Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
Üdv, kaptam egy s.Oliver karórát, elméletileg miyota szerkezetes ami nem olyan rossz. Viszont egyik napról a másikra lerakva késett kb másfél órát, gondoltam okés a dolog sokat volt a kirakatba, elemcsere megoldja. Most elemcsere után 3. napon meg összehozott 7 perc sietést. Ez egy ilyen szerkezettől normális? Küldjem vissza gariba?
-
törölt tag
válasz
consono #176040 üzenetére
Nem mindennapos használatra vettem, de tényleg vigyázni kell rá. Sikerült odaütni picit és azonnal látszódik rajta. Szerencsére csak egy ponon és nem feltünő. Vékony festékréteg és nem egy kemény műanyag. De azért szép
#176042) terra052: szikével szerintem kivitelezhető. Inkább arra kell figyelnem majd hogy ne legyen bujtatóig varrva, hogy a varrásba ne kelljen belevágnom. 24-est kell 18-asra szabni
Adaptert szerintem nem találnék ami illeszkedik hozzá és elég széles nato is megy bele. 18-assal sem lenne szép már. Egyébként majdnem az összes natomat eladtam mert nem annyira szeretem. Csupán néhány órámon hagytam meg, amik pedig csak azzal néznek ki jól (szerintem ). -
TimeCenter
tag
válasz
consono #176040 üzenetére
Consono:
A kerek változat létezik acél rámás változatban is ( nem festett, nem kopik ). Ez ráadásul edzett kristályüveges és 20 BAR nyomásig vízálló. -
TaylorPro
addikt
Én ezzel szemezek. Mit szóltok hozzá? Esetleg valami tipp honnan érdemes megvenni?
-
TOZ
addikt
válasz
mr.perfect #176013 üzenetére
-
C0RVUS
tag
válasz
jookomak #176027 üzenetére
Akkor még egy, abszolúte privát: ezek a Swiss Military Xxx-ek engem minden tekintetben a svájci bicskákra emlékeztetnek. Az is nyilván teszi a dolgát, biliacél ide vagy oda (borotvaéles persze sosem lesz), de annak az árán magyar késesmájsztróktól már elég komoly cuccokat is lehet venni. Ráadásul azon akkor nincs egy ilyen svájci zászló, amihez semmi közöm. (Engem speciel általában már az is irritál, amikor a tizenkettes helyén a céglogó van, hát még ez.)
-
jookomak
őstag
válasz
mr.perfect #176026 üzenetére
Még egy vélemény: ennyiért inkább egy orient bambino, és tojnék rá, hogy svájci, vagy sem. Valószínűleg így is fogok tenni hamarosan, vágyom egy öltönyórára, úgyhogy a fent említett modellen erősen gondolkozom.
-
mr.perfect
tag
válasz
gipsztigris #176024 üzenetére
Egyébként már csak azért is érdekel a dolog mert komolyan gondolkodtam pl. Ennek a megvételén...
-
mr.perfect
tag
válasz
gipsztigris #176024 üzenetére
semmiképp nem vizsgáztatni akartalak..
viszont ha elsőre is leírtad volna hogy milyen személyes tapasztalataid voltak akkor máris beljebb lettünk volna.. általánosságokat bárki tud írni...
-
gipsztigris
addikt
válasz
mr.perfect #176022 üzenetére
Ugye most nem akarsz vizsgáztatni?
Szóval, amit én láttam annak (a gazdája szerint kb. két hónapos óra volt) a lünettája konkrétan lötyögött, a lünettán lévő fekete bevonat több helyen meg volt kopva, a fémszíj kidolgozása sem volt olyan precíz amilyet elvártam volna egy Svájcitól.
Na most, vagy hamisítják és egy hamis volt a kezemben, vagy a gazdája nem bánt vele kesztyűs kézzel, vagy ilyen mind. -
válasz
gipsztigris #176021 üzenetére
persze, csak beszélgettünk
-
mr.perfect
tag
válasz
gipsztigris #176021 üzenetére
már ne haragudj, de mi az hogy láttál Hanowát és nem voltál hanyattesve? valami konkrétum nem volna rossz..
-
gipsztigris
addikt
-
mr.perfect
tag
válasz
gipsztigris #176016 üzenetére
mi volt vele a gond?
-
válasz
gipsztigris #176016 üzenetére
Nem ismerem Swiss Military by Chronot, de semmi köze a Hanowához a Swiss Military jelzésen kívül. Egyik márka alapján mondasz véleményt egy másikról, mert hasonlít a nevük? (És még csak nem is, mert az egyik Hanowa, a másik Chrono, a Swiss Military csak egy jelzés). Nem is egy árban fociznak vele. Sok mindennel nem fociznak egy ligában, ahogy a Victor sem pálya a legtöbb svájcinak. De hasonlítsuk az olcsó japánokhoz, azokkal egy árban van a Hanowa.
-
gipsztigris
addikt
-
válasz
gipsztigris #176007 üzenetére
A Hanowám szerintem nagyon szépen kidolgozott, nagyon is vállalható. Simán megvenném még egyszer. Az azonos árú japóknál jobb. A tokok természetesen Kínában készülnek (egész pontosan Hongkongban, az Alphánál), de akiknek ezzel gondja van, az a japókat is lehúzhatja a listájáról. A Bulova tokok is Kinában készülnek.
-
Nekton
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani teljesen egyszerű LCD, agy LED férfi karórát, ami csak az óra percet mutatja? Olyasmi érdekel, amiből rengeteg volt a 80-as években. Amiket most találtam, azok mind gyerekórák. Segítenétek? Ja! Lehetőleg nem bumszli méretben.
Üdv.
-
mr.perfect
tag
válasz
IMHO ezek a Swiss MIlitary Hanowa órák pedig igazi svájciak.. mégha természetesen nem is olyan minőségűek mint a "nagy" svájci márkák. pl. a swissmilitary.ch domain tulajdomosa a Tick Tack AG ami echte svájci cég.. szóval ennyi erővel bármelyik "nagy" svájci cég lehet kínai.. szerintem nyugodtan meg lehet ezeket is venni, tuti minőségűek...
-
Shingen
addikt
válasz
Köszi szépen!
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #175999 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest