Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz @mriya@ #227048 üzenetére
Bőrszíjas órát szeretne, a fémszíjat a fióknak venné.
A gyártók szerintem nagyon jól tudják méretezni a vízállóságot, egy hétköznapi bőrszíjas órának a kézmosás a legkomolyabb próbatétel, amihez még a WR50 is többszörösen túlbiztosított.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Fall-N
veterán
válasz adrian14 #227043 üzenetére
Én vagy Citizen vagy Casio között néznék szét, ennyiért már van rádiós szinkron vagy BT.
Konkrét típust nem ajánlanék, mert mindenkinek más az ízlése. Nézz körül a neten, hogy melyik modell amik bejönnek, majd ha van rá mód nézz videót róla vagy személyesen nézd meg. Casiok elég sok boltban megtalálhatók. Citizen már kevésbé.
Ha nem szempont a szinkron rádióval vagy BT-vel, akkor vannak Seikok is.
[ Szerkesztve ]
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni óravásárlassal kapcsolatban.
-Árkategória: ha lehet találni jobb minőségű órát 50K körül annak örülnék. Viszont a plafon 100K.
-Új órát szeretnék.
-Kvarc vagy mechanikus: kvarc
-Mire használnád: hétköznapi viselet. Nem vagyok felsővezető, illetve nem is mozgok olyan körökben akik "lenéznének" a cuccaim miatt. Nincs szükségem nagyon drága órára. Inkább saját magam miatt venném. Van egy 15 éves Casio Edifice-em, ami a mai napig jól jár és szeretem. E mellé szeretnék egy bőrszíjas órát. Hasonlóan hosszú távra terveznék az új órámmal is.
Divatórákat kerülném: Police, MK, Diesel... szóba sem jöhetnek.
Előre is köszi a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
Votyesz13
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ez a Casio óra ár értékben ennyiért jó vétel?
[link]
Már megkérdeztem, gyári fóliás, rendes garival.
Köszi.
-
@mriya@
őstag
válasz pulutodurumo #227031 üzenetére
De nem kell.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
ktg3
őstag
Van valakinek uhrforum.de fórumon regisztrációja?
Nem engedtek regisztrálni, mert csak egy piactéren hirdetett óra miatt regeltem volna és azt mondták, hogy ez egy fórum nem nyilvános piactérEl kéne kérni az egyik hirdető e-mail címét, hogy fel tudjam venni vele a kontaktot.
Tudna valaki segíteni? -
myckey
veterán
válasz dzsi23 #227022 üzenetére
Mi az?
Nem tudom mi az a kötelező kör, de itt szóba került ebben a témában. "Ilyen jellegű terméknél számoljon az ember visszaküldésekre, mire kifog egy jó darabot." Nem szó szerint idéztem, csak a lényegét. Ilyet írt valaki, refurb kapcsán.
Innen vettem, hogy kell-e erre számítanom.
Köszi a topicot, sok helyre benéztem, de ide nem. Meg a tanácsot is"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
dzsi23
addikt
válasz myckey #227019 üzenetére
Mik azok a "kötelező körök"? Ugyanazt kapod, mintha újat vennél, csak bontott csomagolásban; ha mégsem, él a 14 napos elállás, és a gari is érvényes. Sz@rt nyilván nem fogsz kapni közvetlenül a gyártótól, de ha félsz, még mindig vehetsz újat.
Okosóra ügyben egyébként leginkább az okosóra topik releváns: [link]. -
dzsi23
addikt
-
myckey
veterán
Üdv Urak!
Off, de nem találtam jobb helyet, megnéztem a topicokat. Lehet nem jól.[link] [link]
A gyártó kínál ( Suunto ) Certified Refurbished órákat.( legújabb széria )
Ki is emelik "Please note this product is a refurbished unit: you save 15% or more and will enjoy the same great Suunto quality!
The same warranty ( 2 év ) and return rights ( 14 nap ) apply to our range of refurbished products"Rákerestem, párszor itt is szóba került ez a dolog..... a fenti ajánlat az egész megbízhatónak tűnik, persze nem tudni kinél volt az eszköz, meg mit csináltak vele. Nem is értek hozzá.
Nem tudom, bele merjek e vágni, vagy számolhatok kötelező körökkel ami a garit illeti ?Töröltethetitek is a hsz-t, gondolom nem idevaló. De előtte némi tanács, merre okvetetlenkedjek az ügyben.
Köszönöm ![ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
törölt tag
válasz dzsi23 #227006 üzenetére
Tudom ezek csak fotók, de a Paganin nem látszik, hogy teljesen más árkategória, mint a Tisell. Az lehet hogy a vízállósága nem 200 m, de teljesen vállalható darabnak tűnik, mondom ezt úgy, hogy nem volt még a kezemen egyik márka sem. Lehet akkor jobban szembeötlene a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugger001
csendes tag
lacizeg! Megkaptam a használati útmutatót köszönöm szépen. Végre
nem csak nyomkodom a világba. Rögtön ki is nyomtattam, nehogy
véletlenül elvesszen.
Köszönöm még egyszer. További szép napot, jó hétvégét kívánok. -
minas
aktív tag
Tudtok javasolni órát, vagy csak tokot, ami matt bronz/arany színű (felületkezelt) acél, és robosztusabb, pl. búvár stílus, és 40-44-es méret közötti? Mint pl. az SRPE80K1.
-
andrew01
tag
válasz pulutodurumo #227002 üzenetére
Egy napi eltérés értéket mondanál majd mit hoz az óra?! Köszi! Kifejezetten tetszik, különösen a mutatók, de az indexek is.. egyedül a lünettával nem szimpatizálok : )
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #227002 üzenetére
Hmmmm.....
Érdekes microbrand. És van meteoritos számlapos! Fasza!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lenox
veterán
https://en.wikipedia.org/wiki/Quartz_clock
"A quartz clock is a clock that uses an electronic oscillator that is regulated by a quartz crystal to keep time."
Szoval alapvetoen nem az szamit, hogy mi mozgatja a mutatot, hanem az, hogy mi biztositja a pontossagot. Ugyhogy szerintem quartz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest