is felhúzó tengely, úgyhogy már jól kezdődik, kíváncsi vagyok, mi vár rám!
Először még a fényképezőgép is megijedt, nem is bírt ráfókuszálni:http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
-
törölt tag
na, befutott az első nepper...
asszongya mivel hordva volt, polírozni kell és le kell cserélni a szíjat ami újabb 500frank és, hogy max. 4800at adna érte, ha felviszem Zürichbe
asszem még várok egy jobb ajánlatra.
-
Misi1979
őstag
válasz #24334592 #39020 üzenetére
Úgy kell igazolnod, hogy tied az óra, vagy legalábbis hogy épp nálad van, amit hirdetsz, hogy ellenőrzésként a mutatót kell állítanod 3-4 különböző időpontra és a számlapról fotót kell feltöltened.. legalábbis ha magánszemélyként hirdetsz.
Ha cégként, akkor van egy feltöltőprogram, ott nincs annyira komoly ellenőrzés jópár eladás után.
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
törölt tag
válasz csabulaxi #39001 üzenetére
ez a pizzásdi nem is rossz ötlet, de a suli 8-5ig megy, elég intenzíven. Ugyan "csak" egy okj-s, de svájci színvonalon, az első év végén egy kisebb diplomamunkával. Kötelező felvennem a németet, mert külföldi vagyok + még 1 itteni hivatalos nyelvet...Ha értenék a pincérkedéshez, a hétvégét ki tudnám tölteni.
(valami megoldás mindenképp kell)(#39005) TheZukker teli vagyunk portugálokkal...Nincs több hozzáfűznivalóm. (ugyan rengeteg az olasz is, ők nem akkora huncut népség mint ez a kisebbség)
Első élmények az óraeladással:
Felraktam tegnap az egyik legnagyobb ingyenes svájci fórumra, kb. mint az express, csak jobb. Jött a link, h aktiváljam a hirdetésem. Majd 1 órára rá jött a letiltás, mert valószínüleg csaló vagyok az már meg gyanúsan alacsony Írtam rögtön az adminnak, h ezt úgy mégis hogy? Azt mondta, h svéd ip-ről (mobilnetem van, mit keresek mégis svéd ip alatt, jó kérdés ) lett feladva a hirdetés és az ár tényleg túl baráti (6k-ért raktam fel). Aztán kért vásárlást igazoló másolatot, meg certifikátot.
Vajon ha a vatera is így működne, kevesebb lenne a "replika" órák száma?[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
Egyszerűen csak szép...
Maurice Lacroix Pontos S Driver[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Zozzer888
addikt
válasz Miamiquake #39013 üzenetére
Kanapén alszik ->nem lesz ingere elmenni hamar lefeküdni ->géphez ül ->Ebayozik ->vásárol
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Zozzer888
addikt
válasz Miamiquake #39011 üzenetére
Előtted van ahogy Dzsana magyarázkodik az asszonynak?
"De drágám, hát ez más!Ez kellett még...Ilyenem? Dehogy van! Hát ez csigafelfutású,gátkerekes, oszcilloszkópos excenteres billegős!Hát ilyenem eddig sose volt!...Persze, persze, tudod hogy ezt is elfogom adni, csak felújítani veszem...nem,persze hogy nem tartom meg!'
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
tangiers
tag
Üdv Mindenkinek?
Vásárolt már valaki a Bodying.co.uk oldalról? Megbízható-e, eredeti órákat árulnak-e? Ahogy látom elvileg csak UK-ba postáznak. Amit kinéztem maganak azt véleményem szerint jó áron adják, de remélem nem terheli egyéb költség a vételárat. Ránéznétek?
http://www.bodying.co.uk/c003-617-27-050-00-certina-cascadeur-quartz-gent/watches/59082
Köszi az esetleges hozzászólásokat!
-
-
Dzsana
senior tag
válasz Predator2 #39004 üzenetére
Jobboldalt fent írja, hogy mennyi a postázás UK-ba. Ha eljutsz a fizetésig, és töltöd ki az adatokat, ki fogja írni, hogy mennyi a postaköltség. Nyugodtan menj végig a procedúrán, a végén nem kell leokéznod, ha sok a posta. Casioban Tomi nem tud jól árasítottat?
ui.: Mivel regisztrálva vagyok, megnéztem Neked, nem is postáz magyarba.
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz csabulaxi #39002 üzenetére
Hát sajnos így jártam. Iszonyat balszerencsés ember vagyok.
Nem merek drága órát venni mert tuti lába kelne.
Azért az utolsó kérdésemre válaszoljatok pls:[link]
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
csabulaxi
senior tag
válasz Predator2 #38992 üzenetére
Hova jutunk , ha már a Predátortól is mernek lopni?
Vagy a 2. már nem is olyan veszélyes?Feleségem óráját az abaligeti kemping mosdójából lopták el. Lerakta a kagylónál a fogmosó felszerelés mellé, a háta mögötti két lépésre levő zuhanyzóból mire kijött már lába kélt. Pedig vízálló volt, mosakodhatott volna benn.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz WiZARD #38986 üzenetére
Azon az oldalon (talán másik cikknél) nézelődve ez tetszett meg
végre nem az középkori bárd utánzatú óramutató.
..és ezen is korrekt a mutató, bár kissé zsúfolt a számlap.
Zsekotto Sok sikert! Suli mellett kis 4 órás pizza futárkodás nem játszik?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok