Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin66
csendes tag
Koszi nektek a segitseget.
Akkor nem csak en nem talalok beloluk tobb gyartot, hanem ezek szerint nincsenek sokan a piacon ezzel az otlettel: minosegi aceltok, svajci werk, zafir uveg, Rolex design.
Ja es megfizetheto ar...:-))Kicsit elgondolkoztam a Steinhart fele arkepzesen. Kb. 110 dollar egy 2836-2-es werk, kb 85 dollar egy normalis minosegu tok, csat, szamlap, uveg mutatok, korona, ez eddig ketszaz, aztan adjak 650-ert. Lehet, nem is olyan rossz uzlet ez az oragyartas...
Gondolkoztam is rajta: veszek egy jo allapotu werket meg egy tok stb. csomagot, aztan osszeteszem magamnak ketszazert. Mennyire lehet ez komplikalt szerintetek?
Ugy ertem, egy jo meretu tokba beleszerelni egy werket, felrakni a mutatokat, beragasztani az uveget, meg ilyenek. Lehet ebben valami komplikalt? Mostmar igazan kivancsi lennek, komolyan.
Szerintem lehetne az embernek egy ilyen "csinald magad" oraja, jovel kevesebbert, mint a piaci ar.
Nezegettem az Ebayen, van minden hozza vegul is... -
Alvin66
csendes tag
válasz
commanche #4042 üzenetére
Ja, nem huzhato fel, viszont csereben annyira jo az automata felhuzoja, hogy gyakorlatilag nekem egyetlen mozdulat soran - amig felcsatolom a csuklomra az orat - el is indul a masodperc mutato es kb egy ora hordas utan lerakva masnap reggel meg jar, amikor felveszem. Szoval huzni szinte felesleges is volna szvsz.
Nekem van az alap Myota werkel szerelt oram is, ami a Seikoval azonos szinten levo belepomodell es azt lehet felhuzni is, de en azt sem szoktam soha tekergetni. Azt is felveszem, aztan lesz ami lesz. Bar ugy vettem eszre, az nem indul el olyan konnyen, mint a Seiko 5-os.
Lenne nekem is egy kerdesem hozzatok, milyen oramarkak vannak, amelyeknek letezik submariner stilusu modellje es eredeti svajci szerkezettel van szerelve?
En parat mar osszeszedtem: Steinhart-Defaubre, Sandoz, nemelyik Invicta, de ezek vagy marha dragak, ( steinhart ) vagy nem tetszenek (invcta).
Tud meg valaki valamilyenrol a piacon? -
commanche
csendes tag
seiko!
A Seiko automatáit is fel kéne tudni húzni ha megállnak? Csak mert megjött amit annó mutattam képekben és nem lehet használni a felhúzó kart :S
Szóval ez hiba vagy ezeket amúgy sem lehet felhúzni? -
Gabbana
aktív tag
basszus van kékben is
Hogy lehet ekkora árkülönbség
http://www.oragaleria.hu/orak_details.php?idorak=74 84,900 HUFhttp://www.karorauzlet.hu/citizen-promaster-land-av0030-60e.html#talalatok
145,900 HUF ugyanaz... -
-
werttzui
addikt
Ingersoll -ról valaki valamit? Elvileg megfizethető áru mutatós automata órák!
-
Gabbana
aktív tag
Ezt én nem értem. Az elfogadható, hogy egy óra 2 naponta egy percet siessen?
Nekem egy szerinem tökegyszerű swatch irony-m van, de nem tudom mikor kellett beállítani utoljára. Max nyári időszámításkor, de akkor sem pontatlanság miatt. -
-
norbertb88
tag
válasz
ujskodas #4016 üzenetére
Hát igaz én nem seiko vagyok, de anno óravásárlás elött én is nézegettem a lorus órákat és sokan azt mondták, h nem valami nagy minőség. Mindenki azt javasolta, hogy akkor inkább seiko-t vegyek.
(én végül tissot-t vettem, mert csak svájcit akartam)Viszont a 3 órából egyik sem zafíros.....!
De az első kettő hardlexes, amiről azt hallottam, h egész jó, de a zafír az jobb.
A harmadik az ásványi üveges, ami meg 1szerűen szerintem nem túl karcálló.De ezek csak azok amit én hallottam és több embertől.
Seiko biztos szakszerűbb választ ad!!!! -
ujskodas
tag
Seiko!
Légyszíves segíts, hogy mi a különbség a kettő között! Tudom, egyik a másikának leányvállalata stb, de arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e kifizetni a különbséget.
Valamint, hogy a quartz vátozatot érdemes-e megvenni. (egy seiko 5-öm már van, csak 1992 tájáról)http://www.seiko.hu/popup.php?tip=kar&id_karora=1476
http://www.seiko.hu/popup.php?tip=kar&id_karora=1605
http://www.seiko.hu/popup.php?tip=kar&id_karora=1412
köszi!
-
dobi
aktív tag
Szia! Látom eléggé otthon vagy az órákban, nekem az elmúlt 10 évben egy Casio és egy Helvetia órám volt! Mind a kettő 15-25e Ft közötti árkategória volt, de mivel a Casio-val elégedettebb voltam ezért most is inkább azt vennék! Ez a két jelöltem van! Szerinted melyik lehet jobb vagy melyik kényesebb ill. kevésbé strapabíró? Casio EF-305D-1 vs Casio BEM111D-1A??? Köszi! Üdv: R
-
Veron
addikt
Hi!
A Hamilton órákról mi a vélemény? (Swatch Group)
kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 11
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest